Nie myśmy spadki ostro wczoraj i w spadkach teoretycznie trzymamy się bazowych tylko z wzrostami zawsze mamy problemy spore. Rynek niedźwiedzia tu jest.
Zbyt oczywiste. I pod co mieliby rosnac? Kolejne wojenki wybuchaja zarcia i energii zabraknie ze y nue wiem jak teraz kombinowali. Mam kilka elek ale nie wroze im nic dobrego a raczej longterm
Podobają mi się poziomy tak czytam nieraz ktoś jakiś poziom wyznacza sobie naturalne to jest a automat robi swoje i nagle 50p wyżej lub niżej tylko mikro obrotem stymuluje że taki jest żeby były poziomy to musi być spory udział indywidualnych min 70 procent kapitału a jak jest na 10 to co oni mogą nic zgadnąć tylko.
Banan to już ostatnio mówiłem że coś jest na nim przed rozliczeniem na poziomie gdzie była pierwsza pakietówka. Któryś raz widzę jakąś dziwną zależność ale nie mogę tego do końca zrozumieć czemu tam wracają. Jak ten mechanizm działa ale prawidłowość pewną widzę.
Witam,
Wilku, zaglądamy mu w zlecenia :))
IMO grubas zawsze ma obie pozycje i jak już chce zamykać L to zamyka zarabia na S i tak w koło. Oczywiście nie bierze obu od razu tylko dobiera powoli jak już zmienia zawartość koszyczka. A dlaczego tak jest? Kto inny zrobiłby jak teraz 80000 pozycji na fw20? macie tyle siana?...
Ale ja się nie znam :)
Na razie to głosy chodzą że to kpo mogą wypłacić w końcu czynniki za złagodzenie nastawienia do Polski i spadające słupki dla PiS jak PiSowi jeszcze spadnie to dostaną gorączki żeby ta kasa wpadla
Wiem że obie ma tylko przy odwróceniu rynku wyrywa ile się da S lub L od indywidualnych i przetwarza pozycję w sposób ciągły np wyłapuje po 10 ,5 i 20 kontraktów na jakiś poziomach a za chwilę jedzie kilkoma na swój tzw zbierania lub dystrybucji i w takich zjawiskach bym się doszukiwał zamiarów grubego tylko czy jest to do wychwycenia???
Hm... różnie można myśleć a może jest wprost odwrotnie i gruby spuścił oraz blokuje wzrost by nisko serię rozliczyć. Spadek był siłowy i kto wie jaki miał cel. Według mnie to spadek był pod rozliczenie ale każdy scenariusz możliwy choć ja stawiam na swój.