• Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~don [91.208.93.*]
    jaki popychacz to tylko moje na 12 gr patrzę kto jeszcze sypnie jak postawię 2 mln na k to będzie popychacz ;)
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~wątpiacy [195.82.181.*]
    prosze -)
    http://i1.kwejk.pl/k/obrazki/2016/05/249248362146bf87a266638b5ffbb300_fb.jpg

• Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~kiki [89.73.126.*]
    Dnia 2017-01-23 o godz. 11:36 ~don napisał(a):
    > jaki popychacz to tylko moje na 12 gr patrzę kto jeszcze sypnie jak postawię 2 mln na k to będzie popychacz ;)

widać że rodzice zrobili ci dzis wolne od przedszkola:) obyś jutro już poszedł bo bredniami dorównujesz investowi i wojtusiowi:)
    może wy ta sama banda przedszkolaków:)
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~INVEST [83.22.253.*]
    Jest to konkretna zagrywka , spowodowana inwestycjami odawajcie akcje bo nie ma popytu .
    Ja jestem za , chętnie odbiorę jestem ciekawy co zrobicie w tym tygodniu . Ale przyszły tydzień zobaczycie , będzie bardziej konkretny .
    Dnia 2017-01-24 o godz. 14:14 ~INVEST napisał(a):
    > Jest to konkretna zagrywka , spowodowana inwestycjami odawajcie akcje bo nie ma popytu .
    > Ja jestem za , chętnie odbiorę jestem ciekawy co zrobicie w tym tygodniu . Ale przyszły tydzień zobaczycie , będzie bardziej konkretny .

który to już tydzień ma byc konkret?:)
    to na co czekasz jak się cieszysz że oddają to bierz:) hehe
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~wojtas [188.146.169.*]
    Widzę że jak INVEST pisze to wzrosty się zaczęły , tka samo było jak skoczyłskoczył na 0,30 gr . Prześledziłem wzrosty i AK wychodzi , coś mnie się zdaje że ten INVEST czeka na coś dużego na tej spółce .
    Pisze ciągle o jakimś infie w zapasie , i jak tak dzisiaj wybiło to moim zadaniem coś jest na rzeczy .
    Wykres pokazuje kierunek 1 zł jak nic , ale to pewnie będzie początek wzrostu . Zrobiłem analizę techniczną i pierwszy postój 0,63 gr .
    Jutro odbieram bo zapowiada się wysoko i ciekawe sesje przed nami .
    Dnia 2017-01-24 o godz. 19:05 ~wojtas napisał(a):
    > Widzę że jak INVEST pisze to wzrosty się zaczęły , tka samo było jak skoczyłskoczył na 0,30 gr . Prześledziłem wzrosty i AK wychodzi , coś mnie się zdaje że ten INVEST czeka na coś dużego na tej spółce .
    > Pisze ciągle o jakimś infie w zapasie , i jak tak dzisiaj wybiło to moim zadaniem coś jest na rzeczy .
    > Wykres pokazuje kierunek 1 zł jak nic , ale to pewnie będzie początek wzrostu . Zrobiłem analizę techniczną i pierwszy postój 0,63 gr .
    > Jutro odbieram bo zapowiada się wysoko i ciekawe sesje przed nami .

halo, wojtuś odbiór?:) mocarza odstawiłeś?:) bo znowu bredzisz więc chyba jednak nie:)
    Przyszły tydzień będzie przełomowy , już niżej nie będzie ci co myśleli o spadkach . A zacznie się pod koniec sesji wzrost .
    Dnia 2017-01-25 o godz. 14:17 ~INVEST napisał(a):
    > Przyszły tydzień będzie przełomowy , już niżej nie będzie ci co myśleli o spadkach . A zacznie się pod koniec sesji wzrost .

oj INVEST INVEST wiesz ze to już niedługo przyszły tydzień i się znowu ośmieszysz za pewne:) po co ty to robisz:)

dzisiejszej sesji pod koniec ten wzrost?:) uściślijmy to:)
    Dnia 2017-01-25 o godz. 14:17 ~INVEST napisał(a):
    > Przyszły tydzień będzie przełomowy , już niżej nie będzie ci co myśleli o spadkach . A zacznie się pod koniec sesji wzrost .

INVEST zbliża się koniec sesji i niestety w przeciwna stronę idą:)

pasuje sparafrazować : "How many times" zrobisz jeszcze z siebie niemotę i pośmiewisko:)
    no dobra invest kolejne ośmieszenie na koncie masz:)

czekamy teraz na przyszły tydzień:) hehe

chociaż z drugiej strony w sumie można cie olac bo już tyle razy nie trafiłeś i sie ośmieszyłeś że jeden raz w te czy w tamte, co zz różnica:)

a swoją drogą to łądnie ktoś ci dał kopa w same pomidory bo napisałeś o koncówce wzrostowej a ktoś podsypał na lewo:) buahaha
    pewnie myślałeś że ktoś się zlituje na tobą jak wczoraj don i kupi pod koniec sesji i błyśniesz a tu kop w pomidory i znowu leżysz i kwiczysz:)

swoją drogą niezła z ciebie kaleka inwestycyjna:)
    pozdrówka
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~wojtas [188.146.17.*]
    Jestem bardzo ciekawy jak się zacznie na tej spółce od poniedziałku , Czy Pani Prezes dokonała przełomu w spółce B2B PARTNER .
    I czy INVEST miał rację zobaczymy , ale w piątek pod koniec sesji z jakiegoś powodu szybko zbierali .
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~xyz [37.47.3.*]
    Dnia 2017-01-29 o godz. 07:09 ~wojtas napisał(a):
    > Jestem bardzo ciekawy jak się zacznie na tej spółce od poniedziałku , Czy Pani Prezes dokonała przełomu w spółce B2B PARTNER .
    > I czy INVEST miał rację zobaczymy , ale w piątek pod koniec sesji z jakiegoś powodu szybko zbierali .

12 wsparcie jak nie peknie to w poniedzialek mocniejsze wzrosty czas pokaze,czy to byl w piatek powrot do wsp i wybije opor 15 wtedy droga otwarta do 30gr
    Od jutra początek zobaczymy POZDRAWIAM
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~aaa01 [188.146.168.*]
    To początek, czy zobaczymy co będzie? Pisz ze zrozumieniem.
    Dnia 2017-01-29 o godz. 14:23 ~INVEST napisał(a):
    > Od jutra początek zobaczymy POZDRAWIAM

invest TO JUŻ TO?:) BUAHAHAHAHA
    to juz ten tydzień się zaczał i taki "ogromy obrót:) wow, jestem pod wrażeniem tego tygodnia:) buahahahaha
    chyba juz milionowe zbłaźnienie się twoje zbliżą sie wielkimi krokami:) buahahahaha
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~xyz [37.47.196.*]
    Dnia 2017-01-30 o godz. 13:07 ~kiki napisał(a):
    > Dnia 2017-01-29 o godz. 14:23 ~INVEST napisał(a):
    > > Od jutra początek zobaczymy POZDRAWIAM
    >
    > invest TO JUŻ TO?:) BUAHAHAHAHA
    > to juz ten tydzień się zaczał i taki "ogromy obrót:) wow, jestem pod wrażeniem tego tygodnia:) buahahahaha
    > chyba juz milionowe zbłaźnienie się twoje zbliżą sie wielkimi krokami:) buahahahaha

kiki spokojnie pokonsoliduje i ruszy spolka dla cierpliwych
    Dnia 2017-01-30 o godz. 13:17 ~xyz napisał(a):
    > Dnia 2017-01-30 o godz. 13:07 ~kiki napisał(a):
    > > Dnia 2017-01-29 o godz. 14:23 ~INVEST napisał(a):
    > > > Od jutra początek zobaczymy POZDRAWIAM
    > >
    > > invest TO JUŻ TO?:) BUAHAHAHAHA
    > > to juz ten tydzień się zaczał i taki "ogromy obrót:) wow, jestem pod wrażeniem tego tygodnia:) buahahahaha
    > > chyba juz milionowe zbłaźnienie się twoje zbliżą sie wielkimi krokami:) buahahahaha
    >
    > kiki spokojnie pokonsoliduje i ruszy spolka dla cierpliwych

ja nie mam nic przeciwko tylko uż nie mogę czytać cotygodniowych newsów tego osła investa:)
    Do tej pory nie wytłumaczył co ma Trump z B2B i czy był wtedy na mocarzu:)
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~wojtas [188.146.156.*]
    Wspaniała spółka wychodzi na to że ci co pisali o spadkach to nic z tego nie będzie , a ci co pisali o wzrostach to też nie wiadoma .
    Zastanawiam się co dalej ze spółką bo jest cicho nawed w spółce jak się dzwoni tylko mówią żeby poczekać na info .
    Dzisiaj ciekawa sesja się zapowiada , wzrosty mogą się pojawić początek lutego a dla tej spółki to wiele znaczy ten miesiąc.
    Dnia 2017-02-02 o godz. 07:36 ~INVEST napisał(a):
    > Dzisiaj ciekawa sesja się zapowiada , wzrosty mogą się pojawić początek lutego a dla tej spółki to wiele znaczy ten miesiąc.

zostały ci 2 dni TEGO TYGODNIA:) hehe
    ale co ciekawe dzisiaj mi się śniło że pod koninec sesji zgarną wszystko i kurs się zatrzyma na 16 groszach i pisze serio
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~wojtas [188.146.164.*]
    INVEST miał rację co do spółki . SPRAWDZA SIĘ
    Dnia 2017-02-03 o godz. 16:16 ~wojtas napisał(a):
    > INVEST miał rację co do spółki . SPRAWDZA SIĘ

buahahaha znowu ćpasz?:) buahahaha
    ta kal.eka inwestycjna invest znowu sie pomylił chyba już setny tydzień wskazał i kolejna wtopa a ten pisze że miał rację:) no ku.de cyrkowcy:)
    invest to który teraz tydzień to będzie TEN bo z tym ci znowu nie wyszło:) buahahahahaha
  • Re: B2B PARTNER Autor: ~INVEST [83.22.253.*]
    Odnośnie KIKI liczysz na spadki ale siedzi tu ktoś bardziej zorientowany co się dzieje ze spółką . I zdziwisz się i reszta jak kurs w jeden dzień skoczy do 0,60 gr . Pamiętajcie że spółka dopiero się rozwija i ma możliwości na duże dofinansowanie ze środków UE .
    Ale jak chcecie dołować kurs to wasza sprawa , ale czekam jak rynek zareaguje w Poniedziałek . Bo co niektórzy wiedzą co się zmieni w FIRMIE .
    A wysoko się zapowiada .
  • Re: B2B PARTNER Autor: ~kiki [109.125.192.*]
    Dnia 2017-02-05 o godz. 21:01 ~INVEST napisał(a):
    > Odnośnie KIKI liczysz na spadki ale siedzi tu ktoś bardziej zorientowany co się dzieje ze spółką . I zdziwisz się i reszta jak kurs w jeden dzień skoczy do 0,60 gr . Pamiętajcie że spółka dopiero się rozwija i ma możliwości na duże dofinansowanie ze środków UE .
    > Ale jak chcecie dołować kurs to wasza sprawa , ale czekam jak rynek zareaguje w Poniedziałek . Bo co niektórzy wiedzą co się zmieni w FIRMIE .
    > A wysoko się zapowiada .

nie kompromituj się więcej proszę cię bo to jest naprawdę żałosne
    60 gr w jeden dzień, ty chyba nawet nie wiesz że mega rzadko puszczają spółki dziennie powyżej 50% więc to musiało by być z 40 gr a to jeszcze mega długa droga tam więc dzieciaku skończ bo żałosny jesteś w swojej tragiczności
    tobie się zapowiada wysoko od miesięcy i ok masz prawo do tego ale podawanie tych tygodni że to już ten a nie sorki to ten następy itd powoduje że jesteś chodzącą kpiną i tyle w temacie a teraz trzymaj się ramy, na pewno kiedys trafisz tak samo jak i małpa by trafiła ten sam poziom IQ:) buahahahahahahaha
  • Re: B2B PARTNER Autor: ~wojtas [188.146.171.*]
    Kiki co się czepiasz ludzi w życiu ci nie wyszło najwidoczniej , sporo kasy pewnie straciłeś i teraz namawiasz na spadki .
    Jesteś jak ta ćma nocna która tylko w dzień się porusza , nie stety ale każdy wie że spółka będzie wysoko tylko ty inaczej , myślisz .
    Ale cóż wolno ci , na większości spółek w które zainwestowałeś to namawiasz na spadki .
    POWODZENIA .
  • Re: B2B PARTNER Autor: ~xyz [37.47.47.*]
    Dnia 2017-02-06 o godz. 06:09 ~wojtas napisał(a):
    > Kiki co się czepiasz ludzi w życiu ci nie wyszło najwidoczniej , sporo kasy pewnie straciłeś i teraz namawiasz na spadki .
    > Jesteś jak ta ćma nocna która tylko w dzień się porusza , nie stety ale każdy wie że spółka będzie wysoko tylko ty inaczej , myślisz .
    > Ale cóż wolno ci , na większości spółek w które zainwestowałeś to namawiasz na spadki .
    > POWODZENIA .

wojtas widze ze jestescie spoldzielnia,jeden drugiemu przytakuje na artnewmed to samo piszesz bzdury
  • Re: B2B PARTNER Autor: ~INVEST [83.22.253.*]
    Coś zaczyna się zbieranie z ukrytego po 0,15 gr czyżby raport będzie dobry .
    Ważne osoby już wiedzą .
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.73.126.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: pierwszy raport Autor: ~wojtas [188.146.81.*]
    Pierwszy raport z zyskiem może tak być . Coś się cicho zrobiło .
  • Re: pierwszy raport Autor: ~wątpiacy [195.82.181.*]
    A z czego ten zysk
    payback to 30 % tego co kiedys
    sygma bank wygasza sie
    dhl out
    dreams - OK ale czy przykryje on to co powyzej i da zysk
    - nie zapowiada sie moim zdaniem to
  • Re: pierwszy raport Autor: ~kiki [89.73.126.*]
    opór jest blisko, jak go przejda trzeba spakować trochę do worka ale póki co nuda
    tylko niedorozwój invest widzi ukryte k na 0,15 gr ale on nie ma mózgu:) buahahaha
  • Re: pierwszy raport Autor: ~wątpiacy [195.82.181.*]
    wreszcie zaczyna sie cos przecierac -))
    12 groszy widze dzis na koniec a moze nawet 11 gr zrobia -)))
  • WIĘKSZOŚĆ BĘDZIE ZASKOCZONA Autor: ~INVEST [83.22.253.*]
    Większość będzie zdziwiona i zaskoczona , raport coraz bliżej. Z dnia na dzień , ale będziecie źli i wtedy będę chciał zobaczyć wasze wpisy dlaczego nie kupiłem .
    Ale wtedy się mówi trudno . Wasze decyzje , jedynie będziecie mogli być źli tylko na siebie .
  • Re: WIĘKSZOŚĆ BĘDZIE ZASKOCZONA Autor: ~wojtas [188.146.84.*]
    Sam jestem ciekaw czy INVEST miał rację lada dzień raport i pewnie jakieś info oprócz tego się pojawi zobaczymy zaryzykuję i dobieram.
  • Re: WIĘKSZOŚĆ BĘDZIE ZASKOCZONA Autor: szczekam [87.204.85.*]
    Dzień dobry Panie Invest,

Właśnie sprzedałem wszystkie moje akcje B2B po przeczytaniu Pana informacji. Pytanie, co mam teraz zrobić z tymi pieniędzmi, bo się bardzo przestraszyłem i nie wiem, co mam robić dalej.

Dziękuję za ostrzeżenie i pozdrawiam.
  • WIĘKSZOŚĆ BĘDZIE ZASKOCZONA Autor: ~INVEST [83.22.250.*]
    Kiedy info dzisiaj czy po raporcie . Czytaliście na Parkiecie że sporo firm jest zainteresowane programami lojalnościowymi .
    Bo dzisiaj zapowiada się interesująca sesja , jutro raport .
  • BARDZO DOBRE INFO Autor: ~wojtas [188.146.16.*]
    Coraz większa kolejka robi się po papier z lewej strony na kupnie to znaczy że Grubasy już wiedzą jaki będzie kurs .
  • Re: BARDZO DOBRE INFO Autor: ~kiki [89.73.126.*]
    Dnia 2017-02-13 o godz. 12:38 ~wojtas napisał(a):
    > Coraz większa kolejka robi się po papier z lewej strony na kupnie to znaczy że Grubasy już wiedzą jaki będzie kurs .

proponuje ci żebys sie ty również ustawił w kolejce ale po mózg:) buahahahaahaha
    tak samo jak kilka postów wyżej napisałeś że pakujesz do worka to żeś napakował chyba sobie w kako po same pomidory:) buahahahaahahahahaha
    co za dwa p.a.j.a..e
  • Re: BARDZO DOBRE INFO Autor: ~INVEST [83.22.250.*]
    Nie jest tak źle inne firmy na newconect mają o wiele gorsze raporty i wyniki finansowe .
    Jeszcze info ze spółki , jednak po raporcie . Przypuszczam że się pojawią naganiacze na spadki .
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~wojtas [188.146.87.*]
    Ciekawe kto będzie prezesem spółki bo , kadencja się kończy obecnej Pani Prezes .
[x]
B2BPARTNER 0,00% 0,07 2017-06-14 09:44:10
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.