• Krótka Analiza Monnari i Kończąca się pandemia Kovid .Sygnał Wzrostowy Autor: ~Darek [83.4.108.*]
    Dnia 2022-06-08 o godz. 09:52 ~ITD napisał(a):
    > Dnia 2022-02-04 o godz. 06:20 ~Kontraktowy napisał(a):
    > > Jesteśmy przed końcem Pandemi Kovida co będzie sugerowało wzrastającego popytu na odzieżówkę dodatkowo monnari jest bardzo blisko wskaznika przełamania Trendu spadkowego co może po wielu latach zakończyć ten stan tym bardziej teraz kiedy kończy się nam Pandemia i wszystko zacznie wracać do normalności a więc brak obostrzeń i pełne funkcjonowanie Galeri itd. a to oznacza wzrost popytu .Dodatkowym impulsem będzie sprzedaż gruntów i to z duzym zyskiem dla Monnari jak i również grunty które pozostały będą procentować i pracować dla Spółki a sprzedaż cześć gruntowa będzie rozwojowa i przyciągnie Inwestorów oraz kapitał inwestycyjny .Ewidetnie widać że ktoś ładne prowadzi kurs wczorajsza sesja malutka korekta i uspokojenie na kursie .Moim zdaniem jest bardzo duża możliwa zmiana trendu z spadkowego na wzrostowy ............i może to być spowodowane z końcem kovida bo jak widzimy kraje zaczynają znosić wszystkie restrykcje i obostrzenia czyli wracamy do normalności z 2019 roku i to będzie bardzo mocny sygnał do wejśćia w odzieżówki te które są na dnie jak Monnari i tutaj pojawi się popyt i dalsze zbieranie akcji ........i będzie to na dniach widoczne już jeżeli nic się nie zmieni ale omikron jak wszystko wskazuje jest ostatnią mutacją a to bardzo mocny sygnał dla popytu stąd być może zaczął jakiś fund podbierać akcje co nie dziwi w obecnej sytuacji .Luty bedzie miesiącem który potwierdzi to wszystko...............jeżeli popyt ruszy a stawiam że tak się stanie z końcem pandemi czyli wszystkimi obostrzeniami które już wchodzą w innych krajach Europy i stanie się to również u nas w najbliższym czasie co będzie bardzo mocnym sygnałem wejścia .Od dziś dodaje spółkę do Obserwacji .
    >
    > Bardzo dobra analiza widząc dziś po czasie mogą przyznać sam że jest to konkretna analiza Pana Kontraktowego a nie to co te troleee pisały o 2 zł itd. i widać że te troleee to zorganizowana grupka która wynajeła jednego trolaaa -- ghost_men-azatem-matti -anka -prezes-er który pisze z kilku nicków --widoczne każdego dnia proszę spojrzeć i wyciągnąć wnioski sami ! widać że atakowano każdego kto pisał pozytywnie o Monnari i jest o już udowodnione co zostanie tutaj udostępnione niebawem tak aby wszyscy mieli czarne na białe ! Spójrzcie zresztą na kurs pisał ten trolll o 2 zł dziś ile jest ? 4 zł to samo mówi za siebie kim jest ten trolll wyżej wymieniony posty znajdują się zresztą tutaj jego mnogo i niech każdy przeczytata i na innych wątkach również atakuje wszystkich którzy pisza pozyztywnie i merytorycznie o Monnari. Tak więc proszę czytać i wyciagać wnioski a sprawą zajmią sie niebawem odpowiednie organy .

Brawo ITD jak że trafne to co napisałeś .i chetnie się przyłącze do was i nie tylko ja na pewno ..........ja to już zauważyłem dawno kiedy pisałem o monnari i wzorstach ten wielonik odrazu się pojawiał i pisał o spadkach zjazdach 2 zł itd :))) to był już dla mnie mocny sygnał że gra tutaj grupka zorganizowana i wszystko się potwierdza :) dlatego kupowałem akcje po 2 zł i dokupowałem systematycznie :) jak tylko pojawił się jakiś pozytywny komentarz o monnari o wzrostach od razu kazdy był atakowany przez tego wielonika ghost_men/azatem/matti/prezes/anka/er/ i co chwile nowe nicki w celu obrzydzenia akcji i co ważne zobacz jak pilnowali forum jak reksio szynki siedząc na forum 24h na dobe :))) to mówi wszystko o co chodziło i co jest grane :)) zostali rozjechani już dawno i rozszyfrowani a plan ich legł w gruzach :))) dziś z wielonika zostało tylko wielkie pośmiewisko :))) widać że jakis fundzik marnego trolaa najął musza więcej płacić bo plan im się posypał cały :) A my teraz spokojnie czekamy na wyniki kolejne i dane GUS za maj :) pogoda extra zakupy ida jak burza a więc pozostało tylko cierpliwie czekać po tak dobrych wynikach za 1 Q teraz nie pozostaje nic tylko jak czekać spokojnie na wyniki za 2Q :) i co ważne przez nami roliczenie OG a więc ogromna kasa dla Monnari :) potem walne ...........i tutaj będzie ciekawie oby jak najpóżniej .............:) no i zobaczymy co zrobimy z drugą cześcią OG która pozostała :) Kto wie co nam się tutaj jeszcze urodzi ..........:) a teraz patrz jaki będzie atak wielonika ghost_men/azatem/anka/matti/er/prezes/męczywór itd :))) może pokusi sie i nowe nicki hahaha :))) pośmeijemy się znów z niego i jego pana :)))
  • Re: Krótka Analiza Monnari i Kończąca się pandemia Kovid Autor: ghost_man [46.171.121.*]
    Dnia 2022-06-08 o godz. 09:52 ~ITD napisał(a):

> Bardzo dobra analiza widząc dziś po czasie mogą przyznać sam że jest to konkretna analiza Pana Kontraktowego a nie to co te troleee pisały o 2 zł itd. i widać że te troleee to zorganizowana grupka która wynajeła jednego trolaaa -- ghost_men-azatem-matti -anka -prezes-er który pisze z kilku nicków --widoczne każdego dnia proszę spojrzeć i wyciągnąć wnioski sami ! widać że atakowano każdego kto pisał pozytywnie o Monnari i jest o już udowodnione co zostanie tutaj udostępnione niebawem tak aby wszyscy mieli czarne na białe ! Spójrzcie zresztą na kurs pisał ten trolll o 2 zł dziś ile jest ? 4 zł to samo mówi za siebie kim jest ten trolll wyżej wymieniony posty znajdują się zresztą tutaj jego mnogo i niech każdy przeczytata i na innych wątkach również atakuje wszystkich którzy pisza pozyztywnie i merytorycznie o Monnari. Tak więc proszę czytać i wyciagać wnioski a sprawą zajmią sie niebawem odpowiednie organy .

ROBERTO .. nie napinaj sie tak bo co żyłka pęknie, wylewu dostaniesz i kto nas będzie zabawiał na forum ..:) :)

Krótka Analiza Monnari i Kończąca się pandemia Kovid .Sygnał Wzrostowy Autor: ~Robert [192.142.128.*] 2022-02-09 11:14
     Krótka Analiza Monnari i Kończąca się pandemia Kovid .Sygnał Wzrostowy Autor: ~ITD [192.142.128.*] 2022-06-08 09:52 

• Re: Krótka Analiza Monnari i Kończąca się pandemia Kovid Autor: ~Adam [45.56.197.*]
    Dnia 2022-06-08 o godz. 10:39 ~Darek napisał(a):
    > Dnia 2022-06-08 o godz. 09:52 ~ITD napisał(a):
    > > Dnia 2022-02-04 o godz. 06:20 ~Kontraktowy napisał(a):
    > > > Jesteśmy przed końcem Pandemi Kovida co będzie sugerowało wzrastającego popytu na odzieżówkę dodatkowo monnari jest bardzo blisko wskaznika przełamania Trendu spadkowego co może po wielu latach zakończyć ten stan tym bardziej teraz kiedy kończy się nam Pandemia i wszystko zacznie wracać do normalności a więc brak obostrzeń i pełne funkcjonowanie Galeri itd. a to oznacza wzrost popytu .Dodatkowym impulsem będzie sprzedaż gruntów i to z duzym zyskiem dla Monnari jak i również grunty które pozostały będą procentować i pracować dla Spółki a sprzedaż cześć gruntowa będzie rozwojowa i przyciągnie Inwestorów oraz kapitał inwestycyjny .Ewidetnie widać że ktoś ładne prowadzi kurs wczorajsza sesja malutka korekta i uspokojenie na kursie .Moim zdaniem jest bardzo duża możliwa zmiana trendu z spadkowego na wzrostowy ............i może to być spowodowane z końcem kovida bo jak widzimy kraje zaczynają znosić wszystkie restrykcje i obostrzenia czyli wracamy do normalności z 2019 roku i to będzie bardzo mocny sygnał do wejśćia w odzieżówki te które są na dnie jak Monnari i tutaj pojawi się popyt i dalsze zbieranie akcji ........i będzie to na dniach widoczne już jeżeli nic się nie zmieni ale omikron jak wszystko wskazuje jest ostatnią mutacją a to bardzo mocny sygnał dla popytu stąd być może zaczął jakiś fund podbierać akcje co nie dziwi w obecnej sytuacji .Luty bedzie miesiącem który potwierdzi to wszystko...............jeżeli popyt ruszy a stawiam że tak się stanie z końcem pandemi czyli wszystkimi obostrzeniami które już wchodzą w innych krajach Europy i stanie się to również u nas w najbliższym czasie co będzie bardzo mocnym sygnałem wejścia .Od dziś dodaje spółkę do Obserwacji .
    > >
    > > Bardzo dobra analiza widząc dziś po czasie mogą przyznać sam że jest to konkretna analiza Pana Kontraktowego a nie to co te troleee pisały o 2 zł itd. i widać że te troleee to zorganizowana grupka która wynajeła jednego trolaaa -- ghost_men-azatem-matti -anka -prezes-er który pisze z kilku nicków --widoczne każdego dnia proszę spojrzeć i wyciągnąć wnioski sami ! widać że atakowano każdego kto pisał pozytywnie o Monnari i jest o już udowodnione co zostanie tutaj udostępnione niebawem tak aby wszyscy mieli czarne na białe ! Spójrzcie zresztą na kurs pisał ten trolll o 2 zł dziś ile jest ? 4 zł to samo mówi za siebie kim jest ten trolll wyżej wymieniony posty znajdują się zresztą tutaj jego mnogo i niech każdy przeczytata i na innych wątkach również atakuje wszystkich którzy pisza pozyztywnie i merytorycznie o Monnari. Tak więc proszę czytać i wyciagać wnioski a sprawą zajmią sie niebawem odpowiednie organy .
    >
    > Brawo ITD jak że trafne to co napisałeś .i chetnie się przyłącze do was i nie tylko ja na pewno ..........ja to już zauważyłem dawno kiedy pisałem o monnari i wzorstach ten wielonik odrazu się pojawiał i pisał o spadkach zjazdach 2 zł itd :))) to był już dla mnie mocny sygnał że gra tutaj grupka zorganizowana i wszystko się potwierdza :) dlatego kupowałem akcje po 2 zł i dokupowałem systematycznie :) jak tylko pojawił się jakiś pozytywny komentarz o monnari o wzrostach od razu kazdy był atakowany przez tego wielonika ghost_men/azatem/matti/prezes/anka/er/ i co chwile nowe nicki w celu obrzydzenia akcji i co ważne zobacz jak pilnowali forum jak reksio szynki siedząc na forum 24h na dobe :))) to mówi wszystko o co chodziło i co jest grane :)) zostali rozjechani już dawno i rozszyfrowani a plan ich legł w gruzach :))) dziś z wielonika zostało tylko wielkie pośmiewisko :))) widać że jakis fundzik marnego trolaa najął musza więcej płacić bo plan im się posypał cały :) A my teraz spokojnie czekamy na wyniki kolejne i dane GUS za maj :) pogoda extra zakupy ida jak burza a więc pozostało tylko cierpliwie czekać po tak dobrych wynikach za 1 Q teraz nie pozostaje nic tylko jak czekać spokojnie na wyniki za 2Q :) i co ważne przez nami roliczenie OG a więc ogromna kasa dla Monnari :) potem walne ...........i tutaj będzie ciekawie oby jak najpóżniej .............:) no i zobaczymy co zrobimy z drugą cześcią OG która pozostała :) Kto wie co nam się tutaj jeszcze urodzi ..........:) a teraz patrz jaki będzie atak wielonika ghost_men/azatem/anka/matti/er/prezes/męczywór itd :))) może pokusi sie i nowe nicki hahaha :))) pośmeijemy się znów z niego i jego pana :)))

Pełna zgoda Darek długo nie trzeba było czekać :) zaraz napisze że ja to też Robert :) wszyscy są Robertami co piszą pozytywnie o spółce .On naprawdę musi być ciężko chory ............ale jak mu grupa funda płaci to wyje na forum proste i logiczne .
  • Re: Krótka Analiza Monnari i Kończąca się pandemia Kovid Autor: ~Darek [83.4.108.*]
    Dnia 2022-06-08 o godz. 12:38 ~Adam napisał(a):
    > Dnia 2022-06-08 o godz. 10:39 ~Darek napisał(a):
    > > Dnia 2022-06-08 o godz. 09:52 ~ITD napisał(a):
    > > > Dnia 2022-02-04 o godz. 06:20 ~Kontraktowy napisał(a):
    > > > > Jesteśmy przed końcem Pandemi Kovida co będzie sugerowało wzrastającego popytu na odzieżówkę dodatkowo monnari jest bardzo blisko wskaznika przełamania Trendu spadkowego co może po wielu latach zakończyć ten stan tym bardziej teraz kiedy kończy się nam Pandemia i wszystko zacznie wracać do normalności a więc brak obostrzeń i pełne funkcjonowanie Galeri itd. a to oznacza wzrost popytu .Dodatkowym impulsem będzie sprzedaż gruntów i to z duzym zyskiem dla Monnari jak i również grunty które pozostały będą procentować i pracować dla Spółki a sprzedaż cześć gruntowa będzie rozwojowa i przyciągnie Inwestorów oraz kapitał inwestycyjny .Ewidetnie widać że ktoś ładne prowadzi kurs wczorajsza sesja malutka korekta i uspokojenie na kursie .Moim zdaniem jest bardzo duża możliwa zmiana trendu z spadkowego na wzrostowy ............i może to być spowodowane z końcem kovida bo jak widzimy kraje zaczynają znosić wszystkie restrykcje i obostrzenia czyli wracamy do normalności z 2019 roku i to będzie bardzo mocny sygnał do wejśćia w odzieżówki te które są na dnie jak Monnari i tutaj pojawi się popyt i dalsze zbieranie akcji ........i będzie to na dniach widoczne już jeżeli nic się nie zmieni ale omikron jak wszystko wskazuje jest ostatnią mutacją a to bardzo mocny sygnał dla popytu stąd być może zaczął jakiś fund podbierać akcje co nie dziwi w obecnej sytuacji .Luty bedzie miesiącem który potwierdzi to wszystko...............jeżeli popyt ruszy a stawiam że tak się stanie z końcem pandemi czyli wszystkimi obostrzeniami które już wchodzą w innych krajach Europy i stanie się to również u nas w najbliższym czasie co będzie bardzo mocnym sygnałem wejścia .Od dziś dodaje spółkę do Obserwacji .
    > > >
    > > > Bardzo dobra analiza widząc dziś po czasie mogą przyznać sam że jest to konkretna analiza Pana Kontraktowego a nie to co te troleee pisały o 2 zł itd. i widać że te troleee to zorganizowana grupka która wynajeła jednego trolaaa -- ghost_men-azatem-matti -anka -prezes-er który pisze z kilku nicków --widoczne każdego dnia proszę spojrzeć i wyciągnąć wnioski sami ! widać że atakowano każdego kto pisał pozytywnie o Monnari i jest o już udowodnione co zostanie tutaj udostępnione niebawem tak aby wszyscy mieli czarne na białe ! Spójrzcie zresztą na kurs pisał ten trolll o 2 zł dziś ile jest ? 4 zł to samo mówi za siebie kim jest ten trolll wyżej wymieniony posty znajdują się zresztą tutaj jego mnogo i niech każdy przeczytata i na innych wątkach również atakuje wszystkich którzy pisza pozyztywnie i merytorycznie o Monnari. Tak więc proszę czytać i wyciagać wnioski a sprawą zajmią sie niebawem odpowiednie organy .
    > >
    > > Brawo ITD jak że trafne to co napisałeś .i chetnie się przyłącze do was i nie tylko ja na pewno ..........ja to już zauważyłem dawno kiedy pisałem o monnari i wzorstach ten wielonik odrazu się pojawiał i pisał o spadkach zjazdach 2 zł itd :))) to był już dla mnie mocny sygnał że gra tutaj grupka zorganizowana i wszystko się potwierdza :) dlatego kupowałem akcje po 2 zł i dokupowałem systematycznie :) jak tylko pojawił się jakiś pozytywny komentarz o monnari o wzrostach od razu kazdy był atakowany przez tego wielonika ghost_men/azatem/matti/prezes/anka/er/ i co chwile nowe nicki w celu obrzydzenia akcji i co ważne zobacz jak pilnowali forum jak reksio szynki siedząc na forum 24h na dobe :))) to mówi wszystko o co chodziło i co jest grane :)) zostali rozjechani już dawno i rozszyfrowani a plan ich legł w gruzach :))) dziś z wielonika zostało tylko wielkie pośmiewisko :))) widać że jakis fundzik marnego trolaa najął musza więcej płacić bo plan im się posypał cały :) A my teraz spokojnie czekamy na wyniki kolejne i dane GUS za maj :) pogoda extra zakupy ida jak burza a więc pozostało tylko cierpliwie czekać po tak dobrych wynikach za 1 Q teraz nie pozostaje nic tylko jak czekać spokojnie na wyniki za 2Q :) i co ważne przez nami roliczenie OG a więc ogromna kasa dla Monnari :) potem walne ...........i tutaj będzie ciekawie oby jak najpóżniej .............:) no i zobaczymy co zrobimy z drugą cześcią OG która pozostała :) Kto wie co nam się tutaj jeszcze urodzi ..........:) a teraz patrz jaki będzie atak wielonika ghost_men/azatem/anka/matti/er/prezes/męczywór itd :))) może pokusi sie i nowe nicki hahaha :))) pośmeijemy się znów z niego i jego pana :)))
    >
    > Pełna zgoda Darek długo nie trzeba było czekać :) zaraz napisze że ja to też Robert :) wszyscy są Robertami co piszą pozytywnie o spółce .On naprawdę musi być ciężko chory ............ale jak mu grupa funda płaci to wyje na forum proste i logiczne .

Czołem Adam :) dokładnie widać to było od dawna i dziś się wszystko potwierdziło mamy grube dowody na to pisanie jego bredni i wypocin o 2 zł i spadkach dziś każdy może go podać do Sądu za celowe wprowadzanie w błąd i będzie płacił wielkie odszkodowania bo sprawa jest prosta kurs dziś 4 zł a więc jak ktos sprzedał po 2 zł to dziś jest stratny 100 % zysku a będzie jeszcze więcej niebawem ............:) wielonik ghost_men/azatem-matti/prezes/anka/er/męczywór itd zostali szybko rozpracowani ale o tym później w swoim czasie :) co do Monnari pełna zgoda spółka wychodzi na prostą i to bardzo szybko dzieki swoim inwestycją jakie dokonała wcześniej i cieła mocno koszty :) czekam spokojnie na wyniki za 2 Q :)no i oczywiście nie tylko ...................:)
  • Re: Krótka Analiza Monnari i Kończąca się pandemia Kovid Autor: ~Trader666 [209.126.88.*]
    Dnia 2022-06-08 o godz. 12:38 ~Adam napisał(a):
    > Dnia 2022-06-08 o godz. 10:39 ~Darek napisał(a):
    > > Dnia 2022-06-08 o godz. 09:52 ~ITD napisał(a):
    > > > > Jesteśmy przed końcem Pandemi Kovida co będzie sugerowało wzrastającego popytu na odzieżówkę dodatkowo monnari jest bardzo blisko wskaznika przełamania Trendu spadkowego co może po wielu latach zakończyć ten stan tym bardziej teraz kiedy kończy się nam Pandemia i wszystko zacznie wracać do normalności a więc brak obostrzeń i pełne funkcjonowanie Galeri itd. a to oznacza wzrost popytu .Dodatkowym impulsem będzie sprzedaż gruntów i to z duzym zyskiem dla Monnari jak i również grunty które pozostały będą procentować i pracować dla Spółki a sprzedaż cześć gruntowa będzie rozwojowa i przyciągnie Inwestorów oraz kapitał inwestycyjny .Ewidetnie widać że ktoś ładne prowadzi kurs wczorajsza sesja malutka korekta i uspokojenie na kursie .Moim zdaniem jest bardzo duża możliwa zmiana trendu z spadkowego na wzrostowy ............i może to być spowodowane z końcem kovida bo jak widzimy kraje zaczynają znosić wszystkie restrykcje i obostrzenia czyli wracamy do normalności z 2019 roku i to będzie bardzo mocny sygnał do wejśćia w odzieżówki te które są na dnie jak Monnari i tutaj pojawi się popyt i dalsze zbieranie akcji ........i będzie to na dniach widoczne już jeżeli nic się nie zmieni ale omikron jak wszystko wskazuje jest ostatnią mutacją a to bardzo mocny sygnał dla popytu stąd być może zaczął jakiś fund podbierać akcje co nie dziwi w obecnej sytuacji .Luty bedzie miesiącem który potwierdzi to wszystko...............jeżeli popyt ruszy a stawiam że tak się stanie z końcem pandemi czyli wszystkimi obostrzeniami które już wchodzą w innych krajach Europy i stanie się to również u nas w najbliższym czasie co będzie bardzo mocnym sygnałem wejścia .Od dziś dodaje spółkę do Obserwacji .
    > > >
    > > > Bardzo dobra analiza widząc dziś po czasie mogą przyznać sam że jest to konkretna analiza Pana Kontraktowego a nie to co te troleee pisały o 2 zł itd. i widać że te troleee to zorganizowana grupka która wynajeła jednego trolaaa -- ghost_men-azatem-matti -anka -prezes-er który pisze z kilku nicków --widoczne każdego dnia proszę spojrzeć i wyciągnąć wnioski sami ! widać że atakowano każdego kto pisał pozytywnie o Monnari i jest o już udowodnione co zostanie tutaj udostępnione niebawem tak aby wszyscy mieli czarne na białe ! Spójrzcie zresztą na kurs pisał ten trolll o 2 zł dziś ile jest ? 4 zł to samo mówi za siebie kim jest ten trolll wyżej wymieniony posty znajdują się zresztą tutaj jego mnogo i niech każdy przeczytata i na innych wątkach również atakuje wszystkich którzy pisza pozyztywnie i merytorycznie o Monnari. Tak więc proszę czytać i wyciagać wnioski a sprawą zajmią sie niebawem odpowiednie organy .
    > >
    > > Brawo ITD jak że trafne to co napisałeś .i chetnie się przyłącze do was i nie tylko ja na pewno ..........ja to już zauważyłem dawno kiedy pisałem o monnari i wzorstach ten wielonik odrazu się pojawiał i pisał o spadkach zjazdach 2 zł itd :))) to był już dla mnie mocny sygnał że gra tutaj grupka zorganizowana i wszystko się potwierdza :) dlatego kupowałem akcje po 2 zł i dokupowałem systematycznie :) jak tylko pojawił się jakiś pozytywny komentarz o monnari o wzrostach od razu kazdy był atakowany przez tego wielonika ghost_men/azatem/matti/prezes/anka/er/ i co chwile nowe nicki w celu obrzydzenia akcji i co ważne zobacz jak pilnowali forum jak reksio szynki siedząc na forum 24h na dobe :))) to mówi wszystko o co chodziło i co jest grane :)) zostali rozjechani już dawno i rozszyfrowani a plan ich legł w gruzach :))) dziś z wielonika zostało tylko wielkie pośmiewisko :))) widać że jakis fundzik marnego trolaa najął musza więcej płacić bo plan im się posypał cały :) A my teraz spokojnie czekamy na wyniki kolejne i dane GUS za maj :) pogoda extra zakupy ida jak burza a więc pozostało tylko cierpliwie czekać po tak dobrych wynikach za 1 Q teraz nie pozostaje nic tylko jak czekać spokojnie na wyniki za 2Q :) i co ważne przez nami roliczenie OG a więc ogromna kasa dla Monnari :) potem walne ...........i tutaj będzie ciekawie oby jak najpóżniej .............:) no i zobaczymy co zrobimy z drugą cześcią OG która pozostała :) Kto wie co nam się tutaj jeszcze urodzi ..........:) a teraz patrz jaki będzie atak wielonika ghost_men/azatem/anka/matti/er/prezes/męczywór itd :))) może pokusi sie i nowe nicki hahaha :))) pośmeijemy się znów z niego i jego pana :)))
    >
    > Pełna zgoda Darek długo nie trzeba było czekać :) zaraz napisze że ja to też Robert :) wszyscy są Robertami co piszą pozytywnie o spółce .On naprawdę musi być ciężko chory ............ale jak mu grupa funda płaci to wyje na forum proste i logiczne .

Widząc posty tego wielonika to rzeczywiście chyba macie racje .
  • Re: Krótka Analiza Monnari i Kończąca się pandemia Kovid Autor: ~Darek [83.4.108.*]
    Dnia 2022-06-08 o godz. 13:33 ~Trader666 napisał(a):
    > Dnia 2022-06-08 o godz. 12:38 ~Adam napisał(a):
    > > Dnia 2022-06-08 o godz. 10:39 ~Darek napisał(a):
    > > > Dnia 2022-06-08 o godz. 09:52 ~ITD napisał(a):
    > > > > Dnia 2022-02-04 o godz. 06:20 ~Kontraktowy napisał(a):
    > > > > > Jesteśmy przed końcem Pandemi Kovida co będzie sugerowało wzrastającego popytu na odzieżówkę dodatkowo monnari jest bardzo blisko wskaznika przełamania Trendu spadkowego co może po wielu latach zakończyć ten stan tym bardziej teraz kiedy kończy się nam Pandemia i wszystko zacznie wracać do normalności a więc brak obostrzeń i pełne funkcjonowanie Galeri itd. a to oznacza wzrost popytu .Dodatkowym impulsem będzie sprzedaż gruntów i to z duzym zyskiem dla Monnari jak i również grunty które pozostały będą procentować i pracować dla Spółki a sprzedaż cześć gruntowa będzie rozwojowa i przyciągnie Inwestorów oraz kapitał inwestycyjny .Ewidetnie widać że ktoś ładne prowadzi kurs wczorajsza sesja malutka korekta i uspokojenie na kursie .Moim zdaniem jest bardzo duża możliwa zmiana trendu z spadkowego na wzrostowy ............i może to być spowodowane z końcem kovida bo jak widzimy kraje zaczynają znosić wszystkie restrykcje i obostrzenia czyli wracamy do normalności z 2019 roku i to będzie bardzo mocny sygnał do wejśćia w odzieżówki te które są na dnie jak Monnari i tutaj pojawi się popyt i dalsze zbieranie akcji ........i będzie to na dniach widoczne już jeżeli nic się nie zmieni ale omikron jak wszystko wskazuje jest ostatnią mutacją a to bardzo mocny sygnał dla popytu stąd być może zaczął jakiś fund podbierać akcje co nie dziwi w obecnej sytuacji .Luty bedzie miesiącem który potwierdzi to wszystko...............jeżeli popyt ruszy a stawiam że tak się stanie z końcem pandemi czyli wszystkimi obostrzeniami które już wchodzą w innych krajach Europy i stanie się to również u nas w najbliższym czasie co będzie bardzo mocnym sygnałem wejścia .Od dziś dodaje spółkę do Obserwacji .
    > > > >
    > > > > Bardzo dobra analiza widząc dziś po czasie mogą przyznać sam że jest to konkretna analiza Pana Kontraktowego a nie to co te troleee pisały o 2 zł itd. i widać że te troleee to zorganizowana grupka która wynajeła jednego trolaaa -- ghost_men-azatem-matti -anka -prezes-er który pisze z kilku nicków --widoczne każdego dnia proszę spojrzeć i wyciągnąć wnioski sami ! widać że atakowano każdego kto pisał pozytywnie o Monnari i jest o już udowodnione co zostanie tutaj udostępnione niebawem tak aby wszyscy mieli czarne na białe ! Spójrzcie zresztą na kurs pisał ten trolll o 2 zł dziś ile jest ? 4 zł to samo mówi za siebie kim jest ten trolll wyżej wymieniony posty znajdują się zresztą tutaj jego mnogo i niech każdy przeczytata i na innych wątkach również atakuje wszystkich którzy pisza pozyztywnie i merytorycznie o Monnari. Tak więc proszę czytać i wyciagać wnioski a sprawą zajmią sie niebawem odpowiednie organy .
    > > >
    > > > Brawo ITD jak że trafne to co napisałeś .i chetnie się przyłącze do was i nie tylko ja na pewno ..........ja to już zauważyłem dawno kiedy pisałem o monnari i wzorstach ten wielonik odrazu się pojawiał i pisał o spadkach zjazdach 2 zł itd :))) to był już dla mnie mocny sygnał że gra tutaj grupka zorganizowana i wszystko się potwierdza :) dlatego kupowałem akcje po 2 zł i dokupowałem systematycznie :) jak tylko pojawił się jakiś pozytywny komentarz o monnari o wzrostach od razu kazdy był atakowany przez tego wielonika ghost_men/azatem/matti/prezes/anka/er/ i co chwile nowe nicki w celu obrzydzenia akcji i co ważne zobacz jak pilnowali forum jak reksio szynki siedząc na forum 24h na dobe :))) to mówi wszystko o co chodziło i co jest grane :)) zostali rozjechani już dawno i rozszyfrowani a plan ich legł w gruzach :))) dziś z wielonika zostało tylko wielkie pośmiewisko :))) widać że jakis fundzik marnego trolaa najął musza więcej płacić bo plan im się posypał cały :) A my teraz spokojnie czekamy na wyniki kolejne i dane GUS za maj :) pogoda extra zakupy ida jak burza a więc pozostało tylko cierpliwie czekać po tak dobrych wynikach za 1 Q teraz nie pozostaje nic tylko jak czekać spokojnie na wyniki za 2Q :) i co ważne przez nami roliczenie OG a więc ogromna kasa dla Monnari :) potem walne ...........i tutaj będzie ciekawie oby jak najpóżniej .............:) no i zobaczymy co zrobimy z drugą cześcią OG która pozostała :) Kto wie co nam się tutaj jeszcze urodzi ..........:) a teraz patrz jaki będzie atak wielonika ghost_men/azatem/anka/matti/er/prezes/męczywór itd :))) może pokusi sie i nowe nicki hahaha :))) pośmeijemy się znów z niego i jego pana :)))
    > >
    > > Pełna zgoda Darek długo nie trzeba było czekać :) zaraz napisze że ja to też Robert :) wszyscy są Robertami co piszą pozytywnie o spółce .On naprawdę musi być ciężko chory ............ale jak mu grupa funda płaci to wyje na forum proste i logiczne .
    >
    > Widząc posty tego wielonika to rzeczywiście chyba macie racje .

Nie inaczej Tradet666 :) zostali rozpracowani a pan jego musi być z tego bardzo nie zadowolony :))) bo plany jego poszły do spłuczki :))) ale jakich gimbaz.....najmuje taki efekt zastał :)))
  • Re: Krótka Analiza Monnari i Kończąca się pandemia Kovid Autor: ~Azatem [178.217.140.*]
    A ty Robercie nadal sam z sobą korespondujesz?
    Tak szczerze nie mogę się doczekać tego rozpracowania i sądu. Serio.
    O twoich innych schizofrenicznych bredniach nawet nie piszę bo nie chce mi się ich czytać. I tak wiadomo co tam jest.

Tradet .... no świetne normalnie...
    > > > > > Jesteśmy przed końcem Pandemi Kovida co będzie sugerowało wzrastającego popytu na odzieżówkę dodatkowo monnari jest bardzo blisko wskaznika przełamania Trendu spadkowego co może po wielu latach zakończyć ten stan tym bardziej teraz kiedy kończy się nam Pandemia i wszystko zacznie wracać do normalności a więc brak obostrzeń i pełne funkcjonowanie Galeri itd. a to oznacza wzrost popytu .Dodatkowym impulsem będzie sprzedaż gruntów i to z duzym zyskiem dla Monnari jak i również grunty które pozostały będą procentować i pracować dla Spółki a sprzedaż cześć gruntowa będzie rozwojowa i przyciągnie Inwestorów oraz kapitał inwestycyjny .Ewidetnie widać że ktoś ładne prowadzi kurs wczorajsza sesja malutka korekta i uspokojenie na kursie .Moim zdaniem jest bardzo duża możliwa zmiana trendu z spadkowego na wzrostowy ............i może to być spowodowane z końcem kovida bo jak widzimy kraje zaczynają znosić wszystkie restrykcje i obostrzenia czyli wracamy do normalności z 2019 roku i to będzie bardzo mocny sygnał do wejśćia w odzieżówki te które są na dnie jak Monnari i tutaj pojawi się popyt i dalsze zbieranie akcji ........i będzie to na dniach widoczne już jeżeli nic się nie zmieni ale omikron jak wszystko wskazuje jest ostatnią mutacją a to bardzo mocny sygnał dla popytu stąd być może zaczął jakiś fund podbierać akcje co nie dziwi w obecnej sytuacji .Luty bedzie miesiącem który potwierdzi to wszystko...............jeżeli popyt ruszy a stawiam że tak się stanie z końcem pandemi czyli wszystkimi obostrzeniami które już wchodzą w innych krajach Europy i stanie się to również u nas w najbliższym czasie co będzie bardzo mocnym sygnałem wejścia .Od dziś dodaje spółkę do Obserwacji .
    > > > >
    > > > > Bardzo dobra analiza widząc dziś po czasie mogą przyznać sam że jest to konkretna analiza Pana Kontraktowego a nie to co te troleee pisały o 2 zł itd. i widać że te troleee to zorganizowana grupka która wynajeła jednego trolaaa -- ghost_men-azatem-matti -anka -prezes-er który pisze z kilku nicków --widoczne każdego dnia proszę spojrzeć i wyciągnąć wnioski sami ! widać że atakowano każdego kto pisał pozytywnie o Monnari i jest o już udowodnione co zostanie tutaj udostępnione niebawem tak aby wszyscy mieli czarne na białe ! Spójrzcie zresztą na kurs pisał ten trolll o 2 zł dziś ile jest ? 4 zł to samo mówi za siebie kim jest ten trolll wyżej wymieniony posty znajdują się zresztą tutaj jego mnogo i niech każdy przeczytata i na innych wątkach również atakuje wszystkich którzy pisza pozyztywnie i merytorycznie o Monnari. Tak więc proszę czytać i wyciagać wnioski a sprawą zajmią sie niebawem odpowiednie organy .
    > > >
    > > > Brawo ITD jak że trafne to co napisałeś .i chetnie się przyłącze do was i nie tylko ja na pewno ..........ja to już zauważyłem dawno kiedy pisałem o monnari i wzorstach ten wielonik odrazu się pojawiał i pisał o spadkach zjazdach 2 zł itd :))) to był już dla mnie mocny sygnał że gra tutaj grupka zorganizowana i wszystko się potwierdza :) dlatego kupowałem akcje po 2 zł i dokupowałem systematycznie :) jak tylko pojawił się jakiś pozytywny komentarz o monnari o wzrostach od razu kazdy był atakowany przez tego wielonika ghost_men/azatem/matti/prezes/anka/er/ i co chwile nowe nicki w celu obrzydzenia akcji i co ważne zobacz jak pilnowali forum jak reksio szynki siedząc na forum 24h na dobe :))) to mówi wszystko o co chodziło i co jest grane :)) zostali rozjechani już dawno i rozszyfrowani a plan ich legł w gruzach :))) dziś z wielonika zostało tylko wielkie pośmiewisko :))) widać że jakis fundzik marnego trolaa najął musza więcej płacić bo plan im się posypał cały :) A my teraz spokojnie czekamy na wyniki kolejne i dane GUS za maj :) pogoda extra zakupy ida jak burza a więc pozostało tylko cierpliwie czekać po tak dobrych wynikach za 1 Q teraz nie pozostaje nic tylko jak czekać spokojnie na wyniki za 2Q :) i co ważne przez nami roliczenie OG a więc ogromna kasa dla Monnari :) potem walne ...........i tutaj będzie ciekawie oby jak najpóżniej .............:) no i zobaczymy co zrobimy z drugą cześcią OG która pozostała :) Kto wie co nam się tutaj jeszcze urodzi ..........:) a teraz patrz jaki będzie atak wielonika ghost_men/azatem/anka/matti/er/prezes/męczywór itd :))) może pokusi sie i nowe nicki hahaha :))) pośmeijemy się znów z niego i jego pana :)))
    > >
    > > Pełna zgoda Darek długo nie trzeba było czekać :) zaraz napisze że ja to też Robert :) wszyscy są Robertami co piszą pozytywnie o spółce .On naprawdę musi być ciężko chory ............ale jak mu grupa funda płaci to wyje na forum proste i logiczne .
    >

Nie inaczej Tradet666 :) zostali rozpracowani a pan jego musi być z tego bardzo nie zadowolony :))) bo plany jego poszły do spłuczki :))) ale jakich gimbaz.....najmuje taki efekt zastał :))).
  • Re: Krótka Analiza Monnari i Kończąca się pandemia Kovid Autor: ~Azatem [178.217.140.*]
    Wcale nie musisz być Robertem, ale polubiłem tego nicka. Pisanie do ciebie Baśko - Karolu - Darku - Adamie - kontraktowy - tradet - itd - itd - itd było by jednak kłopotliwe, stąd został Robert.
    Ale nie gniewasz się o to? Prawda?
    > > > > > Jesteśmy przed końcem Pandemi Kovida co będzie sugerowało wzrastającego popytu na odzieżówkę dodatkowo monnari jest bardzo blisko wskaznika przełamania Trendu spadkowego co może po wielu latach zakończyć ten stan tym bardziej teraz kiedy kończy się nam Pandemia i wszystko zacznie wracać do normalności a więc brak obostrzeń i pełne funkcjonowanie Galeri itd. a to oznacza wzrost popytu .Dodatkowym impulsem będzie sprzedaż gruntów i to z duzym zyskiem dla Monnari jak i również grunty które pozostały będą procentować i pracować dla Spółki a sprzedaż cześć gruntowa będzie rozwojowa i przyciągnie Inwestorów oraz kapitał inwestycyjny .Ewidetnie widać że ktoś ładne prowadzi kurs wczorajsza sesja malutka korekta i uspokojenie na kursie .Moim zdaniem jest bardzo duża możliwa zmiana trendu z spadkowego na wzrostowy ............i może to być spowodowane z końcem kovida bo jak widzimy kraje zaczynają znosić wszystkie restrykcje i obostrzenia czyli wracamy do normalności z 2019 roku i to będzie bardzo mocny sygnał do wejśćia w odzieżówki te które są na dnie jak Monnari i tutaj pojawi się popyt i dalsze zbieranie akcji ........i będzie to na dniach widoczne już jeżeli nic się nie zmieni ale omikron jak wszystko wskazuje jest ostatnią mutacją a to bardzo mocny sygnał dla popytu stąd być może zaczął jakiś fund podbierać akcje co nie dziwi w obecnej sytuacji .Luty bedzie miesiącem który potwierdzi to wszystko...............jeżeli popyt ruszy a stawiam że tak się stanie z końcem pandemi czyli wszystkimi obostrzeniami które już wchodzą w innych krajach Europy i stanie się to również u nas w najbliższym czasie co będzie bardzo mocnym sygnałem wejścia .Od dziś dodaje spółkę do Obserwacji ...
    > > > >
    > > > > Bardzo dobra analiza widząc dziś po czasie mogą przyznać sam że jest to konkretna analiza Pana Kontraktowego a nie to co te troleee pisały o 2 zł itd. i widać że te troleee to zorganizowana grupka która wynajeła jednego trolaaa -- ghost_men-azatem-matti -anka -prezes-er który pisze z kilku nicków --widoczne każdego dnia proszę spojrzeć i wyciągnąć wnioski sami ! widać że atakowano każdego kto pisał pozytywnie o Monnari i jest o już udowodnione co zostanie tutaj udostępnione niebawem tak aby wszyscy mieli czarne na białe ! Spójrzcie zresztą na kurs pisał ten trolll o 2 zł dziś ile jest ? 4 zł to samo mówi za siebie kim jest ten trolll wyżej wymieniony posty znajdują się zresztą tutaj jego mnogo i niech każdy przeczytata i na innych wątkach również atakuje wszystkich którzy pisza pozyztywnie i merytorycznie o Monnari. Tak więc proszę czytać i wyciagać wnioski a sprawą zajmią sie niebawem odpowiednie organy .
    > > >
    > >
    >

Nie inaczej Tradet666 :) zostali rozpracowani a pan jego musi być z tego bardzo nie zadowolony :))) bo plany jego poszły do spłuczki :))) ale jakich gimbaz.....najmuje taki efekt zastał :))).
    Dnia 2022-06-08 o godz. 15:28 ~Darek napisał(a):
    > Dnia 2022-06-08 o godz. 13:33 ~Trader666 napisał(a):
    > > Dnia 2022-06-08 o godz. 12:38 ~Adam napisał(a):
    > > > Dnia 2022-06-08 o godz. 10:39 ~Darek napisał(a):
    > > > > Dnia 2022-06-08 o godz. 09:52 ~ITD napisał(a):
    > > > > > Dnia 2022-02-04 o godz. 06:20 ~Kontraktowy napisał(a):
    > > > > > > Jesteśmy przed końcem Pandemi Kovida co będzie sugerowało wzrastającego popytu na odzieżówkę dodatkowo monnari jest bardzo blisko wskaznika przełamania Trendu spadkowego co może po wielu latach zakończyć ten stan tym bardziej teraz kiedy kończy się nam Pandemia i wszystko zacznie wracać do normalności a więc brak obostrzeń i pełne funkcjonowanie Galeri itd. a to oznacza wzrost popytu .Dodatkowym impulsem będzie sprzedaż gruntów i to z duzym zyskiem dla Monnari jak i również grunty które pozostały będą procentować i pracować dla Spółki a sprzedaż cześć gruntowa będzie rozwojowa i przyciągnie Inwestorów oraz kapitał inwestycyjny .Ewidetnie widać że ktoś ładne prowadzi kurs wczorajsza sesja malutka korekta i uspokojenie na kursie .Moim zdaniem jest bardzo duża możliwa zmiana trendu z spadkowego na wzrostowy ............i może to być spowodowane z końcem kovida bo jak widzimy kraje zaczynają znosić wszystkie restrykcje i obostrzenia czyli wracamy do normalności z 2019 roku i to będzie bardzo mocny sygnał do wejśćia w odzieżówki te które są na dnie jak Monnari i tutaj pojawi się popyt i dalsze zbieranie akcji ........i będzie to na dniach widoczne już jeżeli nic się nie zmieni ale omikron jak wszystko wskazuje jest ostatnią mutacją a to bardzo mocny sygnał dla popytu stąd być może zaczął jakiś fund podbierać akcje co nie dziwi w obecnej sytuacji .Luty bedzie miesiącem który potwierdzi to wszystko...............jeżeli popyt ruszy a stawiam że tak się stanie z końcem pandemi czyli wszystkimi obostrzeniami które już wchodzą w innych krajach Europy i stanie się to również u nas w najbliższym czasie co będzie bardzo mocnym sygnałem wejścia .Od dziś dodaje spółkę do Obserwacji ...
    > > > > >
    > > > > > Bardzo dobra analiza widząc dziś po czasie mogą przyznać sam że jest to konkretna analiza Pana Kontraktowego a nie to co te troleee pisały o 2 zł itd. i widać że te troleee to zorganizowana grupka która wynajeła jednego trolaaa -- ghost_men-azatem-matti -anka -prezes-er który pisze z kilku nicków --widoczne każdego dnia proszę spojrzeć i wyciągnąć wnioski sami ! widać że atakowano każdego kto pisał pozytywnie o Monnari i jest o już udowodnione co zostanie tutaj udostępnione niebawem tak aby wszyscy mieli czarne na białe ! Spójrzcie zresztą na kurs pisał ten trolll o 2 zł dziś ile jest ? 4 zł to samo mówi za siebie kim jest ten trolll wyżej wymieniony posty znajdują się zresztą tutaj jego mnogo i niech każdy przeczytata i na innych wątkach również atakuje wszystkich którzy pisza pozyztywnie i merytorycznie o Monnari. Tak więc proszę czytać i wyciagać wnioski a sprawą zajmią sie niebawem odpowiednie organy .
    > > > >
    > > > > Brawo ITD jak że trafne to co napisałeś .i chetnie się przyłącze do was i nie tylko ja na pewno ..........ja to już zauważyłem dawno kiedy pisałem o monnari i wzorstach ten wielonik odrazu się pojawiał i pisał o spadkach zjazdach 2 zł itd :))) to był już dla mnie mocny sygnał że gra tutaj grupka zorganizowana i wszystko się potwierdza :) dlatego kupowałem akcje po 2 zł i dokupowałem systematycznie :) jak tylko pojawił się jakiś pozytywny komentarz o monnari o wzrostach od razu kazdy był atakowany przez tego wielonika ghost_men/azatem/matti/prezes/anka/er/ i co chwile nowe nicki w celu obrzydzenia akcji i co ważne zobacz jak pilnowali forum jak reksio szynki siedząc na forum 24h na dobe :))) to mówi wszystko o co chodziło i co jest grane :)) zostali rozjechani już dawno i rozszyfrowani a plan ich legł w gruzach :))) dziś z wielonika zostało tylko wielkie pośmiewisko :))) widać że jakis fundzik marnego trolaa najął musza więcej płacić bo plan im się posypał cały :) A my teraz spokojnie czekamy na wyniki kolejne i dane GUS za maj :) pogoda extra zakupy ida jak burza a więc pozostało tylko cierpliwie czekać po tak dobrych wynikach za 1 Q teraz nie pozostaje nic tylko jak czekać spokojnie na wyniki za 2Q :) i co ważne przez nami roliczenie OG a więc ogromna kasa dla Monnari :) potem walne ...........i tutaj będzie ciekawie oby jak najpóżniej .............:) no i zobaczymy co zrobimy z drugą cześcią OG która pozostała :) Kto wie co nam się tutaj jeszcze urodzi ..........:) a teraz patrz jaki będzie atak wielonika ghost_men/azatem/anka/matti/er/prezes/męczywór itd :))) może pokusi sie i nowe nicki hahaha :))) pośmeijemy się znów z niego i jego pana :)))
    > > >
    > > > Pełna zgoda Darek długo nie trzeba było czekać :) zaraz napisze że ja to też Robert :) wszyscy są Robertami co piszą pozytywnie o spółce .On naprawdę musi być ciężko chory ............ale jak mu grupa funda płaci to wyje na forum proste i logiczne .
    > >
    > > Widząc posty tego wielonika to rzeczywiście chyba macie racje .
    >
    > Nie inaczej Tradet666 :) zostali rozpracowani a pan jego musi być z tego bardzo nie zadowolony :))) bo plany jego poszły do spłuczki :))) ale jakich gimbaz.....najmuje taki efekt zastał :))).

No i mamy info transakcja co raz bliżej :)
  • Re: Krótka Analiza Monnari i Kończąca się pandemia Kovid Autor: ~Tom [209.126.88.*]
    Dnia 2022-06-08 o godz. 19:34 ~Darek napisał(a):
    > Dnia 2022-06-08 o godz. 15:28 ~Darek napisał(a):
    > > Dnia 2022-06-08 o godz. 13:33 ~Trader666 napisał(a):
    > > > Dnia 2022-06-08 o godz. 12:38 ~Adam napisał(a):
    > > > > Dnia 2022-06-08 o godz. 10:39 ~Darek napisał(a):
    > > > > > Dnia 2022-06-08 o godz. 09:52 ~ITD napisał(a):
    > > > > > > Dnia 2022-02-04 o godz. 06:20 ~Kontraktowy napisał(a):
    > > > > > > > Jesteśmy przed końcem Pandemi Kovida co będzie sugerowało wzrastającego popytu na odzieżówkę dodatkowo monnari jest bardzo blisko wskaznika przełamania Trendu spadkowego co może po wielu latach zakończyć ten stan tym bardziej teraz kiedy kończy się nam Pandemia i wszystko zacznie wracać do normalności a więc brak obostrzeń i pełne funkcjonowanie Galeri itd. a to oznacza wzrost popytu .Dodatkowym impulsem będzie sprzedaż gruntów i to z duzym zyskiem dla Monnari jak i również grunty które pozostały będą procentować i pracować dla Spółki a sprzedaż cześć gruntowa będzie rozwojowa i przyciągnie Inwestorów oraz kapitał inwestycyjny .Ewidetnie widać że ktoś ładne prowadzi kurs wczorajsza sesja malutka korekta i uspokojenie na kursie .Moim zdaniem jest bardzo duża możliwa zmiana trendu z spadkowego na wzrostowy ............i może to być spowodowane z końcem kovida bo jak widzimy kraje zaczynają znosić wszystkie restrykcje i obostrzenia czyli wracamy do normalności z 2019 roku i to będzie bardzo mocny sygnał do wejśćia w odzieżówki te które są na dnie jak Monnari i tutaj pojawi się popyt i dalsze zbieranie akcji ........i będzie to na dniach widoczne już jeżeli nic się nie zmieni ale omikron jak wszystko wskazuje jest ostatnią mutacją a to bardzo mocny sygnał dla popytu stąd być może zaczął jakiś fund podbierać akcje co nie dziwi w obecnej sytuacji .Luty bedzie miesiącem który potwierdzi to wszystko...............jeżeli popyt ruszy a stawiam że tak się stanie z końcem pandemi czyli wszystkimi obostrzeniami które już wchodzą w innych krajach Europy i stanie się to również u nas w najbliższym czasie co będzie bardzo mocnym sygnałem wejścia .Od dziś dodaje spółkę do Obserwacji ...
    > > > > > >
    > > > > > > Bardzo dobra analiza widząc dziś po czasie mogą przyznać sam że jest to konkretna analiza Pana Kontraktowego a nie to co te troleee pisały o 2 zł itd. i widać że te troleee to zorganizowana grupka która wynajeła jednego trolaaa -- ghost_men-azatem-matti -anka -prezes-er który pisze z kilku nicków --widoczne każdego dnia proszę spojrzeć i wyciągnąć wnioski sami ! widać że atakowano każdego kto pisał pozytywnie o Monnari i jest o już udowodnione co zostanie tutaj udostępnione niebawem tak aby wszyscy mieli czarne na białe ! Spójrzcie zresztą na kurs pisał ten trolll o 2 zł dziś ile jest ? 4 zł to samo mówi za siebie kim jest ten trolll wyżej wymieniony posty znajdują się zresztą tutaj jego mnogo i niech każdy przeczytata i na innych wątkach również atakuje wszystkich którzy pisza pozyztywnie i merytorycznie o Monnari. Tak więc proszę czytać i wyciagać wnioski a sprawą zajmią sie niebawem odpowiednie organy .
    > > > > >
    > > > > > Brawo ITD jak że trafne to co napisałeś .i chetnie się przyłącze do was i nie tylko ja na pewno ..........ja to już zauważyłem dawno kiedy pisałem o monnari i wzorstach ten wielonik odrazu się pojawiał i pisał o spadkach zjazdach 2 zł itd :))) to był już dla mnie mocny sygnał że gra tutaj grupka zorganizowana i wszystko się potwierdza :) dlatego kupowałem akcje po 2 zł i dokupowałem systematycznie :) jak tylko pojawił się jakiś pozytywny komentarz o monnari o wzrostach od razu kazdy był atakowany przez tego wielonika ghost_men/azatem/matti/prezes/anka/er/ i co chwile nowe nicki w celu obrzydzenia akcji i co ważne zobacz jak pilnowali forum jak reksio szynki siedząc na forum 24h na dobe :))) to mówi wszystko o co chodziło i co jest grane :)) zostali rozjechani już dawno i rozszyfrowani a plan ich legł w gruzach :))) dziś z wielonika zostało tylko wielkie pośmiewisko :))) widać że jakis fundzik marnego trolaa najął musza więcej płacić bo plan im się posypał cały :) A my teraz spokojnie czekamy na wyniki kolejne i dane GUS za maj :) pogoda extra zakupy ida jak burza a więc pozostało tylko cierpliwie czekać po tak dobrych wynikach za 1 Q teraz nie pozostaje nic tylko jak czekać spokojnie na wyniki za 2Q :) i co ważne przez nami roliczenie OG a więc ogromna kasa dla Monnari :) potem walne ...........i tutaj będzie ciekawie oby jak najpóżniej .............:) no i zobaczymy co zrobimy z drugą cześcią OG która pozostała :) Kto wie co nam się tutaj jeszcze urodzi ..........:) a teraz patrz jaki będzie atak wielonika ghost_men/azatem/anka/matti/er/prezes/męczywór itd :))) może pokusi sie i nowe nicki hahaha :))) pośmeijemy się znów z niego i jego pana :)))
    > > > >
    > > > > Pełna zgoda Darek długo nie trzeba było czekać :) zaraz napisze że ja to też Robert :) wszyscy są Robertami co piszą pozytywnie o spółce .On naprawdę musi być ciężko chory ............ale jak mu grupa funda płaci to wyje na forum proste i logiczne .
    > > >
    > > > Widząc posty tego wielonika to rzeczywiście chyba macie racje .
    > >
    > > Nie inaczej Tradet666 :) zostali rozpracowani a pan jego musi być z tego bardzo nie zadowolony :))) bo plany jego poszły do spłuczki :))) ale jakich gimbaz.....najmuje taki efekt zastał :))).
    >
    > No i mamy info transakcja co raz bliżej :)

No wiec Daro może trzeba przyci...........o dywide...........? co ty na to ? transakcja powinna być lada dzień końcowa .
  • Krótka Analiza Monnari i Kończąca się pandemia Kovid .Sygnał Wzrostowy Autor: ~Kontraktowy [63.141.48.*]

Witam po przerwie .............
    No i tutaj mam dla was taka ciekawostkę a mianowicie mamy kolejną transakcję wielkości 510 k

Transakcje pakietowe MON - Stooq 

oraz :

MONNARI TRADE S.A.: Informacja dotycząca nieskorzystania przez Prezydenta Miasta Łodzi z przysługującego mu prawa pierwokupu nieruchomości położonej w Łodzi. - Bankier.pl 

Jest to ruch powiązany z jedną przyczyną ale o tym tutaj nie będę pisał bo jak wiemy działa tutaj pewna spółdzielnia o czym wiedzą już inni i co zostało zauważone przez kumatych akcjonariuszy .........Dlatego spodziewam się kolejnych ruchów ...........Odnośnie AT nic się nie zmieniło jesteśmy w bardzo mocnym Trendzie Wzrostowym w początkowej fazie tego ruchu ............a więc jakiekolwiek ruchy w dół będą okazją do zwiększenia ..................sprzedaż w 2 Q jak do tej pory była niesamowita .............zobaczymy jeszcze jak zakończy się czerwiec aczkolwiek to już mało istotne w tej chwili już ............Kolejna sprawa OG dziś mamy kolejne info które potwierdza i finalizacja powinna odbyć się na dniach a więc kolejne grube mln zł wpadnie do kasy Monnari .Sprzedaż rośnie zgodnie z tym co pisałem na początku roku dane GUS potwierdziły to już w wynikach za 1 Q który był rekordowy dla Monnari aczkolwiek zawsze może być jeszcze lepiej .Wyniki za 2Q powinny rozwiać wszelkie wątpliwości i będzie mocny ruch a jak wiemy rynek pewnie zaatakuje wcześniej .............czy tak się stanie zobaczymy do szczytów 43 zł mamy bardzo daleko ale ..................teraz kolejna sprawa to pozostała cześć OG która czeka na ruch i pewnie pójdzie również na sprzedaż i temat na pewno zostanie poddany na najbliższym walnym ............odnośnie dywidendy jest to temat do przegadania wśród członków i akcjonariuszy ........mogą być spore zmiany i zaskoczenia .Zobaczymy również co ze skupem kasa odłożona czeka ale czy rynek będzie czekał nie sądzę ..............Branża Odzieżowa w tym roku wychodzi na lidera i będzie ona niebawem grana bo została jako jedyna na dnie po pandemii która najbardziej odczuła ale wychodzi silniejsza niż była wcześniej a więc przyniosło to wiele również korzyści .Sporo zostało dzięki temu zmian które wpłyną teraz na korzyść kolejnych wyników .Popyt stale rośnie w odzieżówce ale jest to branża której nie przeszkadza żadna inflacja ani kryzys bo to nie jest luxus jak branża samochodowa która już niestety odczuwa teraz najbardziej i traci najwięcej .Odzieżówka będzie teraz na topie numer 1 łącznie z surowcami i to one będą grane najmocniej a kapitał będzie wchodził uciekając z innych dziedzin jak motoryzacji ,budowlanki ,walut ,kryptowalut itd.........Tak podsumowując Prognozuje co raz większe zainteresowanie odzieżówką tym bardziej spółkami średnimi typu Monnari które tutaj ma największy potencjał wzrostowy i rozwojowy i to pewnie będzie miało teraz miejsce w wykorzystaniu tego potencjału mając zapas solidny gotówki w kasie .............a jak wiemy z danych i fundamentalnych Monnari jest najbardziej niedoszacowaną i niedowartościowana spółką na Gpw ale jak to mówią co się odwlecze to nie uciecze ............tak że i tutaj będziemy bili rekordy a wszystko jest na dobrej drodze ...........

Pozdrawiam Kontraktowy

• Krótka Analiza Monnari i Kończąca się pandemia Kovid .Sygnał Wzrostowy Autor: ~Jars [176.103.75.*]
    Dnia 2022-06-08 o godz. 22:36 ~Kontraktowy napisał(a):
    >
    > Witam po przerwie .............
    > No i tutaj mam dla was taka ciekawostkę a mianowicie mamy kolejną transakcję wielkości 510 k
    >
    >Transakcje pakietowe MON - Stooq
    >
    > oraz :
    >
    >MONNARI TRADE S.A.: Informacja dotycząca nieskorzystania przez Prezydenta Miasta Łodzi z przysługującego mu prawa pierwokupu nieruchomości położonej w Łodzi. - Bankier.pl
    >
    > Jest to ruch powiązany z jedną przyczyną ale o tym tutaj nie będę pisał bo jak wiemy działa tutaj pewna spółdzielnia o czym wiedzą już inni i co zostało zauważone przez kumatych akcjonariuszy .........Dlatego spodziewam się kolejnych ruchów ...........Odnośnie AT nic się nie zmieniło jesteśmy w bardzo mocnym Trendzie Wzrostowym w początkowej fazie tego ruchu ............a więc jakiekolwiek ruchy w dół będą okazją do zwiększenia ..................sprzedaż w 2 Q jak do tej pory była niesamowita .............zobaczymy jeszcze jak zakończy się czerwiec aczkolwiek to już mało istotne w tej chwili już ............Kolejna sprawa OG dziś mamy kolejne info które potwierdza i finalizacja powinna odbyć się na dniach a więc kolejne grube mln zł wpadnie do kasy Monnari .Sprzedaż rośnie zgodnie z tym co pisałem na początku roku dane GUS potwierdziły to już w wynikach za 1 Q który był rekordowy dla Monnari aczkolwiek zawsze może być jeszcze lepiej .Wyniki za 2Q powinny rozwiać wszelkie wątpliwości i będzie mocny ruch a jak wiemy rynek pewnie zaatakuje wcześniej .............czy tak się stanie zobaczymy do szczytów 43 zł mamy bardzo daleko ale ..................teraz kolejna sprawa to pozostała cześć OG która czeka na ruch i pewnie pójdzie również na sprzedaż i temat na pewno zostanie poddany na najbliższym walnym ............odnośnie dywidendy jest to temat do przegadania wśród członków i akcjonariuszy ........mogą być spore zmiany i zaskoczenia .Zobaczymy również co ze skupem kasa odłożona czeka ale czy rynek będzie czekał nie sądzę ..............Branża Odzieżowa w tym roku wychodzi na lidera i będzie ona niebawem grana bo została jako jedyna na dnie po pandemii która najbardziej odczuła ale wychodzi silniejsza niż była wcześniej a więc przyniosło to wiele również korzyści .Sporo zostało dzięki temu zmian które wpłyną teraz na korzyść kolejnych wyników .Popyt stale rośnie w odzieżówce ale jest to branża której nie przeszkadza żadna inflacja ani kryzys bo to nie jest luxus jak branża samochodowa która już niestety odczuwa teraz najbardziej i traci najwięcej .Odzieżówka będzie teraz na topie numer 1 łącznie z surowcami i to one będą grane najmocniej a kapitał będzie wchodził uciekając z innych dziedzin jak motoryzacji ,budowlanki ,walut ,kryptowalut itd.........Tak podsumowując Prognozuje co raz większe zainteresowanie odzieżówką tym bardziej spółkami średnimi typu Monnari które tutaj ma największy potencjał wzrostowy i rozwojowy i to pewnie będzie miało teraz miejsce w wykorzystaniu tego potencjału mając zapas solidny gotówki w kasie .............a jak wiemy z danych i fundamentalnych Monnari jest najbardziej niedoszacowaną i niedowartościowana spółką na Gpw ale jak to mówią co się odwlecze to nie uciecze ............tak że i tutaj będziemy bili rekordy a wszystko jest na dobrej drodze ...........
    >
    > Pozdrawiam Kontraktowy
    >

Brawo Kontraktowy jak zawsze rzeczowo .......a czy nie jest tak że brakło im akcji do zaniżania kursu ? bo tak to wygląda spółedzielni brakło papiera więc przerzucili kolejny pakiet .Ale dzięki temu załatwi się ich w odpowiednim czasie ......
  • Krótka Analiza Monnari i Kończąca się pandemia Kovid .Sygnał Wzrostowy Autor: ~Kris [46.134.113.*]
    Dnia 2022-06-09 o godz. 09:33 ~Jars napisał(a):
    > Dnia 2022-06-08 o godz. 22:36 ~Kontraktowy napisał(a):
    > >
    > > Witam po przerwie .............
    > > No i tutaj mam dla was taka ciekawostkę a mianowicie mamy kolejną transakcję wielkości 510 k
    > >
    > >Transakcje pakietowe MON - Stooq
    > >
    > > oraz :
    > >
    > >MONNARI TRADE S.A.: Informacja dotycząca nieskorzystania przez Prezydenta Miasta Łodzi z przysługującego mu prawa pierwokupu nieruchomości położonej w Łodzi. - Bankier.pl
    > >
    > > Jest to ruch powiązany z jedną przyczyną ale o tym tutaj nie będę pisał bo jak wiemy działa tutaj pewna spółdzielnia o czym wiedzą już inni i co zostało zauważone przez kumatych akcjonariuszy .........Dlatego spodziewam się kolejnych ruchów ...........Odnośnie AT nic się nie zmieniło jesteśmy w bardzo mocnym Trendzie Wzrostowym w początkowej fazie tego ruchu ............a więc jakiekolwiek ruchy w dół będą okazją do zwiększenia ..................sprzedaż w 2 Q jak do tej pory była niesamowita .............zobaczymy jeszcze jak zakończy się czerwiec aczkolwiek to już mało istotne w tej chwili już ............Kolejna sprawa OG dziś mamy kolejne info które potwierdza i finalizacja powinna odbyć się na dniach a więc kolejne grube mln zł wpadnie do kasy Monnari .Sprzedaż rośnie zgodnie z tym co pisałem na początku roku dane GUS potwierdziły to już w wynikach za 1 Q który był rekordowy dla Monnari aczkolwiek zawsze może być jeszcze lepiej .Wyniki za 2Q powinny rozwiać wszelkie wątpliwości i będzie mocny ruch a jak wiemy rynek pewnie zaatakuje wcześniej .............czy tak się stanie zobaczymy do szczytów 43 zł mamy bardzo daleko ale ..................teraz kolejna sprawa to pozostała cześć OG która czeka na ruch i pewnie pójdzie również na sprzedaż i temat na pewno zostanie poddany na najbliższym walnym ............odnośnie dywidendy jest to temat do przegadania wśród członków i akcjonariuszy ........mogą być spore zmiany i zaskoczenia .Zobaczymy również co ze skupem kasa odłożona czeka ale czy rynek będzie czekał nie sądzę ..............Branża Odzieżowa w tym roku wychodzi na lidera i będzie ona niebawem grana bo została jako jedyna na dnie po pandemii która najbardziej odczuła ale wychodzi silniejsza niż była wcześniej a więc przyniosło to wiele również korzyści .Sporo zostało dzięki temu zmian które wpłyną teraz na korzyść kolejnych wyników .Popyt stale rośnie w odzieżówce ale jest to branża której nie przeszkadza żadna inflacja ani kryzys bo to nie jest luxus jak branża samochodowa która już niestety odczuwa teraz najbardziej i traci najwięcej .Odzieżówka będzie teraz na topie numer 1 łącznie z surowcami i to one będą grane najmocniej a kapitał będzie wchodził uciekając z innych dziedzin jak motoryzacji ,budowlanki ,walut ,kryptowalut itd.........Tak podsumowując Prognozuje co raz większe zainteresowanie odzieżówką tym bardziej spółkami średnimi typu Monnari które tutaj ma największy potencjał wzrostowy i rozwojowy i to pewnie będzie miało teraz miejsce w wykorzystaniu tego potencjału mając zapas solidny gotówki w kasie .............a jak wiemy z danych i fundamentalnych Monnari jest najbardziej niedoszacowaną i niedowartościowana spółką na Gpw ale jak to mówią co się odwlecze to nie uciecze ............tak że i tutaj będziemy bili rekordy a wszystko jest na dobrej drodze ...........
    > >
    > > Pozdrawiam Kontraktowy
    > >
    >
    > Brawo Kontraktowy jak zawsze rzeczowo .......a czy nie jest tak że brakło im akcji do zaniżania kursu ? bo tak to wygląda spółedzielni brakło papiera więc przerzucili kolejny pakiet .Ale dzięki temu załatwi się ich w odpowiednim czasie ......

Myślę że tak właśnie jest brakło spółdzielni akcji więc przerzucili między słupami zresztą nie po darmo tutaj te troleee ujadają wynajęte .
  • Sygnał SPADKOWY Autor: ~Prezes [79.185.6.*]
    haha
    Kris 20 % wyzej bylo 2 dni temu
    pamietaj wazne wsparcie 2,3
    pozniej 1,4

do zobaczenia
  • Krótka Analiza Monnari i Kończąca się pandemia Kovid .Sygnał Wzrostowy Autor: ~kriss [46.134.113.*]
    Dnia 2022-06-09 o godz. 09:33 ~Jars napisał(a):
    > Dnia 2022-06-08 o godz. 22:36 ~Kontraktowy napisał(a):
    > >
    > > Witam po przerwie .............
    > > No i tutaj mam dla was taka ciekawostkę a mianowicie mamy kolejną transakcję wielkości 510 k
    > >
    > >Transakcje pakietowe MON - Stooq
    > >
    > > oraz :
    > >
    > >MONNARI TRADE S.A.: Informacja dotycząca nieskorzystania przez Prezydenta Miasta Łodzi z przysługującego mu prawa pierwokupu nieruchomości położonej w Łodzi. - Bankier.pl
    > >
    > > Jest to ruch powiązany z jedną przyczyną ale o tym tutaj nie będę pisał bo jak wiemy działa tutaj pewna spółdzielnia o czym wiedzą już inni i co zostało zauważone przez kumatych akcjonariuszy .........Dlatego spodziewam się kolejnych ruchów ...........Odnośnie AT nic się nie zmieniło jesteśmy w bardzo mocnym Trendzie Wzrostowym w początkowej fazie tego ruchu ............a więc jakiekolwiek ruchy w dół będą okazją do zwiększenia ..................sprzedaż w 2 Q jak do tej pory była niesamowita .............zobaczymy jeszcze jak zakończy się czerwiec aczkolwiek to już mało istotne w tej chwili już ............Kolejna sprawa OG dziś mamy kolejne info które potwierdza i finalizacja powinna odbyć się na dniach a więc kolejne grube mln zł wpadnie do kasy Monnari .Sprzedaż rośnie zgodnie z tym co pisałem na początku roku dane GUS potwierdziły to już w wynikach za 1 Q który był rekordowy dla Monnari aczkolwiek zawsze może być jeszcze lepiej .Wyniki za 2Q powinny rozwiać wszelkie wątpliwości i będzie mocny ruch a jak wiemy rynek pewnie zaatakuje wcześniej .............czy tak się stanie zobaczymy do szczytów 43 zł mamy bardzo daleko ale ..................teraz kolejna sprawa to pozostała cześć OG która czeka na ruch i pewnie pójdzie również na sprzedaż i temat na pewno zostanie poddany na najbliższym walnym ............odnośnie dywidendy jest to temat do przegadania wśród członków i akcjonariuszy ........mogą być spore zmiany i zaskoczenia .Zobaczymy również co ze skupem kasa odłożona czeka ale czy rynek będzie czekał nie sądzę ..............Branża Odzieżowa w tym roku wychodzi na lidera i będzie ona niebawem grana bo została jako jedyna na dnie po pandemii która najbardziej odczuła ale wychodzi silniejsza niż była wcześniej a więc przyniosło to wiele również korzyści .Sporo zostało dzięki temu zmian które wpłyną teraz na korzyść kolejnych wyników .Popyt stale rośnie w odzieżówce ale jest to branża której nie przeszkadza żadna inflacja ani kryzys bo to nie jest luxus jak branża samochodowa która już niestety odczuwa teraz najbardziej i traci najwięcej .Odzieżówka będzie teraz na topie numer 1 łącznie z surowcami i to one będą grane najmocniej a kapitał będzie wchodził uciekając z innych dziedzin jak motoryzacji ,budowlanki ,walut ,kryptowalut itd.........Tak podsumowując Prognozuje co raz większe zainteresowanie odzieżówką tym bardziej spółkami średnimi typu Monnari które tutaj ma największy potencjał wzrostowy i rozwojowy i to pewnie będzie miało teraz miejsce w wykorzystaniu tego potencjału mając zapas solidny gotówki w kasie .............a jak wiemy z danych i fundamentalnych Monnari jest najbardziej niedoszacowaną i niedowartościowana spółką na Gpw ale jak to mówią co się odwlecze to nie uciecze ............tak że i tutaj będziemy bili rekordy a wszystko jest na dobrej drodze ...........
    > >
    > > Pozdrawiam Kontraktowy
    > >
    >
    > Brawo Kontraktowy jak zawsze rzeczowo .......a czy nie jest tak że brakło im akcji do zaniżania kursu ? bo tak to wygląda spółedzielni brakło papiera więc przerzucili kolejny pakiet .Ale dzięki temu załatwi się ich w odpowiednim czasie ......

Myślę że tak właśnie jest brakło spółdzielni akcji więc przerzucili między słupami zresztą nie po darmo tutaj te troleee ujadają wynajęte .Widać że prezesik i jego szemrane cele zostały rozpracowane a więc mam nadzieje że sypnie dużo niżej czekamy panowie i dobierzemy na maxa .Brawo Kontraktowy widać że nie po myśli szemranej grupce .Im niżej zjadą tym więcej zgarniemy a więc czekamy na tanie akcje i walne .
  • Krótka Analiza Monnari i Kończąca się pandemia Kovid .Sygnał Wzrostowy Autor: ~HM [46.134.50.*]
    Dnia 2022-06-10 o godz. 11:50 ~kriss napisał(a):
    > Dnia 2022-06-09 o godz. 09:33 ~Jars napisał(a):
    > > Dnia 2022-06-08 o godz. 22:36 ~Kontraktowy napisał(a):
    > > >
    > > > Witam po przerwie .............
    > > > No i tutaj mam dla was taka ciekawostkę a mianowicie mamy kolejną transakcję wielkości 510 k
    > > >
    > > >Transakcje pakietowe MON - Stooq
    > > >
    > > > oraz :
    > > >
    > > >MONNARI TRADE S.A.: Informacja dotycząca nieskorzystania przez Prezydenta Miasta Łodzi z przysługującego mu prawa pierwokupu nieruchomości położonej w Łodzi. - Bankier.pl
    > > >
    > > > Jest to ruch powiązany z jedną przyczyną ale o tym tutaj nie będę pisał bo jak wiemy działa tutaj pewna spółdzielnia o czym wiedzą już inni i co zostało zauważone przez kumatych akcjonariuszy .........Dlatego spodziewam się kolejnych ruchów ...........Odnośnie AT nic się nie zmieniło jesteśmy w bardzo mocnym Trendzie Wzrostowym w początkowej fazie tego ruchu ............a więc jakiekolwiek ruchy w dół będą okazją do zwiększenia ..................sprzedaż w 2 Q jak do tej pory była niesamowita .............zobaczymy jeszcze jak zakończy się czerwiec aczkolwiek to już mało istotne w tej chwili już ............Kolejna sprawa OG dziś mamy kolejne info które potwierdza i finalizacja powinna odbyć się na dniach a więc kolejne grube mln zł wpadnie do kasy Monnari .Sprzedaż rośnie zgodnie z tym co pisałem na początku roku dane GUS potwierdziły to już w wynikach za 1 Q który był rekordowy dla Monnari aczkolwiek zawsze może być jeszcze lepiej .Wyniki za 2Q powinny rozwiać wszelkie wątpliwości i będzie mocny ruch a jak wiemy rynek pewnie zaatakuje wcześniej .............czy tak się stanie zobaczymy do szczytów 43 zł mamy bardzo daleko ale ..................teraz kolejna sprawa to pozostała cześć OG która czeka na ruch i pewnie pójdzie również na sprzedaż i temat na pewno zostanie poddany na najbliższym walnym ............odnośnie dywidendy jest to temat do przegadania wśród członków i akcjonariuszy ........mogą być spore zmiany i zaskoczenia .Zobaczymy również co ze skupem kasa odłożona czeka ale czy rynek będzie czekał nie sądzę ..............Branża Odzieżowa w tym roku wychodzi na lidera i będzie ona niebawem grana bo została jako jedyna na dnie po pandemii która najbardziej odczuła ale wychodzi silniejsza niż była wcześniej a więc przyniosło to wiele również korzyści .Sporo zostało dzięki temu zmian które wpłyną teraz na korzyść kolejnych wyników .Popyt stale rośnie w odzieżówce ale jest to branża której nie przeszkadza żadna inflacja ani kryzys bo to nie jest luxus jak branża samochodowa która już niestety odczuwa teraz najbardziej i traci najwięcej .Odzieżówka będzie teraz na topie numer 1 łącznie z surowcami i to one będą grane najmocniej a kapitał będzie wchodził uciekając z innych dziedzin jak motoryzacji ,budowlanki ,walut ,kryptowalut itd.........Tak podsumowując Prognozuje co raz większe zainteresowanie odzieżówką tym bardziej spółkami średnimi typu Monnari które tutaj ma największy potencjał wzrostowy i rozwojowy i to pewnie będzie miało teraz miejsce w wykorzystaniu tego potencjału mając zapas solidny gotówki w kasie .............a jak wiemy z danych i fundamentalnych Monnari jest najbardziej niedoszacowaną i niedowartościowana spółką na Gpw ale jak to mówią co się odwlecze to nie uciecze ............tak że i tutaj będziemy bili rekordy a wszystko jest na dobrej drodze ...........
    > > >
    > > > Pozdrawiam Kontraktowy
    > > >
    > >
    > > Brawo Kontraktowy jak zawsze rzeczowo .......a czy nie jest tak że brakło im akcji do zaniżania kursu ? bo tak to wygląda spółedzielni brakło papiera więc przerzucili kolejny pakiet .Ale dzięki temu załatwi się ich w odpowiednim czasie ......
    >
    > Myślę że tak właśnie jest brakło spółdzielni akcji więc przerzucili między słupami zresztą nie po darmo tutaj te troleee ujadają wynajęte .Widać że prezesik i jego szemrane cele zostały rozpracowane a więc mam nadzieje że sypnie dużo niżej czekamy panowie i dobierzemy na maxa .Brawo Kontraktowy widać że nie po myśli szemranej grupce .Im niżej zjadą tym więcej zgarniemy a więc czekamy na tanie akcje i walne .

Kilka sesji i wszystko zostanie wchłonięte .................ten pakiecik był celowo przerzucony ale dzięki takiemu zagraniu będziemy wieli więcej głosów na walnym więc same plusy dodatkowo taniej dokupimy .A więc korzystamy z okazji ............bo na długo im tego nie starczy .
  • Re: Krótka Analiza Monnari i Kończąca się pandemia Kovid .Sygnał Wzrosto Autor: ~Dsd [46.134.86.*]
    No i mamy info akcje przejął prezes czyli tak jak sądzilismy. ...... a więc spółdzielnia pogrywa. ......ale ich czas się kończy .......
  • Re: Krótka Analiza Monnari i Kończąca się pandemia Kovid .Sygnał Wzrosto Autor: ~Dsd [46.134.86.*]
    No i oczywiście korzystamy z tego aż do walnego......
  • Re: Krótka Analiza Monnari i Kończąca się pandemia Kovid .Sygnał Wzrosto Autor: ~Darek [83.28.234.*]
    Dnia 2022-06-08 o godz. 20:53 ~Tom napisał(a):
    > Dnia 2022-06-08 o godz. 19:34 ~Darek napisał(a):
    > > Dnia 2022-06-08 o godz. 15:28 ~Darek napisał(a):
    > > > Dnia 2022-06-08 o godz. 13:33 ~Trader666 napisał(a):
    > > > > Dnia 2022-06-08 o godz. 12:38 ~Adam napisał(a):
    > > > > > Dnia 2022-06-08 o godz. 10:39 ~Darek napisał(a):
    > > > > > > Dnia 2022-06-08 o godz. 09:52 ~ITD napisał(a):
    > > > > > > > Dnia 2022-02-04 o godz. 06:20 ~Kontraktowy napisał(a):
    > > > > > > > > Jesteśmy przed końcem Pandemi Kovida co będzie sugerowało wzrastającego popytu na odzieżówkę dodatkowo monnari jest bardzo blisko wskaznika przełamania Trendu spadkowego co może po wielu latach zakończyć ten stan tym bardziej teraz kiedy kończy się nam Pandemia i wszystko zacznie wracać do normalności a więc brak obostrzeń i pełne funkcjonowanie Galeri itd. a to oznacza wzrost popytu .Dodatkowym impulsem będzie sprzedaż gruntów i to z duzym zyskiem dla Monnari jak i również grunty które pozostały będą procentować i pracować dla Spółki a sprzedaż cześć gruntowa będzie rozwojowa i przyciągnie Inwestorów oraz kapitał inwestycyjny .Ewidetnie widać że ktoś ładne prowadzi kurs wczorajsza sesja malutka korekta i uspokojenie na kursie .Moim zdaniem jest bardzo duża możliwa zmiana trendu z spadkowego na wzrostowy ............i może to być spowodowane z końcem kovida bo jak widzimy kraje zaczynają znosić wszystkie restrykcje i obostrzenia czyli wracamy do normalności z 2019 roku i to będzie bardzo mocny sygnał do wejśćia w odzieżówki te które są na dnie jak Monnari i tutaj pojawi się popyt i dalsze zbieranie akcji ........i będzie to na dniach widoczne już jeżeli nic się nie zmieni ale omikron jak wszystko wskazuje jest ostatnią mutacją a to bardzo mocny sygnał dla popytu stąd być może zaczął jakiś fund podbierać akcje co nie dziwi w obecnej sytuacji .Luty bedzie miesiącem który potwierdzi to wszystko...............jeżeli popyt ruszy a stawiam że tak się stanie z końcem pandemi czyli wszystkimi obostrzeniami które już wchodzą w innych krajach Europy i stanie się to również u nas w najbliższym czasie co będzie bardzo mocnym sygnałem wejścia .Od dziś dodaje spółkę do Obserwacji ...
    > > > > > > >
    > > > > > > > Bardzo dobra analiza widząc dziś po czasie mogą przyznać sam że jest to konkretna analiza Pana Kontraktowego a nie to co te troleee pisały o 2 zł itd. i widać że te troleee to zorganizowana grupka która wynajeła jednego trolaaa -- ghost_men-azatem-matti -anka -prezes-er który pisze z kilku nicków --widoczne każdego dnia proszę spojrzeć i wyciągnąć wnioski sami ! widać że atakowano każdego kto pisał pozytywnie o Monnari i jest o już udowodnione co zostanie tutaj udostępnione niebawem tak aby wszyscy mieli czarne na białe ! Spójrzcie zresztą na kurs pisał ten trolll o 2 zł dziś ile jest ? 4 zł to samo mówi za siebie kim jest ten trolll wyżej wymieniony posty znajdują się zresztą tutaj jego mnogo i niech każdy przeczytata i na innych wątkach również atakuje wszystkich którzy pisza pozyztywnie i merytorycznie o Monnari. Tak więc proszę czytać i wyciagać wnioski a sprawą zajmią sie niebawem odpowiednie organy .
    > > > > > >
    > > > > > > Brawo ITD jak że trafne to co napisałeś .i chetnie się przyłącze do was i nie tylko ja na pewno ..........ja to już zauważyłem dawno kiedy pisałem o monnari i wzorstach ten wielonik odrazu się pojawiał i pisał o spadkach zjazdach 2 zł itd :))) to był już dla mnie mocny sygnał że gra tutaj grupka zorganizowana i wszystko się potwierdza :) dlatego kupowałem akcje po 2 zł i dokupowałem systematycznie :) jak tylko pojawił się jakiś pozytywny komentarz o monnari o wzrostach od razu kazdy był atakowany przez tego wielonika ghost_men/azatem/matti/prezes/anka/er/ i co chwile nowe nicki w celu obrzydzenia akcji i co ważne zobacz jak pilnowali forum jak reksio szynki siedząc na forum 24h na dobe :))) to mówi wszystko o co chodziło i co jest grane :)) zostali rozjechani już dawno i rozszyfrowani a plan ich legł w gruzach :))) dziś z wielonika zostało tylko wielkie pośmiewisko :))) widać że jakis fundzik marnego trolaa najął musza więcej płacić bo plan im się posypał cały :) A my teraz spokojnie czekamy na wyniki kolejne i dane GUS za maj :) pogoda extra zakupy ida jak burza a więc pozostało tylko cierpliwie czekać po tak dobrych wynikach za 1 Q teraz nie pozostaje nic tylko jak czekać spokojnie na wyniki za 2Q :) i co ważne przez nami roliczenie OG a więc ogromna kasa dla Monnari :) potem walne ...........i tutaj będzie ciekawie oby jak najpóżniej .............:) no i zobaczymy co zrobimy z drugą cześcią OG która pozostała :) Kto wie co nam się tutaj jeszcze urodzi ..........:) a teraz patrz jaki będzie atak wielonika ghost_men/azatem/anka/matti/er/prezes/męczywór itd :))) może pokusi sie i nowe nicki hahaha :))) pośmeijemy się znów z niego i jego pana :)))
    > > > > >
    > > > > > Pełna zgoda Darek długo nie trzeba było czekać :) zaraz napisze że ja to też Robert :) wszyscy są Robertami co piszą pozytywnie o spółce .On naprawdę musi być ciężko chory ............ale jak mu grupa funda płaci to wyje na forum proste i logiczne .
    > > > >
    > > > > Widząc posty tego wielonika to rzeczywiście chyba macie racje .
    > > >
    > > > Nie inaczej Tradet666 :) zostali rozpracowani a pan jego musi być z tego bardzo nie zadowolony :))) bo plany jego poszły do spłuczki :))) ale jakich gimbaz.....najmuje taki efekt zastał :))).
    > >
    > > No i mamy info transakcja co raz bliżej :)
    >
    > No wiec Daro może trzeba przyci...........o dywide...........? co ty na to ? transakcja powinna być lada dzień końcowa .

No i mamy kolejne Info panowie które tylko potwierdziło o tym co pisaliśmy :) grunt się pali ...........:)

> > > > > > > > Jesteśmy przed końcem Pandemi Kovida co będzie sugerowało wzrastającego popytu na odzieżówkę dodatkowo monnari jest bardzo blisko wskaznika przełamania Trendu spadkowego co może po wielu latach zakończyć ten stan tym bardziej teraz kiedy kończy się nam Pandemia i wszystko zacznie wracać do normalności a więc brak obostrzeń i pełne funkcjonowanie Galeri itd. a to oznacza wzrost popytu .Dodatkowym impulsem będzie sprzedaż gruntów i to z duzym zyskiem dla Monnari jak i również grunty które pozostały będą procentować i pracować dla Spółki a sprzedaż cześć gruntowa będzie rozwojowa i przyciągnie Inwestorów oraz kapitał inwestycyjny .Ewidetnie widać że ktoś ładne prowadzi kurs wczorajsza sesja malutka korekta i uspokojenie na kursie .Moim zdaniem jest bardzo duża możliwa zmiana trendu z spadkowego na wzrostowy ............i może to być spowodowane z końcem kovida bo jak widzimy kraje zaczynają znosić wszystkie restrykcje i obostrzenia czyli wracamy do normalności z 2019 roku i to będzie bardzo mocny sygnał do wejśćia w odzieżówki te które są na dnie jak Monnari i tutaj pojawi się popyt i dalsze zbieranie akcji ........i będzie to na dniach widoczne już jeżeli nic się nie zmieni ale omikron jak wszystko wskazuje jest ostatnią mutacją a to bardzo mocny sygnał dla popytu stąd być może zaczął jakiś fund podbierać akcje co nie dziwi w obecnej sytuacji .Luty bedzie miesiącem który potwierdzi to wszystko...............jeżeli popyt ruszy a stawiam że tak się stanie z końcem pandemi czyli wszystkimi obostrzeniami które już wchodzą w innych krajach Europy i stanie się to również u nas w najbliższym czasie co będzie bardzo mocnym sygnałem wejścia .Od dziś dodaje spółkę do Obserwacji ...
    > > > > > > >
    > > > > > > > Bardzo dobra analiza widząc dziś po czasie mogą przyznać sam że jest to konkretna analiza Pana Kontraktowego a nie to co te troleee pisały o 2 zł itd. i widać że te troleee to zorganizowana grupka która wynajeła jednego trolaaa -- ghost_men-azatem-matti -anka -prezes-er który pisze z kilku nicków --widoczne każdego dnia proszę spojrzeć i wyciągnąć wnioski sami ! widać że atakowano każdego kto pisał pozytywnie o Monnari i jest o już udowodnione co zostanie tutaj udostępnione niebawem tak aby wszyscy mieli czarne na białe ! Spójrzcie zresztą na kurs pisał ten trolll o 2 zł dziś ile jest ? 4 zł to samo mówi za siebie kim jest ten trolll wyżej wymieniony posty znajdują się zresztą tutaj jego mnogo i niech każdy przeczytata i na innych wątkach również atakuje wszystkich którzy pisza pozyztywnie i merytorycznie o Monnari. Tak więc proszę czytać i wyciagać wnioski a sprawą zajmią sie niebawem odpowiednie organy .
    > > > > > >
    > > > > > > Brawo ITD jak że trafne to co napisałeś .i chetnie się przyłącze do was i nie tylko ja na pewno ..........ja to już zauważyłem dawno kiedy pisałem o monnari i wzorstach ten wielonik odrazu się pojawiał i pisał o spadkach zjazdach 2 zł itd :))) to był już dla mnie mocny sygnał że gra tutaj grupka zorganizowana i wszystko się potwierdza :) dlatego kupowałem akcje po 2 zł i dokupowałem systematycznie :) jak tylko pojawił się jakiś pozytywny komentarz o monnari o wzrostach od razu kazdy był atakowany przez tego wielonika ghost_men/azatem/matti/prezes/anka/er/ i co chwile nowe nicki w celu obrzydzenia akcji i co ważne zobacz jak pilnowali forum jak reksio szynki siedząc na forum 24h na dobe :))) to mówi wszystko o co chodziło i co jest grane :)) zostali rozjechani już dawno i rozszyfrowani a plan ich legł w gruzach :))) dziś z wielonika zostało tylko wielkie pośmiewisko :))) widać że jakis fundzik marnego trolaa najął musza więcej płacić bo plan im się posypał cały :) A my teraz spokojnie czekamy na wyniki kolejne i dane GUS za maj :) pogoda extra zakupy ida jak burza a więc pozostało tylko cierpliwie czekać po tak dobrych wynikach za 1 Q teraz nie pozostaje nic tylko jak czekać spokojnie na wyniki za 2Q :) i co ważne przez nami roliczenie OG a więc ogromna kasa dla Monnari :) potem walne ...........i tutaj będzie ciekawie oby jak najpóżniej .............:) no i zobaczymy co zrobimy z drugą cześcią OG która pozostała :) Kto wie co nam się tutaj jeszcze urodzi ..........:) a teraz patrz jaki będzie atak wielonika ghost_men/azatem/anka/matti/er/prezes/męczywór itd :))) może pokusi sie i nowe nicki hahaha :))) pośmeijemy się znów z niego i jego pana :)))
    > > > > >
    > > > > > Pełna zgoda Darek długo nie trzeba było czekać :) zaraz napisze że ja to też Robert :) wszyscy są Robertami co piszą pozytywnie o spółce .On naprawdę musi być ciężko chory ............ale jak mu grupa funda płaci to wyje na forum proste i logiczne .
    > > > >
    > > >
    > > > Nie inaczej Tradet666 :) zostali rozpracowani a pan jego musi być z tego bardzo nie zadowolony :))) bo plany jego poszły do spłuczki :))) ale jakich gimbaz.....najmuje taki efekt zastał :))).
    > >
    >
    > No wiec Daro może trzeba przyci...........o dywide...........? co ty na to ? transakcja powinna być lada dzień końcowa .

Czekamy tak więc na końcowę Transakcje OG potem walne i Wyniki :)
  • Re: Krótka Analiza Monnari i Kończąca się pandemia Kovid .Sygnał Wzrosto Autor: ~Darek [83.28.234.*]
    > > > > > > >
    > > > > > >
    > > > > >
    > > > >
    > > >
    > >
    >

No i mamy kolejne info :) a więc tak pisaliśmy grunt się pali ............:) robi się mega ciekawie .................:)

MONNARI TRADE S.A.: Zawiadomienie o transakcjach na akcjach Spółki. - Bankier.pl 

Czekamy tak więc na kĄńcowę Transakcje OG potem walne i Wyniki :) No i oczywiście działamy panowie .........;) Pozdro Kontraktowy :)

• Re: Krótka Analiza Monnari i Kończąca się pandemia Kovid .Sygnał Wzrosto Autor: ~Macko [45.56.198.*]
    Dnia 2022-06-13 o godz. 17:41 ~Darek napisał(a):
    > Dnia 2022-06-08 o godz. 20:53 ~Tom napisał(a):
    > > Dnia 2022-06-08 o godz. 19:34 ~Darek napisał(a):
    > > > Dnia 2022-06-08 o godz. 15:28 ~Darek napisał(a):
    > > > > Dnia 2022-06-08 o godz. 13:33 ~Trader666 napisał(a):
    > > > > > Dnia 2022-06-08 o godz. 12:38 ~Adam napisał(a):
    > > > > > > Dnia 2022-06-08 o godz. 10:39 ~Darek napisał(a):
    > > > > > > > Dnia 2022-06-08 o godz. 09:52 ~ITD napisał(a):
    > > > > > > > > Dnia 2022-02-04 o godz. 06:20 ~Kontraktowy napisał(a):
    > > > > > > > > > Jesteśmy przed końcem Pandemi Kovida co będzie sugerowało wzrastającego popytu na odzieżówkę dodatkowo monnari jest bardzo blisko wskaznika przełamania Trendu spadkowego co może po wielu latach zakończyć ten stan tym bardziej teraz kiedy kończy się nam Pandemia i wszystko zacznie wracać do normalności a więc brak obostrzeń i pełne funkcjonowanie Galeri itd. a to oznacza wzrost popytu .Dodatkowym impulsem będzie sprzedaż gruntów i to z duzym zyskiem dla Monnari jak i również grunty które pozostały będą procentować i pracować dla Spółki a sprzedaż cześć gruntowa będzie rozwojowa i przyciągnie Inwestorów oraz kapitał inwestycyjny .Ewidetnie widać że ktoś ładne prowadzi kurs wczorajsza sesja malutka korekta i uspokojenie na kursie .Moim zdaniem jest bardzo duża możliwa zmiana trendu z spadkowego na wzrostowy ............i może to być spowodowane z końcem kovida bo jak widzimy kraje zaczynają znosić wszystkie restrykcje i obostrzenia czyli wracamy do normalności z 2019 roku i to będzie bardzo mocny sygnał do wejśćia w odzieżówki te które są na dnie jak Monnari i tutaj pojawi się popyt i dalsze zbieranie akcji ........i będzie to na dniach widoczne już jeżeli nic się nie zmieni ale omikron jak wszystko wskazuje jest ostatnią mutacją a to bardzo mocny sygnał dla popytu stąd być może zaczął jakiś fund podbierać akcje co nie dziwi w obecnej sytuacji .Luty bedzie miesiącem który potwierdzi to wszystko...............jeżeli popyt ruszy a stawiam że tak się stanie z końcem pandemi czyli wszystkimi obostrzeniami które już wchodzą w innych krajach Europy i stanie się to również u nas w najbliższym czasie co będzie bardzo mocnym sygnałem wejścia .Od dziś dodaje spółkę do Obserwacji ...
    > > > > > > > >
    > > > > > > > > Bardzo dobra analiza widząc dziś po czasie mogą przyznać sam że jest to konkretna analiza Pana Kontraktowego a nie to co te troleee pisały o 2 zł itd. i widać że te troleee to zorganizowana grupka która wynajeła jednego trolaaa -- ghost_men-azatem-matti -anka -prezes-er który pisze z kilku nicków --widoczne każdego dnia proszę spojrzeć i wyciągnąć wnioski sami ! widać że atakowano każdego kto pisał pozytywnie o Monnari i jest o już udowodnione co zostanie tutaj udostępnione niebawem tak aby wszyscy mieli czarne na białe ! Spójrzcie zresztą na kurs pisał ten trolll o 2 zł dziś ile jest ? 4 zł to samo mówi za siebie kim jest ten trolll wyżej wymieniony posty znajdują się zresztą tutaj jego mnogo i niech każdy przeczytata i na innych wątkach również atakuje wszystkich którzy pisza pozyztywnie i merytorycznie o Monnari. Tak więc proszę czytać i wyciagać wnioski a sprawą zajmią sie niebawem odpowiednie organy .
    > > > > > > >
    > > > > > > > Brawo ITD jak że trafne to co napisałeś .i chetnie się przyłącze do was i nie tylko ja na pewno ..........ja to już zauważyłem dawno kiedy pisałem o monnari i wzorstach ten wielonik odrazu się pojawiał i pisał o spadkach zjazdach 2 zł itd :))) to był już dla mnie mocny sygnał że gra tutaj grupka zorganizowana i wszystko się potwierdza :) dlatego kupowałem akcje po 2 zł i dokupowałem systematycznie :) jak tylko pojawił się jakiś pozytywny komentarz o monnari o wzrostach od razu kazdy był atakowany przez tego wielonika ghost_men/azatem/matti/prezes/anka/er/ i co chwile nowe nicki w celu obrzydzenia akcji i co ważne zobacz jak pilnowali forum jak reksio szynki siedząc na forum 24h na dobe :))) to mówi wszystko o co chodziło i co jest grane :)) zostali rozjechani już dawno i rozszyfrowani a plan ich legł w gruzach :))) dziś z wielonika zostało tylko wielkie pośmiewisko :))) widać że jakis fundzik marnego trolaa najął musza więcej płacić bo plan im się posypał cały :) A my teraz spokojnie czekamy na wyniki kolejne i dane GUS za maj :) pogoda extra zakupy ida jak burza a więc pozostało tylko cierpliwie czekać po tak dobrych wynikach za 1 Q teraz nie pozostaje nic tylko jak czekać spokojnie na wyniki za 2Q :) i co ważne przez nami roliczenie OG a więc ogromna kasa dla Monnari :) potem walne ...........i tutaj będzie ciekawie oby jak najpóżniej .............:) no i zobaczymy co zrobimy z drugą cześcią OG która pozostała :) Kto wie co nam się tutaj jeszcze urodzi ..........:) a teraz patrz jaki będzie atak wielonika ghost_men/azatem/anka/matti/er/prezes/męczywór itd :))) może pokusi sie i nowe nicki hahaha :))) pośmeijemy się znów z niego i jego pana :)))
    > > > > > >
    > > > > > > Pełna zgoda Darek długo nie trzeba było czekać :) zaraz napisze że ja to też Robert :) wszyscy są Robertami co piszą pozytywnie o spółce .On naprawdę musi być ciężko chory ............ale jak mu grupa funda płaci to wyje na forum proste i logiczne .
    > > > > >
    > > > > > Widząc posty tego wielonika to rzeczywiście chyba macie racje .
    > > > >
    > > > > Nie inaczej Tradet666 :) zostali rozpracowani a pan jego musi być z tego bardzo nie zadowolony :))) bo plany jego poszły do spłuczki :))) ale jakich gimbaz.....najmuje taki efekt zastał :))).
    > > >
    > > > No i mamy info transakcja co raz bliżej :)
    > >
    > > No wiec Daro może trzeba przyci...........o dywide...........? co ty na to ? transakcja powinna być lada dzień końcowa .
    >
    > No i mamy kolejne info :) a więc tak pisaliśmy grunt się pali ............:) robi się mega ciekawie .................:)
    >
    >MONNARI TRADE S.A.: Zawiadomienie o transakcjach na akcjach Spółki. - Bankier.pl
    >
    > Czekamy tak więc na kĄńcowę Transakcje OG potem walne i Wyniki :) No i oczywiście działamy panowie .........;) Pozdro Kontraktowy :)
    >

Daro oby udało się jak najwięcej .......jeszcze trochę czasu mamy a więc ...
    Dnia 2022-06-14 o godz. 11:51 ~Macko napisał(a):
    > Dnia 2022-06-13 o godz. 17:41 ~Darek napisał(a):
    > > Dnia 2022-06-08 o godz. 20:53 ~Tom napisał(a):
    > > > Dnia 2022-06-08 o godz. 19:34 ~Darek napisał(a):
    > > > > Dnia 2022-06-08 o godz. 15:28 ~Darek napisał(a):
    > > > > > Dnia 2022-06-08 o godz. 13:33 ~Trader666 napisał(a):
    > > > > > > Dnia 2022-06-08 o godz. 12:38 ~Adam napisał(a):
    > > > > > > > Dnia 2022-06-08 o godz. 10:39 ~Darek napisał(a):
    > > > > > > > > Dnia 2022-06-08 o godz. 09:52 ~ITD napisał(a):
    > > > > > > > > > Dnia 2022-02-04 o godz. 06:20 ~Kontraktowy napisał(a):
    > > > > > > > > > > Jesteśmy przed końcem Pandemi Kovida co będzie sugerowało wzrastającego popytu na odzieżówkę dodatkowo monnari jest bardzo blisko wskaznika przełamania Trendu spadkowego co może po wielu latach zakończyć ten stan tym bardziej teraz kiedy kończy się nam Pandemia i wszystko zacznie wracać do normalności a więc brak obostrzeń i pełne funkcjonowanie Galeri itd. a to oznacza wzrost popytu .Dodatkowym impulsem będzie sprzedaż gruntów i to z duzym zyskiem dla Monnari jak i również grunty które pozostały będą procentować i pracować dla Spółki a sprzedaż cześć gruntowa będzie rozwojowa i przyciągnie Inwestorów oraz kapitał inwestycyjny .Ewidetnie widać że ktoś ładne prowadzi kurs wczorajsza sesja malutka korekta i uspokojenie na kursie .Moim zdaniem jest bardzo duża możliwa zmiana trendu z spadkowego na wzrostowy ............i może to być spowodowane z końcem kovida bo jak widzimy kraje zaczynają znosić wszystkie restrykcje i obostrzenia czyli wracamy do normalności z 2019 roku i to będzie bardzo mocny sygnał do wejśćia w odzieżówki te które są na dnie jak Monnari i tutaj pojawi się popyt i dalsze zbieranie akcji ........i będzie to na dniach widoczne już jeżeli nic się nie zmieni ale omikron jak wszystko wskazuje jest ostatnią mutacją a to bardzo mocny sygnał dla popytu stąd być może zaczął jakiś fund podbierać akcje co nie dziwi w obecnej sytuacji .Luty bedzie miesiącem który potwierdzi to wszystko...............jeżeli popyt ruszy a stawiam że tak się stanie z końcem pandemi czyli wszystkimi obostrzeniami które już wchodzą w innych krajach Europy i stanie się to również u nas w najbliższym czasie co będzie bardzo mocnym sygnałem wejścia .Od dziś dodaje spółkę do Obserwacji ...
    > > > > > > > > >
    > > > > > > > > > Bardzo dobra analiza widząc dziś po czasie mogą przyznać sam że jest to konkretna analiza Pana Kontraktowego a nie to co te troleee pisały o 2 zł itd. i widać że te troleee to zorganizowana grupka która wynajeła jednego trolaaa -- ghost_men-azatem-matti -anka -prezes-er który pisze z kilku nicków --widoczne każdego dnia proszę spojrzeć i wyciągnąć wnioski sami ! widać że atakowano każdego kto pisał pozytywnie o Monnari i jest o już udowodnione co zostanie tutaj udostępnione niebawem tak aby wszyscy mieli czarne na białe ! Spójrzcie zresztą na kurs pisał ten trolll o 2 zł dziś ile jest ? 4 zł to samo mówi za siebie kim jest ten trolll wyżej wymieniony posty znajdują się zresztą tutaj jego mnogo i niech każdy przeczytata i na innych wątkach również atakuje wszystkich którzy pisza pozyztywnie i merytorycznie o Monnari. Tak więc proszę czytać i wyciagać wnioski a sprawą zajmią sie niebawem odpowiednie organy .
    > > > > > > > >
    > > > > > > > > Brawo ITD jak że trafne to co napisałeś .i chetnie się przyłącze do was i nie tylko ja na pewno ..........ja to już zauważyłem dawno kiedy pisałem o monnari i wzorstach ten wielonik odrazu się pojawiał i pisał o spadkach zjazdach 2 zł itd :))) to był już dla mnie mocny sygnał że gra tutaj grupka zorganizowana i wszystko się potwierdza :) dlatego kupowałem akcje po 2 zł i dokupowałem systematycznie :) jak tylko pojawił się jakiś pozytywny komentarz o monnari o wzrostach od razu kazdy był atakowany przez tego wielonika ghost_men/azatem/matti/prezes/anka/er/ i co chwile nowe nicki w celu obrzydzenia akcji i co ważne zobacz jak pilnowali forum jak reksio szynki siedząc na forum 24h na dobe :))) to mówi wszystko o co chodziło i co jest grane :)) zostali rozjechani już dawno i rozszyfrowani a plan ich legł w gruzach :))) dziś z wielonika zostało tylko wielkie pośmiewisko :))) widać że jakis fundzik marnego trolaa najął musza więcej płacić bo plan im się posypał cały :) A my teraz spokojnie czekamy na wyniki kolejne i dane GUS za maj :) pogoda extra zakupy ida jak burza a więc pozostało tylko cierpliwie czekać po tak dobrych wynikach za 1 Q teraz nie pozostaje nic tylko jak czekać spokojnie na wyniki za 2Q :) i co ważne przez nami roliczenie OG a więc ogromna kasa dla Monnari :) potem walne ...........i tutaj będzie ciekawie oby jak najpóżniej .............:) no i zobaczymy co zrobimy z drugą cześcią OG która pozostała :) Kto wie co nam się tutaj jeszcze urodzi ..........:) a teraz patrz jaki będzie atak wielonika ghost_men/azatem/anka/matti/er/prezes/męczywór itd :))) może pokusi sie i nowe nicki hahaha :))) pośmeijemy się znów z niego i jego pana :)))
    > > > > > > >
    > > > > > > > Pełna zgoda Darek długo nie trzeba było czekać :) zaraz napisze że ja to też Robert :) wszyscy są Robertami co piszą pozytywnie o spółce .On naprawdę musi być ciężko chory ............ale jak mu grupa funda płaci to wyje na forum proste i logiczne .
    > > > > > >
    > > > > > > Widząc posty tego wielonika to rzeczywiście chyba macie racje .
    > > > > >
    > > > > > Nie inaczej Tradet666 :) zostali rozpracowani a pan jego musi być z tego bardzo nie zadowolony :))) bo plany jego poszły do spłuczki :))) ale jakich gimbaz.....najmuje taki efekt zastał :))).
    > > > >
    > > > > No i mamy info transakcja co raz bliżej :)
    > > >
    > > > No wiec Daro może trzeba przyci...........o dywide...........? co ty na to ? transakcja powinna być lada dzień końcowa .
    > >
    > > No i mamy kolejne info :) a więc tak pisaliśmy grunt się pali ............:) robi się mega ciekawie .................:)
    > >
    > >MONNARI TRADE S.A.: Zawiadomienie o transakcjach na akcjach Spółki. - Bankier.pl
    > >
    > > Czekamy tak więc na kĄńcowę Transakcje OG potem walne i Wyniki :) No i oczywiście działamy panowie .........;) Pozdro Kontraktowy :)
    > >
    >
    > Daro oby udało się jak najwięcej .......jeszcze trochę czasu mamy a więc ...

I tak będzie :) będzie ciekawie Macko i głośno :) a teraz czas na korzystanie z okazji bo jak wiemy długo to nie potrwa i niebawem braknie preziowi ;)
  • Re: Krótka Analiza Monnari i Kończąca się pandemia Kovid .Sygnał Wzrosto Autor: ~Macko [45.56.198.*]

> > > > > > > > Dnia 2022-06-08 o godz. 10:39 ~Darek napisał(a):
    > > > > > > > > > Dnia 2022-06-08 o godz. 09:52 ~ITD napisał(a):
    > > > > > > > > > > Dnia 2022-02-04 o godz. 06:20 ~Kontraktowy napisał(a):
    > > > > > > > > > > > Jesteśmy przed końcem Pandemi Kovida co będzie sugerowało wzrastającego popytu na odzieżówkę dodatkowo monnari jest bardzo blisko wskaznika przełamania Trendu spadkowego co może po wielu latach zakończyć ten stan tym bardziej teraz kiedy kończy się nam Pandemia i wszystko zacznie wracać do normalności a więc brak obostrzeń i pełne funkcjonowanie Galeri itd. a to oznacza wzrost popytu .Dodatkowym impulsem będzie sprzedaż gruntów i to z duzym zyskiem dla Monnari jak i również grunty które pozostały będą procentować i pracować dla Spółki a sprzedaż cześć gruntowa będzie rozwojowa i przyciągnie Inwestorów oraz kapitał inwestycyjny .Ewidetnie widać że ktoś ładne prowadzi kurs wczorajsza sesja malutka korekta i uspokojenie na kursie .Moim zdaniem jest bardzo duża możliwa zmiana trendu z spadkowego na wzrostowy ............i może to być spowodowane z końcem kovida bo jak widzimy kraje zaczynają znosić wszystkie restrykcje i obostrzenia czyli wracamy do normalności z 2019 roku i to będzie bardzo mocny sygnał do wejśćia w odzieżówki te które są na dnie jak Monnari i tutaj pojawi się popyt i dalsze zbieranie akcji ........i będzie to na dniach widoczne już jeżeli nic się nie zmieni ale omikron jak wszystko wskazuje jest ostatnią mutacją a to bardzo mocny sygnał dla popytu stąd być może zaczął jakiś fund podbierać akcje co nie dziwi w obecnej sytuacji .Luty bedzie miesiącem który potwierdzi to wszystko...............jeżeli popyt ruszy a stawiam że tak się stanie z końcem pandemi czyli wszystkimi obostrzeniami które już wchodzą w innych krajach Europy i stanie się to również u nas w najbliższym czasie co będzie bardzo mocnym sygnałem wejścia .Od dziś dodaje spółkę do Obserwacji ...
    > > > > > > > > > >
    > > > > > > > > > > Bardzo dobra analiza widząc dziś po czasie mogą przyznać sam że jest to konkretna analiza Pana Kontraktowego a nie to co te troleee pisały o 2 zł itd. i widać że te troleee to zorganizowana grupka która wynajeła jednego trolaaa -- ghost_men-azatem-matti -anka -prezes-er który pisze z kilku nicków --widoczne każdego dnia proszę spojrzeć i wyciągnąć wnioski sami ! widać że atakowano każdego kto pisał pozytywnie o Monnari i jest o już udowodnione co zostanie tutaj udostępnione niebawem tak aby wszyscy mieli czarne na białe ! Spójrzcie zresztą na kurs pisał ten trolll o 2 zł dziś ile jest ? 4 zł to samo mówi za siebie kim jest ten trolll wyżej wymieniony posty znajdują się zresztą tutaj jego mnogo i niech każdy przeczytata i na innych wątkach również atakuje wszystkich którzy pisza pozyztywnie i merytorycznie o Monnari. Tak więc proszę czytać i wyciagać wnioski a sprawą zajmią sie niebawem odpowiednie organy .
    > > > > > > > > >
    > > > > > > > > > Brawo ITD jak że trafne to co napisałeś .i chetnie się przyłącze do was i nie tylko ja na pewno ..........ja to już zauważyłem dawno kiedy pisałem o monnari i wzorstach ten wielonik odrazu się pojawiał i pisał o spadkach zjazdach 2 zł itd :))) to był już dla mnie mocny sygnał że gra tutaj grupka zorganizowana i wszystko się potwierdza :) dlatego kupowałem akcje po 2 zł i dokupowałem systematycznie :) jak tylko pojawił się jakiś pozytywny komentarz o monnari o wzrostach od razu kazdy był atakowany przez tego wielonika ghost_men/azatem/matti/prezes/anka/er/ i co chwile nowe nicki w celu obrzydzenia akcji i co ważne zobacz jak pilnowali forum jak reksio szynki siedząc na forum 24h na dobe :))) to mówi wszystko o co chodziło i co jest grane :)) zostali rozjechani już dawno i rozszyfrowani a plan ich legł w gruzach :))) dziś z wielonika zostało tylko wielkie pośmiewisko :))) widać że jakis fundzik marnego trolaa najął musza więcej płacić bo plan im się posypał cały :) A my teraz spokojnie czekamy na wyniki kolejne i dane GUS za maj :) pogoda extra zakupy ida jak burza a więc pozostało tylko cierpliwie czekać po tak dobrych wynikach za 1 Q teraz nie pozostaje nic tylko jak czekać spokojnie na wyniki za 2Q :) i co ważne przez nami roliczenie OG a więc ogromna kasa dla Monnari :) potem walne ...........i tutaj będzie ciekawie oby jak najpóżniej .............:) no i zobaczymy co zrobimy z drugą cześcią OG która pozostała :) Kto wie co nam się tutaj jeszcze urodzi ..........:) a teraz patrz jaki będzie atak wielonika ghost_men/azatem/anka/matti/er/prezes/męczywór itd :))) może pokusi sie i nowe nicki hahaha :))) pośmeijemy się znów z niego i jego pana :)))
    > > > > > > > >
    > > > > > > > > Pełna zgoda Darek długo nie trzeba było czekać :) zaraz napisze że ja to też Robert :) wszyscy są Robertami co piszą pozytywnie o spółce .On naprawdę musi być ciężko chory ............ale jak mu grupa funda płaci to wyje na forum proste i logiczne .
    > > > > > > >
    > > > > > > > Widząc posty tego wielonika to rzeczywiście chyba macie racje .
    > > > > > >
    > > > > > > Nie inaczej Tradet666 :) zostali rozpracowani a pan jego musi być z tego bardzo nie zadowolony :))) bo plany jego poszły do spłuczki :))) ale jakich gimbaz.....najmuje taki efekt zastał :))).
    > > > > >
    > > > > > No i mamy info transakcja co raz bliżej :)
    > > > >
    > > > > No wiec Daro może trzeba przyci...........o dywide...........? co ty na to ? transakcja powinna być lada dzień końcowa .
    > > >
    > > > No i mamy kolejne info :) a więc tak pisaliśmy grunt się pali ............:) robi się mega ciekawie .................:)
    > > >
    > > >MONNARI TRADE S.A.: Zawiadomienie o transakcjach na akcjach Spółki. - Bankier.pl
    > > >
    > > > Czekamy tak więc na kĄńcowę Transakcje OG potem walne i Wyniki :) No i oczywiście działamy panowie .........;) Pozdro Kontraktowy :)
    > > >
    > >
    > > Daro oby udało się jak najwięcej .......jeszcze trochę czasu mamy a więc ...
    >
    > I tak będzie :) będzie ciekawie Macko i głośno :) a teraz czas na korzystanie z okazji bo jak wiemy długo to nie potrwa i niebawem braknie preziowi ;)

Zgadza się 500 k na długo im nie starczy a nam za to przybędzie a więc same plusy oby jak najwięcej i najniżej .
    Dnia 2022-06-14 o godz. 12:17 ~Macko napisał(a):
    >
    > > > > > > > > > Dnia 2022-06-08 o godz. 10:39 ~Darek napisał(a):
    > > > > > > > > > > Dnia 2022-06-08 o godz. 09:52 ~ITD napisał(a):
    > > > > > > > > > > > Dnia 2022-02-04 o godz. 06:20 ~Kontraktowy napisał(a):
    > > > > > > > > > > > > Jesteśmy przed końcem Pandemi Kovida co będzie sugerowało wzrastającego popytu na odzieżówkę dodatkowo monnari jest bardzo blisko wskaznika przełamania Trendu spadkowego co może po wielu latach zakończyć ten stan tym bardziej teraz kiedy kończy się nam Pandemia i wszystko zacznie wracać do normalności a więc brak obostrzeń i pełne funkcjonowanie Galeri itd. a to oznacza wzrost popytu .Dodatkowym impulsem będzie sprzedaż gruntów i to z duzym zyskiem dla Monnari jak i również grunty które pozostały będą procentować i pracować dla Spółki a sprzedaż cześć gruntowa będzie rozwojowa i przyciągnie Inwestorów oraz kapitał inwestycyjny .Ewidetnie widać że ktoś ładne prowadzi kurs wczorajsza sesja malutka korekta i uspokojenie na kursie .Moim zdaniem jest bardzo duża możliwa zmiana trendu z spadkowego na wzrostowy ............i może to być spowodowane z końcem kovida bo jak widzimy kraje zaczynają znosić wszystkie restrykcje i obostrzenia czyli wracamy do normalności z 2019 roku i to będzie bardzo mocny sygnał do wejśćia w odzieżówki te które są na dnie jak Monnari i tutaj pojawi się popyt i dalsze zbieranie akcji ........i będzie to na dniach widoczne już jeżeli nic się nie zmieni ale omikron jak wszystko wskazuje jest ostatnią mutacją a to bardzo mocny sygnał dla popytu stąd być może zaczął jakiś fund podbierać akcje co nie dziwi w obecnej sytuacji .Luty bedzie miesiącem który potwierdzi to wszystko...............jeżeli popyt ruszy a stawiam że tak się stanie z końcem pandemi czyli wszystkimi obostrzeniami które już wchodzą w innych krajach Europy i stanie się to również u nas w najbliższym czasie co będzie bardzo mocnym sygnałem wejścia .Od dziś dodaje spółkę do Obserwacji ...
    > > > > > > > > > > >
    > > > > > > > > > > > Bardzo dobra analiza widząc dziś po czasie mogą przyznać sam że jest to konkretna analiza Pana Kontraktowego a nie to co te troleee pisały o 2 zł itd. i widać że te troleee to zorganizowana grupka która wynajeła jednego trolaaa -- ghost_men-azatem-matti -anka -prezes-er który pisze z kilku nicków --widoczne każdego dnia proszę spojrzeć i wyciągnąć wnioski sami ! widać że atakowano każdego kto pisał pozytywnie o Monnari i jest o już udowodnione co zostanie tutaj udostępnione niebawem tak aby wszyscy mieli czarne na białe ! Spójrzcie zresztą na kurs pisał ten trolll o 2 zł dziś ile jest ? 4 zł to samo mówi za siebie kim jest ten trolll wyżej wymieniony posty znajdują się zresztą tutaj jego mnogo i niech każdy przeczytata i na innych wątkach również atakuje wszystkich którzy pisza pozyztywnie i merytorycznie o Monnari. Tak więc proszę czytać i wyciagać wnioski a sprawą zajmią sie niebawem odpowiednie organy .
    > > > > > > > > > >
    > > > > > > > > > > Brawo ITD jak że trafne to co napisałeś .i chetnie się przyłącze do was i nie tylko ja na pewno ..........ja to już zauważyłem dawno kiedy pisałem o monnari i wzorstach ten wielonik odrazu się pojawiał i pisał o spadkach zjazdach 2 zł itd :))) to był już dla mnie mocny sygnał że gra tutaj grupka zorganizowana i wszystko się potwierdza :) dlatego kupowałem akcje po 2 zł i dokupowałem systematycznie :) jak tylko pojawił się jakiś pozytywny komentarz o monnari o wzrostach od razu kazdy był atakowany przez tego wielonika ghost_men/azatem/matti/prezes/anka/er/ i co chwile nowe nicki w celu obrzydzenia akcji i co ważne zobacz jak pilnowali forum jak reksio szynki siedząc na forum 24h na dobe :))) to mówi wszystko o co chodziło i co jest grane :)) zostali rozjechani już dawno i rozszyfrowani a plan ich legł w gruzach :))) dziś z wielonika zostało tylko wielkie pośmiewisko :))) widać że jakis fundzik marnego trolaa najął musza więcej płacić bo plan im się posypał cały :) A my teraz spokojnie czekamy na wyniki kolejne i dane GUS za maj :) pogoda extra zakupy ida jak burza a więc pozostało tylko cierpliwie czekać po tak dobrych wynikach za 1 Q teraz nie pozostaje nic tylko jak czekać spokojnie na wyniki za 2Q :) i co ważne przez nami roliczenie OG a więc ogromna kasa dla Monnari :) potem walne ...........i tutaj będzie ciekawie oby jak najpóżniej .............:) no i zobaczymy co zrobimy z drugą cześcią OG która pozostała :) Kto wie co nam się tutaj jeszcze urodzi ..........:) a teraz patrz jaki będzie atak wielonika ghost_men/azatem/anka/matti/er/prezes/męczywór itd :))) może pokusi sie i nowe nicki hahaha :))) pośmeijemy się znów z niego i jego pana :)))
    > > > > > > > > >
    > > > > > > > > > Pełna zgoda Darek długo nie trzeba było czekać :) zaraz napisze że ja to też Robert :) wszyscy są Robertami co piszą pozytywnie o spółce .On naprawdę musi być ciężko chory ............ale jak mu grupa funda płaci to wyje na forum proste i logiczne .
    > > > > > > > >
    > > > > > > > > Widząc posty tego wielonika to rzeczywiście chyba macie racje .
    > > > > > > >
    > > > > > > > Nie inaczej Tradet666 :) zostali rozpracowani a pan jego musi być z tego bardzo nie zadowolony :))) bo plany jego poszły do spłuczki :))) ale jakich gimbaz.....najmuje taki efekt zastał :))).
    > > > > > >
    > > > > > > No i mamy info transakcja co raz bliżej :)
    > > > > >
    > > > > > No wiec Daro może trzeba przyci...........o dywide...........? co ty na to ? transakcja powinna być lada dzień końcowa .
    > > > >
    > > > > No i mamy kolejne info :) a więc tak pisaliśmy grunt się pali ............:) robi się mega ciekawie .................:)
    > > > >
    > > > >MONNARI TRADE S.A.: Zawiadomienie o transakcjach na akcjach Spółki. - Bankier.pl
    > > > >
    > > > > Czekamy tak więc na kĄńcowę Transakcje OG potem walne i Wyniki :) No i oczywiście działamy panowie .........;) Pozdro Kontraktowy :)
    > > > >
    > > >
    > > > Daro oby udało się jak najwięcej .......jeszcze trochę czasu mamy a więc ...
    > >
    > > I tak będzie :) będzie ciekawie Macko i głośno :) a teraz czas na korzystanie z okazji bo jak wiemy długo to nie potrwa i niebawem braknie preziowi ;)
    >
    > Zgadza się 500 k na długo im nie starczy a nam za to przybędzie a więc same plusy oby jak najwięcej i najniżej .

Wszystko w swoim czasie :) czekamy spokojnie i ...................:)
  • Re: Krótka Analiza Monnari i Kończąca się pandemia Kovid .Sygnał Wzrosto Autor: ~Tom [162.255.45.*]
    Dnia 2022-06-14 o godz. 12:22 ~Darek napisał(a):
    > Dnia 2022-06-14 o godz. 12:17 ~Macko napisał(a):
    > >
    > > > > > > > > > > Dnia 2022-06-08 o godz. 10:39 ~Darek napisał(a):
    > > > > > > > > > > > Dnia 2022-06-08 o godz. 09:52 ~ITD napisał(a):
    > > > > > > > > > > > > Dnia 2022-02-04 o godz. 06:20 ~Kontraktowy napisał(a):
    > > > > > > > > > > > > > Jesteśmy przed końcem Pandemi Kovida co będzie sugerowało wzrastającego popytu na odzieżówkę dodatkowo monnari jest bardzo blisko wskaznika przełamania Trendu spadkowego co może po wielu latach zakończyć ten stan tym bardziej teraz kiedy kończy się nam Pandemia i wszystko zacznie wracać do normalności a więc brak obostrzeń i pełne funkcjonowanie Galeri itd. a to oznacza wzrost popytu .Dodatkowym impulsem będzie sprzedaż gruntów i to z duzym zyskiem dla Monnari jak i również grunty które pozostały będą procentować i pracować dla Spółki a sprzedaż cześć gruntowa będzie rozwojowa i przyciągnie Inwestorów oraz kapitał inwestycyjny .Ewidetnie widać że ktoś ładne prowadzi kurs wczorajsza sesja malutka korekta i uspokojenie na kursie .Moim zdaniem jest bardzo duża możliwa zmiana trendu z spadkowego na wzrostowy ............i może to być spowodowane z końcem kovida bo jak widzimy kraje zaczynają znosić wszystkie restrykcje i obostrzenia czyli wracamy do normalności z 2019 roku i to będzie bardzo mocny sygnał do wejśćia w odzieżówki te które są na dnie jak Monnari i tutaj pojawi się popyt i dalsze zbieranie akcji ........i będzie to na dniach widoczne już jeżeli nic się nie zmieni ale omikron jak wszystko wskazuje jest ostatnią mutacją a to bardzo mocny sygnał dla popytu stąd być może zaczął jakiś fund podbierać akcje co nie dziwi w obecnej sytuacji .Luty bedzie miesiącem który potwierdzi to wszystko...............jeżeli popyt ruszy a stawiam że tak się stanie z końcem pandemi czyli wszystkimi obostrzeniami które już wchodzą w innych krajach Europy i stanie się to również u nas w najbliższym czasie co będzie bardzo mocnym sygnałem wejścia .Od dziś dodaje spółkę do Obserwacji ...
    > > > > > > > > > > > >
    > > > > > > > > > > > > Bardzo dobra analiza widząc dziś po czasie mogą przyznać sam że jest to konkretna analiza Pana Kontraktowego a nie to co te troleee pisały o 2 zł itd. i widać że te troleee to zorganizowana grupka która wynajeła jednego trolaaa -- ghost_men-azatem-matti -anka -prezes-er który pisze z kilku nicków --widoczne każdego dnia proszę spojrzeć i wyciągnąć wnioski sami ! widać że atakowano każdego kto pisał pozytywnie o Monnari i jest o już udowodnione co zostanie tutaj udostępnione niebawem tak aby wszyscy mieli czarne na białe ! Spójrzcie zresztą na kurs pisał ten trolll o 2 zł dziś ile jest ? 4 zł to samo mówi za siebie kim jest ten trolll wyżej wymieniony posty znajdują się zresztą tutaj jego mnogo i niech każdy przeczytata i na innych wątkach również atakuje wszystkich którzy pisza pozyztywnie i merytorycznie o Monnari. Tak więc proszę czytać i wyciagać wnioski a sprawą zajmią sie niebawem odpowiednie organy .
    > > > > > > > > > > >
    > > > > > > > > > > > Brawo ITD jak że trafne to co napisałeś .i chetnie się przyłącze do was i nie tylko ja na pewno ..........ja to już zauważyłem dawno kiedy pisałem o monnari i wzorstach ten wielonik odrazu się pojawiał i pisał o spadkach zjazdach 2 zł itd :))) to był już dla mnie mocny sygnał że gra tutaj grupka zorganizowana i wszystko się potwierdza :) dlatego kupowałem akcje po 2 zł i dokupowałem systematycznie :) jak tylko pojawił się jakiś pozytywny komentarz o monnari o wzrostach od razu kazdy był atakowany przez tego wielonika ghost_men/azatem/matti/prezes/anka/er/ i co chwile nowe nicki w celu obrzydzenia akcji i co ważne zobacz jak pilnowali forum jak reksio szynki siedząc na forum 24h na dobe :))) to mówi wszystko o co chodziło i co jest grane :)) zostali rozjechani już dawno i rozszyfrowani a plan ich legł w gruzach :))) dziś z wielonika zostało tylko wielkie pośmiewisko :))) widać że jakis fundzik marnego trolaa najął musza więcej płacić bo plan im się posypał cały :) A my teraz spokojnie czekamy na wyniki kolejne i dane GUS za maj :) pogoda extra zakupy ida jak burza a więc pozostało tylko cierpliwie czekać po tak dobrych wynikach za 1 Q teraz nie pozostaje nic tylko jak czekać spokojnie na wyniki za 2Q :) i co ważne przez nami roliczenie OG a więc ogromna kasa dla Monnari :) potem walne ...........i tutaj będzie ciekawie oby jak najpóżniej .............:) no i zobaczymy co zrobimy z drugą cześcią OG która pozostała :) Kto wie co nam się tutaj jeszcze urodzi ..........:) a teraz patrz jaki będzie atak wielonika ghost_men/azatem/anka/matti/er/prezes/męczywór itd :))) może pokusi sie i nowe nicki hahaha :))) pośmeijemy się znów z niego i jego pana :)))
    > > > > > > > > > >
    > > > > > > > > > > Pełna zgoda Darek długo nie trzeba było czekać :) zaraz napisze że ja to też Robert :) wszyscy są Robertami co piszą pozytywnie o spółce .On naprawdę musi być ciężko chory ............ale jak mu grupa funda płaci to wyje na forum proste i logiczne .
    > > > > > > > > >
    > > > > > > > > > Widząc posty tego wielonika to rzeczywiście chyba macie racje .
    > > > > > > > >
    > > > > > > > > Nie inaczej Tradet666 :) zostali rozpracowani a pan jego musi być z tego bardzo nie zadowolony :))) bo plany jego poszły do spłuczki :))) ale jakich gimbaz.....najmuje taki efekt zastał :))).
    > > > > > > >
    > > > > > > > No i mamy info transakcja co raz bliżej :)
    > > > > > >
    > > > > > > No wiec Daro może trzeba przyci...........o dywide...........? co ty na to ? transakcja powinna być lada dzień końcowa .
    > > > > >
    > > > > > No i mamy kolejne info :) a więc tak pisaliśmy grunt się pali ............:) robi się mega ciekawie .................:)
    > > > > >
    > > > > >MONNARI TRADE S.A.: Zawiadomienie o transakcjach na akcjach Spółki. - Bankier.pl
    > > > > >
    > > > > > Czekamy tak więc na kĄńcowę Transakcje OG potem walne i Wyniki :) No i oczywiście działamy panowie .........;) Pozdro Kontraktowy :)
    > > > > >
    > > > >
    > > > > Daro oby udało się jak najwięcej .......jeszcze trochę czasu mamy a więc ...
    > > >
    > > > I tak będzie :) będzie ciekawie Macko i głośno :) a teraz czas na korzystanie z okazji bo jak wiemy długo to nie potrwa i niebawem braknie preziowi ;)
    > >
    > > Zgadza się 500 k na długo im nie starczy a nam za to przybędzie a więc same plusy oby jak najwięcej i najniżej .
    >
    > Wszystko w swoim czasie :) czekamy spokojnie i ...................:)

Widać że są w strachu i już uciekają wyżej heehe myśleli że kogoś wystraszą jak sypną paroma akcjami ::) a tutaj są zasysane i powolutku zbierane :)
    Dnia 2022-06-14 o godz. 15:03 ~Tom napisał(a):
    > Dnia 2022-06-14 o godz. 12:22 ~Darek napisał(a):
    > > Dnia 2022-06-14 o godz. 12:17 ~Macko napisał(a):
    > > >
    > > > > > > > > > > > Dnia 2022-06-08 o godz. 10:39 ~Darek napisał(a):
    > > > > > > > > > > > > Dnia 2022-06-08 o godz. 09:52 ~ITD napisał(a):
    > > > > > > > > > > > > > Dnia 2022-02-04 o godz. 06:20 ~Kontraktowy napisał(a):
    > > > > > > > > > > > > > > Jesteśmy przed końcem Pandemi Kovida co będzie sugerowało wzrastającego popytu na odzieżówkę dodatkowo monnari jest bardzo blisko wskaznika przełamania Trendu spadkowego co może po wielu latach zakończyć ten stan tym bardziej teraz kiedy kończy się nam Pandemia i wszystko zacznie wracać do normalności a więc brak obostrzeń i pełne funkcjonowanie Galeri itd. a to oznacza wzrost popytu .Dodatkowym impulsem będzie sprzedaż gruntów i to z duzym zyskiem dla Monnari jak i również grunty które pozostały będą procentować i pracować dla Spółki a sprzedaż cześć gruntowa będzie rozwojowa i przyciągnie Inwestorów oraz kapitał inwestycyjny .Ewidetnie widać że ktoś ładne prowadzi kurs wczorajsza sesja malutka korekta i uspokojenie na kursie .Moim zdaniem jest bardzo duża możliwa zmiana trendu z spadkowego na wzrostowy ............i może to być spowodowane z końcem kovida bo jak widzimy kraje zaczynają znosić wszystkie restrykcje i obostrzenia czyli wracamy do normalności z 2019 roku i to będzie bardzo mocny sygnał do wejśćia w odzieżówki te które są na dnie jak Monnari i tutaj pojawi się popyt i dalsze zbieranie akcji ........i będzie to na dniach widoczne już jeżeli nic się nie zmieni ale omikron jak wszystko wskazuje jest ostatnią mutacją a to bardzo mocny sygnał dla popytu stąd być może zaczął jakiś fund podbierać akcje co nie dziwi w obecnej sytuacji .Luty bedzie miesiącem który potwierdzi to wszystko...............jeżeli popyt ruszy a stawiam że tak się stanie z końcem pandemi czyli wszystkimi obostrzeniami które już wchodzą w innych krajach Europy i stanie się to również u nas w najbliższym czasie co będzie bardzo mocnym sygnałem wejścia .Od dziś dodaje spółkę do Obserwacji ...
    > > > > > > > > > > > > >
    > > > > > > > > > > > > > Bardzo dobra analiza widząc dziś po czasie mogą przyznać sam że jest to konkretna analiza Pana Kontraktowego a nie to co te troleee pisały o 2 zł itd. i widać że te troleee to zorganizowana grupka która wynajeła jednego trolaaa -- ghost_men-azatem-matti -anka -prezes-er który pisze z kilku nicków --widoczne każdego dnia proszę spojrzeć i wyciągnąć wnioski sami ! widać że atakowano każdego kto pisał pozytywnie o Monnari i jest o już udowodnione co zostanie tutaj udostępnione niebawem tak aby wszyscy mieli czarne na białe ! Spójrzcie zresztą na kurs pisał ten trolll o 2 zł dziś ile jest ? 4 zł to samo mówi za siebie kim jest ten trolll wyżej wymieniony posty znajdują się zresztą tutaj jego mnogo i niech każdy przeczytata i na innych wątkach również atakuje wszystkich którzy pisza pozyztywnie i merytorycznie o Monnari. Tak więc proszę czytać i wyciagać wnioski a sprawą zajmią sie niebawem odpowiednie organy .
    > > > > > > > > > > > >
    > > > > > > > > > > > > Brawo ITD jak że trafne to co napisałeś .i chetnie się przyłącze do was i nie tylko ja na pewno ..........ja to już zauważyłem dawno kiedy pisałem o monnari i wzorstach ten wielonik odrazu się pojawiał i pisał o spadkach zjazdach 2 zł itd :))) to był już dla mnie mocny sygnał że gra tutaj grupka zorganizowana i wszystko się potwierdza :) dlatego kupowałem akcje po 2 zł i dokupowałem systematycznie :) jak tylko pojawił się jakiś pozytywny komentarz o monnari o wzrostach od razu kazdy był atakowany przez tego wielonika ghost_men/azatem/matti/prezes/anka/er/ i co chwile nowe nicki w celu obrzydzenia akcji i co ważne zobacz jak pilnowali forum jak reksio szynki siedząc na forum 24h na dobe :))) to mówi wszystko o co chodziło i co jest grane :)) zostali rozjechani już dawno i rozszyfrowani a plan ich legł w gruzach :))) dziś z wielonika zostało tylko wielkie pośmiewisko :))) widać że jakis fundzik marnego trolaa najął musza więcej płacić bo plan im się posypał cały :) A my teraz spokojnie czekamy na wyniki kolejne i dane GUS za maj :) pogoda extra zakupy ida jak burza a więc pozostało tylko cierpliwie czekać po tak dobrych wynikach za 1 Q teraz nie pozostaje nic tylko jak czekać spokojnie na wyniki za 2Q :) i co ważne przez nami roliczenie OG a więc ogromna kasa dla Monnari :) potem walne ...........i tutaj będzie ciekawie oby jak najpóżniej .............:) no i zobaczymy co zrobimy z drugą cześcią OG która pozostała :) Kto wie co nam się tutaj jeszcze urodzi ..........:) a teraz patrz jaki będzie atak wielonika ghost_men/azatem/anka/matti/er/prezes/męczywór itd :))) może pokusi sie i nowe nicki hahaha :))) pośmeijemy się znów z niego i jego pana :)))
    > > > > > > > > > > >
    > > > > > > > > > > > Pełna zgoda Darek długo nie trzeba było czekać :) zaraz napisze że ja to też Robert :) wszyscy są Robertami co piszą pozytywnie o spółce .On naprawdę musi być ciężko chory ............ale jak mu grupa funda płaci to wyje na forum proste i logiczne .
    > > > > > > > > > >
    > > > > > > > > > > Widząc posty tego wielonika to rzeczywiście chyba macie racje .
    > > > > > > > > >
    > > > > > > > > > Nie inaczej Tradet666 :) zostali rozpracowani a pan jego musi być z tego bardzo nie zadowolony :))) bo plany jego poszły do spłuczki :))) ale jakich gimbaz.....najmuje taki efekt zastał :))).
    > > > > > > > >
    > > > > > > > > No i mamy info transakcja co raz bliżej :)
    > > > > > > >
    > > > > > > > No wiec Daro może trzeba przyci...........o dywide...........? co ty na to ? transakcja powinna być lada dzień końcowa .
    > > > > > >
    > > > > > > No i mamy kolejne info :) a więc tak pisaliśmy grunt się pali ............:) robi się mega ciekawie .................:)
    > > > > > >
    > > > > > >MONNARI TRADE S.A.: Zawiadomienie o transakcjach na akcjach Spółki. - Bankier.pl
    > > > > > >
    > > > > > > Czekamy tak więc na kĄńcowę Transakcje OG potem walne i Wyniki :) No i oczywiście działamy panowie .........;) Pozdro Kontraktowy :)
    > > > > > >
    > > > > >
    > > > > > Daro oby udało się jak najwięcej .......jeszcze trochę czasu mamy a więc ...
    > > > >
    > > > > I tak będzie :) będzie ciekawie Macko i głośno :) a teraz czas na korzystanie z okazji bo jak wiemy długo to nie potrwa i niebawem braknie preziowi ;)
    > > >
    > > > Zgadza się 500 k na długo im nie starczy a nam za to przybędzie a więc same plusy oby jak najwięcej i najniżej .
    > >
    > > Wszystko w swoim czasie :) czekamy spokojnie i ...................:)
    >
    > Widać że są w strachu i już uciekają wyżej heehe myśleli że kogoś wystraszą jak sypną paroma akcjami ::) a tutaj są zasysane i powolutku zbierane :)

Nie inaczej Tom widać to gołym okiem było już wcześniej ..........:) a tym czasem my spokojnie róbmy swoje ...............:) i korzystajmy z tej pięknej pogody bo wyniki i dane już niebawem kolejne ............:)
  • Re: Krótka Analiza Monnari i Kończąca się pandemia Kovid .Sygnał Wzrosto Autor: ~Darek [83.28.233.*]
    Dnia 2022-06-14 o godz. 15:03 ~Tom napisał(a):
    > > Dnia 2022-06-14 o godz. 12:22 ~Darek napisał(a):
    > > > Dnia 2022-06-14 o godz. 12:17 ~Macko napisał(a):
    > > > >
    > > > > > > > > > > > > Dnia 2022-06-08 o godz. 10:39 ~Darek napisał(a):
    > > > > > > > > > > > > > Dnia 2022-06-08 o godz. 09:52 ~ITD napisał(a):
    > > > > > > > > > > > > > > Dnia 2022-02-04 o godz. 06:20 ~Kontraktowy napisał(a):
    > > > > > > > > > > > > > > > Jesteśmy przed końcem Pandemi Kovida co będzie sugerowało wzrastającego popytu na odzieżówkę dodatkowo monnari jest bardzo blisko wskaznika przełamania Trendu spadkowego co może po wielu latach zakończyć ten stan tym bardziej teraz kiedy kończy się nam Pandemia i wszystko zacznie wracać do normalności a więc brak obostrzeń i pełne funkcjonowanie Galeri itd. a to oznacza wzrost popytu .Dodatkowym impulsem będzie sprzedaż gruntów i to z duzym zyskiem dla Monnari jak i również grunty które pozostały będą procentować i pracować dla Spółki a sprzedaż cześć gruntowa będzie rozwojowa i przyciągnie Inwestorów oraz kapitał inwestycyjny .Ewidetnie widać że ktoś ładne prowadzi kurs wczorajsza sesja malutka korekta i uspokojenie na kursie .Moim zdaniem jest bardzo duża możliwa zmiana trendu z spadkowego na wzrostowy ............i może to być spowodowane z końcem kovida bo jak widzimy kraje zaczynają znosić wszystkie restrykcje i obostrzenia czyli wracamy do normalności z 2019 roku i to będzie bardzo mocny sygnał do wejśćia w odzieżówki te które są na dnie jak Monnari i tutaj pojawi się popyt i dalsze zbieranie akcji ........i będzie to na dniach widoczne już jeżeli nic się nie zmieni ale omikron jak wszystko wskazuje jest ostatnią mutacją a to bardzo mocny sygnał dla popytu stąd być może zaczął jakiś fund podbierać akcje co nie dziwi w obecnej sytuacji .Luty bedzie miesiącem który potwierdzi to wszystko...............jeżeli popyt ruszy a stawiam że tak się stanie z końcem pandemi czyli wszystkimi obostrzeniami które już wchodzą w innych krajach Europy i stanie się to również u nas w najbliższym czasie co będzie bardzo mocnym sygnałem wejścia .Od dziś dodaje spółkę do Obserwacji ...
    > > > > > > > > > > > > > >
    > > > > > > > > > > > > > > Bardzo dobra analiza widząc dziś po czasie mogą przyznać sam że jest to konkretna analiza Pana Kontraktowego a nie to co te troleee pisały o 2 zł itd. i widać że te troleee to zorganizowana grupka która wynajeła jednego trolaaa -- ghost_men-azatem-matti -anka -prezes-er który pisze z kilku nicków --widoczne każdego dnia proszę spojrzeć i wyciągnąć wnioski sami ! widać że atakowano każdego kto pisał pozytywnie o Monnari i jest o już udowodnione co zostanie tutaj udostępnione niebawem tak aby wszyscy mieli czarne na białe ! Spójrzcie zresztą na kurs pisał ten trolll o 2 zł dziś ile jest ? 4 zł to samo mówi za siebie kim jest ten trolll wyżej wymieniony posty znajdują się zresztą tutaj jego mnogo i niech każdy przeczytata i na innych wątkach również atakuje wszystkich którzy pisza pozyztywnie i merytorycznie o Monnari. Tak więc proszę czytać i wyciagać wnioski a sprawą zajmią sie niebawem odpowiednie organy .
    > > > > > > > > > > > > >
    > > > > > > > > > > > > > Brawo ITD jak że trafne to co napisałeś .i chetnie się przyłącze do was i nie tylko ja na pewno ..........ja to już zauważyłem dawno kiedy pisałem o monnari i wzorstach ten wielonik odrazu się pojawiał i pisał o spadkach zjazdach 2 zł itd :))) to był już dla mnie mocny sygnał że gra tutaj grupka zorganizowana i wszystko się potwierdza :) dlatego kupowałem akcje po 2 zł i dokupowałem systematycznie :) jak tylko pojawił się jakiś pozytywny komentarz o monnari o wzrostach od razu kazdy był atakowany przez tego wielonika ghost_men/azatem/matti/prezes/anka/er/ i co chwile nowe nicki w celu obrzydzenia akcji i co ważne zobacz jak pilnowali forum jak reksio szynki siedząc na forum 24h na dobe :))) to mówi wszystko o co chodziło i co jest grane :)) zostali rozjechani już dawno i rozszyfrowani a plan ich legł w gruzach :))) dziś z wielonika zostało tylko wielkie pośmiewisko :))) widać że jakis fundzik marnego trolaa najął musza więcej płacić bo plan im się posypał cały :) A my teraz spokojnie czekamy na wyniki kolejne i dane GUS za maj :) pogoda extra zakupy ida jak burza a więc pozostało tylko cierpliwie czekać po tak dobrych wynikach za 1 Q teraz nie pozostaje nic tylko jak czekać spokojnie na wyniki za 2Q :) i co ważne przez nami roliczenie OG a więc ogromna kasa dla Monnari :) potem walne ...........i tutaj będzie ciekawie oby jak najpóżniej .............:) no i zobaczymy co zrobimy z drugą cześcią OG która pozostała :) Kto wie co nam się tutaj jeszcze urodzi ..........:) a teraz patrz jaki będzie atak wielonika ghost_men/azatem/anka/matti/er/prezes/męczywór itd :))) może pokusi sie i nowe nicki hahaha :))) pośmeijemy się znów z niego i jego pana :)))
    > > > > > > > > > > > >
    > > > > > > > > > > > > Pełna zgoda Darek długo nie trzeba było czekać :) zaraz napisze że ja to też Robert :) wszyscy są Robertami co piszą pozytywnie o spółce .On naprawdę musi być ciężko chory ............ale jak mu grupa funda płaci to wyje na forum proste i logiczne .
    > > > > > > > > > > >
    > > > > > > > > > > > Widząc posty tego wielonika to rzeczywiście chyba macie racje .
    > > > > > > > > > >
    > > > > > > > > > > Nie inaczej Tradet666 :) zostali rozpracowani a pan jego musi być z tego bardzo nie zadowolony :))) bo plany jego poszły do spłuczki :))) ale jakich gimbaz.....najmuje taki efekt zastał :))).
    > > > > > > > > >
    > > > > > > > > > No i mamy info transakcja co raz bliżej :)
    > > > > > > > >
    > > > > > > > > No wiec Daro może trzeba przyci...........o dywide...........? co ty na to ? transakcja powinna być lada dzień końcowa .
    > > > > > > >
    > > > > > > > No i mamy kolejne info :) a więc tak pisaliśmy grunt się pali ............:) robi się mega ciekawie .................:)
    > > > > > > >
    > > > > > > >MONNARI TRADE S.A.: Zawiadomienie o transakcjach na akcjach Spółki. - Bankier.pl
    > > > > > > >
    > > > > > > > Czekamy tak więc na kĄńcowę Transakcje OG potem walne i Wyniki :) No i oczywiście działamy panowie .........;) Pozdro Kontraktowy :)
    > > > > > > >
    > > > > > >
    > > > > > > Daro oby udało się jak najwięcej .......jeszcze trochę czasu mamy a więc ...
    > > > > >
    > > > > > I tak będzie :) będzie ciekawie Macko i głośno :) a teraz czas na korzystanie z okazji bo jak wiemy długo to nie potrwa i niebawem braknie preziowi ;)
    > > > >
    > > > > Zgadza się 500 k na długo im nie starczy a nam za to przybędzie a więc same plusy oby jak najwięcej i najniżej .
    > > >
    > > > Wszystko w swoim czasie :) czekamy spokojnie i ...................:)
    > >
    > > Widać że są w strachu i już uciekają wyżej heehe myśleli że kogoś wystraszą jak sypną paroma akcjami ::) a tutaj są zasysane i powolutku zbierane :)
    >
    > Nie inaczej Tom widać to gołym okiem było już wcześniej ..........:) a tym czasem my spokojnie róbmy swoje ...............:) i korzystajmy z tej pięknej pogody bo wyniki i dane już niebawem kolejne ............:)

No i wszystko się potwierdziło :)
  • Krótka Analiza Monnari i Kończąca się pandemia Kovid .Sygnał Wzrostowy Autor: ~Darek [83.28.234.*]
    No i mamy umowe końcową i kasa juz wpłyneła do Monnari :) aj aj pieknie panowie :) umowa została podpisana a kasa wpłyneła do spółki Monnari :) wieloniki chyba dostali znów udaru z bólu bo znów im nie poszło hahaha :))) No i co wazne ponad 30 mln zł wpadło dla Monnari plus to co zapłacił udziałowiec czyli kolejne mln zł a więc gruba kasa :))) czekamy na wyniki Kontraktowy teraz :)

MONNARI TRADE S.A.: Umowa sprzedaży nieruchomości położonej w Łodzi. - Bankier.pl 
  • Krótka Analiza Monnari i Kończąca się pandemia Kovid .Sygnał Wzrostowy Autor: ~Darek [83.28.233.*]
    Kolejne dobre info mamy :) :

W ostatnim czasie rośnie sprzedaż ubrań formalnych, co spowodowane jest powrotem pracowników do biur oraz okresem komunijnym. Klienci chętnie udają się na zakupy do sklepów stacjonarnych po okresie długotrwałych ograniczeń i obaw związanych z pandemią. Po wstrząsie z końca lutego, wywołanym wojną w Ukrainie, w połowie marca sytuacja w sklepach zaczęła się poprawiać. Kwiecień, maj i czerwiec charakteryzują wysokie poziomy sprzedaży. Sprzedaż online w pierwszym kwartale była na poziomie podobnym jak rok wcześniej. W maju jednak zanotowała już 40-proc. wzrost
  • Krótka Analiza Monnari i Kończąca się pandemia Kovid .Sygnał Wzrostowy Autor: ~Darek [83.28.233.*]
    Dnia 2022-02-04 o godz. 06:20 ~Kontraktowy napisał(a):
    > Jesteśmy przed końcem Pandemi Kovida co będzie sugerowało wzrastającego popytu na odzieżówkę dodatkowo monnari jest bardzo blisko wskaznika przełamania Trendu spadkowego co może po wielu latach zakończyć ten stan tym bardziej teraz kiedy kończy się nam Pandemia i wszystko zacznie wracać do normalności a więc brak obostrzeń i pełne funkcjonowanie Galeri itd. a to oznacza wzrost popytu .Dodatkowym impulsem będzie sprzedaż gruntów i to z duzym zyskiem dla Monnari jak i również grunty które pozostały będą procentować i pracować dla Spółki a sprzedaż cześć gruntowa będzie rozwojowa i przyciągnie Inwestorów oraz kapitał inwestycyjny .Ewidetnie widać że ktoś ładne prowadzi kurs wczorajsza sesja malutka korekta i uspokojenie na kursie .Moim zdaniem jest bardzo duża możliwa zmiana trendu z spadkowego na wzrostowy ............i może to być spowodowane z końcem kovida bo jak widzimy kraje zaczynają znosić wszystkie restrykcje i obostrzenia czyli wracamy do normalności z 2019 roku i to będzie bardzo mocny sygnał do wejśćia w odzieżówki te które są na dnie jak Monnari i tutaj pojawi się popyt i dalsze zbieranie akcji ........i będzie to na dniach widoczne już jeżeli nic się nie zmieni ale omikron jak wszystko wskazuje jest ostatnią mutacją a to bardzo mocny sygnał dla popytu stąd być może zaczął jakiś fund podbierać akcje co nie dziwi w obecnej sytuacji .Luty bedzie miesiącem który potwierdzi to wszystko...............jeżeli popyt ruszy a stawiam że tak się stanie z końcem pandemi czyli wszystkimi obostrzeniami które już wchodzą w innych krajach Europy i stanie się to również u nas w najbliższym czasie co będzie bardzo mocnym sygnałem wejścia .Od dziś dodaje spółkę do Obserwacji .

Brawo Kontraktowy wszystko się potwierdziło i co ważne spółdzielnia przebiera nogami ..................:) teraz czekamy na wyniki za 2 Q i infa ..................;)
    > Jesteśmy przed końcem Pandemi Kovida co będzie sugerowało wzrastającego popytu na odzieżówkę dodatkowo monnari jest bardzo blisko wskaznika przełamania Trendu spadkowego co może po wielu latach zakończyć ten stan tym bardziej teraz kiedy kończy się nam Pandemia i wszystko zacznie wracać do normalności a więc brak obostrzeń i pełne funkcjonowanie Galeri itd. a to oznacza wzrost popytu .Dodatkowym impulsem będzie sprzedaż gruntów i to z duzym zyskiem dla Monnari jak i również grunty które pozostały będą procentować i pracować dla Spółki a sprzedaż cześć gruntowa będzie rozwojowa i przyciągnie Inwestorów oraz kapitał inwestycyjny .Ewidetnie widać że ktoś ładne prowadzi kurs wczorajsza sesja malutka korekta i uspokojenie na kursie .Moim zdaniem jest bardzo duża możliwa zmiana trendu z spadkowego na wzrostowy ............i może to być spowodowane z końcem kovida bo jak widzimy kraje zaczynają znosić wszystkie restrykcje i obostrzenia czyli wracamy do normalności z 2019 roku i to będzie bardzo mocny sygnał do wejśćia w odzieżówki te które są na dnie jak Monnari i tutaj pojawi się popyt i dalsze zbieranie akcji ........i będzie to na dniach widoczne już jeżeli nic się nie zmieni ale omikron jak wszystko wskazuje jest ostatnią mutacją a to bardzo mocny sygnał dla popytu stąd być może zaczął jakiś fund podbierać akcje co nie dziwi w obecnej sytuacji .Luty bedzie miesiącem który potwierdzi to wszystko...............jeżeli popyt ruszy a stawiam że tak się stanie z końcem pandemi czyli wszystkimi obostrzeniami które już wchodzą w innych krajach Europy i stanie się to również u nas w najbliższym czasie co będzie bardzo mocnym sygnałem wejścia .Od dziś dodaje spółkę do Obserwacji .

Tak dla przypomnienia co pisał kolega Kontraktowy a co pisały troleee z spółdzielni o 2 zł i zjazdach :) Wielkie brawa dla Pana Kontraktowego a z troliii zostało dziś tylko mega pośmiewisko :))
  • Re: Krótka Analiza Monnari i Kończąca się pandemia Kovid . Autor: ~Azatem [178.217.140.*]
    To ty pisałeś o 2 zł a i niżej Robercie. Przynajmniej nie kłam. Może ty z Ołgino jesteś wynajęty?
    Dnia 2022-02-04 o godz. 09:48 ghost-man napisał(a):Zobacz wątki dotyczące MonnariZobacz profil Monnari
    > > Autor: ghost-man [95.160.158.*] 2022-02-04 09:48
    > > Opublikowano przy kursie:  2,91 zł , zmiana od tamtej pory: 23,02%
    > >
    > > > jak bym słuchał Shreka .. :) :) ..
    > > > > czepiasz się kolego taki ma styl wypowiedzi mi się podoba ..im więcej optymistów tym bliżej korekty
    > >

> > Jak się czujesz wieloniku ghost_men -matti-azatem-anka-er-męczywór- itd :))) twoje wypociny wyżej jak tam korekta co miała być przy 2.91 zł ? i 2 zł buhahaha :))) w gimnazjum rzeczywiście nic nie uczą dzieci jak widać :)))

wielonik z spółdzielni został rozjechany i spalonhy na wszystkich spółkach wyje i ujada z bólu widząc swoje porażki :)))

Tak dla przypomnienia co pisał kolega Kontraktowy a co pisały troleee z spółdzielni o 2 zł i zjazdach :) Wielkie brawa dla Pana Kontraktowego a z troliii zostało dziś tylko mega pośmiewisko :))
    Oj jak widać spółdzielnia bez akcji się gotuje widząc że wyniki co raz bliżej :))) warują na forum 24h na dobę haha zrobili z siebie tutaj tylko mega pośmiewisko ale co tam 2 zł miało być hahaha :)))) a my spokojnie czekamy na wyniki kolejne Rekordowe zgodnie z tym co pisał Kontraktowy i jak widać wszystko się mu sprawdza ale facet ma głowę i wiedzę ogromną a nie co te troeee bez akcji na peronie 2 zł gdzie zostali wyleszczeni hahaha :)
  • Krótka Analiza Monnari i Kończąca się pandemia Kovid .Sygnał Wzrostowy Autor: ~Janko [209.126.88.*]
    Kontraktowy bardzo mądry facet ............ powiem tyle że Monnari czekają kolejne zwyżki i żadne tutaj głupoty nagonki na spadki nic nie dadzą .........
    Otóż to dlatego czekamy na ..............:) będzie co raz ciekawiej ............:)

Brawo Kontraktowy utarłeś nosa spółdzielni na maxa aż wielonik nasz forumowy ghost/-men-męczywór-azatem/amtti/anka.er itd wyje z bólu nie miłosiernie :))) a to dobry znak :)
  • Krótka Analiza Monnari i Kończąca się pandemia Kovid .Sygnał Wzrostowy Autor: ~Janda [45.56.197.*]
    Dnia 2022-06-29 o godz. 12:12 ~Darek napisał(a):
    > Dnia 2022-02-04 o godz. 06:20 ~Kontraktowy napisał(a):
    > > Jesteśmy przed końcem Pandemi Kovida co będzie sugerowało wzrastającego popytu na odzieżówkę dodatkowo monnari jest bardzo blisko wskaznika przełamania Trendu spadkowego co może po wielu latach zakończyć ten stan tym bardziej teraz kiedy kończy się nam Pandemia i wszystko zacznie wracać do normalności a więc brak obostrzeń i pełne funkcjonowanie Galeri itd. a to oznacza wzrost popytu .Dodatkowym impulsem będzie sprzedaż gruntów i to z duzym zyskiem dla Monnari jak i również grunty które pozostały będą procentować i pracować dla Spółki a sprzedaż cześć gruntowa będzie rozwojowa i przyciągnie Inwestorów oraz kapitał inwestycyjny .Ewidetnie widać że ktoś ładne prowadzi kurs wczorajsza sesja malutka korekta i uspokojenie na kursie .Moim zdaniem jest bardzo duża możliwa zmiana trendu z spadkowego na wzrostowy ............i może to być spowodowane z końcem kovida bo jak widzimy kraje zaczynają znosić wszystkie restrykcje i obostrzenia czyli wracamy do normalności z 2019 roku i to będzie bardzo mocny sygnał do wejśćia w odzieżówki te które są na dnie jak Monnari i tutaj pojawi się popyt i dalsze zbieranie akcji ........i będzie to na dniach widoczne już jeżeli nic się nie zmieni ale omikron jak wszystko wskazuje jest ostatnią mutacją a to bardzo mocny sygnał dla popytu stąd być może zaczął jakiś fund podbierać akcje co nie dziwi w obecnej sytuacji .Luty bedzie miesiącem który potwierdzi to wszystko...............jeżeli popyt ruszy a stawiam że tak się stanie z końcem pandemi czyli wszystkimi obostrzeniami które już wchodzą w innych krajach Europy i stanie się to również u nas w najbliższym czasie co będzie bardzo mocnym sygnałem wejścia .Od dziś dodaje spółkę do Obserwacji .
    >
    > Brawo Kontraktowy utarłeś nosa spółdzielni na maxa aż wielonik nasz forumowy ghost/-men-męczywór-azatem/amtti/anka.er itd wyje z bólu nie miłosiernie :))) a to dobry znak :)

I tutaj zgadzam się kolego Darku z tobą , co jednoznacznie pokazuje co pisał Kontraktowy a co te troleee z spółdzielni jak widać po czasie Kontraktowy mail rację i tutaj można szybko kto kim jest na forum i oddzielić ziarno od plew .Monnari to bardzo dobra spółka która jak widać rozpoczęła trend wzrostowy po covidzie a poprawiające wyniki będą tylko to sukcesywnie wspomagały i można się spodziewać że ujrzymy tutaj niebawem kurs dwucyfrowy i to nie będzie żadnym zdziwieniem patrząc dzisiaj już na wyniki i zasób gotówki jaki posiada na koncie .Dodatkowo ma jeszcze drugą cześć działki która może zostać również sprzedana za grube dziś mln zł .
  • Re: Krótka Analiza Monnari i Kończąca się pandemia Kovid . Autor: ~Azatem [178.217.140.*]
    Masz chłopie wyobraźnię. Tyle nicków ... że też ci się to wszystko nie pomyli. Chyba że to kontraktowy ci podpowiada. To jest mądry chłop. Wszystko wie i wszystko przewidział. Co to dla niego zapamiętać 45 różnych podpisów.
  • Krótka Analiza Monnari i Kończąca się pandemia Kovid .Sygnał Wzrostowy Autor: ghost_man [46.171.121.*]
    Dnia 2022-06-29 o godz. 13:33 ~Janda napisał(a):

> I tutaj zgadzam się kolego Darku z tobą , co jednoznacznie pokazuje co pisał Kontraktowy a co te troleee z spółdzielni jak widać po czasie Kontraktowy mail rację i tutaj można szybko kto kim jest na forum i oddzielić ziarno od plew .Monnari to bardzo dobra spółka która jak widać rozpoczęła trend wzrostowy po covidzie a poprawiające wyniki będą tylko to sukcesywnie wspomagały i można się spodziewać że ujrzymy tutaj niebawem kurs dwucyfrowy i to nie będzie żadnym zdziwieniem patrząc dzisiaj już na wyniki i zasób gotówki jaki posiada na koncie .Dodatkowo ma jeszcze drugą cześć działki która może zostać również sprzedana za grube dziś mln zł .

TRUDNO ABYŚ NIE ZGADZIAŁ SIĘ Z WŁASNYMI WPISAMI :) :)
    TO NIE JEST JUZ ŚMIESZNE TYLKO ŻAŁOSNE .....

https://www.bankier.pl/forum/temat_re-krotka-analiza-monnari-i-konczaca-sie-pandemia-kovid,55034679.html

a to peszek upppsss...
    skopiuj link sprawdź autora oraz IP ..

Re: Krótka Analiza Monnari i Kończąca się pandemia Kovid https://www.bankier.pl › forum › temat_re-krotka-anali...

33 posty · 13 autorów
    Autor: ~Adam [45.56.197.*] 2022-06-08 12:38. Opublikowano przy kursie: 3,91 zł , zmiana od tamtej pory: -7,04% ...

https://www.bankier.pl/forum/pokaz-tresc?thread_id=10039477&strona=1  

Adwokat [45.56.197.*]
    Tadek [45.56.197.*]
    Mogito [45.56.197.*]
    ŁowcaOszustówŻaby [45.56.197.*]    

Re: Uwaga na płatnego naganiacza na kupno !! Autor: ~Komentator [45.56.197.*] 2020-09-02 08:43  

Re: Pantaran Autor: ~Akcjonariusz [45.56.197.*] 2020-09-02 08:48     

Ale wam wolumen spadł Autor: ~fg [45.56.197.*] 2021-02-24 20:31  

Re: www-Twoje IP równiez zostało zgłoszone do Prokuratury !! Autor: ~Krzysiek [45.56.197.*] 2020-09-16 12:31

https://www.bankier.pl/forum/pokaz-tresc?thread_id=8546755&strona=1  

Re: BOŻE JAKIE TUTAJ NAGANIANIE NA KUPNO :))UBRALI PO 32 ZŁ:) Autor: ~dex [45.56.197.*] 2020-09-01 12:59  
    Re: BOŻE JAKIE TUTAJ NAGANIANIE NA KUPNO :))UBRALI PO 32 ZŁ:) Autor: ~Kontraktowy [45.56.197.*] 2020-09-01 13:06

ILE TYCH NIKÓW JESZCZE MASZ ??????????? i kto tu pisze o TROLACH ?? 
  • Re: Krótka Analiza Monnari i Kończąca się pandemia Kovid Autor: ~Azatem [46.186.101.*]
    Szach i mat?
    > Dnia 2022-06-29 o godz. 12:12 ~Darek napisał(a):
    > > > Jesteśmy przed końcem Pandemi Kovida co będzie sugerowało wzrastającego popytu na odzieżówkę dodatkowo monnari jest bardzo blisko wskaznika przełamania Trendu spadkowego co może po wielu latach zakończyć ten stan tym bardziej teraz kiedy kończy się nam Pandemia i wszystko zacznie wracać do normalności a więc brak obostrzeń i pełne funkcjonowanie Galeri itd. a to oznacza wzrost popytu .Dodatkowym impulsem będzie sprzedaż gruntów i to z duzym zyskiem dla Monnari jak i również grunty które pozostały będą procentować i pracować dla Spółki a sprzedaż cześć gruntowa będzie rozwojowa i przyciągnie Inwestorów oraz kapitał inwestycyjny .Ewidetnie widać że ktoś ładne prowadzi kurs wczorajsza sesja malutka korekta i uspokojenie na kursie .Moim zdaniem jest bardzo duża możliwa zmiana trendu z spadkowego na wzrostowy ............i może to być spowodowane z końcem kovida bo jak widzimy kraje zaczynają znosić wszystkie restrykcje i obostrzenia czyli wracamy do normalności z 2019 roku i to będzie bardzo mocny sygnał do wejśćia w odzieżówki te które są na dnie jak Monnari i tutaj pojawi się popyt i dalsze zbieranie akcji ........i będzie to na dniach widoczne już jeżeli nic się nie zmieni ale omikron jak wszystko wskazuje jest ostatnią mutacją a to bardzo mocny sygnał dla popytu stąd być może zaczął jakiś fund podbierać akcje co nie dziwi w obecnej sytuacji .Luty bedzie miesiącem który potwierdzi to wszystko...............jeżeli popyt ruszy a stawiam że tak się stanie z końcem pandemi czyli wszystkimi obostrzeniami które już wchodzą w innych krajach Europy i stanie się to również u nas w najbliższym czasie co będzie bardzo mocnym sygnałem wejścia .Od dziś dodaje spółkę do Obserwacji .
    > >
    > > Brawo Kontraktowy utarłeś nosa spółdzielni na maxa aż wielonik nasz forumowy ghost/-men-męczywór-azatem/amtti/anka.er itd wyje z bólu nie miłosiernie :))) a to dobry znak :)
    >
    > I tutaj zgadzam się kolego Darku z tobą , co jednoznacznie pokazuje co pisał Kontraktowy a co te troleee z spółdzielni jak widać po czasie Kontraktowy mail rację i tutaj można szybko kto kim jest na forum i oddzielić ziarno od plew .Monnari to bardzo dobra spółka która jak widać rozpoczęła trend wzrostowy po covidzie a poprawiające wyniki będą tylko to sukcesywnie wspomagały i można się spodziewać że ujrzymy tutaj niebawem kurs dwucyfrowy i to nie będzie żadnym zdziwieniem patrząc dzisiaj już na wyniki i zasób gotówki jaki posiada na koncie .Dodatkowo ma jeszcze drugą cześć działki która może zostać również sprzedana za grube dziś mln zł .

Dokładnie tak jest dzis każdy może sobie zobaczyć kto miał racje a kto wył i pisał wypociny :) Kontraktowy napisał merytorycznie analizę na kilka miesięcy na przód jak widzimy i wszystko się mu sprawdziło :) a te trole wieloniki ghost_men/azatem/mattu/anka/er/meczywór itd z spółdzielni które wyły o2 zł dziś zostało tylko z nich mega pośmiewisko :) ale to nas nie dziwi bo pracują dla spółdzielni która chciała kupić tanio sobie akcje a jak widać Kontraktowy im pomieszał w planach i stad ich wycie było i atak na każdego kto napisał pozytywnie o monnari od razu atakowali jak wściekłę chieny co świadczy tylko o jednym że pilnują Monnari jak pies szynki i wiadomo dlaczego :) niebawem walne i wojna o dywidende gdzie powalczymy .....................a więc będzie ciekawie oraz wyniki za 2 Q : )
  • Krótka Analiza Monnari i Kończąca się pandemia Kovid .Sygnał Wzrostowy Autor: ghost_man [46.171.121.*]
    Dnia 2022-06-29 o godz. 18:45 ~Darek napisał(a):

i atak na każdego kto napisał pozytywnie o monnari od razu atakowali jak wściekłę chieny  

wróć chłopczyku do swojego gimnazjum i poproś w wakacje o korepetycje z polskiego bo aż w oczy razi ....

Dnia 2022-06-29 o godz. 20:23 ghost_man napisał(a):

Troluuu wieloniku z spółdzielni pozdrów swojego pana od Akcjonariuszy bo gruncik się pali wam i to bardzo jak widać :))) no i zapisz się na korki bo jak widać Gimnazjum dla ciebie jest za ciężkie aby je ukończyć :))) a teraz podpisz się kolejnym nickiem azatem/matti/anka/er/męczywór itd :))) ubaw z ciebie mamy po pachy zresztą jak wszędzie na innych spółach też :))) a teraz waruj bo szynka waszemu panu ucieknie i zapłaty nie będzie :))) a przecież miało być 2 zł a jest 3,6 zł co świadczy że twoje wypociny są warte tyle co kupa pod płotem :))) Kontraktowemu jak wszyscy widzą możesz buty czyścić i dywan rozkładać :)

• Krótka Analiza Monnari i Kończąca się pandemia Kovid .Sygnał Wzrostowy Autor: ~Andy [38.132.103.*]
    > Dnia 2022-06-29 o godz. 12:12 ~Darek napisał(a):
    > >
    > > Brawo Kontraktowy utarłeś nosa spółdzielni na maxa aż wielonik nasz forumowy ghost/-men-męczywór-azatem/amtti/anka.er itd wyje z bólu nie miłosiernie :))) a to dobry znak :)
    >

Dokładnie tak jest dzis każdy może sobie zobaczyć kto miał racje a kto wył i pisał wypociny :) Kontraktowy napisał merytorycznie analizę na kilka miesięcy na przód jak widzimy i wszystko się mu sprawdziło :) a te trole wieloniki ghost_men/azatem/mattu/anka/er/meczywór itd z spółdzielni które wyły o2 zł dziś zostało tylko z nich mega pośmiewisko :) ale to nas nie dziwi bo pracują dla spółdzielni która chciała kupić tanio sobie akcje a jak widać Kontraktowy im pomieszał w planach i stad ich wycie było i atak na każdego kto napisał pozytywnie o monnari od razu atakowali jak wściekłę chieny co świadczy tylko o jednym że pilnują Monnari jak pies szynki i wiadomo dlaczego :) niebawem walne i wojna o dywidende gdzie powalczymy .....................a więc będzie ciekawie oraz wyniki za 2 Q : )

Pełna zgoda koledzy dziś kurs potwierdza że Kontraktowy ma wiedzę i miał rację co będzie ,a te trollee wyjące rzeczywiście widać dziś gołym okiem że mogą to być wynajęte troleee o naganiania dla spółdzielni aby ta mogła nakupować akcji jak najtaniej bo spółka ma się co raz lepiej a kasy przybywa z każdym kwartałem i co za tym idzie kurs będzie co raz wyżej i to jest oczywiste stąd wycie tych troliii tutaj i pilnowania 24h na dobę .Powiem tak kto ma wiedze wie co będzie i że kurs teraz będzie co raz wyżej ,wyniki 2 Q będą dobre pogoda była bardzo dobra ,galerie pootwierane bez obostrzeń już a więc i zyski powinny być ładne dodatkowo dojdzie kasa z OG więc co tutaj dużo mówić kurs wzrośnie mocno .Kto ma akcje niech siedzi i czeka spokojnie bo nadszedł czas na odzieżówkę teraz i większe wzrosty na Monnari i to będzie jedna z lepszych inwestycji teraz patrząc na rynek i spółki inne .
    Czyli wychodzi na to, że miałem niestety rację, niemal od początku. Ty masz spore problemy psychiczne a próby skomunikowania się i wymiany poglądów napotykają na ścianę i intelektualną pustkę.
    Szkoda na ciebie czasu.
    Dnia 2022-06-30 o godz. 10:08 ~Andy napisał(a):
    > Dnia 2022-06-29 o godz. 13:33 ~Janda napisał(a):
    > > Dnia 2022-06-29 o godz. 12:12 ~Darek napisał(a):
    > > >
    > > > Brawo Kontraktowy utarłeś nosa spółdzielni na maxa aż wielonik nasz forumowy ghost/-men-męczywór-azatem/amtti/anka.er itd wyje z bólu nie miłosiernie :))) a to dobry znak :)
    > >
    > > I tutaj zgadzam się kolego Darku z tobą , co jednoznacznie pokazuje co pisał Kontraktowy a co te troleee z spółdzielni jak widać po czasie Kontraktowy mail rację i tutaj można szybko kto kim jest na forum i oddzielić ziarno od plew .Monnari to bardzo dobra spółka która jak widać rozpoczęła trend wzrostowy po covidzie a poprawiające wyniki będą tylko to sukcesywnie wspomagały i można się spodziewać że ujrzymy tutaj niebawem kurs dwucyfrowy i to nie będzie żadnym zdziwieniem patrząc dzisiaj już na wyniki i zasób gotówki jaki posiada na koncie .Dodatkowo ma jeszcze drugą cześć działki która może zostać również sprzedana za grube dziś mln zł .
    >
    > Dokładnie tak jest dzis każdy może sobie zobaczyć kto miał racje a kto wył i pisał wypociny :) Kontraktowy napisał merytorycznie analizę na kilka miesięcy na przód jak widzimy i wszystko się mu sprawdziło :) a te trole wieloniki ghost_men/azatem/mattu/anka/er/meczywór itd z spółdzielni które wyły o2 zł dziś zostało tylko z nich mega pośmiewisko :) ale to nas nie dziwi bo pracują dla spółdzielni która chciała kupić tanio sobie akcje a jak widać Kontraktowy im pomieszał w planach i stad ich wycie było i atak na każdego kto napisał pozytywnie o monnari od razu atakowali jak wściekłę chieny co świadczy tylko o jednym że pilnują Monnari jak pies szynki i wiadomo dlaczego :) niebawem walne i wojna o dywidende gdzie powalczymy .....................a więc będzie ciekawie oraz wyniki za 2 Q : )
    >
    > Pełna zgoda koledzy dziś kurs potwierdza że Kontraktowy ma wiedzę i miał rację co będzie ,a te trollee wyjące rzeczywiście widać dziś gołym okiem że mogą to być wynajęte troleee o naganiania dla spółdzielni aby ta mogła nakupować akcji jak najtaniej bo spółka ma się co raz lepiej a kasy przybywa z każdym kwartałem i co za tym idzie kurs będzie co raz wyżej i to jest oczywiste stąd wycie tych troliii tutaj i pilnowania 24h na dobę .Powiem tak kto ma wiedze wie co będzie i że kurs teraz będzie co raz wyżej ,wyniki 2 Q będą dobre pogoda była bardzo dobra ,galerie pootwierane bez obostrzeń już a więc i zyski powinny być ładne dodatkowo dojdzie kasa z OG więc co tutaj dużo mówić kurs wzrośnie mocno .Kto ma akcje niech siedzi i czeka spokojnie bo nadszedł czas na odzieżówkę teraz i większe wzrosty na Monnari i to będzie jedna z lepszych inwestycji teraz patrząc na rynek i spółki inne .

Dokładnie tak :) spółdzielnia ta została już rozpracowana ..................:) każdy widzi jak te trolll wielonik z spółdzielni wyje z kilku niców pisząc sam do siebie tyle co pisąłem ż eteraz napisze z nicka azatem i już jest zaraz napisze z nicka matti hehehe :))) wielonik ghost_men/azatem/matti/anka/er/męczywór itd zrobił z siebie tylko mega tutaj pośmiewisko :) widać że spółdzielnai biedna bo zamiast wynając kogos bardziej rozgarnietnego to wynajmuje Gimnazjum hehehe :))) no ale widac że ich nie stać już na porządnych naganiaczy :) a Monnari spokojnie czeka sobie na kolejne wybicie a do wyniczków co raz bliżej i walnego :) a więc korzystamy z pięknej pogody i czekamy na infrmacje kolejne oraz mocne wzrosty które tutaj są nie unikonione ..........:)

[x]
MONNARI 1,19% 5,12 2025-11-10 16:39:00
2025-10-30
Umowa nabycia przedsiębiorstwa
2025-10-27
Skup akcji własnych.
2025-10-24
Skup akcji własnych.
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać