Nikt Ci na to pytanie nie odpowie, ponieważ to Twoje pieniądze i Twoje decyzje.
Przeczytaj jeszcze raz bilans, zadaj sobie pytanie dlaczego wygląda źle i wcale nie tak źle...
zobacz co w międzyczasie porabiał obecny prezes oraz były prezes, który znowu został wpisany jako organ uprawniony do reprezentacji podmiotu. Wg mnie spółka przechodzi do innej "struktury". Zakupów wielkich nie zrobisz, możesz się czaić na odbiór od wkurzonych, bo kiszonka jeszcze potrwa.
czas pokazuje, ze jednak nie. mam nadzieję, że dobrał kolega na dołku, bo 70% w dwa dni nie chodzi piechotą ;).
Minox swoje zaliczył, ale go opuściłem, PIKa jeszcze nie. Pisałem też o novavisie, dziś podali info o przyspieszeniu publikacji wyników... Wkrótce czas na jhm
1973 - żyjesz?
Dnia 2014-03-26 o godz. 16:26 ~tak to widzę napisał(a):
> rozumiem że zrealizowałeś zysk:)
gratuluję!
ja niestety
> mam ok. zeta średnią :(
nie zrealizowałem, wpadlo mi na samym dole więc średnia się bardzo wskoczyła, spółka cicha, dobra do zabawy (podkreślam)... spójrz jak małym kosztem.
Bardziej w tej chwili kieruję wzrok na JHM, które planuję dobrać.
tym razem jest na jhm kumulacja danych
bo poza 2 nowymi inwestycjami jest akwizycja planowana i rozbudowa marywilskiej
powinno dac to zasięg wykraczający nad ostatnie górki
nie ma co ukrywać AMG przy 1,3 to nie był dobry typ , minox chyba jeszcze coś da , zrobiłem małą wycieczkę na GLE , oby jhm się obudził bo obroty już w zaniku.pzdr
Ten komunikat jest stary, ale przy takiej ilości akcji i ff można na admassive zrobić wszystko.
Pisałem jakiś czas temu o novavis, który własnie się budzi. Jhm równiez to zrobi.
pozdrawiam
Pozdrawiam towarzystwo.Jakis czas nie bylem w kraju ale widac czekamy na zmiany bo na razie truptanie ale moze byc tylko lepiej na Jhm.
Z nowszych typow pod rozwage FITEN w najblizszych miesiacach powinien pozytywnie zaskoczyc a spekulacyjnie za pare groszy z potencjalem sporej przebitki i wiekszym ryzykiem Synkret.
Pozdrawiam tez tych co ostatnio pogrywali na rozbujanym AMG/osobiscie dokupilem w okolicy 40 gr/ ale coz po takim wzroscie przy usrednionej cenie oddalem polowe.A wam panowie jak idzie obecnie?Jakie ciekawe typy?
Witam, ja polecam dalej obserwować novavis. Z przyszłościowych typów lzmo i bacznie obserwuję sobie mode.
Ostatnio sporo grałem na śmieciach przez ctc, agroton, utd, a teraz zacząłem myśleć o inventi, ale to nie są typy a stoliki w kasynie.
Fiten na razie nie jest grany i dobrze, bo ładnie się zapowiada. Pozdrawiam kolegów.
Sugestia z kwietnia co do Galvo z NC powinna w najbliższych miesiącach przełożyć się na wzrost wartości.Dobry kwartał (bardzo dobry marzec) i potencjał na najbliższe kwartały.
Bez długów i z kasą na koncie.Za jakiś czas wszyscy sobie przypomną.
Zachęcam do zapoznania sie z raportem Galvo za I kw 2014
Po tym jak w okolicach 0,40 dokupiłem i przy odbiciu w okolice 1,00 sprzedałem połowę w miarę jak jeszcze wzrastało sprzedawałem resztę.Na dzień obecny AMG nie posiadam
pojawiły się bardziej rokujące spółki tym bardziej że na tej połowie AmG kupowanego w okolicach 0,40 szło nieźle zarobić.Środki wolałem zainwestować np w Galvo
miałem rok temu spekulacyjnie różne pakieciki od 7gr do 2 gr wszystko szczęsliwie sprzedalem ze średnią 4 gr prawie na zero wyszło.Byla to moja najgorsza inwestycja 2013 r.
Od tej pory nie interesuje mnie nawet spekulacyjne wejście w powyższą spółeczkę.
Z tych dawniejszych inwestycji oprócz JHM posiadam 01Cyberatona oraz Demolen którego czas z pewnością musi nadejść(wszystko idzie w bardzo dobrym kierunku i tylko kwestia przełożenia na wzrost kursu-w każdym razie inwestycja z tych bezpieczniejszych).
Do niskoryzykownych zaliczam też Galvo i myślę że najbliższe miesiące będą łaskawe.
Z spekulacyjnych papierów ostatnio nic nie brałem, zrobiłem sobie wakacje.
Ja 01 cyb trzymam to nadal jest jedna z moich kluczowych pozycji a 10 spokojnie w czasie przejdziemy.Papier ma sile a trendu bez konkretnych przyczyn nie zmienisz latwo.Kilka miesiecy temu liczylem ze nominal wroci a teraz sa podstawy nawet na 20 zl i to bez naciagania-wszystko wskazuje ze plan jest odgornie realizowany i ten poziom pewnie jest w planach i zalozeniach.Nowe fundamenty i rozgrywka gory/akcjonariuszy/ w tym utwierdzaja.Trzeba pilnowac i obserwowac rozwoj sytuacji.
Teraz galvo wygląda ładnie, biomass pokazal ladne wyniki, podglądajcie suntech - w wakacje zawsze mają promocję... 1973 patrzyłeś na sytuację na fld? Jakie masz zdanie? Pozdrawiam
Galvo wczesniej spadlo z powodu wielkich opoznien w otwarciu nowej linii technologicznej obiecywanej w 2010 /takie male podkopanie zaufania/ teraz mamy to co bylo obiecane,lepsze ceny srebra niz te z wczesniejszych lat no i nowi zleceniodawcy to wszystko skutkowac bedzie i wynikami oraz doszacowaniem bo obecna wartosc to 0,5 ksiegowej przy w zasadzie 0 zadluzeniu.Dla mnie ceny ponizej ksiegowej na spolce ktora bedzie zwiekszac zysk i nie ma zobowiazan to absurd.Minimalna przyzwoitosc to 2,5 zl ale w koncu w ofercie byly po 4 zl i w dalszej perspektywie oczywiscie niewykluczone.
Przeciwnie - przedwczoraj zrobiłem prawie cały obrót dobierając - jeszcze raz dzięki za polecenie. Mało akcji, świetne infa, można z kursem zrobić wszystko i na to liczę.
Ja polecam novavisa, cosik niżej powinni jeszcze sypnąć choć spółka bardzo mile zaskakuje, po wakacjach kończy budowę farmy, później kolejnej, dobra polityka informacyjna...
Jak lego ?mam nadzieje ze nie sprzedales TERRY przed tym fantastycznym komunikatem.Teraz to spokojnie i na 2 zylka powroci-wszystko mozliwe. Pozdrawiam
Lepiej dobrac JHM z PPG mam mieszane odczucia i wole poczekac czy dojdzie do obrony okolic 3 zylka to moze bedzie szansa na podwojne dno i wiekszy zwrot,na razie bede sie przygladal.Pozdrawiam kolege