Koniec shorciarzy bliski na FW. Hihihi, piękne czasy. Piękna sesja - buhahaha, na L zabrakło odwagi i niepotrzebnie, achhh taki los taki los. A więc wiedzą już że wygra Trzasku. No to Nawro w potrzasku - hihihihi, otwieramy szampana w poniedziałek Pany.
A ja zostawiłem symboliczną pozycję. Albo będę się cieszył że nie wygrał .... albo że pozycja zrobi :-) Tak czy inaczej jakaś radość będzie. Gdyby nie wybory to bym tylko delikatnie zmkiejszył pozycjię. Podziękować losowi że zrobił to zejście dla mnie :-)
No i mamy diament kontynuacji. Zakres diamenty ok 300 pkt. Widzimy się na 3050. To ja Wacław do was pisał. Zmiana planów Pany - hihihihi, piknie piknie piknie
Ja widzę że jankesi wczoraj skończył całą falę korekcyjną A i zaczął B to i my na 2500 pójdziemy bez względu na wybory chyba że coś Ukraina Rosja się zakończy...
W tym tygodniu wzrostem raczej wycenili wygraną Trzaskowskiego. Korekta to były wątpliwości że jednak może nie i odbicie banków od oporu. Jak wygra Nawrocki zmasakrują banana. Jak Trzaskowski pewnie wzrost ale raczej część już w cenie.
Jak ma wygrać Trzaskowski jak w pierwszej turze razem z lewicą i trzecia drogą miał mniej niż 45% ? Przecież oczywiste jest że ma małe szanse ... Kaczyński znowu postawił na gościa niezwiazanego z 8 latami rządów PiS przez co nie było go jak grilować Trzaskowskiego można było za wiele spraw łącznie z rządami PO grilować
Wygra Trzaskowski, dziś rozmawialem ze swoja babcia i przekonalem ja, żeby swoj drogocenny glos oddała na Trzaska. Msci pol też to wycenia. Jedziemy w górę 100pkt - hihihi niedowiarki, a może wyży - hihihi
Dzisiaj widać jak fundy wielbią naszego Donalda :))) W sumie trzeba przyznać, że dzięki jego zimnej krwi jak powiedział spokojnie do rynków gdy Trump zaczął reformy sprawiają, że jesteśmy na WIG20 gdzie jesteśmy. Jutro więc nasz Donald powie niedowiarkom jakie plany i w ogóle co trzeba :)))