Dnia 2021-02-17 o godz. 19:10 ~fatman napisał(a): > ciekawe dokąd zjedzie, ja sobie kupiłem dzisiaj na fix'ie, wydaje mi się że jutro zacznie odbijać, jak pójdę po browar to jak do siebie :)
=======================
https://stooq.pl/q/?s=dnp&c=1y&t=l&a=lg&b=1
za chwilę może się zrobić nerwowo na rynkach, więc ja bym chyba jednak wolał poczekać na okolice 220 pln a nawet może i 200 pln
Spokojnie tylko 2019 nie był dla nie łaskawy gdzie zaksięgowałem -26k a tak co roku do przodu :))) Rozumiem pytanie bo świeży narybek przeważnie jest dawcą kapitału Nauka giełdowa potrafi być bardzo kosztowna xD
Fakt obroty dość niskie jak na Allegro ale podejrzewam że jest to związane z sytuacją na Wig20 i samym faktem że mamy ostatnią sesję tygodnia gdzie wielu raczej zamyka pozycje aniżeli je otwiera. Mnie wychodzi że będzie góra, niekoniecznie dzisiaj ale będzie choćby pod świetny raport w połowie marca
Odpowiedź brzmi: -to bez znaczenie- (a przynajmniej tak mi sie wydaje) bo jeden kupił od drugiego więc nadal duży kapitał ma ten papier ale myślę że bardziej prawdopodobne jest przewalenie z wora do wora
Dnia 2021-02-19 o godz. 17:07 ~black944 napisał(a): > znowu bańka poleciała po fixie . . . > > powrót na 65 pln? ======================================== Ali troszkę wpadło po 65,50 pln . . . więc teraz razem czekamy na te dobre wyniki
Dnia 2021-02-17 o godz. 15:29 ~black944 napisał(a): > Dnia 2021-02-16 o godz. 11:18 ~black944 napisał(a): > > następna 1/3 poszła po 220 pln . . . > > > > teraz czekam na 225 pln > > ========================================= > miałem nosa wczoraj aby brać i wiać :) > a teraz czekam na 210 - 200 pln > aby znowu wrócić
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
idzie według planu i pierwszy koszyk < 210pln już zasypany :))
Też mam ustawione na 65 ale bardzo wątpię w powodzenie, grubasy wiedzą że w tamtej okolicy mocno uaktywni się popyt więc raczej nie będą spuszczać aż tak nisko