Z tego co widziałam to dobrym wyborem jest też Mennica Skarbowa. Wybór złota jest tutaj rzeczywiście dosyć duży, dodatkowo też obsługa ma świetne podejście do klientów
A może Mennica Skarbowa? Ostatnio widziałam, że mają oni całkiem dobrą ofertę, wybór jest bardzo obszerny i co ważne obsługa z wielkim zaangażowaniem podchodzi do klientów
Moim zdaniem można to zrobić w Mennicy Skarbowej. Ostatnio natrafiłam na ich ofertę i wydaje mi się, że to byłby świetny wybór. Do tego dostawa jest też praktycznie od ręki
Miejsc jest wiele, ale np. Mennica Skarbowa z tego co widziałem ostatnio posiada bardzo dobre ceny. Zachęcam Was do sprawdzania, mam nadzieję, że Wam się oferta spodoba.
ja polecam sklep szlachetne inwestycje, po pierwsze - można z nimi negocjować, po drugie - mieli towar od ręki a nie jak inne firmy wydmuszki, po trzecie - właściele napisali książkę, bardzo konkretną co dla mnie mocno buduje zaufanie bo też są na youtube w wielu publikacjach.
Ja kupuję już tylko i wyłącznie w sklep szlachetne inwestycje. Mają przynajmniej towar na stanie i w super jakości. Moje większe zakupy to też robią najlepszą cenę. Tutaj nie ma dużych różnić a jest opcja pogadać z właścicielami. Dla mnie to istotna jak wydaje 500 000 zł w ciągu 2 lat.