Jak to jest z Centrum Chińskim pod Warszawą? Czy można tam sobie normalnie wejść i zorientować się w cenach czy trzeba mieć zarejestrowaną działalność aby to centrum odwiedzić? Z góry dziękuje za pomoc!!!
Szukam adresu (gdzie sie znajdujew Pradze ) lub strony internetowej tego centrum. Nie wiem też czy akurat tam znajduje sie stoisko-a z plastikową bronia (zabawki pistolety na kulki)Air Soft Gun. Moj meil kceluch@o2.pl lub tel. 607-97-22-87 sms.
poszukuję informacji na temat chińskich hurtowni w Czechach, na Słowacji.Szukam tez bezpośredniego kontaktu do Chin.Pilne!!Z góry dziękuje pozdrawiam
gg: 4493540
chciałabym pojechac do wólki kosowskiej i kupic odziez damska ,torebki,itd prosze niech ktos mi powie w jakich dniach tam najlepiej pojechac i godzine.A czy to prawda ze trzeba kupywac odziez w całych paczkach?.jakie so ceny bluzek i torebek do hurtu?
z gory dziekuje za pomoc . moj adres ; tomasz.kicka@neostrada.pl
Witam
Ja chcialabym dowiedziec sie gdzie najlepiej jest kupic bielizne chinska? Najlepiej Wawa i okolice. Z gory dzieki za wiadomosci mailowe ulenka21@o2.pl Pozdrawiam
-Prosba.Szukam bezposredniego importera rzeczy chinskich okolice Wojewodztwa Sląskiego,opolskiego,takich jak np:tarki,miseczki,sitka,klamerki,obrazki,dlugopisy,klapki,noze,pędzelki do klawiatury.prosze o kontakt na maila.Dzięki.
Posiadam duzy sklep z obuwiem .Poszukuje dostawcow obuwia taniego najlepiej z chin... Przyjme kazda ilosc. Sklep jest w bardzo rucgliwym miejscu MANUFAKTURA w Łodzi...Powazne oferty tel.. 888-33-00-29
Witam nie będe się za duż rozpisywał, ale jeżeli jesteś profesionalistą w robienu stron www i chesz mi pomuc(lub masz dobre chęci) to Zapraszam gg 1664139 lub e-maila jecht1@wp.pl
wszyscy czca wiedziec gdzie mozna kupic chinski towar , głownie buty ktore mozna sprzedawac po 15 zl idobrze na tym zarabiac, ja posiadam taka wiedze (sam to sprzedaje) sprzedam adresy za 5000zl mój tel 509789455
szukam churtowni chinskich ciuszków w czechach wegrzech oraz polsce { nadarzyn odpada ponieważ znam i chce coś nowego}
za pomoc w uzyskaniu informacji z góry dziekuje
Wiatm szczerze interesują mnie adresy hurtowni w czechach i przypuszczalne ceny obuwia tam.Czy są lepsze propozycje cenowe u nich.Dziekuje za odpowiedz na mail-Randy0110@wp.pl. Będe wdzięczny za każdą odpowiedz.
Wiatm szczerze interesują mnie adresy hurtowni w czechach i przypuszczalne ceny obuwia tam.Czy są lepsze propozycje cenowe u nich.Dziekuje za odpowiedz na mail-Randy0110@wp.pl. Będe wdzięczny za każdą odpowiedz.
Witam;
Posiadam dobrze prosperujący sklep z torebkami i odzieżą w Poznaniu. Poszukuję dostawców z dobrym towarem i rewelacyjnymi cenami!!!
Płacę gotówką. Zapraszam do współpracy!
WITAM !!!!!!!!!!! NAZYWAM SIĘ AGNIESZKA LASZCZOWSKA I JESTEM BEZPOŚREDNIM IMPORTEREM TOREBEK DAMSKICH. JEŻELI JESTEŚCIE PAŃSTWO ZAINTERESOWANI NASZĄ OFERTĄ PROSZĘ O KONTAKT. 510-086-494 SERDECZNIE ZAPRASZAM!!!!!!!!!!!!
Wlasnie zaczale interesowac sie handlem towarem z Chin!dzieki znajomym wietnaczykom wiem mniej wiecej jakie sa ceny.Buty w hurcie sa rzeczywiscie od 10-30zl!Chociaz zdrzaja sie ceny 5-6zl za pare butow(przede wszytskim tych ktore im nie schodza).Z tego co mi wiadomo najlepiej o cenach rozmawiac przez kogos z ich diaspory.Przyczyna jest bardzo prosta okolo 90% nie mowi po polsku.Wiadomo jest tez ze ceny miedzy soba maja nizsze.Zainteresowalem sie tez elektronika z Chin i poki co czekam na ceny.Minusem jest to ze przy zamowieniu np.1000mp3 playerow nie moge miec zwrotow jesli cos nie bedzie dzialalo!oczywiscie jesli dotyczy to do 10% urzadzen.Jesli bede mial wiecej informacji to chetnie podziele sie nimi na forum lub moze bede mogl z kims nawiazac wspolprace.
pzdr
Witam.
Prosze o adres chińskiego centrum w Pradze czeskiej
Głównie interesuje mnie taki towar jak firany ,ale też i cała branża tekstylna. Jeśli macie infi co do cen to też prosze.
Ja ze swojej strony mogę udzielić info o centrum chińskim w Ostrawie i Brnie wraz z cenami.Ale chce to zkonfrątować z info o Pradze
Mój adres mail: wielkijan@tlen.pl
Pozdrawiam.
witam posiadam w sprzedazy firany bardzo tanie 1,8m od 2zł mb 2,5m od 2,5 zł mb tel. 513 176 367 (apropo czesi nie produkuja firan tylko importuja z polski chin oraz turcji) pozdrawiam taniefirany@vp.pl