Mam trochę kasy wsadzona w Lentex zastanawiam się czy nie postawić wszystko na jedną kartę czy nie sprzedać Lentex na rzecz novity tym bardziej w takiej cenie.... Średnia wtedy miałbym 45 zł.... I się zastanawiam czy szybciej wypali Lentex z dywidenda skupem akcji i wystrzałem kursu na 9 zł co najmniej czy novita do 55 zł
Dalej się Pytam gdzie jest Janusz.... Jeszcze jakiś czas temu przesunął cenę z 50 zł na 65 zł.... Czyli płacił za akcję poprawie drugie tyle.... A teraz zamarł w kupowaniu . Fakt popatrzeć na transakcje to jakby wszystkie umówione... Ale jestem w szoku cena tym bardziej że niebawem wyniki i dwa miesiące okresowe gdzie Janusz nie kupi sztuki teraz to już nic z tego nie rozumiem..... Bogus dokupuje szybko coś czy czekasz.....???
dajcie ze już spokoj z tym mitycznym Januszem !
gościu jest w Alpach i cieszy się życiem
i nie w glowie mu sprawianie wam radości
teraz jest czas rodzenia wiec spokojnie czekamy
na bóle porodowe by uslyszec " przyj " !
wyniki tu niczego nie zmieniają bo niby kto
ma się zainteresować społką ? instytucjonalni ?
nie ma papieru dla nich
oczekiwanie jest cnotą !!! Bogus trwa 12 lat
i przygotowany na jest na kolejne 12 wiec uczmy się pokory od niego
To nie sa te same czasy jak kiedyś Szymek pojechał do Afryki to dzwonił i sie pytał jaki jest kurs. Jaka jest dziś róznica czy się kupuje z Alp czy z Jasnej Góry czy z samego Księżyca. Wszędzie jest internet i trwa to tyle samo. Co do kupowania to wiadomo ,ze gdy bedą wyniki to pojawi sie ogrom kasy w firmie. Jeszcze trochę to potrwa , ale przeciez nie jest to jakiś mocno odległy czas.
W żadnym wypadku nie spodziewalbym się że cena spadnie poniżej 50 zł baaaaa 40 zł.... Prędzej wezwania po 65 bym się spodziewał niż takiego spadku... GdZie jest dno i czemu Janusz nie dokupuje .... Skoro brał po 65 2 lata temu.....
Przypomniał sobie o nas popatrzył w arkusz mówi ale promocja biorę... Szkoda że na wyższych poziomach nie brał jak było 300 tys zł w obrocie między 45 a 46.50 że dwa tygodnie temu wtedy by wyłapał akcje
dzisiejsza wartość to tylko 35 mln ponad wartośc inwestycji a tempo spadku w tym roku to 2 złote na akcję mniej przez tydzień . Wartość inwestycji to 25 złotych na akcję . Tu bym szukał punktu oporu jesli 35 puści.
Nie no 35 zł.... Czy 25 zł.... Jest ceną według mnie niewyobrażalna ale wydawało mi się że 50 zł już nie zobaczę 45 zł.... 40 to cud... A było już 38.3 zł.... Ehhhh że już nie mam za co dokupić.... Chyba że sprzedam Lentex i zamienię na novite. Ale mega słabo jest..... Później zrobią wezwanie po 45 zł.... Hahahaha
jedyną pociechą w tym dramacie jest fakt ze tu nie można stracic !
natomiast zakres oczekiwania okresle delikatnie mówiąc
na …..i jeden dzień dluzej -)