• Moto
  • Alert
  • Notowania
  • Kursy walut
  • Centrum Finansowe
  • Bankier.TV
  • Newsletter
  • Zaloguj się
Bankier.pl - Polski Portal Finansowy
  • Rynki
    • Giełda
    • Depesze PAP
    • Komentarze rynkowe
    • Waluty
    • Gospodarka
    • Surowce
    • Fundusze
    • Narzędzia
    • Wiadomości z rynków
    • Wywiady ze spółek
    • PPK
    • Binance (serwis partnera)
  • Twoje finanse
    Jak zarządzać Twoimi finansami?
    • Tanie konto
    • Oszczędzanie
    • Jak wziąć kredyt?
    • Mieszkanie na kredyt
    • Pożyczki pozabankowe
    • Nieruchomości
    • Moto
    • Ubezpieczenia
    • Emerytury
    • Domowe finanse
    • Narzędzia i kalkulatory
  • Biznes
    • Prowadzenie firmy
    • Podatki i ZUS
    • Płaca i kariera
    • Finansowanie
    • Windykacja
    • Technologia
    • Narzędzia
    • Konta firmowe
    • MamBiznes.pl
  • Porównywarki
    Porównaj produkty finansowe Logotyp Smart.Bankier.pl
    • Kredyty gotówkowe
    • Konta osobiste
    • Kredyty hipoteczne
    • Pożyczki na raty
    • Konta oszczędnościowe
    • Lokaty
    • Karty kredytowe
    • Konta firmowe
    • Promocje bankowe
    • Kredyty firmowe
    • Kantory internetowe
    • Kalkulator OC i AC
    • Ubezpieczenia turystyczne
    • Chwilówki
    • Kredyty konsolidacyjne
    • IKE i IKZE
  • Forum
    • Giełda
    • Jak grać na giełdzie?
    • Dzienniki giełdowe
    • Forex
    • Złoto
    • Gospodarka i polityka
    • Jak zacząć inwestować?
    • Banki
    • Chwilówki
    • Kryptowaluty
    • IKE/IKZE
    • ETF
  • Forum
    • Giełda
    • Jak grać na giełdzie?
    • Dzienniki giełdowe
    • Forex
    • Złoto
    • Gospodarka i polityka
    • Jak zacząć inwestować?
    • Banki
    • Chwilówki
    • Kryptowaluty
    • IKE/IKZE
    • ETF
  • Forex
    • Forum
    • Dodaj wątek
    • Moje posty
    • Obserwowane

Forum

• Giełda
  • Jak grać na giełdzie?
  • Dzienniki giełdowe
  • Forex
  • Złoto
  • Gospodarka i polityka
  • Jak zacząć inwestować?
  • Banki
  • Chwilówki
  • Kryptowaluty
  • IKE/IKZE
  • ETF

Warto wiedzieć

• Regulamin Forum Bankier.pl
  • Zgłoś naruszenie
  • Zgłoś skargę
  • Najczęściej zadawane pytania
  • Podatek giełdowy

Twoje Forum

• Obserwowane wątki
  • Twoje posty

Archiwum

• Podatki
  • Prowadzenie firmy
  • Ubezpieczenia i emerytury
  • Po godzinach
  • Nieruchomości
Forum Forex powrót do głównego postu
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: zingaro [122.173.31.*] 2022-07-18 09:30
    TAk. Zarabianie pieniędzy na rynku Forex to prawdziwa rzecz, ale nie łatwa. Trader wymaga wiele wysiłku w nauczenie się i zrozumienie rynku.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 1 0
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: crottle [122.173.31.*] 2022-07-18 10:11
    Oczywiście są! Po co iść daleko, zarabiam pieniądze na rynku forex. Nie osiągam wielkich zysków, ale mogę powiedzieć, że na rynku forex jest duży potencjał i możesz to rozważyć.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 0 0
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: whereuntil [122.173.29.*] 2022-07-22 11:49
    Nie każda filiżanka herbaty przynosi zyski. Utrzymanie się na rynku i zarabianie pieniędzy wymaga ciężkiej pracy, cierpliwości i zapału. Twoje zyski są w twoich rękach.
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: vexillology [122.173.24.*] 2022-07-27 07:56
    Wiele z nich jest! Ale dla żadnego z nich nie była to łatwa praca. Handel na rynku Forex to jedno z najtrudniejszych zadań, jakie kiedykolwiek podejmiesz. Lepiej więc uważaj na podejmowane ryzyko.
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: ceroscopy [82.118.230.*] 2022-07-29 08:46
    Łatwo jest zarobić raz lub dwa razy. Potrzeba dużo ciężkiej pracy, aby pozostać konsekwentnym w osiąganiu zysków i stać się naprawdę opłacalnym.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 0 1
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: pharology [122.173.24.*] 2022-08-02 12:55
    Wielu traderów robi karierę na rynku Forex. Chodzi bardziej o to, jak podchodzą do handlu, a nie tylko o to, czym jest handel w rzeczywistości.
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: holocryptic [122.173.24.*] 2022-08-02 13:15
    Tak, zarobiłem pieniądze na handlu forex i znam wielu innych, którzy również to zrobili. Stanie się traderem forex to proces, który wymaga ciągłej nauki i pracy, aby tylko ci, którzy są konsekwentni, zarabiali pieniądze.
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: vulcanology [122.173.24.*] 2022-08-04 09:17
    To prawda, że ​​ludzie zarabiają na handlu forex. To dlatego codziennie dzieje się tak wiele transakcji. Ale bądź ostrożny, ponieważ przegrywających traderów jest więcej.
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: junket [122.173.24.*] 2022-08-04 10:29
    No es verdad. La gente gana dinero real con el comercio de divisas. No todo es maldad o dinero negro, de hecho, Forex es absolutamente legítimo. Si tiene la percepción de que es falso, nadie puede cambiarlo a menos y hasta que opere como un comerciante real y lo vea por sí mismo.
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: lucriferous [122.173.24.*] 2022-08-04 13:04
    Wiele osób zarabia sporo pieniędzy na handlu forex. Ale dla żadnego z nich nie było to łatwe. Więc lepiej zbuduj swój plan handlowy, zanim zaczniesz się zanurzać.
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: setline [122.173.26.*] 2022-08-09 12:44
    Tak, jest wielu inwestorów na rynku forex, którzy zarabiają dużo pieniędzy i cieszą się luksusowym stylem życia. W wyniku chęci zwiększenia wielkości swojego konta handlowego, większość traderów powstrzymuje się od usuwania zysków ze swoich kont. Jeśli jednak zdecydujesz się to zrobić, nie ma w tym nic złego.
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: rafman99 [91.229.123.*] 2022-08-09 16:29

<a href=https://reddit-marketing.pro/buy-reddit-accounts> reddit account for sale</a>

[reddit account for sale] (https://reddit-marketing.pro/buy-reddit-accounts)
    https://reddit-marketing.pro/buy-reddit-accounts
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: provocative [122.173.26.*] 2022-08-11 13:01
    Tak, zyskałem na rynku forex. Jestem dumny i wdzięczny za wprowadzenie mnie do handlu na rynku Forex 6 lat temu. Doświadczyłem mojego sprawiedliwego udziału w krzywych uczenia się i rozwalonych kontach. Ale teraz, kiedy przychodzę, wszystko jest tego warte
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: doodlesack [196.245.161.*] 2022-08-16 12:35
    Są ludzie, którzy zarobili pieniądze tylko dzięki wytrwałości i determinacji, jeśli zastosujesz odpowiednie techniki zarządzania ryzykiem w swoich transakcjach, jestem pewien, że przegrali, nauczyli się na swoich błędach i osiągnęli to dzięki doświadczeniu. Rynek jest bardzo zmienny, więc ryzyko jest nieuniknione. Jedni przegrywają, inni wygrywają, to jest trik gry rynkowej.
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: paysage [122.173.31.*] 2022-08-23 09:05
    O tak, jest tak wielu traderów, którzy zarabiają pieniądze na rynku forex i odnoszą wielkie sukcesy w swojej karierze. Zarabianie pieniędzy wraz z pewnym zestawem umiejętności handlowych i analitycznych wymaga od tradera dużo cierpliwości.
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: skelder [122.173.31.*] 2022-08-25 11:47
    Niedawno zacząłem osiągać przyzwoite zyski z handlu forex. Nie było łatwo, ale teraz, kiedy zacząłem zarabiać, czuję, że było warto.
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: albertopolis [122.173.31.*] 2022-08-25 12:14
    Nie jest łatwo nikomu w pełni zrozumieć rynek, co oznacza, że ​​nie każdy trader jest w stanie zarabiać pieniądze. Teraz, jeśli każdy trader nie może zarabiać pieniędzy, lepiej bądź przygotowany na każdy wynik handlowy, który może Ci się przytrafić.
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: nostrum [122.173.31.*] 2022-08-26 12:09
    Tak, przy odpowiednim planowaniu i sprytnych ruchach można zarabiać na rynku Fx. Handlowcy muszą zachować dyscyplinę i przestrzegać strategii strun, aby osiągnąć ten etap. Zrozumienie nastrojów rynkowych jest ważne i trader nie powinien tego lekceważyć. Z czasem, dzięki cierpliwości i ciężkiej pracy, można osiągnąć zysk.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 3 0
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: hormone [122.173.31.*] 2022-08-26 12:57
    Tak, jest wielu traderów, którzy faktycznie zarabiają dużo pieniędzy na handlu forex. Niektórzy z nich to George Soros, James Simmon i Bruce Kovner.
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: jarrettncolon [109.69.109.*] 2022-09-01 12:40
    O tak, jest tak wielu traderów, którzy radzą sobie naprawdę świetnie w swojej karierze i zarabiają pieniądze. Ale to wymaga czasu i lepiej przygotuj się na straty.

• Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: shabang [122.173.25.*] 2022-09-07 09:45
    Rzeczywiście odniosłem sukces na rynku Forex. Cieszę się i jestem dumny, że dowiedziałem się o handlu na rynku Forex około 5 lat temu. Przeszedłem przez krzywą uczenia się. Ale teraz jestem w tym ekspertem. To świetny sposób na zarabianie pieniędzy.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 1 1
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: thespian [122.173.26.*] 2022-09-12 13:08
    Jest tak wielu ludzi, którzy zarobili pieniądze na rynku Fx. Uważam, że przy odpowiednim podejściu jest to możliwe. Jeśli jesteś zainteresowany, zacznij od poznania sentymentu rynkowego i stamtąd. Ćwicz na koncie demo, aby zwiększyć pewność siebie i dać wyobrażenie o tym, co dzieje się podczas procesu. Powodzenia!
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 3 1
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: pernic [122.173.26.*] 2022-09-12 13:53
    Wiele osób osiągnęło dobre zyski na rynku forex. Ja sam mam. Potrzeba czasu i poświęcenia, aby Twoje umiejętności handlowe i strategia były opłacalne, ale zdecydowanie warto.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 3 0
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: spongtrack [122.173.26.*] 2022-09-12 14:06
    TAk. Jestem traderem i aktywną częścią społeczności traderów. Na forexie można zarabiać, ale nie jest to łatwe. Powinieneś mieć mocne podstawy w analizie forex, psychologii handlu i zarządzaniu ryzykiem. Jeśli jesteś nowy, skup się przez chwilę na nauce. I bądź częścią składową. Nie zarobisz w tydzień lub miesiąc,
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 2 0
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: homonym [122.173.27.*] 2022-09-19 12:12
    Zarobiłem pieniądze na rynku Forex, podobnie jak wielu moich znajomych. Nie było to proste i najpierw musieliśmy dużo stracić. Ale staliśmy się tak dobrzy, że z czasem staliśmy się niezwykle dochodowy.
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: adversative [122.173.27.*] 2022-09-21 11:45
    Znam wielu ludzi, którzy handlują i osiągają ogromne zyski na rynku forex. Jestem również dochodowym traderem. Jestem na rynku od pięciu lat i nauczyłem się wielu rzeczy, które przyniosły mi zyski.
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: ~Bzyk [37.248.222.*] 2022-09-21 20:20
    NIE.
    Spekulowałeś kiedyś na gpw? Ile zarobiłeś/straciłeś?
    Pomnóż to razy 100 i to odpowiedź na Twoje pytanie ile można zarobic/stracić na Forexie..

P.s Ja na gpw od 2009r. 6 lat strat. 4 małe/srednie zyski, ostatnio stagnacja-mało czasu na spekulowanie.
    Pamiętaj jedno- inwestuj pieniądze, które jakbyś czasem stracił, to ta strata nie wpłynie to na Twoje życie.
    Zasada druga- to Ty podejmujesz decyzję, a nie koledzy z forum.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 0 4
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: discophile [122.173.27.*] 2022-09-22 09:35
    Jest tak wielu profesjonalnych traderów, którzy konsekwentnie zarabiają na handlu forex. To nie jest fabrykacja. W rzeczywistości, jeśli uważnie przyjrzysz się rynku, zauważysz, że jest wiele osób, które na nim czerpią zyski. Lepiej jest uczyć się od nich, niż krytykować handel na rynku forex.
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: ~AdamW [5.184.245.*] 2022-09-23 11:50
    a znacie kogos to byl na warsztatach u Roberta Gawedy?
    a no ja bylem i zaczalem zarabic na forex.
    warsztaty u Gawedy to swietna inwstycja ktora sie zwraca inwestujac na forex
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 4 0
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: brokenwhale [122.173.27.*] 2022-09-26 10:28
    Tak, ludzie zarabiają na rynku walutowym. Dzieje się to z czasem i przychodzi z doświadczeniem. Ty, jako trader, musisz być cierpliwy i pracować nad tym, aby to się stało pośród całego istniejącego ryzyka. Musisz mieć mocny plan i spójną strategię, która działa w dłuższej perspektywie. Jeśli stale aktualizujesz umiejętności i pogłębiasz swoją wiedzę na temat charakteru rynku, osiągnięcie tego zysku nie wydaje się odległym celem.
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: stankmold [122.173.27.*] 2022-09-26 12:51
    TAk. Mój wujek jest pełnoetatowym traderem i jest dość dochodowy. Jest także moim mentorem. Zachęcił mnie do spróbowania tradingu. Do tej pory była to dla mnie dobra podróż.
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: tinocan [122.173.27.*] 2022-09-30 13:04
    Tak. Jest kilku moich przyjaciół, którzy interesują się handlem na rynku forex i świetnie się bawią.
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: furtive [122.173.27.*] 2022-10-04 14:19
    Tak, wiele osób, które poświęcają swój czas i wysiłek na naukę psychologii rynku, rzeczywiście zarabia. Podejście i sposób myślenia, z jakim dana osoba wchodzi na rynek, określa jej drogę do zysku. Jeśli skupią się na swoim końcowym celu, wygrywają. Jeśli rozproszą ich inni oszuści, szansę się zmniejszą.
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: gramor [122.173.27.*] 2022-10-05 08:48
    Wielu traderów zarabia na rynku forex, wiedząc o rynku. Wolę handlować kryptowalutami i jestem całkiem zadowolony z zysków, które osiągam.
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: gasiform [122.173.24.*] 2022-10-14 11:31
    TAk! Jestem traderem na rynku Forex, a niektórzy z moich prawdziwych przyjaciół również są traderami. Wszyscy zarabiamy dobrą sumę miesięcznie i rocznie, ponieważ mamy dobre doświadczenie w zarządzaniu ryzykiem poprzez handel od lat. Natknąłem się również na kilka osób na forach internetowych forex, gdzie osiągnęli dobre zyski i byli profesjonalnym traderem w pełnym wymiarze godzin, lub prowadzą forex jako drugi udany dochód.
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: waygone [122.173.24.*] 2022-10-26 09:32
    Wiele osób zarabia na rynku forex, ponieważ postępuje zgodnie z planem i rozumie warunki rynkowe oraz sposób, w jaki powinni się poruszać. Analizuj nastroje rynkowe i odpowiednio zdecyduj o swojej strategii. Ćwicz na koncie demo, aby zyskać pewność siebie, jeśli go brakuje.
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: panaesthesia [122.173.24.*] 2022-10-31 08:38
    Wiele osób zarobiło na tym rynku. Chodzi o podejście i sposób myślenia, które czytelnicy dostosowują, aby zamienić swoje straty w zyski. Dzięki doświadczeniu rodzą się mądrzy traderzy. Przy odpowiednich technikach zarządzania ryzykiem zdecydowanie możliwe jest uzyskanie spójności.
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: reckling [122.173.24.*] 2022-11-03 08:41
    Tak, znam kilku traderów, którzy osiągają zyski na rynku walutowym. To nie jest oszustwo i każdy, kto ma wystarczającą wiedzę i doświadczenie, może zrobić to samo.
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: ~jeje [46.204.101.*] 2022-11-04 10:52
    Tak, znam, dorobili się siwych włosów, niektórzy łysiny bo je sobie wyrwali, komorników, utraty majątku, rozwodu, itp.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 0 2
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: nostrum [109.123.102.*] 2022-11-04 13:44
    Każdy, kto jest dobrze wykształcony w zakresie handlu na rynku Forex i korzystający z niezawodnego brokera, będzie w stanie osiągnąć przyzwoite zyski. Jeśli chodzi o edukację forex, w Internecie dostępnych jest wiele kursów, takich jak Investopedia Academy, Babypips School of Pipsology itp. Jeśli chodzi o brokera, oto kilka dobrych opcji do wyboru - fxview, xtb, icm i fxpro, one wszyscy są regulowanymi brokerami i oferują dobre warunki do handlu.
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: ~rrr [89.64.60.*] 2022-11-05 10:37
    Wszystkie odpowiedzi to odpowiedzi naganiaczy i szkoleniowców.

Szkoleniowiec zamiast inwestować - szkoli. Głupota.

Nie wierz i nie inwestuj w forex, to pralnia pieniędzy gdzie zarabia 5-10% osób. Maksymalnie.

I to na 90% nie będziesz ty.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 0 8
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: firebrand [122.173.28.*] 2022-11-29 08:37
    Gdyby ludzie nie zarabiali na handlu, nie robiliby tego. Z tradingiem wiążą się oczywiście zyski i dlatego ludzie tak szaleją na punkcie tradingu.
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: ~jan [89.64.14.*] 2022-12-08 14:07
    Dnia 2015-01-24 o godz. 00:36 ~fizyczny napisał(a):
    > Obserwuję trochę różne fora forexowe i mam wrażenie, że albo:
    > ludzie grają na demo
    > tracą pieniądze realne
    > jak ktoś zarobi, to brokerzy i tak nie chcą wypłacić pieniędzy
    > sporo jest też chyba kryptoreklamy - czyli płatnych naganiaczy, którzy pod przykrywką forowicza-gracza piszą jak to zarobili, wklejają wykresy i tak dalej. Wszak reklama dźwignią handlu, a zwłaszcza reklama szeptana i ukryta
    >
    > Mam kilka pytań w związku z tym:
    > Czy udało się komuś z was wypłacić realne pieniądze z forexu w momencie gdy byliście na plusie?
    > Czy udało się komuś wypłacić więcej pieniędzy niż wynosił wkład?
    > Czy udało się komuś z was zarobić np milion złotych z wkładu np 100.000zł lub z wkładu 1.000zł zarobić 10.000zł?
    >
    > Od lat w necie, tv przecież słyszy się, że właściwie nawet jak ktoś zarobi, to broker i tak nie wypłaca pieniędzy, bo kasuje zysk spreadem, rekwotowaniem czy po prostu tłumaczy, że nie było go na rynku w tym czasie...
    >
    > Jakie są wasze doświadczenia? Jesteście w ostatecznym rozrachunku na plusie czy minusie?
    >
    > pozdrawiam
    > pracownik fizyczny

Moje doświadczenia dokładnie potwierdzają to co piszesz. Trzymaj się z daleka jak nie chcesz stracić
    swoich ciężko zarobionych środków. pozdro
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 0 4
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: ~aaa [87.205.72.*] 2022-12-11 17:40
    Dokładnie ,po 15 latach gry na fx ,jedyne czego się dorobiłem to wrzodów układu pokarmowego,ani jeden rok nie zakończony na plusie.Uciekać z daleka .
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 1 3
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [84.10.49.*] 2023-02-07 11:32
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: ~dominatrix [5.184.201.*] 2023-03-28 20:56
    moi znajomi zaczeli zarabiac na forex, potem ja sie tez w to wkrcilem. razem bylismy na seminarium u Gawędy, ktory ma doswiadczenie w zarabianiu na gieldzie.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 10 0
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: ~szelbi [31.0.56.*] 2023-04-27 12:05
    ja sie duzo dorobilem na forexie. a to dzieki temu ze posluchalem rad Roberta Gawędy
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 6 0
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: ~www [83.7.111.*] 2023-04-28 10:09
    ile kosztuje rada Roberta Gawędy?
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 6 1
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: ~Aaron789 [5.184.240.*] 2023-05-27 22:31
    znam wiele osob ktore zaczely inwestowac swoj kapitał na Forex i dorobily sie niemałych sumek. ja tez zaczałem inwestowac, dzieki panu Robertowi Gawędzie wiem jak inwestowac, takze polecam ci jego kursy
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 5 0
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: andrzej112 [88.156.213.*] 2023-06-27 11:23
    dzieki Robertowi Gawędzie i jego kursom, zaczelam inwestowac kapital na forex. dzieki inwestowaniu na gieldzie mam dodatkowa gotowke, na moje rozne wydatki
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 4 0
Poprzednia
1 2 3 4 5
Następna
  • Kurs Euro
  • Kurs dolar
  • Kurs frank
  • Kurs funt
  • Wiron
  • Przelicznik walut
  • Kantor internetowy
  • Kalkulator wynagrodzeń
  • Umowa zlecenie
  • Kredyt na mieszkanie
  • Kredyt na samochód
  • Kalkulator kredytowy
  • Revolut
  • Winiety
  • Jak grać na giełdzie?
  • Jak wziąć kredyt hipoteczny?
  • Rejestracja samochodu
  • Jak rozwiązać umowę z Orange
  • Program pit
  • Rozliczenie pit
  • pit 37
  • Pit 36
  • Pit 36L
  • Pit 28
  • Pit 11
  • Ulgi i odliczenia podatkowe
  • Koszty uzyskania przychodów
  • Sesje elixir
  • PB weekend
  • RRSO co to jest?
  • Blogbank.pl
  • Promocje bankowe - zgarnijpremie.pl
  • Stopa procentowa
  • SMART Bankier
  • Pieniądze na dowolny cel
  • Wygodne oszczędzanie
  • Prawo i pieniądze
  • Porady w finansach
  • Średnia krajowa 2023
  • Kalkulator zdolności kredytowej
  • Pożyczki na raty
  • Sklep Bankier.pl
  • ePIT
  • O nas
  • Reklama
  • Redakcja Bankier.pl
  • Patronat Bankier.pl
  • RSS
  • Centrum Prasowe
  • Produkty Finansowe
  • Kontakt
  • Zgłoś błąd
  • Mapa serwisu
  • Zarządzanie zgodami
Bonnier Business Polska Bankier.pl – Portal Finansowy – Rynki, Twoje finanse, Biznes Puls Biznesu pb.pl - rynek, akcje, spółka, przedsiębiorca, budżet Pulsmedycyny.pl - Portal lekarzy i pracowników służby zdrowia Smart Bankier.pl - Porównaj oferty pożyczek i kredytów Spotdata - Wizualizacja i analiza danych ekonomicznych Arslege - Platforma do nauki prawa przez Internet

Korzystanie z portalu oznacza akceptację regulaminu. Polityka cookies | Polityka prywatności |