Mówię krótko... Koniec z manipulacją shortów... Nikt nie sprzeda oszustom akcji... Cena akcji jest w tej chwili bardzo nieadekwatna do wartości legendarnej firmy... Tu gra się na Long i żadna waszą trollowska kibel z bambikiem alfaromkiem w środku nie pomoże... MY LONGI TANIO KUPUJEMY, MAMY CZAS I SPRZEDAMY BARDZO DROGO... MY NIC OD NIKOGO NIE POŻYCZAMY, AVNA SZYJE SZORCIANYCH ZAKŁAMANYCH DŁUŻNIKÓW PĘTLĘ ZAKŁADAMY... JESTEŚMY BARDZO WREDNI DLA ZŁYCH LUDZI I BÓG Z NAMI... BÓG, HONOR I OJCZYZNA...
TU TYLKO LONG!!! BLOKUJCIE Z POWROTEM SWOJE AKCJE, BO WCZORAJ Z UWAGI NA DZIEŃ DYWIDENDY NASTĄPIŁA ANULATA WSZYSTKICH DŁUGOTERMINOWYCH ZLECEŃ SPRZEDAŻY...
Gramy na Long... shorty tu się nie sprawdzają od paru miesięcy... Spólka mega tania i totalnie niedowartościowana... Tutaj wszyscy wiedzą już dobrze co mają robić... Tutaj tylko Long.
Dzień dobry! Dzisiaj trochę ostrzej potraktujemy shorty... To już się dzieje... Namówiłem znowu kolejnych bogatych i twardych kolegów... Wy też namawiajcie kogo można na rzec można bardzo bezpieczną lokatę 2-letnią długoterminową z bardzo wysokim nielimitowanym oprocentowaniem... Oczywiście zaznaczam tutaj, że inwestycja w akcje to nie jest gwarantowana lokata długoterminowa. To chyba każdy tutaj dobrze rozumie... Ja jednak tą inwestycję tak właśnie traktuję i mam do tego pełne prawo. Kto nie ryzykuje ten nie pije szampana...