Dnia 2017-10-17 o godz. 07:57 ~Neptun napisał(a): > Ryszard przynajmniej się zna Kriss. Jego prognozy się sprawdzają, a 90% Twoich nie. To nawet dziecko ma większa sprawdzalność.
gdybyś ty się znał to byś nie żerował na wiedzy innych a Ryszarda prognozy niekiedy się strasznie rozjeżdżają jak zresztą większości analityków tak naprawdę to Ryszard jak będzie chciał to z większości was zrobi bankrutów bo wszyscy gracie pod jego wpisy ktoś kto inwestując sugeruje się wpisami na forum jest wcześniej czy później bankrutem i to takim ostatecznym
To po co codziennie zakładasz 10 Nowych tematów ? Ludzie sugerując się Tobą tracą pieniądze póki co.... o mnie się nie martw. Ja wyszedłem z giełdy z 90% zyskiem i zostawiłem sobie kwotę do zabawy na kontraktach
Dnia 2017-10-17 o godz. 08:12 krisss1234- napisał(a): > Dnia 2017-10-17 o godz. 07:57 ~Neptun napisał(a): > > Ryszard przynajmniej się zna Kriss. Jego prognozy się sprawdzają, a 90% Twoich nie. To nawet dziecko ma większa sprawdzalność. > > gdybyś ty się znał to byś nie żerował na wiedzy innych > a Ryszarda prognozy niekiedy się strasznie rozjeżdżają jak zresztą > większości analityków > tak naprawdę to Ryszard jak będzie chciał to z większości was zrobi bankrutów > bo wszyscy gracie pod jego wpisy > ktoś kto inwestując sugeruje się wpisami na forum jest wcześniej czy później bankrutem i to takim > ostatecznym
hahaha dokładnie mówisz o sobie krisss2323 bo właśnie ty jesteś takim analitykiem z bożej łaski, których innych chce sprowadzić na manowce i do bankructwa ale wszyscy się już na tobie poznali i nie wierzą w twoje banialuki bo ludzie wiedza, że chcesz ich zrobić w bambuko.
oj kriss ta zazdrosc cie zezre! twoje przepowiednie to tak jak z pogoda bedzie lac albo slonce i tyle ! Kompromitujesz sie i jesli jestes naprawde ubezpieczyciellem to wspolczuje twoim klientom . Wiecej samokrytyki a nie wybujale ego !
Panie Ryszardzie,
Sporo tutaj zawistnych ludzi. Już szkoda mi sił na nich... w razie chwili prosimy o update i się nie przejmować ich wpisami. Szkoda, ze Pan nie napisał na meila, sporo osób by mogło mieć wskazówki bez tych wszystkich ludzi zawistnych....neptun.neptun@interia.eu albo chociaż kawa w Brzesku :-)
hehehe... Badania na grupie szympansów udowodniły, że ich typowania spółek, w niczym nie odbiegały od typowań na podobnej, badanej grupie maklerów giełdowych z Wall Street... To wszystko to czysty przypadek... No ba!!! Z tego co pamiętam, to nawet szympansom powiodło się lepiej jak maklerom. :) Ot i cała filozofia. A co do kursu tutaj, to tylko ci co rozdają karty wiedzą co tak naprawdę się wydarzy. A my maluczcy możemy sobie pogdybać. Moje wyliczenia są trafne w połowie, co też uważam za dobry wynik... A jak tam z wami? Potraficie przewidywać, czy tylko czytac "pana ryszarda"? Pozdrawiam