teraz ruch z 1850 na 2400 mi się widzi z dwoma 3 falowymi korektami po drodze i liczę na początek pierwszej z nich tak to mniej więcej powinno wyglądać 2410 to minimalny zakres ruchu ...
zobaczymy ale ja trzymam nie chce popełnic wczorajszego fo pa z otwarcia i zamiast skasowac 40pkt dostałem raptem 8 dobrze ze chociaz orlen przetrzymalem i otwarłem Ski w drugiej połowie dnia
Hejo, no nieźle się dzieje :-) 7777 jak traktujemy 1 - 307 pkt to za wcześnie na korektę, a zresztą jak jedynka 307pkt to 3 z 500-600pkt powinna być i licha piątka do tego :-) trzymamy kciuki za 2220 :-)
ja to widzę inaczej z 1643 idzie 3-ka 2191 to jej 1-ka a 1868 to jej 2-ka a od 1868 gramy 3 w 3 obecnie kończymy jej 1 podfalę i oczekuje korekty na 2podfali ale byc może z nad 2203 na to teraz zaczyna wyglądać po wybiciu 2184
Zerknijcie proszę na tygodniowy FW20, formacja oRGR z głową na poziomie1380 i linią szyi na poziomie 1770 (różnica 400). Zasięg 2170 otrzymany w trójce korekcyjnej. Teraz mamy piątkę spadkową, a obecnie jest kręcona dwójka, która lubi powracać do startowej pozycji? Jeżeli tak to ma wyglądać to jaki zasięg piątki widzicie?
No i ta luka na linii szyi z ostatniego RGR, która pięknie ściąga w dół. No ale jakby nie patrzeć to ona ściąga jednak tylko do psychologicznych 2000 - o których też napisał 7777777.
RSI przegrzane, do napompowania zostało jeszcze tylko Allegro i Pepco - o co patrząc na wyniki w handlu (poza żywnością), będzie raczej ciężko. Wszystkie pozostałe w krytycznych miejscach i całe mnóstwo dywergencji na wykresach, niemalże każdego waloru.
Patrząc technicznie, mi się wzrosty nie kleją, na siłę cały czas robione.
Było chwilowo grane było pod KPO (aż szkoda, że ja cały czas poza...) i ucieczkę z Izraela, ale obecnie może na spokojnie pójść do USA, tam kapitał będzie z perspektywy grubasa jednak najbezpieczniejszy. U nich gospodarka ma się cały czas dobrze (ciekawe, czy nie zakłamują odczytów jak Chiny...), a Europa klęka i kwiczy.
Nie rozumiem jak oni dają radę wycofać te batony zanim im ktoś wrzuci. Postawiona zapora aby zachęcić daną stronę do podłączenia do ruchu. Ot taka zabawa i próba ustawiana rynku.
jeśli w20 USD pójdzie w kierunku 550, co bardzo realne jest to my na FW na 2290 jak nic. Wystarczy, że podciągną do 2200 to jak to mawia Ravcio - "młode miśki" zrobią robotę ;-) Udanego weekendu!