• Moto
  • Alert
  • Notowania
  • Kursy walut
  • Centrum Finansowe
  • Bankier.TV
  • Newsletter
  • Zaloguj się
Bankier.pl - Polski Portal Finansowy
  • Rynki
    • Giełda
    • Depesze PAP
    • Komentarze rynkowe
    • Waluty
    • Gospodarka
    • Surowce
    • Fundusze
    • Narzędzia
    • Wiadomości z rynków
    • Wywiady ze spółek
    • PPK
    • Binance (serwis partnera)
  • Twoje finanse
    Jak zarządzać Twoimi finansami?
    • Tanie konto
    • Oszczędzanie
    • Jak wziąć kredyt?
    • Mieszkanie na kredyt
    • Pożyczki pozabankowe
    • Nieruchomości
    • Moto
    • Ubezpieczenia
    • Emerytury
    • Domowe finanse
    • Narzędzia i kalkulatory
  • Biznes
    • Prowadzenie firmy
    • Podatki i ZUS
    • Płaca i kariera
    • Finansowanie
    • Windykacja
    • Technologia
    • Narzędzia
    • Konta firmowe
    • MamBiznes.pl
  • Porównywarki
    Porównaj produkty finansowe Logotyp Smart.Bankier.pl
    • Kredyty gotówkowe
    • Konta osobiste
    • Kredyty hipoteczne
    • Pożyczki na raty
    • Konta oszczędnościowe
    • Lokaty
    • Karty kredytowe
    • Konta firmowe
    • Promocje bankowe
    • Kredyty firmowe
    • Kantory internetowe
    • Kalkulator OC i AC
    • Ubezpieczenia turystyczne
    • Chwilówki
    • Kredyty konsolidacyjne
    • IKE i IKZE
  • Forum
    • Giełda
    • Jak grać na giełdzie?
    • Dzienniki giełdowe
    • Forex
    • Złoto
    • Gospodarka i polityka
    • Jak zacząć inwestować?
    • Banki
    • Chwilówki
    • Kryptowaluty
    • IKE/IKZE
    • ETF
  • Forum
    • Giełda
    • Jak grać na giełdzie?
    • Dzienniki giełdowe
    • Forex
    • Złoto
    • Gospodarka i polityka
    • Jak zacząć inwestować?
    • Banki
    • Chwilówki
    • Kryptowaluty
    • IKE/IKZE
    • ETF
  • Forex
    • Forum
    • Dodaj wątek
    • Moje posty
    • Obserwowane

Forum

• Giełda
  • Jak grać na giełdzie?
  • Dzienniki giełdowe
  • Forex
  • Złoto
  • Gospodarka i polityka
  • Jak zacząć inwestować?
  • Banki
  • Chwilówki
  • Kryptowaluty
  • IKE/IKZE
  • ETF

Warto wiedzieć

• Regulamin Forum Bankier.pl
  • Zgłoś naruszenie
  • Zgłoś skargę
  • Najczęściej zadawane pytania
  • Podatek giełdowy

Twoje Forum

• Obserwowane wątki
  • Twoje posty

Archiwum

• Podatki
  • Prowadzenie firmy
  • Ubezpieczenia i emerytury
  • Po godzinach
  • Nieruchomości
Forum Forex powrót do głównego postu
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: ~doktorQueen [88.156.214.*] 2023-07-27 08:09
    mam to samo. odkad zaczelm chodzic na semiaria do Gawędy na forex idzie mi coraz lepiej.
    Gawęda wszystko fajnie wytlumaczyl jak inwestowac, jak zarabiac.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 4 0
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: ~Artur789 [88.156.214.*] 2023-08-28 10:26
    Duzo osob zarabia na forex. ja jestem jedna z nich. Duża wiedze na ten temat mam dzieki kursom u Roberta Gawędy.
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: ~luiza [88.156.214.*] 2023-09-29 10:44
    inwestowanie na forex jest zupełnie proste i każdy może na nim zarabiać. ale zanim zaczniesz tam inwestowac swoj kapital, udaj sie na kursy do Roberta Gawędy, który w swietny sposob tlumaczy na czym polega gielda, forex i zarabianie pieniedzy.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 5 0
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: ~DNS [178.235.178.*] 2023-10-01 21:30
    Robert - zmieniaj częściej adres IP :)
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 0 7
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: ~Kubeł_Zimnej_Wody [83.23.238.*] 2023-10-05 20:21
    Wszyściutkie entuzjastyczne odpowiedzi od całej masy zadowolonych bogaczy wyszły z jednej serii numerów IP. Ale żenada ...
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 1 11
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: ~EasyTrader [93.159.154.*] 2024-03-21 07:31
    Nie do końca. Można zarobić na kontraktach CFD. Ja ucząc się i nie mając zielonego pojęcia zarobiłem w pół roku 210 tys. Myślałem że w takim tępie wojuje świat. Może fart, bo wybuchła wojna (niestety) i głównie wchodziłem w krótkie pozycje. Niestety przez brak umiejętności zarządzaniem ryzykiem popłynąłem i straciłem 170 tys. Jestem bardzo cierpliwą osobą więc to duży atut, ale trzeba się uczyć żeby umieć ustawiać odpowiednio TP i SL i odpowiednio zamykać pozycje. Ja szczerze polecam, żeby móc dorobić do pensji, bo jak wiemy w Polsce kolorowo też z tym nie jest w średniej krajowej. Pozdrawiam i powodzenia! :-)
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 1 0
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: ~AndrzejB [88.156.214.*] 2023-11-29 11:28
    inwestuje swoj kapital na Forex. od kilku miesiecy idzie mi coraz lepiej. a wszystko dzieki kursom u Gawędy.
    Facet super fajnie wszystko tlumaczy, na chlopski rozum.
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: ~andrzej123 [88.156.214.*] 2023-12-28 22:44
    na poczatku mało zarabialem,a nawet wiele razy stracilem swoj kapitał, bo nie wiedzialem jak sie za to dobrze zabrac. poszedlem wiec na seminarium do Roberta Gawędy. i zaczalem w koncu dobrze zarabic ;)
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 5 0
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: ~Eugenia [87.105.141.*] 2024-01-28 21:02
    tak moi znajomi duzo sie dorobili na forexie. ja dopiero zaczynam swoja przygode, ale zaczelam ja od pojscia na kursy do Roberta Gawedy
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 0 0
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: ~MarcinB [88.156.214.*] 2024-02-26 10:13
    Od jakiegos czasu inwestuje kapitał na Forexie i jestem bardzo zadowolony z wynikow. w duzej mierze dziekuje za to panu Robertowi Gawędzie, bo na jego kursach dowiedzialem sie jak sie dorobic na forexie
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 2 0
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: bariera [31.179.227.*] 2024-03-25 23:54
    Jest taka grupa wsparcia dzięki której... chyba da się jednak zarobić.
    Mnie zaprosili, to i ja zaproszę.

https://discord.gg/fxcartel
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 2 1
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: ~Tomas [88.156.214.*] 2024-03-28 16:30
    Tak jak wielu tutaj ja tez bylem na kursach u pana Gawędy. Bardzo fajnie tlumaczy, jak zarobic, a nie stracic. dzieli sie swoim doswiadczeniem
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: ~Alojz [88.156.214.*] 2024-05-29 08:48
    Na Forexie mozna zarobic niezle sumki, ale trzeba wiedziec jak inwestowac, gdzie sa pułapki. Ja wszystkiego dowiedziałem sie na kursie u Roberta Gawędy
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: ~Kamil [5.173.153.*] 2024-07-19 19:53
    Nie wiem co to znaczy dorobić się, ale zarobić jak najbardziej tak.
    Jeżeli ktoś myśli, że z tysiąca będzie milionerem to niech tak myśli...
    Mnie najlepiej idzie na wykresach h4 i D1 , rzadko zmieniam pozycję , bo to długie interwały. Dzięki temu nie jest to dla mnie absorbujące czasowo.Normalnie pracuje , dobrze zarabiam , nadwyżki inwestuję w Forex.Na początku , próbowałem inwestować w New Connect , ale tam przez 3 lata cały czas na minusie :)
    Forex to nic innego jak ogromny kantor .Dużo czytałem , sporo próbowałem , nie bałem się strat i teraz do przodu. Pierwsze pół roku , rok jak się przetrwa to później już łatwiej. Ja korzystam z MForex , nie miałem nigdy problemów z wypłatą, nie wydaje mi się by jakiś większy pośrednik coś mieszał , bo oni tylko pośredniczą w transakcji nie są stroną. Jak coś to pisz nie mam bardzo długiego doświadczenia, ale dość dużo czasu nad tym poświęciłem i coś tam ogarniam.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 1 1
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: ~LOL [89.76.21.*] 2024-07-23 14:02
    Skoro dane mowia, ze na forexie traci 70-80% to znaczy, ze 20-30% zarobilo.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 0 2
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: ~XYZ [188.146.121.*] 2024-07-29 09:18
    Dnia 2024-07-23 o godz. 14:02 ~LOL napisał(a):
    > Skoro dane mowia, ze na forexie traci 70-80% to znaczy, ze 20-30% zarobilo.

Przeciwieństwem "stracić" może być "nie stracić" czyli wyjść +/- na zero.. Albo na minimalny plusik. To pewnie dotyczy 19% z tych 20%. A - jak zwykle - zarabia większe pieniądze jakiś 1% albo mniej, kwestia szczęścia jak w kasynie
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 0 4
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: ~tak [37.31.138.*] 2024-08-06 02:27
    tak
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: ~Pinokio [78.9.152.*] 2024-08-07 19:48
    A pomyślałeś gdzie się podziały te pieniądze stracone przez tych 80%? W naturze nic nie ginie
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: stachsgh [31.0.87.*] 2024-08-20 18:48
    Dorobili się ci co najlepiej umieją szwindle robić na świecie czyli USA i Rosja i zobacz to
    https://www.youtube.com/watch?v=yO1HD4b7-nY
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 0 1
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: ~Adrian [31.0.61.*] 2024-08-26 17:07
    Forex to bardzo dobre miejsce do zarabiania pieniędzy. Ale zanim zacznie się ta przygodę warto udać się na kursy do Roberta Gawędy, który świetnie tłumaczy na czym to wszystko polega
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: ~Zbysław [31.0.57.*] 2024-09-29 17:43
    Znam dużo osób które dorobiły się inwestując na Forex. A dorobiły się dlatego że uczestniczyły na kursie u Roberta Gawędy
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 3 0
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: ~toja [176.221.120.*] 2024-11-20 16:02
    Znam, to jestem ja z 10 000 $ w dwa miesiące do 25 000 000 $.Dodam tylko mały szczegół było to konto demo, w realu kilkudziesięciotysięczne straty. W tym fachu trzeba mieć kasę, wiedzę i dużo szczęścia
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 0 3
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: ~Adrew [212.244.80.*] 2024-11-27 16:04
    nie znam , ale znam wielu którzy stracili
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 0 3
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: ~Łukasz [77.222.254.*] 2024-11-29 12:12
    Aby zaczac zarabiać na Forex trzeba udać się najpierw na kursy do Roberta Gawędy
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: ~Eryk [77.222.254.*] 2024-12-29 18:33
    Zarabianie na Forex to super sprawa. Warto próbować zarabiać co nie co. Ja dzięki Robertowi Gawędzie i jego kursom dorabiam się niezłej sumki.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 3 0
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: ~zorro [217.96.252.*] 2025-01-13 11:37
    no ten ztexsasu no wiesz bisko egiptu,jarmulka kasuje posty
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: ~zorro [217.96.252.*] 2025-01-13 11:38
    garsyja puscil przez bledy ha ha

• Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: ~PabloMarsden [37.31.142.*] 2025-01-21 23:53
    Niestety, nie znam. Zaorski jak wygra to sie na pewno pochwali, bo jak w leb to siedzi cicho.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 1 2
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: ~Martyna [77.65.117.*] 2025-02-03 10:24
    Słyszałeś może o takim czymś jak robot który pomaga ci w inwestowaniu w forex? Dzięki temu inwestycja jest o wiele łatwiejsza. Zobacz https://www.zarabianie.store/
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: ~sweet_25 [87.206.96.*] 2025-02-13 21:36
    znam
    brokerow forex, naganiaczy i tych co zyja tylko z prowizji
    czyli sa
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: ~GM [176.221.121.*] 2025-04-07 11:24
    Tak znam nie jednego, który dorobił sie tylko długów. Forex to ideał zarabiania kasy, ale jeśli to demo- z kilku tysiecy $ za kilka tygodni miałem kilkadziesiąt mln $ na koncie. W realu tylko straty- aplikacja nie działa, brak ceny, cena nie rynkowa, brak ofert kupna lub sprzedaży, a jakbyś był na plusie- to brak łączności z serwerem i brak możliwości realnego zarobku. To jest tylko jednokierunkowy zysk dla brokera. Dziennie zarabiał na mnie na samych spreadach ok 500 zł, ja też wychodziłem na tym dobrze, do czasu gdy pojawiły się nieoczekiwane problemy z łącznością serwerem, brakiem ceny. Można wchodzić w to tylko z pieniędzmi które mozesz stracić a nie oszczędnościami życia.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 1 1
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: ~adamtw [84.40.218.*] 2025-04-08 11:53
    Masz artykul na bankierze:)
    Ponad 2 mld zł strat na foreksie. Coraz więcej chętnych do handlu wysokiego ryzyka - Bankier.pl 
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: www.eurodolar.pl [46.112.66.*] 2025-04-23 10:39
    Tak, np Rafał Zaorski
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: ~franco [83.31.85.*] 2025-05-11 07:43
    Rafał ponoć stracił ostatnio 53 mln zł.
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: ~Batman [77.222.254.*] 2025-10-26 18:13
    Kursy Roberta Gawędy to solidna dawka wiedzy o inwestowaniu na rynku Forex. Wszystko przedstawione w prosty i zrozumiały sposób, poparte praktycznymi przykładami i realnymi strategiami. Polecam każdemu, kto chce naprawdę zrozumieć, jak działa Forex i nauczyć się podejmować świadome decyzje inwestycyjne.
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: iwona11 [83.30.26.*] 2025-10-28 21:44
    Ja zostałam z niczym, tam trzeba pierwsze umieścić prowizję 20%, jak nie masz zaplecza, jak ja, to nie masz nic, zostajesz zupełnie z niczym, teraz nawet nie mam rodziny, zostałam z niczym, nawet na życie nie mam środków, zostałam z tym sama i nie chce mi się żyć, to mnie przerosło, straciłam wszystko. Zastanów się, czy chcesz skosztować mojego życia, bo ja ci go nie polecam
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 0 1
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: darius19 [46.231.58.*] 2025-11-30 09:22
    trza miec mozg
Poprzednia
1 2 3 4 5
  • Kurs Euro
  • Kurs dolar
  • Kurs frank
  • Kurs funt
  • Wiron
  • Przelicznik walut
  • Kantor internetowy
  • Kalkulator wynagrodzeń
  • Umowa zlecenie
  • Kredyt na mieszkanie
  • Kredyt na samochód
  • Kalkulator kredytowy
  • Revolut
  • Winiety
  • Jak grać na giełdzie?
  • Jak wziąć kredyt hipoteczny?
  • Rejestracja samochodu
  • Jak rozwiązać umowę z Orange
  • Program pit
  • Rozliczenie pit
  • pit 37
  • Pit 36
  • Pit 36L
  • Pit 28
  • Pit 11
  • Ulgi i odliczenia podatkowe
  • Koszty uzyskania przychodów
  • Sesje elixir
  • PB weekend
  • RRSO co to jest?
  • Blogbank.pl
  • Promocje bankowe - zgarnijpremie.pl
  • Stopa procentowa
  • SMART Bankier
  • Pieniądze na dowolny cel
  • Wygodne oszczędzanie
  • Prawo i pieniądze
  • Porady w finansach
  • Średnia krajowa 2023
  • Kalkulator zdolności kredytowej
  • Pożyczki na raty
  • Sklep Bankier.pl
  • ePIT
  • O nas
  • Reklama
  • Redakcja Bankier.pl
  • Patronat Bankier.pl
  • RSS
  • Centrum Prasowe
  • Produkty Finansowe
  • Kontakt
  • Zgłoś błąd
  • Mapa serwisu
  • Zarządzanie zgodami
Bonnier Business Polska Bankier.pl – Portal Finansowy – Rynki, Twoje finanse, Biznes Puls Biznesu pb.pl - rynek, akcje, spółka, przedsiębiorca, budżet Pulsmedycyny.pl - Portal lekarzy i pracowników służby zdrowia Smart Bankier.pl - Porównaj oferty pożyczek i kredytów Spotdata - Wizualizacja i analiza danych ekonomicznych Arslege - Platforma do nauki prawa przez Internet

Korzystanie z portalu oznacza akceptację regulaminu. Polityka cookies | Polityka prywatności |