moja propozycja opiera sie o obserwacje z usa i azji - a chodzi ogólnie o import z azji przy tym stanie zloty do dolara relacje wypadaja ok, mam producentow i produkty - pisac o szcególy bor96@tlen.pl
moja propozycja opiera sie o obserwacje z usa i azji - a chodzi ogólnie o import z azji przy tym stanie zloty do dolara relacje wypadaja ok, mam producentow i produkty - pisac o szcególy bor96 tlen.pl
witam mam do zaoferowania wykupienie udziałów w działającym pubie-klubie. jest to pierwsza prywatna kawiarnia w Krakowie działa od lat 60-siątych. Ja prowadzę ją od półtora roku. obecnie lokal wychodzi na "plus". piękne antyczne meble oraz nowoczesny, oryginalny wystrój ,sprawiają, że obecnie to miejsce stało sie modne. przychodzą ludzie bardzo młodzi, roszke starsi, w wieku średnim i ...staruszki. fajne miejsce gdzie stare z nowym płynnie sie przenika. organizujemy imprezy cykliczne np: karaoke, life music itd. od piątku do niedzieli jesteśmy otwarci non-stop. odbywają sie u nas wieczorki kawalerskie, spotkania biznesowe i okolicznościowe 25%- 80 000
50%-160 000,
ceny są do niewielkiej negocjacji:) doskonała lokalizacja-centrum miasta i brak większej konkurencji
510847453
Dnia 2006-12-10 o godz. 23:43 ~ napisał(a):
> prosze o propozycje
mam licencje na wyłączność dobry produkt jeśli Cię interesuje proszę bardzo tylko jak mam to zaproponować?
hodujmy co razem,mowie serio,sama nie mam doswiadczenia ale uwazam,ze to cos realnego,namacalnego,chetnie mimo,ze jestem z zawodu prawnikiem bym sie zaangazowala np.szynszyle,norki albo inne.