O czym ty chłopie jack piszesz? Obroty ponad 10mln, jedne z najwyższych w historii, wzrost +30% a ty opowiadasz że na oparach? Słabniemy? Opór na 23 przebity z hukiem, kolejnych brak. Tu się liczą gracze i zainteresowanie grą, technika tu nie działa. Payrz 11 bit jak było zaintetesowanie to w miesiąc z 200 na 540. Korekta może być w każdej chwili, nikt nie wie z jakiego pułapu i do jakiego. Takich obrotów ulica nie robi. Skończ z tym wróżeniem.
jedziemy na 34-36zł tam studzimy wskazniki ,pozniej impuls wywolany trailerem i idziemy na 50zł,pozniej juz spokojne wzrosty w zaleznosci od tego jak duze wzbudzimy zainteresowanie,oczywiscie moge sie mylic
Poziom 35 zł najistotniejszy, istnieje ryzyko zrealizowania całkowitego zasięgu w tym rozdaniu. Niestety chyba nie jesteśmy przygotowani teraz, na pokonanie tych poziomów. Nie mniej mocno kibicuję. pozdrawiam Jac
Na razie mój scenariusz się sprawdza 35...30...zaryzykuje teze że postoimy do jutra lub piatku w granicach 30....a później albo dół albo jednak góra i przebiajmy 34-35 jeśli trailer będzie wyświetlany w mln....
Widze spora wiedze gratuluje :-) z mojego malego doswiadczenia wynika ze Ci ktorzy kupili za okolo 12 zwyczajnie pod sam trailer zrealizowali na samej górze teraz troche sytuacja musi ochlonac zeby moglo pojsc w gore. Opinie i zainteresowanie gra jest chyba calkiem duze wiec powrot w okolice 30 jest chyba realny? mozesz jakos sie odniesc do tego ?
i o tym pisałem że teraz jak będzie spadać nie będzie komu kupować po 25 zł. ciekawe kto będzie miał jaja. wczoraj i dzisiaj po 33 i 35 zł to się nie bali.... ehh.... ynwestory