Dnia 2024-09-20 o godz. 12:43 ~hihi napisał(a): > Jak patrzę na wczorajszy wykres serii Z to widzę, że swoje L na tej serii otworzyłeś na samy szczycie po 2367 o godz. 13:10, czyli masz dobre wyczucie rynku :-)
Skoro jesteś taki dobry, to może wkleisz swoje transakcje :), zamiast analizować czyjeś.
Dnia 2024-09-20 o godz. 12:53 ~MMM napisał(a): > Dnia 2024-09-20 o godz. 12:43 ~hihi napisał(a): > > Jak patrzę na wczorajszy wykres serii Z to widzę, że swoje L na tej serii otworzyłeś na samy szczycie po 2367 o godz. 13:10, czyli masz dobre wyczucie rynku :-) > > Skoro jesteś taki dobry, to może wkleisz swoje transakcje :), zamiast analizować czyjeś.
Ja go nie prosiłem aby wklejał, a jak to zrobił to widocznie chciał aby je skomentować. Sam napisał, że to była lekcja poglądowa, chociaż kiepsko wypadła.
Ważna sesja dzisiaj, a widzę, że niektórzy bardziej niż nad tym co dzieje się na rynku analizują cudze ruchy, czy mogło tak, byc czy nie. Profesionaliści pełną gębą.
Dnia 2024-09-20 o godz. 14:00 ~xaz napisał(a): > Ważna sesja dzisiaj, a widzę, że niektórzy bardziej niż nad tym co dzieje się na rynku analizują cudze ruchy, czy mogło tak, byc czy nie. Profesionaliści pełną gębą.
To dobrze widzisz :-) Następny obrońca do tablicy :-)))
Widzę, że Zosia po odnalezieniu Termiego uaktywniła się w klikaniu na czerwone łapki pod moimi postami :) To dobrze, bo przynajmniej ma jakieś zajęcie.
Wygląda na to, że DAX ma szczyt przed sobą. Tak samo jak Jankes. Szkoda, że my żadnego szczytu nie zrobiliśmy w trakcie tej ostatniej zwyżki. I teraz niech ktoś mi odpowie czy to normalne?
Dnia 2024-09-20 o godz. 14:58 ~piobor napisał(a): > Ale jaka zmienność dziś, jak finezja ruchów :-) Buhahahaaha > > TRZY WIEDŹMY KOLEJNY RAZ PRZEREKLAMOWANE!!!
@hihi widzisz jak to jest stawiać prognozę kompletnie nie trafiłaś jasne i oczywiste było że przy tak dużym lop na serii U zamykanie będzie do dołu ...
Dnia 2024-09-20 o godz. 15:56 ~7777777777777 napisał(a): > @hihi widzisz jak to jest stawiać prognozę kompletnie nie trafiłaś jasne i oczywiste było że przy tak dużym lop na serii U zamykanie będzie do dołu ...
Jeszcze sesja się nie skończyła, to dopiero podchody :-)
Chciwość nie raczej trzymanie się planu wydawało się realne że pod 2350 wyciągną ten dzisiejszy zjazd pod rozliczenie myślałem że czarują w ciągu dnia ale gruby tak chcę to ma i co mu zrobisz
Mnie to zastanawia-dlaczego my nigdy formacji nie wybijamy w górę? Piękny trójkąt i można wyciągnąć na 2500-2600. Dlaczego u nas nikt tego nie próbuje zrobić? Fundy są w zmowie i grają tylko S?
Dnia 2024-09-20 o godz. 16:24 ~Wilk_z_banana napisał(a): > Chciwość nie raczej trzymanie się planu wydawało się realne że pod 2350 wyciągną ten dzisiejszy zjazd pod rozliczenie myślałem że czarują w ciągu dnia ale gruby tak chcę to ma i co mu zrobisz
Może teraz będziesz miał nauczkę, że trzeba brać ze stołu zyski nieduże, ale częste. Bo one tak szybko odchodzą :-)
I co to bedzie w poniedziałek? Dziś potwierdzenie, że jesteśmy mocno spekulacyjną giełdą i o inwestowaniu zapomnij. Widać abc-można pojechać z misiem. Straszne te shortujące fundy są. Ale co zrobisz? Potężny kapitał potrzebny - ktoś ma z kilka mld i można rozdawać karty ;-)
Jedna Sesja w USA bez wybicia szczytu za nami jeszcze w poniedziałek i szczyt zaznaczony . Zresztą ze szczytu mamy 1,2,3,4,5 i po 5ce 3kę a,b,c w poniedziałek powinno iść kolejne 1,2,3,4,5 w dół
Gdzie jest ABW? Gdzie jest CBŚ? Świat w maxach, a my na dnie? Czy ktoś może rozbić tą klikę? Jak może być S&P , DAX na ATH a my lokalnie DNO. Czy to normalne? Czy to nie służby działają? Czy ktoś powinien beknąć za to? Odpowiedzcie sobie sami. Niech ktoś to zlustruje to jest działanie na szkodę Państwa. Weźmy się za to i rozbijmy UKŁAD ZAMKNIĘTY !!!