Prezes ja bym to inaczej nazwał. Trend się zmienia na spadkowy a próbują kusić tymi powrotami do L. Bazowie symbolicznie odbiły. A Jankes właściwie wcale.
A co nas bazowe obchodzą, nasze grubasy grają na własny rachunek. Jakiś naiwniak wczoraj tu pisał, że grubasy ubierają drobnych w L, a sami otwierają S. Widzę, że powielasz tę ocenę.
Dnia 2024-04-17 o godz. 10:43 ~prezes napisał(a): > A co nas bazowe obchodzą, nasze grubasy grają na własny rachunek. > Jakiś naiwniak wczoraj tu pisał, że grubasy ubierają drobnych w L, a sami otwierają S. > Widzę, że powielasz tę ocenę.
Grają jak po sznurku, wczoraj w godzinę zwalanko aby dotknąć wsparcia i analitycy mieli co pisać a dziś wyciąganie. Zabawa w kotka i myszkę tylko niestety coraz mniej chce w nią grać.
Dnia 2024-04-17 o godz. 11:02 ~prezes napisał(a): > Wielkość LOP-u mówi coś innego, chętnych do gry jest coraz więcej.
To była moja odpowiedź na ten komentarz.
Dnia 2024-04-17 o godz. 10:57 ~weniu napisał(a): > Grają jak po sznurku, wczoraj w godzinę zwalanko aby dotknąć wsparcia i analitycy mieli co pisać a dziś wyciąganie. Zabawa w kotka i myszkę tylko niestety coraz mniej chce w nią grać.
Z tą bazą to chodzi mi o to że od wczoraj zwiększyła się o kolejne 5-6 pkt więc struna mocno naciągnięta. Jak nie pójdzie po myśli miśków to w końcówce nawet bez dużej pomocy grubasa możemy pójść w górę.
Dnia 2024-04-17 o godz. 11:33 ~weniu napisał(a): > Z tą bazą to chodzi mi o to że od wczoraj zwiększyła się o kolejne 5-6 pkt więc struna mocno naciągnięta. Jak nie pójdzie po myśli miśków to w końcówce nawet bez dużej pomocy grubasa możemy pójść w górę.
Nie masz pojęcia o co chodzi, a tylko majaczysz bez potrzeby.
Od 2 godz. wzrost zapewniają głównie zamykane krótkie pozycje przy względnie stałym i niedużym wolumenie. Obecny przystanek to moim zdaniem tylko "uporządkowanie szyków" przed kolejnym wybiciem. Bazowe również się zatrzymały, więc ogół graczy zerkających w tamtym kierunku ma poparcie.
Jak by jeszcze wystrzelili to dobiorę S ale obserwować rynek ja zakładam że Janki 5k będą chciały dotknąć i powinno być zejście na bananie pod to ale nie koniecznie
Obu pytanie kto ? Odpowiedź byłaby prosta pod 2300 a nad to nie wiadomo:) zapewne zamykają przewożone miski zmniejszając straty i zarobione byczki bojąc się głębszego zejścia reszta czeka
Miś w tym roku ma wogole przerąbane dywidendy będzie tyle że ofe zostanie kasa mimo suwaka i napływy do ppk coraz większe po za tym na świecie mimo wysokich stóp trzyma się nieźle
Otwieranie pozycji S było widać w przedziale 2395-2402. Teraz to asekuracyjne czekanie co dalej. Złoty pomaga bykowi. A analitycy będą trąbić że rynek się wybronił.
Nie mam pojęcia i podejrzewam że niewielu ma :) ale nawet jak korekta czy tam większe spadki nie zakończone to i tak abc rynki muszą zagrać ale czy to tylko abc to zdecyduje zakres ruchu może znowu ATH napakują?