• Re: KOMENTARZ FUTURES TYDZIEŃ 37 :) Autor: 7777777777777 [37.31.20.*]
    Mylisz się i to grubo :)
  • Re: KOMENTARZ FUTURES TYDZIEŃ 37 :) Autor: hihihaha [46.113.12.*]
    2870 lokalny opór. Łatwo nie bedzie. Hehe
  • Re: KOMENTARZ FUTURES TYDZIEŃ 37 :) Autor: 7777777777777 [37.31.20.*]
    A kto mówi że łatwo będzie ciężko:) łatwo to będzie bad 2870 :)
    Zobaczcie jakie to prosiuny. Przez tak długi okres poniewierają kgh, a teraz sobie przypomnieli o kghmie. No przecież to ludzkie pojęcie przechodzi co oni robia z każdą spółką. 7kowcu na razie po mojemu idzie. Nie wiem czy 2830 starczy dzis? - każdy trzyma sie swojego...hehe
  • Re: KOMENTARZ FUTURES TYDZIEŃ 37 :) Autor: ~Danzel [88.156.144.*]
    Wyprzedzileś mnie, zastanawialem się skąd taka siła cały dzień i czemu "nie pozwalaja na większe spadki". W koncu USD/PLN znów się umacnia jak w poprzednich dniach i powinno być 1-2% na minusie jak ostratnio a tu cały czas trzymanie w okolicach wczorajszego zamknięcia, przez chwilę nawet byliśmy na 27x dwa razy. Patrzę: banki nie, bo one słabe jak gófjno a tu kghm dziś nagle odpalili, przedtem papier były dołowany. To są miszcze targetu. Mają jakiś ustalony plan czyli poziom i się go trzymają. "Przeżyli" na tych poziomach cały dzień pomimo słabego otoczenia: Niemiec i Jankes nie grał dziś z bykami. Krótko mówiąc: robią co chcą i widać, że dziś na większe spadki nie pozwolą.
    Oczywiście chodziło mi o 287x. :)
    Prosiuny i tyle. Rusza wtedy kiedy im bedzie pasować. Strasznie sterowany rynek. Ravcio dobrze zrobil - odpuścił gniota bo znow rysia ludzi i tyle. Kgh zrobilo ostatni max i teraz kręcą tymi samymi akcjami. Kto sie złapie na towar to juz go mają w garści. Mogą mnie cmoknac generalnie. Prosiuny oczywiście, wiecie gdzie - buhahaha
    A czy wiecie co sie zmi3nilo.od 10 września? Bo kupują towar.a.nic dobrego sie nie wydarzyło. Może wy o czymś wiecie o czym ja nie wiem. - hihihihi, acha generalnie banki nie wróżą nic dobrego. Mi to wyglada na kierunek 15k. A Wy jak to widzicie?
    Nie wiem jak was, ale mnie wymęczyli. To jest prosiunowy rynek. Nie ma normalności. Po prostu najlepiej stać z boku. Zero pozycji, zero grania. Wtedy jestes wygranym. Udanego weekendu!
    Acha zostałem z małą pozycja na S. Banki mi pasuje zjazd na 15k i tego sie bede trzymał. A jak nie pójdzie z rana w poniedziałek to ewakuacja i tyle gruby mnie bedzie tu ogladal - buhahaha
    Czy na bankach jest na dziennym rgr? Tak widzę, Jeśli tak, to te 15 000, o któym piszesz, może się zmaterializować, no chyba, że zanegują formację. Musieliby wyjść ponad 17300 pit wtedy.
    To było więcej niż pewne, że 6600 z marszu nie wezmą. Nawet nie było walki, tylko nastąpiło gwałtowne odejście.
    Ciekawa sprawa: zarówno jankeska giełda jak i USD/PLN są niżej niż o 17ej.
    Azja ładnie dziś rosła kolejny dzień a u nas jak zawsze jak po grudzie.
[x]
FW20 -0,62% 2 896,00 2025-10-17 17:04:56
Brak wiadomości dla danej spółki
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.