mam to samo. odkad zaczelm chodzic na semiaria do Gawędy na forex idzie mi coraz lepiej. Gawęda wszystko fajnie wytlumaczyl jak inwestowac, jak zarabiac.
inwestowanie na forex jest zupełnie proste i każdy może na nim zarabiać. ale zanim zaczniesz tam inwestowac swoj kapital, udaj sie na kursy do Roberta Gawędy, który w swietny sposob tlumaczy na czym polega gielda, forex i zarabianie pieniedzy.
Nie do końca. Można zarobić na kontraktach CFD. Ja ucząc się i nie mając zielonego pojęcia zarobiłem w pół roku 210 tys. Myślałem że w takim tępie wojuje świat. Może fart, bo wybuchła wojna (niestety) i głównie wchodziłem w krótkie pozycje. Niestety przez brak umiejętności zarządzaniem ryzykiem popłynąłem i straciłem 170 tys. Jestem bardzo cierpliwą osobą więc to duży atut, ale trzeba się uczyć żeby umieć ustawiać odpowiednio TP i SL i odpowiednio zamykać pozycje. Ja szczerze polecam, żeby móc dorobić do pensji, bo jak wiemy w Polsce kolorowo też z tym nie jest w średniej krajowej. Pozdrawiam i powodzenia! :-)
inwestuje swoj kapital na Forex. od kilku miesiecy idzie mi coraz lepiej. a wszystko dzieki kursom u Gawędy. Facet super fajnie wszystko tlumaczy, na chlopski rozum.
na poczatku mało zarabialem,a nawet wiele razy stracilem swoj kapitał, bo nie wiedzialem jak sie za to dobrze zabrac. poszedlem wiec na seminarium do Roberta Gawędy. i zaczalem w koncu dobrze zarabic ;)
Od jakiegos czasu inwestuje kapitał na Forexie i jestem bardzo zadowolony z wynikow. w duzej mierze dziekuje za to panu Robertowi Gawędzie, bo na jego kursach dowiedzialem sie jak sie dorobic na forexie
Na Forexie mozna zarobic niezle sumki, ale trzeba wiedziec jak inwestowac, gdzie sa pułapki. Ja wszystkiego dowiedziałem sie na kursie u Roberta Gawędy
Nie wiem co to znaczy dorobić się, ale zarobić jak najbardziej tak. Jeżeli ktoś myśli, że z tysiąca będzie milionerem to niech tak myśli... Mnie najlepiej idzie na wykresach h4 i D1 , rzadko zmieniam pozycję , bo to długie interwały. Dzięki temu nie jest to dla mnie absorbujące czasowo.Normalnie pracuje , dobrze zarabiam , nadwyżki inwestuję w Forex.Na początku , próbowałem inwestować w New Connect , ale tam przez 3 lata cały czas na minusie :) Forex to nic innego jak ogromny kantor .Dużo czytałem , sporo próbowałem , nie bałem się strat i teraz do przodu. Pierwsze pół roku , rok jak się przetrwa to później już łatwiej. Ja korzystam z MForex , nie miałem nigdy problemów z wypłatą, nie wydaje mi się by jakiś większy pośrednik coś mieszał , bo oni tylko pośredniczą w transakcji nie są stroną. Jak coś to pisz nie mam bardzo długiego doświadczenia, ale dość dużo czasu nad tym poświęciłem i coś tam ogarniam.
Dnia 2024-07-23 o godz. 14:02 ~LOL napisał(a): > Skoro dane mowia, ze na forexie traci 70-80% to znaczy, ze 20-30% zarobilo.
Przeciwieństwem "stracić" może być "nie stracić" czyli wyjść +/- na zero.. Albo na minimalny plusik. To pewnie dotyczy 19% z tych 20%. A - jak zwykle - zarabia większe pieniądze jakiś 1% albo mniej, kwestia szczęścia jak w kasynie
Forex to bardzo dobre miejsce do zarabiania pieniędzy. Ale zanim zacznie się ta przygodę warto udać się na kursy do Roberta Gawędy, który świetnie tłumaczy na czym to wszystko polega
Znam, to jestem ja z 10 000 $ w dwa miesiące do 25 000 000 $.Dodam tylko mały szczegół było to konto demo, w realu kilkudziesięciotysięczne straty. W tym fachu trzeba mieć kasę, wiedzę i dużo szczęścia
Słyszałeś może o takim czymś jak robot który pomaga ci w inwestowaniu w forex? Dzięki temu inwestycja jest o wiele łatwiejsza. Zobacz https://www.zarabianie.store/
Tak znam nie jednego, który dorobił sie tylko długów. Forex to ideał zarabiania kasy, ale jeśli to demo- z kilku tysiecy $ za kilka tygodni miałem kilkadziesiąt mln $ na koncie. W realu tylko straty- aplikacja nie działa, brak ceny, cena nie rynkowa, brak ofert kupna lub sprzedaży, a jakbyś był na plusie- to brak łączności z serwerem i brak możliwości realnego zarobku. To jest tylko jednokierunkowy zysk dla brokera. Dziennie zarabiał na mnie na samych spreadach ok 500 zł, ja też wychodziłem na tym dobrze, do czasu gdy pojawiły się nieoczekiwane problemy z łącznością serwerem, brakiem ceny. Można wchodzić w to tylko z pieniędzmi które mozesz stracić a nie oszczędnościami życia.
Kursy Roberta Gawędy to solidna dawka wiedzy o inwestowaniu na rynku Forex. Wszystko przedstawione w prosty i zrozumiały sposób, poparte praktycznymi przykładami i realnymi strategiami. Polecam każdemu, kto chce naprawdę zrozumieć, jak działa Forex i nauczyć się podejmować świadome decyzje inwestycyjne.
Ja zostałam z niczym, tam trzeba pierwsze umieścić prowizję 20%, jak nie masz zaplecza, jak ja, to nie masz nic, zostajesz zupełnie z niczym, teraz nawet nie mam rodziny, zostałam z niczym, nawet na życie nie mam środków, zostałam z tym sama i nie chce mi się żyć, to mnie przerosło, straciłam wszystko. Zastanów się, czy chcesz skosztować mojego życia, bo ja ci go nie polecam