• Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~wątpiący [195.82.181.*]
    Invest wszystko Ci powie oprocz jednego czemu nikt nie kupuje tych akcji -))
    jak tam te spotkanie ?
    Pomiescili sie jakos na tych 80 m2 ?

a tematyka ?

ktos tu kiedys pisal ze wypowiedzenia dostali pracownicy ...
    podobno to fake ale jakos to koresponduje z tym spotkaniem ....
    no ale moze sie czepiam ....

moze jest wrecz przeciwnie -moze bylo tylu chetnych ze az na korytarzu stali ?

• Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~MAREK [46.134.90.*]
    Pewnie Chińczycy wchodzą w B2B PARTNER i zacznie się ogromny popyt na spółce .
    A rynek Chiński jest ogromny i popyt jest na takie spółki .
    ci chinczycy to jacys slabi sa
    postawili dzis jedno zlecenie z oszalamiajaca cena az 9 groszy i wycofali je teraz
    czyzby bali sie ze przeplaca za ten papier placac po 9 groszy ?
    -)))

• Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~INVEST [83.22.253.*]
    Nie zamknie się 0,09 gr sami zobaczycie . Dzisiaj ciekawa sesja.
    fakt jest b ciekawie te zlecenie 4000 po 9 gr ktos wycofał ....
    kuca bomba 8 gr bedzie ???
    no nie wierze ....
    a moze jednak ?
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~ja_wiem [31.172.191.*]
    ja licze ze bedzie 8 gr bo chce dobrac taniej... kapitalizacja ledwo ponad 1 mln, spolka idealna do przejęcia...
    tutaj juz powinno byc 40 gr, im taniej kupie tym wiecej zarobie

a ty wątpiący naganiając na spadki 24h na dobre i przestrzegajac wszystkich przed kupnem tylko mnie w tym utwierdzasz.. w tym tyg. z ukryciakow ktos zbieral ladne ilosci po 10 i 9 gr...

chyba masz inne notowania
    ten tydzien to sesja wczorajsza i dzisiejsza
    ja tam nie widze zadnego zbierania raczej podaz sie wyczerpuje /chwilowo/
    ale tez systematycznie dokladaja ilosci na S na 10 groszach co sesje podaz na poziomie 10 gorszy jest wieksza
    dzis nawet po 9 groszy boja sie kupowac
    czemu skoro jak pisze papier ma kosztowac 1 zł -))))
    i nie wierze w Twe bajki ze czekasz na 8 miu groszach gdybys byl pewny zarobku bralbyc po 10 gr i wiecej bo potem
    tych akcji moze nie byc /jesli ma byc dobrze to rynek ja pozbiera /

nie siedze 24 h na dobe czesto mnie nie ma co mozna sprawdzic
    i naprawde bawi mnie logika w stylu jakk ktos pisze jak jest naprawde i pisze ze papier jest slaby to tym bardziej nalezy byc pewnym wzrostów -)))
    no to na zasadzie przekory jak invest pisze o wzrostach to bedzie spadać ?
    -)))
    ch..lera sporo tu pisze o wzrostach -)) czyzby to mialo oznaczac ze spadki dopiero przed nami ????
    -)))

• Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~wojtas [188.146.92.*]
    Na tym forum osoba podająca się pod ksywą wątpiący to tak zwany naganiacze na spadki. Nie tylko na tej spółce naganiacze na spadki .
    Ciekawe zdjęcia na wakacjach . W pracy się pracuje a nie siedzi , i o głupotach gada . POZDRAWIAM
    Już jesteś nie wiarygodny .
    Bardzo jetem ciekawy kiedy podadzą info oficjalne ..... ?????
    Bo jest na prawdę pozytywne i do wysokich wzrostów. :) :)
  • INFO Autor: ~wnuczekWacek [193.200.47.*]
    Babcia dała mi rentę i rzekła do mnie...wnuczku zainwestuj w b2b...wierzyć babci czy nie?
  • Re: INFO Autor: ~wątpiący [195.82.181.*]
    Przeciez ONI MIELI jakies spotkanie
    PODOBNO jakes INFO ma byc
    no i invest pisze ze ZAINTERESOWANIE jest
    wczoraj wg INVesta miała byc ciekawa sesja
    /faktycznie tak niskich obrotow dawno tu nie bylo /
    no to chyba wszystko jasne -))))
    no to jeszcze
    "kapitalizacja ledwo ponad 1 mln, spolka idealna do przejęcia..."

o czekaj cos tu widzialem ktos tu tez pisal cos o kupowaniu ...
    czekaj mam -))
    https://www.youtube.com/watch?v=oEhc0PIzRP0

Ps no ale ten watpiacy ....
    co tam juz jest niewiarygodny bo to naganiacz /a to ze pisze swoje przemyslenia w oparciu o twarde dane nt tej Spolki /raporty komunikaty to nic/
    wątpiacy duzo pisze to koniecznie musi miec w tym jakis cel TO MUSI BYC NAGANIACZ -))))
    przeciez nie robi tego bezinteresownie /to ze czasami ma chwile wolne i cos popisze to już musi byc w tym interes -)))/

Każdy dzień zbliża nas do infa , w starym roku jeszcze czy w nowym ...
    Zasięg 0,28 gr tylko musimy być cierpliwi , bo jest strategia na dla B2B PARTNER , a po za tym rozsądna roszada i dobieranie przez AKCJONARIUSZY .
    KONWERSJA WSKAŹNIKÓW TECHNICZNYCH pokazuje mocne +++ A na zbieranie i spółkę roku na 2017 . ZOBACZYMY czy wskaźniki mają rację .
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~007 [193.200.47.*]
    biora jak ch..ra:))
    heheh
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~wojtas [188.146.87.*]
    Już ruszyło zbieranie , coś się dzieje dzisiaj zaczynają obroty się na spółce . Jedziemy na północ , pewnie inwestor jakiś jest albo jakieś pozytywne zmiany .
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~wątpiacy [195.82.181.*]
    nie ruszyło zadne zbieranie,
     zadnych obrótow nie ma
     nigdzie kurs nie jedzie -nawet po 10 gr nikt nie chce kupic akcji -nie widze zadnych pozytywnych zmian
    - panie wojtas juz Pan jest niewiarygodny- opis bezstronny tutaj http://www.attrader.pl/pl/akcje/b2bpartner

• Re: ZOBACZYCIE WZROSTY... Autor: ~makler [46.165.229.*]
    Dnia 2017-01-02 o godz. 12:26 ~wątpiacy napisał(a):
    > nie ruszyło zadne zbieranie,
    >  zadnych obrótow nie ma
    >  nigdzie kurs nie jedzie -nawet po 10 gr nikt nie chce kupic akcji -nie widze zadnych pozytywnych zmian
    > - panie wojtas juz Pan jest niewiarygodny- opis bezstronny tutaj http://www.attrader.pl/pl/akcje/b2bpartner
    >

to jest dla mnie najistotniejsze..,,--------wartość akcji w wolnym obrocie 286,12 tyś. zł. Niska wartość free float kwalifikuje walory spółki do spekulacyjnych----,,...
    jak obroty nagle wzrosną to znowu nie zdążysz he he
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~aaa01 [188.146.93.*]
     Re: p.brando,jak samopoczucie Autor: ~wątpiący [195.82.181.*] 2016-12-29 09:35
    (...)
    To moj ostatni post w tym roku /w 2017 raczej coraz mniej bede tu pisac lub nawet wogule /
    wiec zycze wzrostow osiągniecia nawet 1 zł 

Po tym głębokim i przekonującym, przepełnionym idealną polszczyzną wpisie wątpiącego byłem pewien, że dotrzyma słowa i będzie coraz mniej pisać "lub nawet wogule". Niestety nie wytrzymał, zwątpił w swoją silną wolę i strzelił dzisiaj od niechcenia swoje wpisy. A tak było miło przez te kilka dni.
    Dnia 2016-10-18 o godz. 19:22 ~INVEST napisał(a):
    > Zdziwicie się ale kiedyś pisałem o wzrostach . I jak firma ma w zapasie info który wybije kurs , sporo do góry . Zobaczycie kiedy firma ogłosi info kurs wybije do 3 zł .
    > Kontrakt tylko dla , b2b partner spisał konsolidacyjną umowę gospodarczą . Milionowe zyski się zapowiadają .
    > DOPIERO ZACZNIE SIĘ ZBIERANIE AKCJI .

KTO K..TE ŁAPKI DAJE??:)
    INVEST?:))))
    dno muł i wodorosty:)
    brawa dla naganiaczy:)
    zielony ludzik juz nadaje na efe:)))
    Witam wszystkich w tym 2017 roku .
    Przechodząc do rzeczy bardziej , istotnych to spółka będzie w okolicach 1 zł w szybkim czasie . Akumulacja kapitałowa spółki rok do roku jest lepsza , ale minimalnie . Ale nie to jest najważniejsze , zaczyna się okres przetargowy , i kontraktowy dla tego typu spółek .
    Wskaźniki pokazują wzrosty , na tej spółce co mówi samo przez siebie o dużym potencjale wzrostowym .
    Analitycy się tylko zastanawiają kiedy przyjdzie kulminacja A++ wskaźnika krzywej kroczącej , w oparciu o popyt na akcje w tamtym roku obrotowym .
    Zanosi się że spółka będzie spółką roku 2017.
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~Inwestorq [159.205.206.*]
    Witam
    Zerknołem dzis na kurs i mam takie uwagi

1.Może Pan INVEST wyjaśni blizej to na czym opiera on ze Spółka bedzie po 1 zł - bo w swej hisrii majac ponad 1,5 mln zysku netto w 2011 r otarła się jedynie o 80 groszy -konkrety prosze prognozowany zyska kw /kw przychody itd prosze.
    2.Kolejny truizm - "Akumulacja kapitałowa spółki rok do roku jest lepsza , ale minimalnie" -Moim zdaniem nawet nje miesci sie w średniej za ostatnie 5 lat -przecież kurs np 2 -3 lata temu był wyzszy.
    3."Wskaźniki pokazują wzrosty" oraz "Analitycy się tylko zastanawiają kiedy przyjdzie kulminacja A++ wskaźnika krzywej kroczącej" itd
    Spólka z taka mała liczba akcji jest typoo spekulacyjnym walorem
    ktos kupi za 30 tys troche akcji jak dzis i juz jest wzrost

Wniosek
    Jesli ktoś pisze w takim kontekscie to nie pisze to bezinteresownie zależy mu na zwyzce kursu a tym samym chce sie pozbyć akcji

Mylisz się i to bardzo Inwestorq , w swej wypowiedzi nie masz pojęcia o co toczy się gra i itd ...
    Po za tym ja wiem co ja piszę i wszystko jest oparte na twardych fundamentach . Jak akcje ci zawadzają to je sprzedaj i inni , też a jak będzie info to tylko będziecie mogli mieć do siebie pretensje .
    Decyzja należy do każdego z osobna ....
    Jutro sesja nie zapominajcie
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~mike [46.165.229.*]
    jak napiszesz konkretnie CO TO MA BYĆ ZA INFO to może ci uwierzę,narazie to są,,BAJKI Z MCHU I PAPROCI,,

• Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~Inwestorq [159.205.206.*]
    Witam
    Mnie nie interesuje o co biega - patrze tylko na sposób wypowiedzi który obnaża niewiedze
    cytat "zaczyna się okres przetargowy , i kontraktowy dla tego typu spółek ".
    Niewiem kto ma kupić takie hasła przecież ta Społka caly rok zabiega o kontrakty a najwiecej powinna zabiegac w IV kwartale.

Wynik finansowy za IV kwartal powinien być lepszy r/r wiec cześć inwestorów moze pod to grać
    Dorabiać do tego teorie o infach to zenada.

• Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~wojtas [188.146.81.*]
    Coś mnie się zdaje że wszyscy myślą że kurs będzie spadał , ale moim zdaniem . Będzie odwrotnie bo analizowałem kurs z biurem maklerskim , i okazało się że czeka nas wybicie spore .
    Zastanawiała mnie ostatnia wypowiedź INVESTA , to makler powiedział mi że to jest wypowiedź osoby która ma dużą wiedzę na temat tej spółki . Ale jak by było inaczej to dla czego wczoraj tak zbierali , coś się dzieje .
    Jeszcze jedno skąd wiedział o tym info . . . .
    info jak info,jak dla mnie negatywne,mogę kupić spekulacyjnie max 30 kilo po 0,05
    Dnia 2017-01-06 o godz. 11:41 ~wojtas napisał(a):
    > Coś mnie się zdaje że wszyscy myślą że kurs będzie spadał , ale moim zdaniem . Będzie odwrotnie bo analizowałem kurs z biurem maklerskim , i okazało się że czeka nas wybicie spore .
    > Zastanawiała mnie ostatnia wypowiedź INVESTA , to makler powiedział mi że to jest wypowiedź osoby która ma dużą wiedzę na temat tej spółki . Ale jak by było inaczej to dla czego wczoraj tak zbierali , coś się dzieje .
    > Jeszcze jedno skąd wiedział o tym info . . . .

zobacz lepiej na wskazniki -AD godzinowe:)
    https://www.biznesradar.pl/#

• Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~aaa01 [188.146.80.*]
    Zmieńmy wątek. Za dużo już tutaj wpisów.
    Teraz tylko czekamy na koniec stycznia i początek lutego, i nie chodzi tu o raport 14.02.2017 r . Sami zobaczycie co się będzie z kursem działo .
    Wszyscy piszą upadłość , ale się mylą ja wolę poczekać i się przekonać że znowu mam rację
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~wojtas [188.146.86.*]
    No INVEST widzę że zbliżają się wzrosty , miałeś rację ktoś chyba wszedł do spółki . Duży gracz , jakiś nowy .
    Miałem rację wszyscy co mnie posłuchali w najbliższej przyszłości zarobią , kurs kieruje się na 0,28 gr sami zobaczycie .
    Pewnie zapomnieliście że Pani Prezes została przekierowana na jakiś czas na to stanowisko , a już jest nowa osoba która dużo wniesie do spółki .
    Tak jak pisałem nowe kontrakty a to wiąże się ze sporymi zyskami , tak czy inaczej odbijamy od dna teraz czekajcie na info oficjalne .
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~kiki [89.73.126.*]
    Dnia 2017-01-17 o godz. 15:08 ~INVEST napisał(a):
    > Miałem rację wszyscy co mnie posłuchali w najbliższej przyszłości zarobią , kurs kieruje się na 0,28 gr sami zobaczycie .
    > Pewnie zapomnieliście że Pani Prezes została przekierowana na jakiś czas na to stanowisko , a już jest nowa osoba która dużo wniesie do spółki .
    > Tak jak pisałem nowe kontrakty a to wiąże się ze sporymi zyskami , tak czy inaczej odbijamy od dna teraz czekajcie na info oficjalne .

wyjdź idio.o:) buahahaha
    zobaczył +20% i wylazł z nory a wcześniej dwa tygodnie kiedy spadaloza padłs ię pod ziemie a tak miało rosąć:) wyjdź:) buahaha
    napisz tylko jak tam z Trumpem sprwa:) hehe co za łoś:)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.22.253.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.73.126.*]
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~wojtas [188.146.28.*]
    Przeczytałem co napisał INVEST i kiki . Zdaje mnie się że INVEST ma rację zobaczymy jak pod koniec sesji się zachowają akcje B2B PARTNER ale myślę że będzie spore zbieranie bo jak dzwoniłem do Firmy to powiedziano mi że jest zebranie i Pani Prezes nie może podejść do telefonu .
    Dnia 2017-01-17 o godz. 16:49 ~wojtas napisał(a):
    > Przeczytałem co napisał INVEST i kiki . Zdaje mnie się że INVEST ma rację zobaczymy jak pod koniec sesji się zachowają akcje B2B PARTNER ale myślę że będzie spore zbieranie bo jak dzwoniłem do Firmy to powiedziano mi że jest zebranie i Pani Prezes nie może podejść do telefonu .

i na tej podstawie uważasz że będzie zbieranie?:) no można i tak;) powodzenia na giełdzie, przyda ci się i to mocno:)
    No zaczynamy zbierać , kolejne info w drodze . Mowa o ładnych kontraktach i wejściu nowej osoby do spółki z dużym potencjałem ekonomicznym i znajomością rynku .
    To jest spółka dla cierpliwych i 0,28 gr w zasięgu ręki .
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~don [91.208.93.*]
    tutaj szykuje się fajny skok! ;)
    Witam Panie Don wiem bo sam pisałem że będą wzrosty to się dowiedziałem że od co niektórych że nie mam racji a odbijamy do 0,28 gr. Ale nic nie poradzimy jak inni wiedzą lepiej POZDRAWIAM .
    SPÓŁKA zaczyna odbijać , i jest spółką roku 2017 będziemy wysoko .
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~wojtas [188.146.171.*]
    Płynie strumień pieniędzy do firmy , w najbliższych dniach coś mnie się zdaje i jakoś jestem ciekawy kto tak zbiera .
    Bo z tego co gdzieś przeczytałem , to spółka mocno wchodzi w rynek z nowymi trendami marketingowymi .
    INVEST kupiłem zaryzykowałem i się opłacało ale , nie sprzedaję bo pisałeś o 0,28 gr poczekam .
    Dnia 2017-01-19 o godz. 01:27 ~wojtas napisał(a):
    > Płynie strumień pieniędzy do firmy , w najbliższych dniach coś mnie się zdaje i jakoś jestem ciekawy kto tak zbiera .
    > Bo z tego co gdzieś przeczytałem , to spółka mocno wchodzi w rynek z nowymi trendami marketingowymi .
    > INVEST kupiłem zaryzykowałem i się opłacało ale , nie sprzedaję bo pisałeś o 0,28 gr poczekam .

no tak zbierają że ktoś właśnie wycofał s na ,13 gr bo już pewnie zakwitł i poczeka że może ktoś si ustawi na k po 013 gr to mu sypnie, tak zbierają tutaj:) hehe parodia
    a ci o 0,28 gr piszą
    o już 60k na s stoi po 0,13 gr:) bierzta bierzta o już reszta, co z wami:) hehe
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~wojtas [188.146.11.*]
    Zbieranie się zaczyna po jutro pewnie bo pod koniec sesji po stronie kupna pokazały się pakiety po 0,13 gr 35000 tyś akcji , 0,15 gr 28000 tyś akcji , i to mnie zaciekawiło bo po 0,18 gr było 138000 tyś akcji .
    zaczyna być coraz ciekawiej .
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.73.126.*]
    Powiem tylko tyle cierpliwi zostaną wynagrodzeni , giełda nie jest dla osób nerwowych , tylko dla osób które się nie boją ryzyka .
    Zbierają po trochu bo mają info w zapasie , pozytywne dla spółki i akcjonariuszy .
    Dnia 2017-01-20 o godz. 12:29 ~INVEST napisał(a):
    > Powiem tylko tyle cierpliwi zostaną wynagrodzeni , giełda nie jest dla osób nerwowych , tylko dla osób które się nie boją ryzyka .
    > Zbierają po trochu bo mają info w zapasie , pozytywne dla spółki i akcjonariuszy .

juz gdzieś ze 2 miesiące bredzisz o tym infie a jego jak nie było tak nie ma, odstaw mocarza:)
    Zaczyna się diamentowy tydzień dla B2B PARTNER . Małgorzata Wójcik – Członek Rady Nadzorczej delegowany do czasowego wykonywania czynności Prezesa Zarządu , jest bardzo zadowolona z osiągniętego sukcesu na 2017 rok , jaki udało jej się zrobić , swoją determinacją .
    To oznacza tylko dobre informacje dla nas i udziałowców .

• Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~wojtas [188.146.153.*]
    Czyli jednak to prawda że Pani Prezes postawiła spółkę na nogi . Czekam na wyniki , bo gdzieś czytałem że firma jest w bardzo dobrej kondycji finansowej od paru lat i wypracowała pewnie nawet spore zyski .
    Jak tak to optymizm powraca .
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~wątpiacy [195.82.181.*]
    no jak mozna tak naganiac -))
    od kiedy to firme mozna postawic na nogi w 2 miesiace ?-))
    gdzie to wyczytales ze firma jest w dobrej kondycji ?
    ja czytam raporty i widze coswrecz przeciwnego spadjace od lat przychody wynik netto ujemny
    spadek zatrudnienia kiedys 9 osob obecnie 5 + jedna
    i
    gdzie te zyski ja sie pytam ?
    kolejna umowa z sygam bankiem wygasla z koncem ub roku przedtem o ponad 50% zmniejszyly sie obroty z paybacku
    + DHL sie wycofal
    Z czego maja byc te zyski - oswiec prosze bo nie kumam -)))

Dnia 2017-01-23 o godz. 11:29 ~wątpiacy napisał(a):
    > no jak mozna tak naganiac -))
    > od kiedy to firme mozna postawic na nogi w 2 miesiace ?-))
    > gdzie to wyczytales ze firma jest w dobrej kondycji ?
    > ja czytam raporty i widze coswrecz przeciwnego spadjace od lat przychody wynik netto ujemny
    > spadek zatrudnienia kiedys 9 osob obecnie 5 + jedna
    > i
    > gdzie te zyski ja sie pytam ?
    > kolejna umowa z sygam bankiem wygasla z koncem ub roku przedtem o ponad 50% zmniejszyly sie obroty z paybacku
    > + DHL sie wycofal
    > Z czego maja byc te zyski - oswiec prosze bo nie kumam -)))
    >
    >
    >

hehe co oni biorą:)
    wojtuś a gzie twoje zbieranie?:) zobacz jakiego masz wielkiego popychacza i nikt nie tyka:) co jest?:) co z ta perłą że nikt jej nie chce?:)
[x]
B2BPARTNER 0,00% 0,07 2017-06-14 09:44:10
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.