Dnia 2017-01-23 o godz. 11:36 ~don napisał(a): > jaki popychacz to tylko moje na 12 gr patrzę kto jeszcze sypnie jak postawię 2 mln na k to będzie popychacz ;)
widać że rodzice zrobili ci dzis wolne od przedszkola:) obyś jutro już poszedł bo bredniami dorównujesz investowi i wojtusiowi:) może wy ta sama banda przedszkolaków:)
Jest to konkretna zagrywka , spowodowana inwestycjami odawajcie akcje bo nie ma popytu . Ja jestem za , chętnie odbiorę jestem ciekawy co zrobicie w tym tygodniu . Ale przyszły tydzień zobaczycie , będzie bardziej konkretny .
Dnia 2017-01-24 o godz. 14:14 ~INVEST napisał(a): > Jest to konkretna zagrywka , spowodowana inwestycjami odawajcie akcje bo nie ma popytu . > Ja jestem za , chętnie odbiorę jestem ciekawy co zrobicie w tym tygodniu . Ale przyszły tydzień zobaczycie , będzie bardziej konkretny .
który to już tydzień ma byc konkret?:) to na co czekasz jak się cieszysz że oddają to bierz:) hehe
Widzę że jak INVEST pisze to wzrosty się zaczęły , tka samo było jak skoczyłskoczył na 0,30 gr . Prześledziłem wzrosty i AK wychodzi , coś mnie się zdaje że ten INVEST czeka na coś dużego na tej spółce . Pisze ciągle o jakimś infie w zapasie , i jak tak dzisiaj wybiło to moim zadaniem coś jest na rzeczy . Wykres pokazuje kierunek 1 zł jak nic , ale to pewnie będzie początek wzrostu . Zrobiłem analizę techniczną i pierwszy postój 0,63 gr . Jutro odbieram bo zapowiada się wysoko i ciekawe sesje przed nami .
Dnia 2017-01-24 o godz. 19:05 ~wojtas napisał(a): > Widzę że jak INVEST pisze to wzrosty się zaczęły , tka samo było jak skoczyłskoczył na 0,30 gr . Prześledziłem wzrosty i AK wychodzi , coś mnie się zdaje że ten INVEST czeka na coś dużego na tej spółce . > Pisze ciągle o jakimś infie w zapasie , i jak tak dzisiaj wybiło to moim zadaniem coś jest na rzeczy . > Wykres pokazuje kierunek 1 zł jak nic , ale to pewnie będzie początek wzrostu . Zrobiłem analizę techniczną i pierwszy postój 0,63 gr . > Jutro odbieram bo zapowiada się wysoko i ciekawe sesje przed nami .
halo, wojtuś odbiór?:) mocarza odstawiłeś?:) bo znowu bredzisz więc chyba jednak nie:)
Dnia 2017-01-25 o godz. 14:17 ~INVEST napisał(a): > Przyszły tydzień będzie przełomowy , już niżej nie będzie ci co myśleli o spadkach . A zacznie się pod koniec sesji wzrost .
oj INVEST INVEST wiesz ze to już niedługo przyszły tydzień i się znowu ośmieszysz za pewne:) po co ty to robisz:)
dzisiejszej sesji pod koniec ten wzrost?:) uściślijmy to:)
Dnia 2017-01-25 o godz. 14:17 ~INVEST napisał(a): > Przyszły tydzień będzie przełomowy , już niżej nie będzie ci co myśleli o spadkach . A zacznie się pod koniec sesji wzrost .
INVEST zbliża się koniec sesji i niestety w przeciwna stronę idą:)
pasuje sparafrazować : "How many times" zrobisz jeszcze z siebie niemotę i pośmiewisko:)
no dobra invest kolejne ośmieszenie na koncie masz:)
czekamy teraz na przyszły tydzień:) hehe
chociaż z drugiej strony w sumie można cie olac bo już tyle razy nie trafiłeś i sie ośmieszyłeś że jeden raz w te czy w tamte, co zz różnica:)
a swoją drogą to łądnie ktoś ci dał kopa w same pomidory bo napisałeś o koncówce wzrostowej a ktoś podsypał na lewo:) buahaha pewnie myślałeś że ktoś się zlituje na tobą jak wczoraj don i kupi pod koniec sesji i błyśniesz a tu kop w pomidory i znowu leżysz i kwiczysz:)
swoją drogą niezła z ciebie kaleka inwestycyjna:) pozdrówka
Jestem bardzo ciekawy jak się zacznie na tej spółce od poniedziałku , Czy Pani Prezes dokonała przełomu w spółce B2B PARTNER . I czy INVEST miał rację zobaczymy , ale w piątek pod koniec sesji z jakiegoś powodu szybko zbierali .
Dnia 2017-01-29 o godz. 07:09 ~wojtas napisał(a): > Jestem bardzo ciekawy jak się zacznie na tej spółce od poniedziałku , Czy Pani Prezes dokonała przełomu w spółce B2B PARTNER . > I czy INVEST miał rację zobaczymy , ale w piątek pod koniec sesji z jakiegoś powodu szybko zbierali .
12 wsparcie jak nie peknie to w poniedzialek mocniejsze wzrosty czas pokaze,czy to byl w piatek powrot do wsp i wybije opor 15 wtedy droga otwarta do 30gr
Dnia 2017-01-29 o godz. 14:23 ~INVEST napisał(a): > Od jutra początek zobaczymy POZDRAWIAM
invest TO JUŻ TO?:) BUAHAHAHAHA to juz ten tydzień się zaczał i taki "ogromy obrót:) wow, jestem pod wrażeniem tego tygodnia:) buahahahaha chyba juz milionowe zbłaźnienie się twoje zbliżą sie wielkimi krokami:) buahahahaha
Dnia 2017-01-30 o godz. 13:07 ~kiki napisał(a): > Dnia 2017-01-29 o godz. 14:23 ~INVEST napisał(a): > > Od jutra początek zobaczymy POZDRAWIAM > > invest TO JUŻ TO?:) BUAHAHAHAHA > to juz ten tydzień się zaczał i taki "ogromy obrót:) wow, jestem pod wrażeniem tego tygodnia:) buahahahaha > chyba juz milionowe zbłaźnienie się twoje zbliżą sie wielkimi krokami:) buahahahaha
kiki spokojnie pokonsoliduje i ruszy spolka dla cierpliwych
Dnia 2017-01-30 o godz. 13:17 ~xyz napisał(a): > Dnia 2017-01-30 o godz. 13:07 ~kiki napisał(a): > > Dnia 2017-01-29 o godz. 14:23 ~INVEST napisał(a): > > > Od jutra początek zobaczymy POZDRAWIAM > > > > invest TO JUŻ TO?:) BUAHAHAHAHA > > to juz ten tydzień się zaczał i taki "ogromy obrót:) wow, jestem pod wrażeniem tego tygodnia:) buahahahaha > > chyba juz milionowe zbłaźnienie się twoje zbliżą sie wielkimi krokami:) buahahahaha > > kiki spokojnie pokonsoliduje i ruszy spolka dla cierpliwych
ja nie mam nic przeciwko tylko uż nie mogę czytać cotygodniowych newsów tego osła investa:) Do tej pory nie wytłumaczył co ma Trump z B2B i czy był wtedy na mocarzu:)
Wspaniała spółka wychodzi na to że ci co pisali o spadkach to nic z tego nie będzie , a ci co pisali o wzrostach to też nie wiadoma . Zastanawiam się co dalej ze spółką bo jest cicho nawed w spółce jak się dzwoni tylko mówią żeby poczekać na info .
Dnia 2017-02-02 o godz. 07:36 ~INVEST napisał(a): > Dzisiaj ciekawa sesja się zapowiada , wzrosty mogą się pojawić początek lutego a dla tej spółki to wiele znaczy ten miesiąc.
zostały ci 2 dni TEGO TYGODNIA:) hehe ale co ciekawe dzisiaj mi się śniło że pod koninec sesji zgarną wszystko i kurs się zatrzyma na 16 groszach i pisze serio
Dnia 2017-02-03 o godz. 16:16 ~wojtas napisał(a): > INVEST miał rację co do spółki . SPRAWDZA SIĘ
buahahaha znowu ćpasz?:) buahahaha ta kal.eka inwestycjna invest znowu sie pomylił chyba już setny tydzień wskazał i kolejna wtopa a ten pisze że miał rację:) no ku.de cyrkowcy:) invest to który teraz tydzień to będzie TEN bo z tym ci znowu nie wyszło:) buahahahahaha
Odnośnie KIKI liczysz na spadki ale siedzi tu ktoś bardziej zorientowany co się dzieje ze spółką . I zdziwisz się i reszta jak kurs w jeden dzień skoczy do 0,60 gr . Pamiętajcie że spółka dopiero się rozwija i ma możliwości na duże dofinansowanie ze środków UE . Ale jak chcecie dołować kurs to wasza sprawa , ale czekam jak rynek zareaguje w Poniedziałek . Bo co niektórzy wiedzą co się zmieni w FIRMIE . A wysoko się zapowiada .
Dnia 2017-02-05 o godz. 21:01 ~INVEST napisał(a): > Odnośnie KIKI liczysz na spadki ale siedzi tu ktoś bardziej zorientowany co się dzieje ze spółką . I zdziwisz się i reszta jak kurs w jeden dzień skoczy do 0,60 gr . Pamiętajcie że spółka dopiero się rozwija i ma możliwości na duże dofinansowanie ze środków UE . > Ale jak chcecie dołować kurs to wasza sprawa , ale czekam jak rynek zareaguje w Poniedziałek . Bo co niektórzy wiedzą co się zmieni w FIRMIE . > A wysoko się zapowiada .
nie kompromituj się więcej proszę cię bo to jest naprawdę żałosne 60 gr w jeden dzień, ty chyba nawet nie wiesz że mega rzadko puszczają spółki dziennie powyżej 50% więc to musiało by być z 40 gr a to jeszcze mega długa droga tam więc dzieciaku skończ bo żałosny jesteś w swojej tragiczności tobie się zapowiada wysoko od miesięcy i ok masz prawo do tego ale podawanie tych tygodni że to już ten a nie sorki to ten następy itd powoduje że jesteś chodzącą kpiną i tyle w temacie a teraz trzymaj się ramy, na pewno kiedys trafisz tak samo jak i małpa by trafiła ten sam poziom IQ:) buahahahahahahaha
Kiki co się czepiasz ludzi w życiu ci nie wyszło najwidoczniej , sporo kasy pewnie straciłeś i teraz namawiasz na spadki . Jesteś jak ta ćma nocna która tylko w dzień się porusza , nie stety ale każdy wie że spółka będzie wysoko tylko ty inaczej , myślisz . Ale cóż wolno ci , na większości spółek w które zainwestowałeś to namawiasz na spadki . POWODZENIA .
Dnia 2017-02-06 o godz. 06:09 ~wojtas napisał(a): > Kiki co się czepiasz ludzi w życiu ci nie wyszło najwidoczniej , sporo kasy pewnie straciłeś i teraz namawiasz na spadki . > Jesteś jak ta ćma nocna która tylko w dzień się porusza , nie stety ale każdy wie że spółka będzie wysoko tylko ty inaczej , myślisz . > Ale cóż wolno ci , na większości spółek w które zainwestowałeś to namawiasz na spadki . > POWODZENIA .
wojtas widze ze jestescie spoldzielnia,jeden drugiemu przytakuje na artnewmed to samo piszesz bzdury
A z czego ten zysk payback to 30 % tego co kiedys sygma bank wygasza sie dhl out dreams - OK ale czy przykryje on to co powyzej i da zysk - nie zapowiada sie moim zdaniem to
opór jest blisko, jak go przejda trzeba spakować trochę do worka ale póki co nuda tylko niedorozwój invest widzi ukryte k na 0,15 gr ale on nie ma mózgu:) buahahaha
Większość będzie zdziwiona i zaskoczona , raport coraz bliżej. Z dnia na dzień , ale będziecie źli i wtedy będę chciał zobaczyć wasze wpisy dlaczego nie kupiłem . Ale wtedy się mówi trudno . Wasze decyzje , jedynie będziecie mogli być źli tylko na siebie .
Właśnie sprzedałem wszystkie moje akcje B2B po przeczytaniu Pana informacji. Pytanie, co mam teraz zrobić z tymi pieniędzmi, bo się bardzo przestraszyłem i nie wiem, co mam robić dalej.
Kiedy info dzisiaj czy po raporcie . Czytaliście na Parkiecie że sporo firm jest zainteresowane programami lojalnościowymi . Bo dzisiaj zapowiada się interesująca sesja , jutro raport .
Dnia 2017-02-13 o godz. 12:38 ~wojtas napisał(a): > Coraz większa kolejka robi się po papier z lewej strony na kupnie to znaczy że Grubasy już wiedzą jaki będzie kurs .
proponuje ci żebys sie ty również ustawił w kolejce ale po mózg:) buahahahaahaha tak samo jak kilka postów wyżej napisałeś że pakujesz do worka to żeś napakował chyba sobie w kako po same pomidory:) buahahahaahahahahaha co za dwa p.a.j.a..e
Nie jest tak źle inne firmy na newconect mają o wiele gorsze raporty i wyniki finansowe . Jeszcze info ze spółki , jednak po raporcie . Przypuszczam że się pojawią naganiacze na spadki .