Masz rację mam czasem takie objawy i wtedy szybciej zrobię nim pomyślę.
O to Arbeza ostatnio podpytywałem tak na około ;-) Jak widać profesjonaliści jak on nie mają takich objawów a ja amator i mi się czasem zdarza.
Choć nie było to tak do końca na wariata. Odbicie na bazowych to fakt na obligacjach też ale jak pisałeś ciągle spadać nie będzie. Nisko zaczęli można było liczyć na odbicie ale nie zmienia to faktu że spadki i tak są duże i do zmiany trendu daleko.
Ravcio, czy ja jestem profesjonalistą?....czasami mam wątpliwości, ale chciałbym być.
Co do zasad to na giełdzie powinno się mieć wypracowaną jedną zasadę i ją stosować, ale ciągle poszukiwać lepszej.....zawsze jednak stosować tylko jedną bo jak się namiesza to trudno się połapać.....podobnie jak w życiu.
*przestroga.....nie próbuj tego na żonie/partnerce.......:D
Dnia 2020-03-06 o godz. 15:45 .jason napisał(a): > ...tworzyć możliwość trwałej eliminacji z uczestnictwa w rynku osób, co do których zostaną ustalone najbardziej rażące naruszenia prawa. > > Obawiam się ,że mają kogoś na celowniku i ten ktoś niedługo dostanie propozycję nie do odrzucenia jak niedawno Czarnecki