Skun, co teraz namierzasz? Nie mam ostatnio najlepszych decyzji i przydało by mi się trochę poprawić wyniki....a ma wolny pieniądz. Pytam bo kiedyś podejrzałam u Ciebie i przyjemnie zarobiłem ..dzięki i pozdrawiam
Siedze jeszcze na ursusie. celon i pxm mam ale to na dluzszy termin. Aha i mam energe po 10.55 ale dzis cos nie miala sily sie wybic. Kopex ponoc jest ok ale narazie sie przygladam.
Ok. Dzięki. Ja chyba wyjede jutro w energe, ale chciałbym poniżej 10. PXM nie tykam. Nie lubię takich tematów +/- 10% dzień po dniu,...albo może jestem za słaby na takie spółki. Nie wiem ..... omijam. Mam jaszcze 15k papierów OPL po 4,74 ale tu chyba trochę czekania przede mną. Dzisiaj wpadlo mi tez SYGNITY na fixie po 6,42...jutro się okaże co dalej. Dzięki, trzymaj się i powodzenia.
-funt-jest wg. m. kreslen. --a co do Swiata -------------------------------------Zawsze---------Twierdzilem------------CHINY-----------TO- -CYWILIZACJA-Inna----Niz-----------reszta -Globu!
Cześć alepp! Nie wycofałeś się z prognozy powrotu Wigu20 na 2173 (jak pamiętam) i z PKO. Nie pierwszy raz z tygodniowym wyprzedzeniem trafiasz. Czy pyknięcie w 31,67 na PKO nadal aktualne i czy po nim będzie powrót w górę?
Pytanie o energetyki. Czy widzisz poziom korekty i czas jej zakończenia na ENG, ENA no i też ważne... co z TPE? Czyżby TPE, z opóźnieniem wchodziło w korektę jak reszta energetyków i trzeba się przewietrzyć czy siedzieć na TPE? Odp. w miarę zrozumiale :)
zaskoczenie duze; dziekuje; -wiem,ze kilka dni nastepnych sa istotne dla wrazliwych katolikow(o wrazliwosci mozna gadac,pisac...)-przepraszam ja antychryst mimo wszystko------najmilej spedzonych Dni-zycze.
Mam nadzieje mimo wszystko, ze zaskoczenie bylo mile. Przeciez to nie tylko chrzescijanskie koscielne swieta, ale tez tradycja wpisana w kulture europejska – tradycyjnie ludzie skladaja sobie wzajemnie dobre zyczenia przy tej okazji. Nie dziele ludzi ze wzgledu na wyznanie czy narodowosc – wszedzie na Ziemi ludzie sa tacy sami czyli rozni :). Jesli jednak Cie dotknelam/urazilam to przepraszam, moje intencje byly zupelnie przeciwne – chcialam zebys sie ucieszyl. Ja ucieszylam sie z Twoich życzen i za nie dziekuje :). Moje zyczenia dla Ciebie, aby przyszlosc byla lepsza niz to co jest dzis, sa nadal aktualne :).
-nie jestem w sporze o istnienie Boga, poniewaz wiem, ze obie strony zacieraja slady zbrodni,ze go zabily-nim zdolal zaistniec; funt----------boi sie------f. spadkowej------5.09280(pochodna------5.30081),nie mowiac o innych po drodze do spadkowej f. 14,x mies-akt.5.23905(pochodna--------5.30006); -fajny dzien....dzis.--------witaja, zegnaja sie....