Ale trzymają na tym groszu, zamiat poderwać do 3-4 i tam leszczynę z papiera wyciąć i pompa do góry, bo po groszu nikt nie odda, a prawie cała 2-ka ustawiona papierami spekuły jako straszak :)
Byłem w Eurodentalu w Konstancinie, celowo w ich mniejszej placówce, żeby zobaczyć, jak i w takich to wyglada. Faaaaaaaaajnie tam. Będzie grubo i stabilnie jak to Kunik przejmie w lipcu. I kasa co miesiąc w bilansie. A to u Kunika nowość :)
A i popyt 6.400.000 robi wrażenie. Z całą pewnością ktoś chce stracić :) Bedzie jak na Causie, szybko zdejmą 2 grosze, lekka konsolka, żeby ogłupić leszcza do reszty i pompa do góry i od pewnego poziomu dystrybucja, także konieczne szybkie palce :) Jak to na bananowej :)
Z całą pewnością to jest PAT. Gość nie wie jak wyleźć z kwita bo czeka w kolejce na S po 0,02 i postawił kloca po lewej, żeby taki jelonek się nabrał i kupił coś z prawej :))))
A tu ani ani gościu od pozorki, leszcz wytrzebiony, wisisz dalej na Kunikowym truchle :))))
Może jak hamburska ściema wyjdzie spod ziemi, to znajdzie się łoś i kupi po 2?
Patu żadnego nie ma, a Hamburg wyjdzie zaraz po przejęciu Eurodentalu, także nie wypisuj pierdół forumowy trollu. Ktoś zyska, kto teraz kupi, reszta nie zarobi, a jeszcze inni -jak ty, tylko traci i pisze od 6 lat na forum bez papiera :))))))))
Po wnioskach widzę, że zwykły łoś jesteś od walenia w rogi. Nie wyjdzie ani Hamburg ( już posypały się zapowiadane na 2013 rok terminy, jeśli nie wiesz ) ani przejęcie Eurodentalu.....Kunik tka kolejną ściemę.
Poznałem Kunickiego i jego przebiegi. Na rynku NC jest jeszcze kliku jemu podobnych. Nie porzucaj wątku, to sam się przekonasz, gdy po jakimś czasie wrócimy do tematu. Na chwilę obecną tylko jedna osoba - niedawno- na tym forum przyznała, że miałem rację, pozostali waleczni i wierni nadziejom i obietnicom kunika sprzed lat znikli .... :)))
Tutaj nikogo nie obchodzą krętactwa tego, czy innego prezesa. Interesuje mnie zysk, a tutaj go będę też miał. Proste. Gram spekulacyjne, a tu potencjał jest ogromny. A taki Kunik kolejne ruchy robi i tylko dlatego, spółdzielnia wciągnie w to rynek i poszybujemy paręset procent do góry. Sztuką będzie wyczuć moment, kiedy opuścić pokład. Coś, czego ty nie potrafisz, dlatego szarpiesz wątek dla samego ujadania :)
Dobre.... "gram spekulacyjnie" :))) Wpadło ci kilka sztuk po 1 i czekasz aż ktoś to odkupi po 2....taka to "gra" żeby być 1000 PLN do przodu :)))
Skocz na NGS tam też "grają spekulacyjnie" a prezes ściemnia lepiej od Kunickiego, to i gra przyjdzie szybciej i potencjał większy dla...jak to nazwałeś "spółdzielni" :)))
Nie pisz już więcej chłopie, bo twoje wnioski to o kant kuli potłuc. Przekonasz się, gdy Kunicki odwoła Hamburg, jaka będzie ostateczna pożoga.
Nie przyciąłem i nie mam zamiaru nic przyciąć na tej spółczynie, bo na tej spółce żadnej przycinki po wieloletniej kompromitacji Kunickiego i zarządu być już nie może.
Gdybyś myślał choć trochę logicznie, to nie robiłbyś sobie nadziei. Pomyśl logicznie np. o planowanej emisji: Roderyk obejmie akcje wydmuchy Visiona i to w rozwodnionym kapitale a sam pozbędzie się grubej części Eurodentalu ???
myśleć, to nie boli :))))
Kunicki w swojej przygodzie z NC zauważył, że ruch na jego kwicie był pod dobre komunikaty, dlatego płodzi informacje jedne po drugich, a taki Le- jelonek wierzy bua ha ha ha ha !
A ja na Visionie przyciąłem wiele razy i jeszcze nie raz zarobię :) Trzeba tylko wiedzieć jak i co najważniejsze, mieć pieniądze, a nie tylko stukać w klawiaturę, jak Ty :) Od tego ani kurs nie spada, ani nie rośnie :) A Ty o 6 lat jesteś tylko pośmiewiskiem na tym i kilku innych wątkach :))))
Też przycinałem, ale jak było sporo wyżej :) Zasadzam się na grochala, ale jakieś ustawki robią i nie dają podebrać. A po 2 zdążę wskoczyć, na razie sypialnia ;)
a czają się na tym groszu, zamiast brać po 2 :) Nikt już nie da kupić większych ilości po grochalu, także piramidy po 7 baniek można sobie odpuścić ;) Choć przed sesją już mi mina zrzedła, jak prawie całe 2 grosze były na KUPI :) Ale wycofali skubańcy :) Czuję w mych starych gnatach, że będzie się działo :)
Zobaczymy, co wydumają na Walnym za 2 tygodnie :) Docelowo odwrotne przejęcie byłoby świetnym rozwiązaniem, tak dla akcjonariuszy, jak i pewnie dla samego Kunika, któremu pomysły już się kończą :) Tak, czy inaczej, pompka oczekiwana, tylko pretekst dajcie.. :)
Kunik, jako jedyny akcjonariusz na walnym musi czym prędzej zwrócić sam sobie jako prezesowi uwagę, aby ten zaprzestał wyprowadzać pieniądze ze spółki, bo wcześniej czy później zwróci na siebie uwagę organów kontrolnych. To najistotniejsze i konieczne "wydumanie" :))
Leonek - jelonek jako przewodnik ławicy naiwnego leszcza z Newconnect czeka na wybicie spółki wydmuszki i tak 24 godziny na dobę. To kiedy Kunicki dokończy inwestycję w Hamburgu? :)))
To może wpadnij na to walne. Jak będę pewien że będziesz, to kupię ze 100 akcji sztuk i też się pokażę ( o co tam ). Zetrzemy się na argumenty Ty i Kunicki przeciwko mnie. I jestem pewien, że nie macie szans :)
Widać ewidentnie, że coś się zaczyna dziać i chwilami robi się na tłoczno na K po groszu, jak dzisiaj przed 11h, 3 bańki :) Ktoś tym dyryguje, jak chce :)
Niektórzy zarobią i to solidnie, inni nic nie zarobią, bo akcji nie kupią, a jeszcze inni, będą tylko stukać posty - i jak 444 robią to już od 7 lat :)))))))))))))))))))
Człowieku, ty już zarabiasz od dłuższego czasu tutaj... o_0 O projekcie w Niemczech nawet google nie słyszało. Umowa z ED nie dojdzie do skutku ze względu na furtkę w zapisie, która powstała po to by ubrać takich jak ty. Za chwilę dostaniesz komunikat, że ze względu na powyższe musieli się z tej umowy wycofać. I tak od lat ubierają naiwniaczków.
Umowa z Eurodentalem już jest zawarta :) To w intresie Kunika i nas wszystkich. Pompa idzie wielki krokami :) A koledzy bez papiera, a dyżurują na wątku 24h :))))) Naganiacze na spadki :)
Hamburg aktualny, kwestia uzyskania dobrej ceny, żeby sprzedać udziały :) i tak, jak pisał już ktoś na forum, to już zupełnie inna firma, podobnie jak Electrceramics, wcześniej gpf Causa. Nowe rozdanie przed nami :)
Inwestycja w Hamburgu ma dwóch inwestorów, którzy przymierzają się do odkupienia udziałów. To ogromna kasa, także po jej finalizacji kurs nie zejdzie z wideł i mamy 20 groszy w tydzień. Dzwonić do Kunika.
Nie zupełnie rozumiem, co masz na myśli, ale bzdury piszesz. Jakie udziały? W czym te udziały? Kto je posiada? Kunicki zaś, słysząc przez telefon, że ma do czynienia z pospolitym amatorem bzdury takiemu plecie.
Otóż: Inwestycja w Hamburgu, jak podano w informacji, wymagała około 75 mln €. Pokrycie finansowania w tej kwocie wymagało pozyskania 20% kapitału całości inwestycji (Kunicki nie dopisał, czy ma to pozyskać jakiś tam inwestor, czy....Vision ) bo jeśli Vision, to już klapa. Po drugie inwestycja po skończeniu pozwoli uzyskać wynagrodzenie menedżerskie 4,5% od kwoty inwestycji i na tym rola Kunika się konczy. Co do skończenia inwestycji, to miało wyglądać tak: 1. Obiór gotowego obiektu - do 30 września 2014 2. Generowanie przychodów z projektu - od 1 października 2014
Nikt tu w nic nie wierzy, dla jaj tu jesteśmy ;) a ty kolego 444 przecież od 7 lat tylko stukasz posty, akcji nie masz i miec nie chćesz, a dyżurujesz 24h i mnóstwo pytań zadajesz jak na niezainteresowanego :) jesteś niewiarygodny jak rudy lis, podły nagraniaczu na spadki :)))))))))
A tak bardziej rzeczowo o samej spółce i działaniach Kunickiego to potrafisz, czy tylko marzycielstwo :) Bo na razie to ja piszę o "chlebie ty o niebie"....