• Re: Od 3 pazdziernika - dobre asy Autor: ~Neptun [159.205.203.*]
    Ryszard przynajmniej się zna Kriss. Jego prognozy się sprawdzają, a 90% Twoich nie. To nawet dziecko ma większa sprawdzalność.
  • Re: Od 3 pazdziernika - dobre asy Autor: krisss1234- [185.136.133.*]
    Dnia 2017-10-17 o godz. 07:57 ~Neptun napisał(a):
    > Ryszard przynajmniej się zna Kriss. Jego prognozy się sprawdzają, a 90% Twoich nie. To nawet dziecko ma większa sprawdzalność.

gdybyś ty się znał to byś nie żerował na wiedzy innych
    a Ryszarda prognozy niekiedy się strasznie rozjeżdżają jak zresztą
    większości analityków
    tak naprawdę to Ryszard jak będzie chciał to z większości was zrobi bankrutów
    bo wszyscy gracie pod jego wpisy
    ktoś kto inwestując sugeruje się wpisami na forum jest wcześniej czy później bankrutem i to takim
    ostatecznym
  • Re: Od 3 pazdziernika - dobre asy Autor: ~Neptun [159.205.203.*]
    To po co codziennie zakładasz 10 Nowych tematów ? Ludzie sugerując się Tobą tracą pieniądze póki co.... o mnie się nie martw. Ja wyszedłem z giełdy z 90% zyskiem i zostawiłem sobie kwotę do zabawy na kontraktach
  • Re: Od 3 pazdziernika - dobre asy Autor: czesio1 [86.153.88.*]
    Dnia 2017-10-17 o godz. 08:12 krisss1234- napisał(a):
    > Dnia 2017-10-17 o godz. 07:57 ~Neptun napisał(a):
    > > Ryszard przynajmniej się zna Kriss. Jego prognozy się sprawdzają, a 90% Twoich nie. To nawet dziecko ma większa sprawdzalność.
    >
    > gdybyś ty się znał to byś nie żerował na wiedzy innych
    > a Ryszarda prognozy niekiedy się strasznie rozjeżdżają jak zresztą
    > większości analityków
    > tak naprawdę to Ryszard jak będzie chciał to z większości was zrobi bankrutów
    > bo wszyscy gracie pod jego wpisy
    > ktoś kto inwestując sugeruje się wpisami na forum jest wcześniej czy później bankrutem i to takim
    > ostatecznym

hahaha dokładnie mówisz o sobie krisss2323 bo właśnie ty jesteś takim analitykiem z bożej łaski, których innych chce sprowadzić na manowce i do bankructwa ale wszyscy się już na tobie poznali i nie wierzą w twoje banialuki bo ludzie wiedza, że chcesz ich zrobić w bambuko.
  • Re: Od 3 pazdziernika - dobre asy Autor: ~Neptun [94.254.147.*]
    Dzięki Panie Ryszardzie! :-) ja jestem załadowany w eski od wczoraj. Sp500 klin zwyżkujący, pasuje wybiciem w dol również
  • Re: Od 3 pazdziernika - dobre asy Autor: ~KGHM [159.205.195.*]
    oj kriss ta zazdrosc cie zezre! twoje przepowiednie to tak jak z pogoda bedzie lac albo slonce i tyle ! Kompromitujesz sie i jesli jestes naprawde ubezpieczyciellem to wspolczuje twoim klientom . Wiecej samokrytyki a nie wybujale ego !
  • Re: Od 3 pazdziernika - dobre asy Autor: ~ona1 [37.7.76.*]
    takie same przypadki jak ty
  • Re: Od 3 pazdziernika - dobre asy Autor: ~Neptun [94.254.147.*]
    Panie Ryszardzie,
    Sporo tutaj zawistnych ludzi. Już szkoda mi sił na nich... w razie chwili prosimy o update i się nie przejmować ich wpisami. Szkoda, ze Pan nie napisał na meila, sporo osób by mogło mieć wskazówki bez tych wszystkich ludzi zawistnych....neptun.neptun@interia.eu albo chociaż kawa w Brzesku :-)
  • Re: Od 3 pazdziernika - dobre asy Autor: ~ryszard [217.75.59.*]
    Na wyk dziennych ( swiece ) powstala formacja krzyz harami , to zle wrozy na jutrzejsza sesje . 16 sie sprawdzil , byl szczyt ?
  • Re: Od 3 pazdziernika - dobre asy Autor: ~adi [5.172.232.*]
    P.ryszardzie wiec jutro spadek
  • Re: Od 3 pazdziernika - dobre asy Autor: ~feniks2000 [92.42.119.*]
    hehehe...
    Badania na grupie szympansów udowodniły, że ich typowania spółek, w niczym nie odbiegały od typowań na podobnej, badanej grupie maklerów giełdowych z Wall Street... To wszystko to czysty przypadek... No ba!!! Z tego co pamiętam, to nawet szympansom powiodło się lepiej jak maklerom. :)
    Ot i cała filozofia.
    A co do kursu tutaj, to tylko ci co rozdają karty wiedzą co tak naprawdę się wydarzy. A my maluczcy możemy sobie pogdybać. Moje wyliczenia są trafne w połowie, co też uważam za dobry wynik...
    A jak tam z wami? Potraficie przewidywać, czy tylko czytac "pana ryszarda"?
    Pozdrawiam
[x]
KGHM 2,24% 330,50 2026-05-22 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.