Patrz dax, a co u nas robią? Co to są za ludzie co zarządzają? To są jacyś straszliwi ludzie. Kolejni straszliwcy... hihi, czas na bitwę. To jest wojna z shorciarzami i można wygrać. Tylko trzeba uwierzyć i być po dobrej stronie mocy - hihihihi
Zadowoleni? Hihihi jak można tak zniszczyć nasz rynek przy takich bazowych? Pytam jak i kto to robi? Zeby dziś jeszcze poszli 100pkt w górę to by wam się Łyso zrobiło. Co to jest? Jak to nazwać?
A więc oni już wiedzą, że w poniedziałek z rakietą nie ma co dyskutować i dziś zamykają Ski. Tak tak znamy te numeros - hihihihi, w poniedzialek nowa lepsza rzeczywistość - buhahaha
Jankes 5950 wybić góra i po kłopocie. My mamy 3 podobne zejscia, czwartego nam nie potrzeba hihihi. Msci pol teraz -0,37%, a indeks -0,6%. Gdzie logika i Gdzie rozsądek? Spadam bo sam ze sobą pisze. Szortom dać po głowie i się skończy rumakowanie - hihihi
Ile razy.mozna robić takie rzeczy? Wywalać akcje a teraz je skupować? Przecież to te same akcje cały czas latają w te i we wte. Co to za...sk... buhahaha
, ale my się nie damy hihihi
I ostatnie- jak widać na załączonym obrazku. To zagranica kupuje, a nasi polaczki shortuja. Jak zrozumieć? Nijak nie idzie ... w przyszłym tyg też wam będę umilał żytko- buhahaha mam nadzieję że się cieszyta chopy - hihihi
Ty nie widzisz jakie tu G robią z nas i nie tylko? Czy tylko udajesz? Automaty jeżdżą po nas jak po burej...po prostu szlag mnie bierze jak wy wszyscy przyklaskujecie temu. Ludzie opanujcie się. Można bić rekordy i iść w niebiosa, a wy tylko shortujeta. Ile tak mozna? Jak ma być u nas dobrze? Shorciarze jedni i drudzy.
Zobacz dax, można?tylko u nas jest wyskok na chwilę i powrót l do bazy. Jak tak można robić? Kiedy ktoś to ukróci? Każda formacje rozwalą. Po prostu okrucieństwo...nażryjta się ją spadam bo to jest jawne dy manię...gno jowanie rynku, cały czas trwa.
do gościa IP 46. nic nie dobrałem i nie oddałem, więc nie wiem czy to poprawi ci samopoczucie. Moje S mają się dobrze, a w przyszłym tygodniu zakładam zejście pod 2800 na dłużej, tyle mam do powiedzenia.