Jak peknie to Grunwald zaliczymy grubas gra dużymi ruchami Gorzej będzie z podmiotami którzy inwestują kasę w papier Teraz są zachwyceni jakie to mają stopy zwrotu a później będzie płacz I lament Buhhhaaa
A gdzie tam. Teraz musi byc zejscie w przyszłym tyg. Nie wiem jaki poziom zagraja, ale te ca 150-200pkt powinni zrzucic, ale musi być zejscie w dół. Jak wszyscy uwierzą, że to już, to juz spadki , to wtedy dzida na ca 3750-3800. Nie ma co sie upierać. Skorekcic trzeba
No po prostu w końcu jesteśmy najlepsi i tyle - hehehe. Każdy widzi, ze tanie akcyjki sa u nas i nikt nie oddaje po taniości. Korekta tygodniowa, max 1,5tyg. I grzejemy dalej na szczyty, na szczyty - hehehe
Panowie prawdziwa bajka - teoria 1400x3=5200 cały czas w grze )))) Pisać kto skorzystał na moich wpisach, że do Świąt nie zaglądam - jak mówiłem dać grubemu wykazać się na 1800 i ostatnio jeszcze. Kto skorzystał można dziękować :)))))) Także 1400x3=5200, wracam po wakacjach :)))))
Ponieważ jestem w dobrym humorze to jeszcze zdradzę Wam tajemnicę FW20. To działa tak najpierw odpał, a zaraz dowiadujemy się o co chodzi. Do nich należą te wszystkie agencje nie agencje informacyjne, zawsze dorobią taki ogon jak trzeba :))))) Trump właśnie wyłożył jak to działa i rzeczywiście działa :))))
3595 ołłłł yeah, to już jest pełen pogrom. Koniec niszczenia naszego bananka. A kysz a kysz... buhahaha, no radość niesamowita nnie ogarnęła. Jedziemy ze złymi ludzmi.
A co to za pompka? To konflikt na bliskich wschodzie już nie taki straszny? Biedni ci nasi analitycy giełdowi. Co sesję muszą wymyślać, dlaczego wzrosło lub spadło.
Konflikty tylko napędzają giełdy. Zobacz na wykresy czlowieku- hehehehe, kto by sie tym Iranikiem przejmował. Gra idzie o szczyty szczytów. Z dnia na dzień wolumen niższy na FW. Nikt nie chce shortowac - hihihi. Wszyscy umoczeni - hihihi
Short to bedzie walczył o jak najniższe zamknięcie. W innym przypadku licytacja w poniedzialek - buhahaha, rynek byl sztucznie poniżany, a teraz to widac dopiero. Podłe shorciarskie fundy nie mają racji bytu. Hehehe
Krach to jest chociaż minus 10%. Nie ośmieszaj sie. Ja Cię prosze. Ruch 80 pkt to normalny ruch jak wiele na indeksie. Mial hyc krach a wyszedl wzrost - buhahah
Zaraz shortki grające w interwale tygodniowym zrobia nam wyciag na koniec dnia. Buhaha, twardziele z nich straszne jak widac na załączonym obrazku- hihihi, no uciekać shorty bo w poniedzialek 4k i co wtedy?
Ci co wysmiewali nas Lkowcow możecie nas przeprosić. Juz możecie zacząć przepraszac- hihihi, bo jak nie to pójdziemy wyzej - buhahaha, śmiało przepraszajcie i obiecajcie, ze nigdy z L nie będziecie drwić
Cudownie! czy kolejna zielona czeka nas za tydzien? Kolejne +190pkt? - no to ravcio sie ucieszy - hihihi, albo i nie. Jedyne moze niewielkie pocieszenie dla misia to Lop spada. Moze rynek opuszczać kapitał. 3 tyg i 462 pkt. Będą bykiem zysk sam sie pakuję do portfela - hehehe