• Re: KOMENTARZ FUTURES TYDZIEŃ 6 Autor: piobor [176.221.121.*]
    Brak słów to o Tobie. Widzisz wykres? Jakby nie rosło to nie miałbyś drugiej strony swojej S. Przyznaj się proszę czy to Ty brałeś S po 1350? Bo miało spadać chyba? hahahaha. 2400-2500 nieuniknione w tym roku i zaklinanie Wasze Shorciarzy nic tu nie zmieni. Oczywiście mamy jeszcze 10 M tego roku :-) A te biadolenie o KPO-jakie to ma znaczenie dla giełdy człowieku? Pisałem tu wszystko można pod wszystko podczepić. A jak taki pewien 1841 byłeś to trzeba było potrzymać do poniedziałku ;-) Dlaczego nie trzymałeś? Jednak jakaś wiara we wzrosty u Ciebie jest :-)))))))) Udanego weekendu!
  • Re: KOMENTARZ FUTURES TYDZIEŃ 6 Autor: ~piobor [176.221.121.*]
    https://stooq.pl/q/?s=eem.us

To niby dlaczego mamy lecieć, a nie rosnąć w poniedziałek?
  • Re: KOMENTARZ FUTURES TYDZIEŃ 6 Autor: pati_ [91.227.156.*]
    W dużej mierze, do piątkowego tak dużego spadku, przyczynił się niemiecki Dax, który w ostatnim czasie sporo urósł, niwelując właściwie straty ostatnich zawirowań geopolitycznych. SP500 też opuścił na chwilę poziom 4100, lecz już piątkowa sesja dała nadzieję, na utrzymanie poziomu, więc nie jest przesądzone co wydarzy się w poniedziałek, może jakaś korekta spadku ,żeby nabrać nowe S. KPO w zawieszeniu ale Trybunał zrobi moim zdaniem co każe PIS. Zobaczymy.
  • Re: KOMENTARZ FUTURES TYDZIEŃ 6 Autor: ~Wilk_z_banana [5.173.136.*]
    No dobra na bazie odbili od 1840 większość na forum brała to za realny scenariusz i dołek spadków zobaczymy czy wyjdą dołem czy to korekta i polecimy do góry co by mi się marzyło by lecz z doświadczenia pewnie wyjdziemy dołem tak czy owak a poziom 1880-90 realny bo pewnie podciągną żeby spuszczać dalej
  • Re: KOMENTARZ FUTURES TYDZIEŃ 6 Autor: ~piobor [176.221.121.*]
    Pewnie odbili i pójdą w górę. S-ki zamykali na potęgę w okolicach 1860. W poniedziałek wzrost i we wtorek z rana może też. A później wiadomo :-( Cel 1810-FW na ten tydzień pod koniec :-(((
  • Re: KOMENTARZ FUTURES TYDZIEŃ 6 Autor: samarytanin1y [37.225.54.*]
    Wybili dołem z kanału. Teraz test od dołu i zobaczymy co zrobią z ok 1880. Na moje przyspieszenie spadków.
  • Re: KOMENTARZ FUTURES TYDZIEŃ 6 Autor: jacek303 [83.23.223.*]
    WIG20 jest od miesiąca w klasycznym kanale spadkowym o łagodnym nachyleniu. Powinni teraz odbić w górę na ok. 1900 pkt na WIG20. Orlen jest silnie zdołowany a ma wciąż duży zysk. Inne spółki z WIG20 są dość wysoko np. Dino, banki i CDR. W sumie na silny ruch w górę nie ma co liczyć ale w dół poniżej piątkowego zamknięcia też nie.
[x]
FW20 1,50% 2 980,00 2025-10-22 17:04:50
Brak wiadomości dla danej spółki
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.