Panowie lepiej się zainteresujcie INVENTI !!!! Tutaj przy jednym infie do, którego już bardzo blisko będzie można wyrwać się z biedy !!! Skala kontraktu to 350 mln euro- około 1,5 MLD ZŁOTYCH!!! z potentatem z Chin !!!
NCPE i INVENTI przygotowują dla wspólnej realizacji, jak przekazywano w dotychczasowych komunikatach kontrakt w zakresie budowy dwóch farm wiatrowych o mocy 250 MW. Wartość tego kontraktu szacowana jest na kwotę 350.000 000, 00 EUR. Zarówno wielkość kontraktu jak i jego wartość, a także zakres szczegółowych ustaleń jego realizacji powodują , że niemożliwe jest w krótkim okresie czasu sfinalizowanie prowadzonych negocjacji. Spółka oświadcza, iż znacząca część dwustronnych uzgodnień pomiędzy NCPE i INVENTI S.A. została do tej pory wykonana. W najbliższym czasie należy się spodziewać kolejnych komunikatów w sprawie postępu ustaleń prowadzących do sfinalizowania stosownych umów.
Ty Aleksander spier.... bo tylko oszukujesz ludzi! piszesz nie sprzedawać , a sam wywalasz non stop , bo kupiłeś poniżej 20 gr i tak masz zysk.Jak Ciebie zaskoczyła emisja swojskich akcji ? i nic nie wiedziałeś o niezrealizowanych kontraktach...to jesteś dup...
Jeśli chcesz być wiarygodny (chociaż już wiarygodność wyczerpałeś )-chociaż zostawiam Ci 1 % , to napisz ludziom kiedy zaczniesz podbijać kurs z dokładnością do 1 tygodnia.Jak nie napiszesz to Twój temat powinien być zablokowany.Amen.
Uważam, że akcje BGE należy natychmiast sprzedać !
Jeżeli tu jeszcze kiedykolwiek będą wzrosty, to zawsze zdążycie kupić ponownie - najpierw jednak poczekałbym na jakieś 3 czy 4 kwartały systematycznego wzrostu zysków pod rząd.
a konkrenie to wszystko wskazuje ,że Olek wywala i pisze ,żeby inni tego nie robili....prosze uwazać na niego.....do Mdevelop tez zacheca a tam nisko , bardzo nisko
obserwator! masz rację, jeśli ktoś coś jeszcze ma i jest na lekkim plusie powinien wywalić wszystko, a dużo ludzi kupowało poniżej 20 groszy, przecież tu co najmniej od września 2012 same kłamstwa w komunikatach i nie realizowanie kontraktów.
Oczywiście, ad, a dna nie widać.
Trend spadkowy jest bardzo mocny, to się nie zmieni z dnia na dzień, nawet, jeżeli jakiś naiwny nadal wierzy w spółkę, bajania jurka, aleksandra czy awe, to spokojnie zdąży odkupić - o ile ponowe pakowanie się w tę wydmuchę będzie jeszcze miało jakikolwiek sens.
Dnia 2013-04-18 o godz. 15:15 ~observer napisał(a):
> Oczywiście, ad, a dna nie widać.
Trend spadkowy jest bardzo
> mocny, to się nie zmieni z dnia na dzień, nawet, jeżeli
> jakiś naiwny nadal wierzy w spółkę, bajania jurka,
> aleksandra czy awe, to spokojnie zdąży odkupić - o ile
> ponowe pakowanie się w tę wydmuchę będzie jeszcze miało
> jakikolwiek sens.
Wiesz to może i odbije kiedys za kilka kw. ale można odkupic to przy ewentualnie 10-15 gr, bo to co widac i to co spółka prezentuje na dzień dzisiejszy to wiecej ona nie jest warta.
Dnia 2013-04-18 o godz. 15:39 ~ad napisał(a):
> można
> odkupic to przy ewentualnie 10-15 gr, bo to co widac i to
> co spółka prezentuje na dzień dzisiejszy to wiecej ona nie
> jest warta.
Nie wyżej, a raczej niżej. :)
kto zainwestował w akcje bge niech poczeka cena 3zl wróci
sytuacja w firmie zaczyna sie stabilizować i niedługo zostaną podpisane nowe kontrakty z 2 spółkami
co do biogazowi caly czas trwaja rozmowy i podejmowane decyzje w rozpoczęciu prac nad budowa
co do dzisiejszej ceny akcji myśmy żadnej akcji nie sprzedali cena w tej chwili jest ustalona przez zwykłych drobnych akcjonariuszy którzy chcieli zarobić w ciągu tygodnia lub miesiąca a ze sytuacja w firmie sie pogorszyła nie z naszej winy chodzi o kontrakt z początku roku drobni zaczęli sprzedawać akcje i przebijać sie do dołu
dla tego pisze do tych co mi zaufali i byli zemną od 17gr nie sprzedawać akcji cena bge sie unormuje
maksymalna cena jaka może paść na bge w tym roku tu 5zl
pisałem o 40zl po wybudowaniu biogazowi i rozbudowaniu firmy cena za akcje 40zl jest możliwa i realna ale na to trzeba poczekać
pisałęś tez ze M DEVELOPMENT wybije na 1 zł i co ? pisałes to 2 miesiace temu, jest inwestor wykłada 5 mln po 10 gr akcjie na rynku po 7 gr i co ? kurs ani drgnie !
Pisałes aleksander ze macie m development wiec co tam sie dzieje ?
Jakie macie rachunku maklerskie ? Jaka prowizja za sprzedaż/kupno ? Ja do tej pory 0,39%, a znalazłem takie gdzie najwiekszy bank w Europie otworzył biuro maklerskie i dają 0,19% na stałe ? Korzystacie ? Opłaca sie ?
SPOLKA KTORA JEST W LIKWIDACJI WLASNIE PRZEBILA BGE
NAPISALEM CO NIE KTORYM NA MAILA BY SOBIE ZAINWESTOWALI W DREWEX NA 18GR
CI CO MNIE POSŁUCHALI NIECH SIE CIESZA
PO PARU DNIACH NA GLOWNYM FORUM BGE NAPISALEM JAK BYLO PO 28-30 GR
ALE BANDA MATOLOW WIEDZIALA LEPIEJ
JA WAM NIE BEDE MOWIL KIEDY KUPIC I KIEDY SPRZEDAC
TO SAMO BGE NA TO PRZYJDZIE CZAS KTO MA ZAINWESTOWANE PIENIADZE W BGE NAPEWNO NIE STRACI
Z PUNKTU WIDZENIA NIE DALO RADY ZROBIC TAK BY Z 6-10GR BYLA STALA CENA 2.5-5ZL SPOLKA NIE JEST NA TYLE ROZBUDOWANA BY PO TYLE AKCJE CHODZILY CO DO DRUGIEGO DO NIE MOJA WINA ZE NA POCZATKU ROKU ZACZELY SIE PROBLEMY W SPOLCE Z KONTRACHENTAMI
CO DO SPOLKI W MOMENCIE ROZBUDOWANIA O PLANOWANE PROJEKTY SPOLKA BEDZIE PO LEPSZEJ CENIE NIE BEDE MOWIL JAKIEJ ALE NAPEWNO KAZDY BEDZIE ZADOWOLONY
CO DO DREWEXA CENA BEDZIE DUZO WYŻSZA
A TO WASZA DECYZJA CZY ZAROBICIE SOBIE 20% 50% CZY 500%
to już BGE nie jest Twoją/Waszą perełką jak zapewniałeś?
nie pisz że żal Ci ludzi i chcesz im pomóc bo wystarczy już dymających na forach.
aha to chyba trochę straciliście kasy ( bo -40% tylko dziś brzydko to wygląda)
skoro podobno mieliście kilka mln akcji
dziś dokupiłem ładny pakiet i zobaczymy czy się przejadę czy zyskam.
mam nadzieję że to 2-gie