Nie interesuje mnie ten syf ile moge Ci pisać!! Miałem sprzedałem i nie żałuje bo to gniot.... i to w dodatku przewartościowany. Jak nie brałeś kredytu to po co piszesz i naganiasz, że dobierzesz i kredyt weźmiesz.
Mam w nosie czy Wam wzrośnie czy spadnie. Jestem tutaj tylko i wyłacznie przez Ciebie i Twoją mega śmieszną nagonkę. Wprowadzasz ludzi w błąd zamiast grzecznie czekać skoro taki pewny jesteś.
Nigdy nie pisałem, że to nigdy rosnąć nie będzie. Na razie trend spadkowy, cel 20 może niżej. Spadło 50% i jakoś chętnych do zakupu nie widać.
To jest Gniot i to mega przewartościowany i proszę nie wmawiaj, że tak nie jest. Popatrz na C/Z i C/WK brak kontraktów i Ty pitolisz, że mega fundamentalnie dobra spółka!! Dobrze sie czujesz??
Dnia 2014-02-10 o godz. 20:18 ~WN napisał(a):
> Brawo, oddawac dalej ku radosci kupujacych spekulantow!
> Zenada. Jak oddacie wszystko nagle pojawia sie tu chwalebne
> wpisy
Dnia 2013-05-16 o godz. 10:34 ~Si Senior napisał(a):
> Dla tych co nie dali się ponieść emocjom, co umieją czytać,
> liczyć i myśleć analitycznie :) Jak mawiał mój Papa,
> myślenie ma przyszłość!
I co spamerzy? Żadnych zlych
> newsów nie ma,raport jak na 1kw. z długą zimą normalny a
> zapowiedzi na 2gi kwartał zgodne z oczekiwaniami. Zresztą o
> tym i nie tylko bylo na WZA, na którym byłem i Was
> zapewniałem,że warto bywać na WZA.
Rozbawiłeś mnie Si Senior. Brawo Brawisimo!! Si SI!! Żenada, To bywaj na WZA i ciesz się skoro jesteś pewien takich pieniędzy!! ale nie naganiaj na forum Wielonicku!!
I co gno..ki cruzy , klakiery itp chieny? Nabrali po 21 i zacierają ręce +10% w jeden dzień!?
Brawo za profesjonalną nagonkę na spadki , by wypłoszyć leszcza.
Co pisałem ja , atakowany Wn itp.
TRZYMAĆ !
Brawo brawo. Cieszcie się tym Waszym wzrostem, owszem przyznam macie prawo 10% spory wzrost jak na jeden dzień przyznaje. Jednak giełda uczy pokory i nie triumfowałbym tak szybko.
Jak już się tak chwalimy, to może ja się pochwalę.
Po pierwsze przewidziałem zakres spadku do około 20zł, no przyznaje brakowało złotówki.
Po drugie pisałem o spadkach, gdzieś od około 32zł, więc jak łatwo policzyć, mój przewidziany ruch liczył 35%.
Po trzecie obowiązującym trendem średnioterminowym jak i krótkoterminowym jest trend spadkowy jeśli znacie wogule podstawy AT.
Po czwarte gdzieście byli jak leciało na ryj.
Po piąte logicznym jest, że po spdkach 35 procentowym musi odbić i zobaczymy czy ruch zawróci.
Po szóste nie zdziwiłbym się gdyby nawet doszło do 26-28, ale to tak nie zmieni obrazu. Na razie spadamy. Przebicie 28 będzie jako takim sygnałem technicznym.
Po siódme w spółce nic się nie zmieniło. Brak informacji, kontraktów, wyniki za 4q nie publikowane, wysoka wycena o pellecie i pelleciarkach nie wspomne;)
Jak więc widać mam conajmniej kilka powodów by uznać ten wzrost za spekulacyjny. Czy się myle rynek pokaże i owszem kurs jak ktoś będzie chciał może dojść do 100, ale bez zmiany wyników będzie to balon. Jednak niech każdy myśli samodzielnie:)
Po dziewiąte Cruz ta czwórka pisząca przed Tobą to czterech w jednym .Miałem odezwać się przy jedynce z przodu, ale co się odwlecze to nie uciecze.
Po dziesiąte na onecie Krawiec to ten z czterech w jednym. / zajrzyj sobie na forum oneta miesiąc do tyłu, pośmiać się można, jest mniej nachalnie, ale podobny styl /. Jak zwykle pozdrawiam wszystkich bez wyjątków.
Za bardzo się rozpisałeś Cruz a na nich to szkoda ale zacytuję kompendium wiedzy....
Po siódme w spółce nic się nie zmieniło. Brak informacji, kontraktów, wyniki za 4q nie publikowane, wysoka wycena o pellecie i pelleciarkach nie wspomne;)
Zdechły kot odbił się od asfaltu...flaki w górę ..futro na dole EOT
Patrząc na ilość postów wielu spekulancików zaspało i chciało by jeszcze dobrać po 22zł , nie liczcie na to . Gdybyście odwiedzili miejscowaosć Stąporków wszystko byście widzieli ,o ile macie akcje spamerzy?
A WN dobrze robisz,że dobierasz, też rozwaźam pilną sprzedaż Monnari i dokupienie w promo ZUKa :)
Pozdrowienia dla SG
Dnia 2013-05-16 o godz. 10:34 ~Si Senior napisał(a):
> Dla tych co nie dali się ponieść emocjom, co umieją czytać,
> liczyć i myśleć analitycznie :) Jak mawiał mój Papa,
> myślenie ma przyszłość!
I co spamerzy? Żadnych zlych
> newsów nie ma,raport jak na 1kw. z długą zimą normalny a
> zapowiedzi na 2gi kwartał zgodne z oczekiwaniami. Zresztą o
> tym i nie tylko bylo na WZA, na którym byłem i Was
> zapewniałem,że warto bywać na WZA.
Przypominam nieszczesliwcom . CZYNY I MYSLENIE LATERALNE.