Dalej synku będe ubieral
Nie tak łatwo oddać 3 miliony sztuk .Jest popyt można zlecenia podwyższać w góre.
Przecież to wybicie tępaku było pewne w tym tygodniu.Wiedziały o tym nawet przedszkolaki.
Ty czekasz oszołomie na 8 zeta a to ci nie grozi ja na 2 zeta się zadowolę .
Dnia 2009-05-25 o godz. 21:12 ~Larek napisał(a):
> Dalej synku będe ubieral
Nie tak łatwo oddać 3 miliony
> sztuk .Jest popyt można zlecenia podwyższać w góre.
> Przecież to wybicie tępaku było pewne w tym
> tygodniu.Wiedziały o tym nawet przedszkolaki.
Ty czekasz
> oszołomie na 8 zeta a to ci nie grozi ja na 2 zeta się
> zadowolę .
Nie specjalnie mi się podoba jak piszesz w moim kierunku...... ale ok, wyżyj się dzieciaku....
Mnie to lotto..... Nie oddam tym samym..... mam 31 lat i jestem na takie teksty za stary....
Zobacz sobie zajawkę na forum parkietu dotyczącą manipulacji od knf.
Jeśli myślisz że Ci się upiecze bo się nie zarejestrowałeś..... no to powodzenia.....
PS. Żeby nie było że straszę..... po prostu stwierdzam fakt !
Larek po co siedzisz na tym papierze, skoro masz problem z doborem odpowiedniego słownictwa? Ostrzegaj LUDZI NA ULICY treścią na swojej podkoszulce UWAGA NIENORMALNY a swoje nietrafne spostrzeżenia na temat Vistuli ZACHOWAJ dla siebie.Przydałoby ci się aby ktoś strzelił cię w papę oszołomie.
Moze ci przyjebać?.Czemu z tym ogonem Tomkiem tu wchodzisz?
Nie twój wątek-wypierdalaj oszołomie.
Nietrafne spostrzeżenia ?
debilku zobacz datę zalozenia postu.
Ja wykonuję zlecenia które mam do wykonania i choćbyś smarku zaklinal rzeczywistosć wykonam je.
Widzisz Larek nie jestes tu mile widziany a można to trafnie przeanalizować po ilości usunietych postów skierowanych do ciebie?Za kogo ty się uważasz ?Masz problem w rodzinie i przenosisz go na forum?Taki z ciebie fachowiec jak z koziej du.y trąba zasrańcu.Jeśli nie zmianisz swojego postępowania i trybu dumy który tu prezentujesz marnie skończysz i nie wrózę ci nic dobrego.Odnoś się przyjaznie do kolegów z forum to lepiej na tym wyjdziesz .Uwierz.
koledzy z forum to pajęczyna która łyka ode mnie akcje
To plankton taki jak ty który doładowuje mi konto.
Mam w dupie co piszesz ,Ja żyję z ciebie marny puchu.Zrozum to w końcu że ty tomek i tysiace innych słuzycie do tego by kasę oddąć wiekszym i silniejszym od siebie.Takimi prawami rządzi sie gpw i ty debil do kwadratu tego nie zmieni.
To ja przewidziałem precyzyjnie spadek kursu pekao kopexu wzrost immo i upadek Vistuli upadek kruka spadek trakcji itp.
Jako wolfa mnie uwiellbialiscie(szkoda ze bankier tak szybko posty usuwa do archiwum to bym ci leszczu przypomniał co do mnie pisaliście-na forum jest paru co mnie zna- i nawet nie ma śmiałosci pisac) jako doktora xxxx nienawidziliście dziś jestem larkiem a nick jest bez znaczenia- tak jak ty i twoje istnienie jest bez znaczenia liczy sie tylko twoja kasa która synku tracisz bezpowrotnie....
Mylisz się larek,bo głupota i durna duma nie pozwala pracowac twoim szarym komórkom których i tak nie masz zbyt wiele(gdy oczywiście pokazujesz swoja władze na tym forum;))Wykazujesz precyzyjnie swoje dokonania i trafne analizy, które się sprawdziły a dla mnie twoje dokonania nie są niczym nadzwyczajnym .Uwierz.Pieniądze to nie wszystko bo dziś je masz a juto może cię juz nie być na tym świecie.....a co dokonałeś?Zrobiłeś coś dobrego oprócz tego,że masz wszystkich w dupie?Spuść z TONU i odnów swoje oblicze, które brnie w złym kierunku.
bracie po co jesteś na forum i na gpw?
Nie dla kasy ?
Ja ustawiłem 3 pokolenia po mnie a to prawda umrzeć mogę i jutro , ale takie jest życie.Życze ci samych udanych inwestycji wszak ja zawsze się mylę.
Widzisz Larek;)i dogadaliśmy się;)cieszę się,że spuściłeś z tonu;)wiesz nigdy nic do ciebie nie miałem, jedynie chciałem cie sprawdzić czy dasz rade się przełamać;)Wybacz moje uszczypliwe naboje do ciebie;)Nie chciałem cię zdenerwować;)Życzę ci udanych inwestycji bracie;)Pzd
dzieciarnia na dosyć poważnym papierze. co do mojego zdania to papier już przekroczył pewną barierę 1.60 wiec jest bardzo duże prawdopodobieństwo,ze pójdziemy jeszcze tak kilka groszówek do góry. teraz już na dniach bedzie mozliwośc zobaczenia wartosci 1.7 i wiecej- w przeciwnym wypadku mozemy zobaczyc 1.55-1,50. ile głów tyle teorii. taka jest moja teoria. pozdrawiam i zycze wzrostów
A według mnie tylko ludzie o słabych nerwach wychodzą w vst w tym momencie. Ty się ciesz a ja zbierałem Twoje akcje, które tak panicznie dzisiaj zostawiałeś ... analizy technicznej i fundamentow Ci się zachciało, a zapomniałeś o najwazniejszej rzeczy czyli o biznesie. I tak Ci się wydaje, że bank pozowli sobie na odpis 300 mln na bankrucie ? Pamiętaj o starej prawdzie, że mały kredyt to kłopot firmy, duży kredyt to kłopot banku .... więc decyzje mogą być jedyne i słuszne. No ale jak się 31 lat to niekoniecznie wszystko można wiedzieć.
nigdy nie garm na at tylko fundamenty i infa
Ciesz się jak Barca demoluje manchester mam 40 -tkę przekroczoną powodzenia na Vistuli( 31 lat ma tomuś fan vistuli)
masz racje Fortis ma jeszcze wieksze problemy. ale zarzad Vistuli nieudolny juz prawie rok nie potrafi splacic kredytu to znaczy skutecznie zrolowac.
wychodzę zawsze po to by zebrac znacznie taniej,,,,
Mam Vistulę i będą zajebiste wzrosty przed papierem . Ponad 2 zeta juz w czerwcu .Znasz ostatnie info? .Co mnie obchodzi wiara z forum.Znasz mnie juz3 lata
jakm wolfa doktora xxxxx - fana Kruka.
Przeciez każdy rozsądny wie co kupic i kiedy.
Myślisz ymu że poisze tem wątek tak bez sernsu od 98 miesiecy.
Kupowac synowie Vistulę to perła.
Witaj Larek;)Nie było mnie tu trochę ale widzę po postach że nie dają ci spokoju poczciwi ludzie za twoja przyczyna oczywiście;)Łatwo wyprowadzasz ich z równowagi a to,ze reagują złosliwie świadczy o braku dobrego smaku........powinni przywyknąć do twojej osoby,która jak widac jest osobnym okretem nie dającym sie sterować...zwracam się do wszystkich agresowrów o zejscie z TONU;)
oddalo sie akcyjki w dołku Larkowi i nerwy sopranku puszczaja.
Larek zarabia miliony a wraz z nim ci co wiedzieli kiedy opuścić pokałd i kiedy wejsc,
Trzeba chłopaki odkupić drożej co?
to dobrze bo powiem krótko VISTULA NIGDY NIE UPADNIE>
NIECH KAZDY sobie to zapamięta i wiezry w przyszłosac tej firmy.
KTop oodal za darmo sam sobie winien.
Cieszę się że zorientowani wiedzieli po co kontynuowałem ten post przez 9 miesiecy i jaki mialem w tym cel.
JEdziemy Tomku do NIeba,,,