no nic S ki domkniete po 62 i wychodzę z kasyna. Powoli koncze zabawe z kontraktami na rzecz rynku srednich społek. Mam 2 typy bede zagladał tu od czasu do czasu i byc moze w sytuacjach klarownych cos zagram. .
Jeżeli rozgrywasz je na kartce to ok, ale jeżeli grasz za prawdziwą kasę to już niestety nie jest to tak oczywiste. Nawet dysponując wysokim zapasem kasy na uzupełnianie depozytu.
taki schcemacik grubas ma często w tym roku. zagramy dzisiaj ochłapem wbrew całemu światu, a jutro, pojutrze ten pociąg sam już pojedzie zgodnie z kierunkiem wyznaczonym przez starszych braci. na razie to działa
Słowacy tez zgromadzili wojska na granicy z Ukrainą. Moim zdaniem jutro armageton na otwarciu chyba ze bedzie jakis pozytywny news. tak 2% jutro jak nic.
Napięcie widać po notowaniach europejskich kontraktów. Są one obecnie sporo niżej niż były o godz. 17, mimo, iż indeks S&P500 zakończył sesję prawie na tym samym poziomie.
Nie męcz. To już wolę heheszka - pisze w wyjątkowo wkurzajacy sposób ale najcześciej ze wszystkich ma rację. Jesteśmy w tkaim momencie gdy możliwe jest i 2500 i 4000. Grać, nie marudzić - tylko zachować czujność
Tak, będzie ostra jazda na południe, czyli ratuj się kto może. Jak twierdzą analitycy wojenni, konflikt z Iranem może potrwać nawet do września, a nie parę dni jak zakładano początkowo.
Co ma wspólnego wojna na wschodzie z naszą bardzo mocna giełda gdzie od paru lat tylko wzrosty nie zważając na fakt że gospodrrrra siada firmmyy padają
Dzisiejsza zmienność na fw20 będzie wysoka, szczególnie po 14.30 kiedy pojawią się dane z amerykańskiego rynku pracy. Już w tej chwili wolumen na fw20 zbliża się do 6 tys.
Nie męcz. To już wolę heheszka - pisze w wyjątkowo wkurzajacy sposób ale najcześciej ze wszystkich ma rację. Jesteśmy w tkaim momencie gdy możliwe jest i 2500 i 4000. Grać, nie marudzić - tylko zachować czujność
Też tak uważam , ale nasi frustraci nie wytrzymują nerwowo i swoje niepowodzenia kierują do hihihaha .
Dnia 2026-03-04 o godz. 11:21 ~rysio napisał(a): > A ja mialem dość tej huśtawki , zamknąłem kontrakty ( ze stratą oczywiście )i kupiłem > akcje średnich i małych spółek . Nerwy sie skończyły , i naprawdę bardzo wam współczuję . > Nawet jak zarabiacie (?) to nie jest to warte tego . Jedynym usprawiedliwieniem jest > wasza choroba - UZALEŻNIENIE od emocji , hazardu . Adrenalinę można sobie podnieść > też w inny sposób ...