Widzę że w RKS pojawił się pozycja dla PKO więc jutro pewnie nim wystartują i zamkną lukę. Do piątku pompowanie w czwartek/piątek obrót i czekamy na weekend na Trampa aby mógł ogłosić cła dla Europy a we wtorek je znieść. Odnośnie tego scenariusza może ulec wydłużeniu do końca następnego tygodnia.
Lop znów 67k. To taki po którym ostatnio nastąpił spadek 75pkt. Liczę że jutro najdalej w czwartek taki nastąpi :-) dziwny Jankes -kasowy plusowy a futy na minusie. Normalne to?
Gdyby nie to tąpnięcie w poniedziałek to dziś być może bylibyśmy znacznie wyżej, ale co się odwlecze to nie uciecze. :) Miśki nie mają łatwo, tak jak w zeszłym roku byki.
Napiszę coś co się niektórym nie spodoba- mieliśmy lukę i ruch z 2341 na 2444, to teraz mamy lukę i wypadałoby zrobić ruch z 2368 na 2471? No tak by wypadało :-) prawda?
Wiesz co ravcio - te twoje komentarze o tych numerach są już męczące. No przecież nie będzie rosło 50 pkt ciągiem. Luka nie domknięta, zabrakło 2 pkt-będzie dziś wyżej :-)
Luka została zamknięta aktywacją niedźwiedzich SL którzy kupili od algorytmów wchodzących na ich miejsce i dlatego LOP się nie zmienił. Precyzyjne zagranie algorytmów co do punktu.
nie miałem L ki a mam S ki wiec sie wystraszyłem ze złe zlecenie złozyłem na otwarcie ale dziegi partii ulzyło i juz sprawe wyjasniłem jak to czasem człowiekowi szczescie dopisze a czasami wystawiam takie zlecenia z dupy maryny
NIe wiem co to za ruch był, ale ja miałem wystawione zamknięcie L po 2448 i się nie zamknęły - poniżej moja godzina zlecenia-o której był ten ruch na 2456? Godzina zlecenia 09:25:35
Jaku sorki ale dla mnie jest niewyobrażalne żebym nie wiedział co się stało na moim rachunku i miałbym dzwonić do DM. W tych czasach gdzie są aplikacje mobilne dzwonisz do DM. Do DM albo banku to ja już wiele lat nie dzwoniłem.
Trochę to tym razem wyglądało jakby szybki ruchem chcieli lukę zamknąć żeby tym razem bez wracania się pójść w dół, nie ma zbytnio ciśnienia na dalszy wzrost, bazowe też nie pomagają
Odpowiedz dla Rawcia, maklerPKOBp wisiał jak wiele razy w takich gwałtownych ruchach pokazywało tylko stan a nie mozna nic zrobic było juz tak wiele razy tu pisałem o tym no i ifolinia zablokowana, więc wpadłem w lekką pańke. Ja Ski trzymam ale jak wyjda ponad 35 zamykam
skoro wielokrotnie dawali ciała, to można wiedzieć dlaczego wciąż korzystasz z ich usług? Chyba, że lubisz dodatkową adrenalinę, albo jest to jakiś sposób na ascezę (coś jak "wakacje" w lipcu w mielnie)
Ten jak40 to w ogóle jest numer. Uważam że ściemnia ile wlezie. Twardziel z eS to nawet nie przejąłby się ruchem 30 pkt. przecież to jest nic-w porównaniu z tym co może być. A on panikuje - było nie było? nie wie co wziął? L czy S? śmieszne śmieszne śmieszne :-)