Jeszcze jedno trzepnięcie musi iść bo nie ma to tamto i jak można 840+ odhaczyć to należy to zrobić nikt kasy nie marnuje. Od 860 do 840+ powinna następować przesiadka z warunków dziennych niby 810 ale czy tak zaraz od razu... .700 to na razie odległa perspektywa jak na moje zapatrywania.
Natomiast na w20 dziennym SMA 200 obecnie jest 2615 i pnie się do góry więc perspektywicznie tej jesieni w okolicy 2700 ( w przypadku zaistnienia "zdrowej" korekty) może ukształtować się wsparcie.
Człowieku przy tak rozchwianym rynku trzymasz pozycje tygodniami? Nie wierzę. I jeszcze granie na średnie arytm. , które są w .uj wolne i nieprecyzyjne... nie wierzę.
Chyba, że w fundzie siedzisz... albo co gorsza na demo... choć nie podejrzewam.
Nie gram na średnie tylko własnym algorytmem, ale tak trzymam pozycje długo, średnio 1,5 miesiąca i staram się grać z trendem. A na średnie długookresowe popatruję żeby mieć orientację w przestrzeni.
Dla mnie to jest śmiech. 920mln przygniotło rynek o 2%. To jest naprawdę niezrozumiałe. Były obroty po 1,5-2 mld i nie przygniatało to rynku. Teraz spiskowa teraz. Nikt. Ie chciał oddawać akcji I musimy przyshortowac żeby dobrać towar. Hihihi, tak sobie wymyśliłem. Chyba ok prawda?
Nie wiadomo, mam nadzieję, ze 2900zrobimy. Jutro chce zakończyć tydzień w tej okolicy i mieć wolny weekend. W piątek mam wolne - hehehe. Dla mnie robia co chca u nas. Dlaczego nikt sie nie postawić? Dlaczego? U nas jest wyczekiwanie na fix i wtedy pakowanie akcji. Tragedia
Czasami tutaj wchodzę i widzę jak piszesz sam ze soba. Dam ci dobrą radę, zrób sobie na chwilę przerwę, odpocznij i wróć z powrotem. Czasami takie przerwy dają więcej niż mógłbyś w tym czasie zarobić
A taki se-bi się z tobą integruje i podejmuje decyzję podpierając Twoimi postami. Forum to nie kartka. Będziesz miał na swoim koncie (nawet nie sumieniu) kolejny płacz "dom rodzina dzieci komornik z banku ratujcie co ja mam teraz zrobić". Szkoda dziergać gar-fild
Taki Se-bi to ma zysk ładny. Tylko pytanie czy cashowac czy czekać? Rynek to nie tylko shortowanie. Nauczcie sie tego. Bo na L mozna bylo więcej wyjąć niz na S. Pa i jie zagaduj bo mnie juz tu myślami nie ma - hihihi
Może w ogólnym rozrachunku i tak jest jednak z obecnej pozycji jak pisze to "popłynie" i "się nie podniesie" ale czytać cza umić. Mnie to rybka już trochę. Widać że nie specjalnie wiecie w co "gracie" albo ja nie wiem... i to tylko moje fantazje percepcji i zasad.