Nie uściślono pod koniec której sesji, Pana roszczenie jest bezzasadne. Prosimy o zadawnie pytań uściślającyh i nie rezygnowanie z naszego serwisu inwestorskiego :>.
Jak banan ma szybko odbić skoro RKS coraz dłuższy.Cd tam nie dziwi ale Dino to już grubszy zawodnik o większej wadze i to chyba odpowiedź czemu ostatnio tak mocno spadło na jednej sesji.
Panowie, tak zgadzam się trzeba przejść na S-naprawdę to widzę i w tym tyg będę na S stronie. abc z 2380 wskazuje kierunek. Będzie ruch w górę cheilowy, ale szybko jest i będzie gaszony-widać po bankach zachowaniu, a głównie PKO (50 zł i sypanie dużymi zleceniami). Jeśli zrobimy abc w górę pod 2280 na FW to powinno być wszystko. LOP zaraz zacznie rosnąć i wiadomo co to oznaczać będzie. Nie pomaga ABCD na bankach, spadkowy. To takie moje spostrzeżenia. Cel wg mnie okolice 2k i wtedy można będzie myśleć o L. Zobaczcie kurs 4,35, leszcze kupują, a gruby przy takim kursie będzie wychodził na potęgę. Ale strategia na FW ostatnimi czasu szczyt, atak na podwójny szczyt i winda w dół.
Fed musi drukować pieniądze aby uniknąć krachu https://pl.investing.com/news/economy/fed-musi-drukowac-pieniadze-aby-uniknac-krachu-508565 "Prawdopodobieństwo, że rok 2024 będzie dobrym rokiem dla rynku akcji, ale złym dla dolara, właśnie znacznie wzrosło. Fed będzie musiał nie tylko zacząć obniżać stopy procentowe, jak ogłoszono 13 grudnia, ale także rozpocząć nowy cykl QE." Dlatego zrobili w piątek nowe ATH. O Bananowcu też sobie przypomną jak sypacz wysypie już wszystko co ma.
Jak PKO sypią to chyba klaustrofobicy za jakiś czas spojrzysz na wykres i okaże się, że to była tylko konsola na niższym poziomie. o ile indeks spadł na wsparcie do opadającej lini trendu o tyle pko nawet się nie śni. eleven bit też swojego czasu był za wysoko i się kisił więc za jakis czas tutaj zobaczysz 80 może 100 ....
Po Jankeskim piątki wysokie otwarcie raczej było do przewidzenia ale co dalej z tym zrobią ? Czy tak łato to utrzymają a jeszcze poprawić wyżej mam wątpliwości.