Witam zainteresowanych/forumowiczów/klientów !!!
Jestem importerem bielizny (ładnej) damskiej z Chin, dobrej jakości(nie chłamu), majtek typu Mama-Size ( duże rozmiary, oraz kobiety puszyste).
Jakość wykonana jest b.dobra( mam oddział w Holandii), ze standardami norm europejskich!!!!
Rozmiarówka jest taka jakie przewidują normy tj. nie zaniżana jak w większości innych towarów tej branży!!!
Ceny są bardzo przystępne, jesteśmy w większości posiadanych udziałów Firmą polską, z niewielkim kapitałęm chińskim..
Posiadamy także najnowsze(względem obowiązującego trendu) fasony!!!
Ogłoszenie to , nie jest jeszcze ofertą, i nie zobowiązuje do kupna!!!
Masz pytania, czegoś nie wiesz, nie do końca rozumiesz?!!!
Dzwoń lub wyślij e-mail w celu skontaktowania się z naszym doradcą/handlowcem!!!
Działamy pod własnym zastrzeżonym blendem, zarejestrowanym w UPRP !!!
Nie wszystko z Chin jest tandetą i kiczem!!!!
Sprawdź Nas, zobaczysz, że warto, zobaczysz że się opłaca!!!
Postawiliśmy na jakość, abyś czuł(a) się doceniony(a).!!!
Kontakt: M. Poręba
tel: +48 600 460 204
e-mail: limar-trade@wp.pl
Dzien dobry.
Chcialem zapytac czy ktos wie jakie sa roznice w cenach w centrach chinskich Czech Praga Ostrawie a Brnie glownie chodzi o firany za wiadomosc bede bardzo wdzieczny.
Polecam stronę www.gdpoland.pl Adresy telefony Znam wielu chińczyków i wietnamczyków właśnie z GD Poland można z nimi fajnie pohandlować. Warto! Lokalizacja bardzo dobra, nie trzeba stać w korkach są to obrzeża warszawy dokładniej Wólka Kosowska kilkanaście kilometrów od Janek w stronę Krakowa. Powodzenia.
Witam!
Proszę o informację czy w Centrum Chińskim w Czechach jest tańsza odzież i obuwie niż w Centrum Chińskim w Wólce Kosowskiej koło Warszawy.
Bardzo proszę o odpowiedz na to pytanie.
kupujesz w czechach jak wyglada cenowo jeans ja osobiscie zaopatruje sie w wolce kosowskiej nie mam adresu do czech prykladowo jeans kosztuje od 30 do 45 zl mogl bys mi pomorz
Witam
Polecam centum Chińskie w Czechach jest o wiele taniej niż unas pod Warszawą. Jeżdze do Czech po odzież już ponad rok i jestem bardzo zadowolony.
Nie kupujcie informacji z tego FORUM bo tu są sami oszuści którzy w ogóle nie byli w Czechach. Ja sie osobiście kilka razy naciołem (zapłaciłem a adresu dotej pory mi nie przysłali)
Pozdrawiam
bardzo prosze o adres centrum chinskiego na wegrzech,slowacji i w czechach.odpowiedz prosze przeslac na moj e-mail lub na gg 5892470 bede bardzo wdzieczny!
Witam serdecznie.Mam pytanie apropo hurtowni chinskiej odzieży w czechach,Wulka Kosowska jest cenowo dobra lecz odległość dla mnie zbyt duza.Dlatego gdyby mógł mi ktos podać jakiś namiar w czechach na chińską odzież będe bardzo wdzięczny i z góry dzieki.Jeśli chodzi o Warszawe to odpowiem na wszystkie pytania.pozdrawiam
czy ci ludzie co sprzedawają adresy hurtowni w czechach,francji itp. mają wpisane we wpisie do działalnosci sprzedaz adresów lub tym podobne ja to zgłaszam tam gdzie trzeba mam dosc szarej strefy i niech sie zajmie nimi ten co trzeba
WITAM!
Mogę sprzedać te dwa adresy za 2000zł
Jeśli ktoś chce to możemy pojechać na dwa samochody do tych dwóch centrów Chińskich.
Mam jeszcze trzeci adres tylko nie sprawdzony muszę podzwonić i popytać, to może by tam też pojechał.
Tylko koszt byłby 2000zł + 400zł za paliwo
W Czechach gaz kosztuje od 13.20Kc do 14.80Kc za litr
Ja kupuje koronę czeską za 0.15groszy.
Osobą zainteresowanym wyśle zdjęcie jakie zrobiłem przez telefon komórkowy w jednym z centrów Chińskich w Czechach (za darmo)
e-mail: puto.michal@wp.pl
tel 693573679 dzwoncie dam namiary na 3 centra za 300zl 2 Praga 1 Brno ( korone kupuje po ok 0.138 dam namiar ) jesli ktos chce kupowac powyzej 20 000 np buty ponizej 10 zl dzwoncie pojade cena do negocjacji masz sklep szukasz dostawcy tanich butow bielizny odziezy dzwon mozliwosc dowozu ilosci bez ograniczen
za jedyne 500zl dam namiar na 2 centra chinskie w Pradze 1 w Brno do Slowacji nie ma sensu juz jezdzic bo jest tak samo cenowo jak w Wolce
za 5000 zawioze tam gdzie mozna kupic buty dzins bluzki swetry kurtki za smiesznie male pieniadze tam zaopatruja sie hurtownicy z Wolki Stadionu Tuszyna Rzgowa Głuchowa ale tu juz jest duzy hurt od 30 tys zl przewioze przez granice kupie korone dosc tanio wczoraj dostalem po 0,138 a przy wiekszej ilosci wiadomo dostaniemy taniej oczywiscie dam kontakt
prosze o podanie adresow chinskich do czech.mam namiary pewne (bylam)na dosc ekskluzywna galanterie chinska we wloszech.jestem z pily ,mozemy jechac razem.prosze o kontakt.moj tel.067 2128606.pozdrawiam.
Witam!
Ludzie czyście powariowali żeby tyle kasy zapłacie za trzy adresy w Czechach.
Najlepszy jest AUREL bije wszelkie rekordy chce sprzedać nie istniejącą hurtownię w Czechach gdzie rzekomo jest duży hurt od 30tys i na dodatek zaopatrują się z Wólki, Stadion, Tuszyn, Rzgów (hale Ptaka) i w Głuchowie.
TO JEST JEDNA WIELKA ŚCIEMA on w życiu nie widział wielkiego hurtu.
Moi rodzice sprzedają odzież w Rzgowie (hale Ptaka) już ponad 10 lat , ja osobiście 6 lat.
Znam ten runek od podszewki i to nie prawdą jest że w Czech jest jakiś duży hurt.
Hurtownicy ze Rzgowa (hale Ptaka), Tuszyna, Stadionu i Głuchowa zaopatrują się we Włoszech bo tam się odbywa sprzedaż dla hurtowników na kartony tam jest olbrzymi teren z halami. Osobiście tam jeżdżę po towar, a w Internecie na ich stronie Włoskiej przeczytałam, że to jest obszar jednego miliona metrów kwadratowych. Nie liczni jeżdżą do Francji, nie zapominajmy że też nasi producenci odzież, butów itp.. też tam sprzedają w cenach hurtowych.
Co do Wólki Kosowskiek (Centrum Chińskie) to tam można kupić odzież chińską, turecką i wietnamską. To nie prawdą jest że ci hurtownicy jeżdżą po towar do Czech. Dlatego że oni sami tą odzież importują z tych krajów wyżej wymienionych. Proszę pojechać do tego Centrum Chińskiego w Wólce K. i popatrzeć ile tam stoi kontenerów. Jeśli ten towar byłby z Czech to tam sami Polacy by sprzedawali a nie chińczyki, turcy i takie tam inne skośno okie.
Wiem od klientów że jeżdżą po różnych Centrach Chińskich w Czechach i do jednego na
Węgrzech.
Jeśli byłby ktoś zainteresowany to proszę o kontakt to udzielę informacji o tych trzech lub właściwie słyszałam o czterech Centrach w Czechach i jedno jest na Węgrzech.
Piszcie na e-mail: ania-blondynkax@wp.pl
Proszę nie pytać o adres we Włoszech bo nie udzielę!
Pozdrawiam
moj klient i bardzo szanowny kolegara faldanko@poczta.fm ma supe fajna kolekcje ciuchow koreansjki styl sa naprawde super sa juz smapl w Poslce. Polecam kontakt z Rafalem on da dobra cene i ja doplnuje zeby jaksoc byla jak na saple.
Rafal moze tez zamoaic dowilna koszulk eczy ciuch , i po 3 tygdb=niach maszz sampla w polsce
peter
w odpowiedzi na atak na ktorej ze stron zmaieszcam wyjaninie.
jestem na wielu portalach zawsz pod tym samym nickiem. Z zasady nie odpoiwiadma na anonimy, bo to swiadczy samo za siebie, do tego jak ktos zarzuca innym czy mi zle intencje.
Mma liste 30 stalych klientow ktorzy sa w stanie potwierdzic moiaj wirygodnosc. powiedz w jakiej okloicy powiem ci do kogo mozesz napsac lub zadzwoinic.
Na co licze.
Oferuje kazdemu najlepsza cene , za njlepsza ulug czyli moja, podjae ceny oficjalnie i da\]je orginalna fakture klientowi. Robie to bardzo tanio , szybko, solidnie. Wkrotce bede mail biuro w kilki miastach w Polc i nie tylko. Obecnie mam w Chicago, Honk Kongu i Giuangzhou, do konca roku dojdzie pewnie z 6 moze 7.
Mma partnerow Austarlii Afryce, Europie i USA, Azji.
Wkrotce bed oferowal ekrany z wlasnym logo i wszytko co led, z 10 lat gwarncji, an czesci i robocizne, ale okrelkone czesci beda na zasadzie podbnej jak samochody na liisingu.
Ofruje swietlowki 60 cm 80 led 3000K za 10$, zobacz po ile sa podbne na alegro.
Realizuje zamowienia na wile towarw OEM I ODM.
Ekrany mam najtanij bo nie biore w lape od producentow, i wiem jak z nimi negocjowac, i wim ile rzeczywiscie kran kosztuje i wiem jak sie je produkuje.Wiem co moz w nich nawalic i dlatego postanowilm wejsc na ten rynek. Moje intencje sa oparte na bardzo prostej formule
klient ma zawsze racje.
Klient kupi najlepszy towar za najnizsza cene. Jest to formula Samuela Waltona, firma wal _mrt stosuje ja od 45 lat i wyrosla na potege zarabia w kazdym systemnie zarowno w USA jak w Chinach calym swiecie.
Daje maxymalne rezultay klientowi i producentowi. Coz moge dodac, kocham konkurencje i sznuje, dzieki nim uwazam zebym nie starcil wizji i celu do ktorego zmierzam czyl zarabiac bardzo duze pieniadze. Dodam ze jesli jestes zaintersowany wspolprac chetnie porozmawiam swiat stoi .otworem
Pozdrwiam goraco z Honk Kong
Calkapeter@gmail,com
852 69746843
Proszę o pomoc. Chiałabym się dowiedzieć gdzie można kupić tanią odzież chińską i buty, dobrego gatunku i czy jestem w stanie dostać faktury za takie zakupy. Interesują mnie adresy w okolicy Warszawy. Za podpowiedź z góry serdecznie dziekuję. Mój emial to ukip100@wp.pl
witam jesli chcecie sie zatowarowac jedzcie zdecydowanie do Wolki Podlesnej niz do nadazyna bylem w obu miejscach i do Nadazyna wiecej nie pojade, zreszta oba miejsca od siebie sa oddalone moze o jakies 7 kilometrow wiec sami sprawdzcie gdzie jest lepiej:)
PONADTO JESLI KTOS Z WAS CHCIALBY ABYM MU OPISAL JAK TAM JEST TO MOGE ZREFEROWAC MU PO KROTCE CO TAM WIDZIALEM I JAK SIE TO ODBYWA CHODZI MI O WOLKE KOSOWSKA . POZDFRAWIAM
witam jesli chcecie sie zatowarowac jedzcie zdecydowanie do Wolki Podlesnej niz do nadazyna bylem w obu miejscach i do Nadazyna wiecej nie pojade, zreszta oba miejsca od siebie sa oddalone moze o jakies 7 kilometrow wiec sami sprawdzcie gdzie jest lepiej:)
szukasz adresów chinskich centr na terenie czech? Ja posiadam adresy trzech takich miejsc w czechach i moge sie wymienic lub dac potrzebującym. pisze to dlatego gdyz ok miesiaca temu przeczytalem tutaj na forum ze gosc ma adresy i mi je sprzeda odplatnie. Zadzwoniłem i zapewnil mnie ze ma 7 adresów i sprzeda mi je za 300 złotych. Ja 300 zł. wysłałem no i za wypraszaniem po kilku dniach przesłał mi w sumie 3 adresy tylko adresy bez zadnych mapek i konkretów jak dojechac . Te adresy miałem juz predzej gdyz innych prawdopodobnie on nie ma. wykonałem mnóstwo telefonów do niego ublizajac sobie az w koncu przesłał mapke Pragi po trzech tygodniach gdzie cos tam było zakreslone dlugopisem bez ulicy i numeru. Mysle ze Łukasz Miasek bo takie nazwisko jest na przelewie postepuje nie fer i ciekaw jestem ile osób kupiło tak jak ja te adresy i czy sa zadowoleni z transakcji. Prosze o kontakt na maila a także w sprawie pytan. Odnosze wrazenie ze łukasz M.albo tam nigdy niebył albo po otrzymaniu pieniedzy niechce przekazac informacji jakby to była wielka tajemnica którą zna juz co drugi handlowiec w Polsce. Jego e-mail to joeel@interia.pl . Ponownie prosze o kontakt jesli chodzi o pozytywna jak i negatywna opinię Łukasza a takze w sprawie adresów gdyz ja nadal jestem zainteresowany tanim towarem oto mój e-mail rambo580@wp.pl pozdrawiam wszystkich
Witam!ten koles jest jakis niepowazny!!!(chodzi o mirek69 -mail-rambo580@wp.pl) dzwonil do mnie dzien w dzien!proszac mnie o adresy chinskich centr!najwyrazniej niespodobala mu sie cena za te informacje!ciagle powtarzal ze powinienem dac mu namiar na wlochy za darmo!ale z jakiej racji! skoro ja sam za to zaplacilem!obiecalem ze adresy chinskich centr dam za darmo ze wzgledu na to ze niejst to zadna tajemnica juz teraz!wiec to dam a za adres do wloch musi zaplacic!wiec za odwet prosze bardzo!podaje dane ktore i tak sa nieprawdziwe!gosciu wydzwania ze jest powaznym handlarzem a handlarz z niego jak z koziej dupy trampki!hehe!szkoda mu 300 zl!szuka hurtu a do tego trzeba miec kase!ktorej on najwyrazniej niema!pozatymto juz niewazne!jest to niepowazny czlowiek! jego prawdziwe dane to ! Sławomir Kostrzewa zamieszkaly w Czaczu woj.Wielkopolskie niedaleko Poznania kom-667 216 046 mail-ramb580@wp.pl a propo jak ktos potrzebuje adres centr w czechach prosze pisac a do wloch nawet niepiszcie bo niedam tegojuz nikomu ze wzegledu na to ze niechce znowu trafic na takiego goscia jak ten wyzej!adresy do czech to juz przeszlosc dorzuce jak ktos chce!see!prosze pisac na yorgi10@interia.pl to jest moj mail a nie jakis tam joeel!a dane jak cos tez podam przez kom!see!
Uwazajcie na ta osobe !nie dawajcie zadnych danych on i tak sobie wymysli!pozatym uwazajcie jak juz byscie z nim pisali bo powiecie cos nie tak i pozamiatane, poniewaz bedzie wam grozil ze was opisze na forum!see!bedzie staral sie wami manipulowac!
Witam chciałabym sie dowiedzieć czy Wólce Kosowskiej k/Warszawy jest duży wybór odzieży dziecięcej i od jakiej ceny się zaczynają ,czy ceny są podobne jak na stadionie i gdzie jeszcze można tanio kupić odzież koło warszawy bardzo proszę o pomoc i szybką odpowiedź dziękuje i pozdrawiam.