współczuję tym co nawet z 1 S ka zostali a wczoraj to byl jakis horror z łatwocią poszli 2% by potem oddac wszystko. A dzisiaj ? ciekawe czy ktos wytrzyma takie wahania ja sie poddałem w tamtym tygodniu.
jak czytam ustalenia to sie okazuje ze obie strony mwia co innego dzisiaj i pewnie jutro euforia ale czy aby uzasadniona, nie jestem pewien sukcesu USA raczej wycofały sie okrakiem? jedno jest pewne świat zwariował, ONZ po co to komu? NATO does not exist liczy się brutana siła. łudzie giną nie wielu to przeszkadza a teraz wyobrażcie sobie ze jestesmy palestynczykami czy libanczykami.
Iran twierdzi, że to oni mają sukces i Amerykanie zgodzili sie na to co oni chcieli. https://wiadomosci.wp.pl/wojna-usa-iran-wstrzymana-teheran-reaguje-relacja-na-zywo-7272735383660736l.
Pisałem wczoraj, ze nie bylo chętnych do shortowania. To sie wysmiewalisci. Bylo to widac golym okiem. Hehehe, ciekawe jak tam 7777 bo ten krach to dziwny jakiś jest. Czy krach nie jest w kolorze czerwonym? Hihihihi
Ciekawe jak tam fale ? Nie pofalowało chyba w tym kierunku co trzeba. Oczywiscie ze mało kto wytrzyma takie ruchy. Na pewno nie shorciarze bo to cienkie bolki jak widac. Buhahaha I tak od kilku lat. A oni nadal wyczekuje krachu. Ale wtedy 1kontrakt na S odda im co wszystko potrącili. Hehehe
4k to jak w banku. Moze nawet i dzis - hehehe. I powiem Wam, ze swiece tygodniowe sie liczą. Dzienne to są tylko po to by je negować. Hihihi wczorajszy to byl odwrócony młot. Tak jak pisalem. Hihihi
Szykują się bardzo obfite żniwa dla miska Oj będzie to długi ostry zjazd Nic wiecznie nie trwa a wzrosty jak ka,dy wie były nieuzasadnione tylko sztuczne pompowanie
Nie wierze, ze Ty znow. Jakbyś wczoraj napisał, ze wzrośnie do takiego poziomu. A Ty po fakcie sobie dopasowujesz. Czlowieku, a jutro wyliczysz znów inny poziom. Czy to.madre? A takiego ruchu na wyliczyłeś. Buhahaha
Nie wiem co wy macie z tym jutro ... wczoraj 2491 było 1.282 fibo po czym kraszek zapłacił Dziś jest 1.618 finob trza grać a nie myśleć co bedzie jutro ... Kto to wie co będzie jutro ? nawet co dziś to % wie ...
moze byc tak ze usa po wysokim otwarcie wybiora poludniowy kierunek lub nawet przed otwarciem sadze ze podazymi nieśmiało za nimi obstawiam zamkniecie ponizej 3500 ale bedzie sie bujało
Złotówki nam wykupią, akcje , no wszystko wszystko skupujom. Bedzie gruby zysk - to pewne...a krach? Po co komu krach jak wszystko gra i buczy i rwie samo do góry - hehehe