Nowa firma "BIZON GRILL" zamierza wybudować w Polsce kilkanaście małych restauracji (200 miejsc) z hotelem- (12 pokoi). Budynki o ciekawej architekturze w amerykańskim stylu w centrach dużych miast dadzą pewny zysk (30-40%). Działalność podobna do KFC, Mc Donalds + hotel + Indianie i kowboje . Firma wprowadza w styl swojej działalności możliwość wykupienia udziałów w kilku transzach. Teraz proponuje wykup z transzy "A-600" od 1 do 50 udziałów w cenie 6000 PLN za każdy. W zamian daje dywidendy, rabaty na usługi i inne gadżety i oczywiście statut udziałowca z prawem głosu do rozwoju firmy. Jak jesteście zainteresowani udziałami-zainwestowaniem to napiszcie. orcan@poczta.onet.pl
Czekam na wasz głos !!!
Dla inwestorów strategicznych przewidziany jest współudział w zarządzaniu i finansowaniu siecią lokali o wartości 30 mil. PLN i obrotach rzędu 30mil. PLN rocznie.
Orcan
Może zamiast wspólnika sam poszukaj pomysłu na biznes. Jest kilka serwisów, na których można poczytać o pomysłach na firmę. Zajrzyj np. na MamBiznes.pl. Jest tam kilka pomysłów na biznes fajnie opisanych.
Witam. Mam dwa ciekawe temarty które można szybko zrealizowa. Jesli byłby pan zainteresowany proszę o kontakt telefoniczny, Andrzej . 519146156 Pozdrawiam.
Dnia 2008-09-17 o godz. 15:19 ~Waclaw Jerzy Moska napisał(a):
>
Prosze o adres poczty elektronicznej osobistej a przesle
> wspaniala propozycje wspolpracy
> Pozdrawiam Dr inz. Waclaw Jerzy Moska
> pilne
witam jestem nadal zainteresowany prosze o szczegoly
mam dużo pomysłu ... np restauracja zawse mi brakowało kasy a mam mieszkanie w kredycie i nie bardzo mi ktoś da pożyczkę .
w mim mieście (Gryfino)nie ma dyskoteki wogóle fajnego lokalu . doświadczenie w prowadzeniu restauracji mam dużo pracowałam w lokalach uwielbiam ta pracę proszę o kontakt 512499997
Witam
Pomysł (usługi) jest już wdrożony.
Pieniądze są teraz potrzebne na tzw "rozkręcenie" biznesu.
- na płacę 1 pracownika dopóki przychody go nie utrzymają
- na promocję usługi na terenie Niemiec (bo chodzi o biznes tam właśnie)
- na refinansowanie już poniesionych inwestycji (pozbycie się obciążeń kredytowych.
Na powyższe cele potrzeba 250.000 PLN
Na czym usługa polega zobacz: http://www.agenturtao.de
Oparta na wieloletnich tradycjach http://www.system.tao.pl
Szanowny Panie,
przygotowuje poważną inwestycję energetyczną - wytwarzanie energii elektrycznej moc docelowa 2 MW jeżeli jest to interesująca propozycja proszę o kontakt
Witam. Jezeli oferta przystapienia do spolki jest aktualna, prosze o blyskawiczny kontakt na mail: empire.poland@wp.pl
Posiadam nietuzinkowa propozycje.
Pozdrawiam - Waclaw
chcę założyć samochodową myjkę bezdotykową. inwestycja opłacalna jak czytałem na forach. mam pomysł na dobre miejsce, ale brak kasy na inwestycję. koszt około 350 tys. zł.
mój mail: mardok@op.pl
Witam najprosciej wdać sięw transport z osobą taką jak jarzetelną i kreatywną oczywiście w pełni mobilną w internecie mówie oczywiście o transporcie międzynarodowym połaczonym z handlem artykulami na które jest najwieksze zapotrzebowanie w danym okresie posiadam kontakty i pomysly na szybkie pomnożenie Pańskich pieniędzy minimalne ryzyko,duży zysk przy niewielkim nakladzie finansowym !!!!!!!!!!! pozdrawiam kontakt mailowy marcys1974@o2.pl
Mam do wybudowania na swojej działce pawilon handlowo-usługowo-mieszkalny w Kielcach. Projekt, pozwolenie już jest. Poszukuję chętnych do wynajmu lub inwestora w zamian za zyski z najmu. Brak możliwości sprzedaży.
Budynek 4 kondygnacje. pow. około 1000m2.
Cel:
piwnice: knajpa, fitnes, kręgielnia, inne
parter: handel
1p. usługi, biura
2p. dwa mieszkania z tarasami
Odezwij się do mnie a dowiesz się jak zarobić na montażu barier drogowych stalowych
A jest na to duze zapotrzebowanie Zysk dzienny w granicach 1000 zl do 5000 zl Zależnie od systemu bariery MOJ GG 13946658
Mam pomysł załozenia ciuchlandu online. Podczas wstępnych badań zauważyłem ze sklepy tego typu ciesza sie coraz większa popularnoscia.
Moze byłbyś zainteresowany spółka mam kontakt do bardzo dobrego punktu z odzieża z Anglii.
Twierdzi, że pracuje w firmie Bohemia
Pracowałem w firmie Bohemia i wiem jak ona działa.
Zajmują się naciąganiem ludzi. Trzeba nie mieć sumienia żeby tam pracować.
Zresztą wystarczy wpisać w wyszukiwarce "co sądzicie o Bohemii" i wszystko wiadomo.
-obecnie mieszkam w Warszawie
-mam duzo pomyslow
-wybralam juz te ktorymi chce sie zajac teraz
realizacje zaczelam od szukania dotacji ,
ten pomysl juz przestudiowalam i wiem jak dzialac
mozliwosci zarobienbia sa ogromne
prosze o kontakt e-mail delta7@autograf.pl
gg 8702502
witaj ja mam wiele pomysłów, a jeżeli mielibyśmy być wspólnikami musielibyśmy wybrać coś pod nas obydwoje. zależy to od tego co chcesz robic i co lubisz robic jezeli juz to ustalisz wtedy mogę dać ci propozycje w czym mógłbys t o wykonywac. wiadomo ze do konca nie znajdziesz nic pod siebie ale skoro masz pieniadze to nie masz żadnych granic ja mam wiele ciekawych pomysłów ale nie mam kasy by je zrealizować wiec nigdy nie będę szefem dla siebie.
Ja mam pomysł
chcę otworzyć salon fryzjersko kosmetyczny jestem po szkole w tych kierunkach prowadzę swoją działalność jednak nie mam kasy zeby otworzyć studio:/
W spółce łatwiej! Dodaj swoją wizytówkę, określ co możesz zaoferować swoim potencjalnym wspólnikom, napisz też czego oczekujesz. Darmowy serwis dla poczatkujących przedsiębiorców finansowany ze środków UE.
jesli to wogle jeszcze aktualne prosze o kontakt maciejkomis@wp.pl
branza samochodowa
jestem juz dlugo na rynku mamy dobra marke i zaufanie ale niestety to nie wszystko
Jeśli oferta jest aktualna oraz przede wszystkim prawdziwa, zapraszam do współpracy.
Branża transport autobusowy , na terenie Warszawy i terenach podmiejskich.
Firma może generować ok 3 mln pln rocznie. Działa od 1994 roku.
Minimalny wkład finansowy 1 mln pln. Współpraca na zasadzie podwykonawstwa w oparciu o stosowne notarialne porozumienia m.dzy firmami.
Proszę o kontakt telefoniczny 790516519.
niestety ale mam zbyt mlo gotowki na to zeby sie rozwinac tak jak by to mialo byc jestem juz znana marka w tej branzy ale to nie wszystko jesli jest ktokolwiek zainteresowany prosze na malia maciejkomis@wp.pl mysle ze konkrety mozna omowic na zywo