Chłopie/babeczko, zmień tabletki przed następnym wpisem, bo te nie pomagają,ha,ha. Nie potrafisz załapać zwykłego dowcipu, bo co? Bo nie było na końcu dopisane ha, ha lub hi,hi? I od razu wywaliłeś taki wpis. Hossa tu nikogo nie męczyła, to plus tej spóły,ale może jeszcze pomęczy,co? Wzrost z 1,25 na 1,9 zeta to zaledwie przebieżka, o gwiazdach to jeden z nielicznych komentarzy w ostatnich tygodniach, nie zauważyłem,żeby pozostali o nich pisali. Polecam fora dla astronomów, hi, hi. Nikogo nie klepię tu, o jakiej niedoli mowa, ja mogę wejść i wyjść kiedy chcę, spóła jest płynna i ma silny increase price. aktualnie chcę kupić, ale mi się nie udaje, nie mam aż tyle szczęścia co inni, którym się udało kupić akcje śmieciuszka. Dziś ktoś wystawił piękne zlecenie na 3000 papierów, no ale po ile,no nie? Nie jestem zblokowany, niczego nie wietrzę, na tej spółce nie kradną i nie oszukują tak jak na tych spółkach, których nazw nie podam. Tam to bagno. Jack prowadzi śmieciuszka na szerokie wody, jak okręt pod pełnymi żaglami,co nie?
Poprzednia teoria sprawdzila sie spadlo a dlaczego bo pojawil pojawili sie kupujacy przynajmniej jeden dokupujacy jest mi znany, ten wiekszy. Sa kupujacy bedzie spadac. Poza tym ta data policzona jest dwo jako. Policz na wykr. dziennym swieczki i kreseczki od pierwszego dolka potem od drugiego ile wyjdzie, potem policz dni od 13.01 i zobacz co szie dzieje bedzie dziac.ja nic nie wiem. :) A kurs nie walnal w dol.
Te teorie zazwyczaj się sprawdzają,dlatego tego nie liczę,bo jak napiszesz, że coś spadnie to jak samospełniająca się przepowiednia, to łatwizna i komu ta wiedza potrzebna? Może na terminówce? Wpływ kupujących na ewentualne spadki jest bardzo wątpliwy, ja wiem o kilku kupujących lub dokupujących, ale nie robię z tego wielkiego hallo. Stosujemy inne algorytmy, ale ważne że prowadzą one do podobnych wniosków,no nie? Zatem parafrazując tezę: sa sprzedajacy bedzie rosnac i tym akcentem zakończę,co nie?
A napisze sobie przed nami data 10 .07 co przyniesie czy cos przyniesie zobaczymy posiadacze moim zdaniem moga spac spokojnie nie posiadacze juz nie. mysle ze rynek odpusci sobie jeden dzien od handlu ale zobaczymy ,cos zaczyna sie kleic.