Dodatkowo uważam, że ravcio jest pracownikiem bankiera lub jakiegoś innej instytucji która gra tylko eS i dlatego nagania tak na te spadki :-) Ja was tu wszystkich rozgryzłem :-)
pewnie z przyzwyczajenia jestem u nich od 2000 roku wczesniej byl Arabski i Gawor, hehe a z takich ciekawostek to jak sie pojawiła akcja z covidem to na 1 sztuce S przejechali mnie na 550pkt bo tyle rozpatrywali reklamacje
Jakieś info negatywne oprócz cel z Chinami jakiś dalszy zapalnik do spadków? Ktoś coś wie? Bo piobor możesz mieć rację nie upieram się i mocno myślę nad zamknięciem pozycji
jak shrciarze dostawali tak długo wprd to się rzucili jakby pana boga za nogi złapali. 30 pkt zysku to dla nich szczyt marzeń na chwilę obecną :-) i jeszcze kiedy? przed otwarciem.
Zobaczymy ryso na razie nic większej przeceny nie wskazuje bawię się pseudo day trade bo robota live ważniejsza chodź zaraz mnie złapią i wtedy będę miał budę:)
Po prostu dzisiejszy zjazd był siłowy więc wziąłem L , a jutro będzie na oku up chodź na 2% nie liczę ale do 2424 czemu by nie w snach do 2436 dojdą i większy ruch widzę w piątek ale którą stronę to nie wiem trzeba patrzeć. A z tym miewam problemy.
Piobor Ty to ostatnio jesteś antywskaźnik, jak pisałeś o spadkach to zaliczyliśmy styczniowy rajd, a teraz jak obróciłeś się na wzrosty to Wig20 daje nura
Piobor to kilka wcześniejszych nicków, ten sam styl pisania, trollowania do podtrzymywania zainteresowania na wątku, nie zwracać uwagi na niego- tylko ravcio wieloletni haza,,,sta wchodzi z nim w polemikę
Możesz mieć rację. Patrząc na wyrysowaną literę W na 5d i nazwijmy to platformę na 2490 FW. To wybicie 2450 da paliwo do ruchu w kierunku 2510 na FW. Muszę się zastanowić czy nie obrócić. W takim przypadku chwilowy wystrzał wczorajszy miałby sens...
Patrząc na pozostałe rynki to luki pozamykane. Też podejrzewam wzrost przed rzezią w weekend urządzoną przez Trampa. Na dzisiaj widzę że KGH może wzrosnąć (wzrost cen miedzi przez 3 sesje) oraz nieodmiennie PKO. Zgadzam się z ravciem że wczoraj wycieli sl S-kowiczów a dzisiaj dorżną razem z nowymi misiami. Komentarz przed sesją w trakcie brak możliwości. Głosowanie standardowo łapkami.
Gruby jest w komfortowej sytuacji bo wczoraj powycinał SL S a później L ale kierunek w jakim pójdzie to on wie :) raczej góra ale na pewno to co mu się opłaci
Wszystkie wykresy tak podpowiadają że będzie wzrost dziś , ale jest takie że banan miał długi ponad przeciętny peleton na wzrost więc pole do spadku mimo otoczenia też ma więc pomyśl dobrze bo w dłuższym terminie ma prawo zejść do tych co 77 trąbi 2330 czy coś
A hossy można się spodziewać 2 zeczy wojna zamrożenie i wybory prezydenckie jak to będzie ok to wtedy dzida bo nikt nie wrzuci kasy inaczej do tego grajdoła chodź jestem prawicowcem będę zmuszony głosować 1 tura Jakubiak a druga na miękkiego Rafała chyba że Jakubiak przejdzie:)
Dnia 2025-02-06 o godz. 07:10 ~kichot napisał(a): > Zgadzam się z ravciem że wczoraj wycieli sl S-kowiczów a dzisiaj dorżną razem z nowymi misiami.
Wczoraj nikt żadnych SL nie wycinał. Wyciąg zamykający lukę był realizacją oczekujących zleceń sprzedaży a nie kupna, jak by to było w przypadku zamykania krótkich pozycji.
Wilku super :-) Może ale też na bankach jest możliwość, że zrobią 3falę spadkową. Ale to dopiero jutro się okaże. Dziś byczek pokazał kto tu rządzi ;-)