Witam i jednocześnie się żegnam. Wszystko co miałem odzyskać od PP odzyskalem. Chwała Mecenasowi i Pani Komornik. Dla mnie rok 2018 rozpoczął się znakomicie. Państwu życzę żebyście również szczęśliwie zakończyli swoje potyczki z Polfa i Polfa Production.
Cała moja historia jest opisana w powyższych mailach.
Skrótowo napiszę tak. Mam wygrany wyrok przeciwko Polfie Production i Pani Komornik to w jakiś cudowny sposób wyegzekwowala.
Poszukuję kancelarii, która ma doświadczenie z Polfą. Reprezentował mnie radca prawny z Wrocławia, niestety nic nie wskórał a od roku ciągle karze czekać. Wg tego pana nic się nie odzyska. Jeżeli możecie kogoś polecic to będę wdzieczna. Pisał ktos o wycią z listy wierzytelności?, bo nie wiem czy jest tam moje nazwisko. Pan radca uważał, ze jest zabezpieczenie na znaku to nie trzeba zgłaszać. Seria C.
Właśnie , ktoś widział liste wierzytelności? Wszystko zglosilem w 2014-2015 r i nic ... Mam serie A Polfa SA plf 0814 . Proszę o kontakt osoby które odzwyskaly lub odzyskują Jar_z@interia.pl
2 miliardy dolarów już sfinansowane. Uzyskaj od 5 do 5 milionów USD dla swojej firmy. Aplikuj teraz! Pomógł 225 000 małym firmom sfinansować ich marzenia. 24-godzinne finansowanie. Bez ukrytych kosztów. Pożyczki dla małych firm. Bezproblemowa aplikacja. Skontaktuj się z nami [Atlasloan@protonmail.ch, 1 (443) 345-9339]