a tu---------skromnie powiem- pomijam at-(bo kazdy ma wlasne teor.i to dobrze);ale krew mnie zalewa ,gdy (domyslam sie) Moralnosc wykladana jest Nam ------------------------------------------jak na stole "szwedzkim" ......
Dnia 2017-06-23 o godz. 21:09 ~AA napisał(a): > Czesc mistrzu liczb. Mozesz cos powiedziec dla KGH? Pzdr.
mistrz liczb będzie Wam teraz bełkotał bo za duzo ludzi grało jak mówił ...może coś o obecnym rządzie mundrego powie albo o sytuacji na księżycu taki z niego żeświrowany typ
pzu---prosze sobie zadc pytanie---"z s k o nd"-------aktulanie widze-----46.09?-; a przy okazji------jesli podaje poziom to w tym konkretnym czasie plus minus! -pzu-46,09?
pzu-dla mocno ciekawskich(ja w tym balaganie tyle o ile)(ale fajnie jest-daja -mamm!)-UWAGA---f. wzrostowa 3.3 letnia(czyli WYYY) !-jestescie -na poziomie------aktualnie-37.55;------------------------------a pochodna Waszych Marzen--------jest aktual---88.86 (pomijam zabawe na mniejszych ,krotrzych zabawach).- nikt Wam takiej bajki nie opisze,; wyzej -prosze uprzejmie----to co widac---------------169.00(ale po drodze)... fajnie jest .
D0obry Wieczór Alepp PZU piątek 9:59:59 sygnał kupna - dobrze widzę? A proszę o wspomożenie przy PEO, jest problem do 31.06?, do ilu możemy jeszcze spaść?
to ,ze ja lubie sie zabawic -----------nie znaczy,ze z kazdym...... kghm-tak patrze i nie wiem(aby sobie krzywdy ......)-powiem tak--f. 3.3 letnia zlamana 121.50.!!!-aktulanie wali (mam na mysli grube krechy)-f.1,x roczna-111,55;wyzej wisi spadajaca f. 2.x letn-131.65(jej pochodna----------104.89); -itedeitpe.... ps-tam gdzie jest---"mielenie"-tam jest Latwiej,tam gdzie "slonia gicz"--(tam "slon"-kreci ogonem). -kiepska pogoda....
$/pl-?------przypominam----------bariera-----------3.81628; a to ze jest pod moimi-----------2--------3,79148; 3---------------3,78155---to juz -nie w kij dmucha.- wg alepp
EUR/PLN fale będą formowane przez szkwał - zanosi się na ostre bujanie. Szkoda że nie chciałeś skonsultować PEO. La Poste Di Falcone - ciekawe jak głęboko zaorze po locie nurkowym Bogusie z Lublina przegapiłem, ale wysoko nie zatańczy. EuroKrasz - too late after 12:59:08, będzie Drag Racing?
Stol „szwedzki” jest platny, a tu ? Fakty dla wiedzy, nie dla moralnosci Tutaj brak walki - spostrzegawczosc Czekam odpowiedzi wprost – czy drzwi przedpokoju zostaly otwarte (kiedy?) Reszta jest reszta. „Mala” ma swoje piekne, czarne dlugie rzesy, wiec nie maluje tuszem, a poza tym „nos czerwony” w gre nie wchodzi
uwielbiam ,uklony do pasa i nizej!------bankier.pl -wf.20--"sraczka"-----------jak punkt!!!--------------2345.68;-----------wyzej---------dla pisdupyklepanejjaktu-------2441.03; - z "z calym szcunkiem" i wylizanym---------dla bankier.pl.
Tu i uwdzie kreski sa wydawaloby sie ociezale-/prawdy sa 2 -1maly obrot,2-jako taki:3 lux ponad malowanie pendzlem,kteskami wg natchnienia "czasu"-a czas i natchnienie --to roznica.;ogolnie jest duzo roznica.
pekao-mili moi--------nalezy widziec w kreskach------ze-kurs jest pod-126.7; 127,48; i itd ... (3 interw nie podaje);- a dluzsze fale sa------118,55; 118,60; 118,83; nalezy to zrozumiec.
jutro -mistrzusa;jutro mistrzusa powie o Powstancach W-wy; czy on i pis wie cokolwiek --------o 8 brygadzie TURA; jesli juz mistrzusa i jego poprzednicy-Winni byc w Gdansku!
On nic nie wie.Będzie żenada a pis i tak ogłosi wielki sukces,który będzie porażką i europejską izolacją.Noooooooo chyba,że mistrzusa zaskoczy wszystkich w co osobiście wątpię.
PXM tyle razy pisałem że nie jest od zarabiania kasy a od jej przejadania. PIS wie o Osmańskiej brygadzie, ale mówić nie będzie - ni i Alepp się pewnie znowu wkurzy.
-dokladnie-Oszmianskiej!; budze sie po akcji nocnej "srebrnej"----uff; dziekuje;-prosze sprawdzic co napisalem o sreberku? -e tam tlumacze --musialo ise tak stac BO??? itd; 1 banda----wiadomo bylo ,ze---tym co sie dzialo na gorze wykresow(kreskach)-----musi byc -16.014; 2-15519; 3-15,491 4- i tuuuuuuuuuu mi zabraklo-------------14,287; 14,275; i 14.115; ps-reszte mozze pozniej. jest ok generalnie.