Tu nikt nie wie co sie wydarzy jutro, a co mowic Ty mlody, a o gosciu nie wspomnę. Buhahaha, Trzymcie sie ramy... bo wasza glupota jest wieksza niz wszechswiat.
Gdybyś dyletancie posiadał system transakcyjny od brokera to byś wiedział dlaczego kursy poruszają się tak a nie inaczej. Ale ty posiadasz tylko swój zeszyt więc jesteś zielony.
Zadales pytanie bo Ty wiesz, ze tam bedziemy dzis lub jutro...czekamy i sie posmiejemy z Twojego duletanctwa!!!
~młody odpowiada 77777777777772026-03-04 12:51IP 91.94.116.*
3200 to będzie dzisiaj czy dopiero jutro?Pytam bo jestem nowym graczem.
Piobor chce być forumowym guru opierając się tylko na obrazkach które sobie rysuje korzystając z różnych portali finansowych. Nie posiada rachunku maklerskiego więc nie widzi notowań FW20 w czasie rzeczywistym, nie mówiąc już o wykresach z rynków bazowych. To taki ślepiec udający przewodnika.
Proszę się nie kłucić jutro każdy dostanie co jego. Otwarcie na 3290 i z marszu na 3300+. Małe kitraszenie i dalszy powolny wzrost. Wątpię aby było otwarcie nad 3300 i zejście na 290 ale więcej niż podane wartości nie ma sensu dawać. Kasowy. Wciąż mnie drażni że nie odbiliśmy niższego poziomu tj 3210+ Na razie na to nie ma perspektyw wg mnie chyba że siłowo to zrzucą(poprzednio przy 480 też łudziłem się o uderzenie w 510+).
nie nie napisałem bo nic nie mam ustawiam sie jutro po tłuste S na otwarciu zobaczymy jak beda chodzic kontrakty amerykanskie ale podejrzewam ze w okolicach 3370-80 w wersji optymistycznej. Z akcyjnych mam tylko całą 1 sztuke S na miedzi. Ja przewiduje jutro wyzsze otwarcie i zjazd a czas pokaże.
Gosciu chyba sie czerwieni bo nie trafil z kolorem - hehehe. A co to mialo sie czerwienic? Dodatkowo trafil jak lysy grzywka wiemy o co - hihihi, taki ten gosc to żartownis jak widać - hehehe
Terminator, wszystko widac na wykresach, a jak nie umiesz znalezc formacji to wlasnie klepiesz co klepiesz. Dodatkowo dlaczego zejscie bylo do ca3240. Bo tam jest fibo 38 wzorstu. A co myslisz ze poziom wypadl bo ktos rzucil moneta? I teraz powinien byc retest tego poziomu. No i tam nastapi decyzja co dalej, czy w gore jak juz wielokrotnie bywalo czy teraz szukamy 50fibo.