Przecież pisałem od tygodnia o poziomie 2450 co innego teraz ćwiczę oczyma też pisałem o 2411 też z wychaczą i przeszedłem na L a teraz delikatnie w S tak zwane punktowanie poziomu a konie w stajni czekają a jak jest pozycja na rynku to masz z nim kontakt dam ci znać kiedy wejdę grubiej abyś mógł się podłączyć:)
Ale windować mogą do poziomów wysokich nawet i na 2600 bo już mało kto będzie na papierach zastanawiam się kiedy są sprzedawane akcje z tzw Suwaka OFE czy co miesiąc kwartał czy na bieżąco?
Ja poddałem dziś swoje S-to info dla lucka-of kors ze stratą. Jeden zły ruch i wtopa gotowa :-( Trzymam kciuki za okolice 2600-kiedyś mi tak wychodziło, ale krętacze mnie zakręcili. Zakładając, że trójkąt się wybił to zasięg wzrostu wskazuje na okolice 2600. LOP spadł dynamicznie, a okolice 68k to wzrosty się zaczynały ostatnio. Jak zwykle gruby wie zawsze wszystko wcześniej-to odnośnie LOP.
Ja tam się zgadzam że 80% jutro wzrost tylko 20% na spadek jutro S chciałem poszukać ale tak mnie korciło dziś bo nie ma na oko możliwości aby spadło to na przekór natura hazardzisty:)
Z grubasami żaden skrzat jeszcze nie wygrał, ale żeby wyczuwać ich zagrania i dołączyć do nich, to trzeba posiadać doświadczenie, a jego nie zdobywa się na forum, gdzie większość to dyletanci wypisujący głupoty, tak jak chociażby dzisiaj.
Ja myślę, że to chodzi o rosnące napięcie na linii Izrael Iran, bo zaczyna się tam ostro grzać. No cóż widzę, że Ci co się śmiali z grających shorty i wieszczyli jutro 2500 to tak dziwnie ucichli.
Dnia 2024-04-04 o godz. 21:27 ~Pietro napisał(a): > Ja myślę, że to chodzi o rosnące napięcie na linii Izrael Iran, bo zaczyna się tam ostro grzać. No cóż widzę, że Ci co się śmiali z grających shorty i wieszczyli jutro 2500 to tak dziwnie ucichli.
Jest coś na rzeczy, bo spadek indeksów i wzrost kursów ropy naftowej zaczął się około 20 naszego czasu.
Jest zapotrzebowanie na kryzys to jest i kryzys, widać że działania były całkowicie zaplanowane. Nie ma przypadków, są tylko znaki. Wzrostowego szału może nie będzie, ale kapitał może być chwilowo do nas przekierowany, jak będzie, zobaczymy
Gdzie Izrael a gdzie Iran i co my mamy do tego? Palestyna - Izrael To nie nasza wojna. My tu mamy realny problem - jak Ruski się nie zatrzyma w Ukraine to może przyjść do nas. No i niedługo znów będą jakieś obrady sejmu to będzie ciekawie.
Już był w ogródku ... już witał się z gąską... I to jest ciekawe w FW ciągła zmiana. A jakby odfiltrować emocje to nic wielkiego się nie dzieje dalej ten sam przedział w którym się poruszają.
Dnia 2024-04-05 o godz. 09:16 ravcio napisał(a): > Już był w ogródku ... już witał się z gąską... I to jest ciekawe w FW ciągła zmiana. A jakby odfiltrować emocje to nic wielkiego się nie dzieje dalej ten sam przedział w którym się poruszają.
Nic się nie dzieje, ciągle ten sam przedział 200 pkt :)))
Dokładnie, ale już tutaj ile g.... się wylało, a okazała się, że hazardowa dusza Wilka dała zarobić :) za te emocje m.in lubię tą "zabawę" bo daje zarobić i poczuć ten dreszczyk w nudnym tygodniu. Ja dzisiaj szybkie L od rana, ale pozdrawiam i kibicuje S bo jak dla mnie już całkiem niedługo wytrwali z prawidłowym MM dobrze zarobią podobnie, jak wczoraj w USA jak ktoś to zagrał brawo..
2430 - złapali jakiś punt równowagi, od tego momentu mogliby zacząć powolną wspinaczkę w górę. Tym bardziej, że w Stanach futy rosną jednak to nie wiem, czemu taka wyprzedaż u nas. Allegro wybiło już z trójkąta czy jeszcze nie?
Jak 7777 odpala TKM to jeszcze spadki przed nami, ale potem rakieta ;) pytanie kiedy ta rakieta bo pamiętam okres Q2-Q3 2022 TKM była kilka razy dziennie, ale jak już odpalili to od razu WARP 5 :D