Prawda jest taka przyjacielu - jak nie masz akcji ZUK-a, to już ich mieć nie będziesz i odpuść sobie te wpisy, bo to jest niepotrzebne przed Bożym Narodzeniem.
Pozdrawiam pozostałych akcjonariuszy ZUK-a.
Wt pewnie masz rację , a już chciałem WN zachęcić, aby w końcu coś sensownego i mądrego napisał.......za dużo wymagam? , gdyż przecież łatwiejsze jest pitolenie, które trwa i trwa od wielu wielu miesięcy......
Dnia 2013-12-19 o godz. 13:24 ~klakier napisał(a):
> trzymać to raz a dwa to lecimy przez spółdzielnię
Jak FED to spoldzielnia , to niezla swiatowa ;-)
Puknij sie klakierku nasz w czolko i patrz co na rynku szerokim sie dzieje.
Ale dobrze,ze trzymasz w tej wloszczowej te swoje pare akcji :)
Klakier , trzymaj jak radziles , a nie spamuj. Poki co balony naGpw pekaja , fundamenty zaczna byc w cenie , tj . Np ZUK. PONIZEJ 28 zl nie kupisz duzego pakietu ,bo tu fundusz o to dba i wszystko podbiera.
Czekaj na info.
Drogi CBR, czy tam WN bo mam wrażenie, że tylko jeden gad tu wypisuje takie głupstwa otóż odpowiadam: Nie martw się nie odbiore od Was po 40zł gdyż ta spółka nie jest w kręgu moich zainteresowań już. Kiedyś była popełniłem błąd i straciłem - na szczescie niewiele w porównaniu do tego ile bym teraz był w plecy.
I tak na koniec:
PRZESTAŃCIE PIERDO***** BO KURS LECI NA RYJ, ŻE AŻ MIŁO. ZOBACZYMY CZY 20ZŁ ZATRZYMA SPADKI.
Żal mi tylko luxa... Reszta może jak straci 90% to wyciągnie z tego lekcje!!
Kupowac ,kupowac ,kupowac jak macie klakiery za co .
Zawsze pisalem i pisze trzymac, ale teraz jak macie drobne ,to dobierac , usredniac.
Wkrotce koniec pierwszego kwartalu, zalegle infa , lub jedno mega info :)
Widze drogi Wielonicku, że zmieniłeś termin info. Teraz drugi kwartał, a przecież miało być rok temu. Przestał byś się ośmieszać z tymi infami. Kto kumaty przejrzy forum i zobaczy jak bardzo naganiałeś kiedy te infa miały być co??
PARTY w sierpniu potem bogate święta hahhahahahah!! chyba biedne.
Widzisz cene ? 21,52, a wiesz, że dojdzie do 20, a potem się zobaczy co.....
Tego nikt nie chce.... to jest warte max 10 zł. Gniot....
Dnia 2014-02-11 o godz. 17:43 ~WN napisał(a):
> Kupowac ,kupowac ,kupowac jak macie klakiery za co .
Zawsze
> pisalem i pisze trzymac, ale teraz jak macie drobne ,to
> dobierac , usredniac.
Wkrotce koniec pierwszego kwartalu,
> zalegle infa , lub jedno mega info :)
J.w.
Udanego tygodnie ,Wam tez pajace i klakieropoodobni.
Napiszę tak. Fajnie, że Wam troszkę urosło i odrobiliście część z tych ostatnich strat, nie triumfowałbym gdyż ostatnio spadło to kiladziesiąt procent, tak więc trochę pokory.
Jest jedna ważna rzecz, która mnie poprostu śmieszy. Jak leciało na ryj to wpisy pojawiały się rzadko o polemice na ważne tematy można było zapomnieć, a tu nagle urosło 10% i pojawiają się piewcy sukcesu, pojawiają się znowu szumne zapowiedzi 40 zł, który to już raz, pojawiają się nowe nicki - to z pewnością robota WN, podobny styl pisania. Śmieszne jest to, że wcześniej nie pisali jak spadło 40%.
WIELONICK wyluzuj chłopie naprawde.
Każdy zrobi co zechce, ale ja będę sceptyczny co do tego wzrostu. Napiszę otwarcie uważam, że to podpucha i potrafię uzasadnić. Sytuacje by się zmieniła gdby przykładowo po sesji pojawiło się jakieś info czy zamówienie a tego nie ma. WN pewnie będzie piał z zachwytu, że obroty aż 160 tysi. Odpowiem tak. Nie raz tutaj były obroty i jak się poźniej skończyło wiadomo.
MAM JEDEN APEL DO WSZYSTKICH KTÓRZY BĘDĄ SIĘ SUGEROWAĆ TYMI PIEWCAMI CO TU PISZĄ, ŻE ODPAŁ ITD. RADZE SIĘ DWA RAZY ZASTANOWIĆ. 60 ZŁ MIAŁOBYĆ W SIERPNIU 2013, MIAŁY BYĆ KONTRAKTY KTÓRYCH NIE MA, ALE KAŻDY ZROBI CO ZECHCE. WCALE SIĘ NIE ZDZIWIE JAK ZROBIĄ PODBITKĘ W CELU ZWABIENIA LESZCZA I POTEM ZNOWU GLEBA.
ALE KAŻDY ZROBI CO ZECHCE.
RADZE NIE CZYTAĆ WN BO ON BREDZI OD WIELU LAT I ZMIENIA NICKI.
DO ZOBACZENIA NA WYNIKACH ROCZNYCH WTEDY POPISZEMY:)