wf20 wozi sie na fali 2,x mies-2284.68 jej pochodna dzieci--2302. itd-ale to "Duza zagadka"-ponieewaz nalezy wiedziec gdzie jest poziom wyzszych fal.-----buzi...
pytania o at , jakielk "balaganu"-------tj. kwestia ok 5 min -dlaczego ja? -ja juz przygotowuje sie na jutrz.dzien, Wazny(Swiat pogonil gwiazdorausa);padna pytania ile kosztuje gwiazdorpis; ile kosztuje........................? -nastepuja dni szczegolne,niby "wakacyjne" -dni---------------"gwiazdorow"?
-dawno,oj dawno rzeklem-----------fala 3, 3letnia (aktualnie 6.79)---. NIE-----przebila f. 7,7 letniej-(aktual-7.36); a to oznaczalo jak latwo obliczyc nawet w szkole podst(ale o prawdziwej fizyce, biologii),ze kursy wyzej nalezaly do dystryb; akt stan "balaganu"-za chwil
kghm-czekam na f. 8,x mies spadkowa -aktualnie-122.76(pochodna-108.30);. ktora to zlamala f 16,x mies-w punk????---------a aktual-127.37(jej pochodna-101,00);-wyzej grubsze kreski... -wig 20-wf,20--------kto zgadnie,ze nalezalo oddac?-na poziomie-? ....
-petrolhistor------------(warto bylo tam ); -aktual,mysl samodz --akt. Polska---(warto wyjazd na wakacje opoznic)---przypominam---------TEMAT? ps-w akcji bitpolski? wszystko bylo X!
gramy o -------------------------------Wszystko. at.pko i reszta jest ,. B. prosta (ale tambumajor) -Licze na Wlasny Umysl;-przedszkolak od x dziesiecioleci do Dzis; nie podstawi mi NOGI!.
No to miazga, jeden wpis, ze bedzie roslo, potem kilka ze bedzie spadalo w nastepnych tygodniach, Ale liczy sie to co przypasuje do rzeczywistosci. Dzieki za podpowiedz. )