I niech ktoś powie że na takim rynku AT ma znaczenie. Nieźle sterują rynkami. Jak groziło że u Jankesa się dno urwie bo zaczęli opadać to nagle info. Gdyby nie info to u nas też już zaczynały się nerwy. Europa się zamknie i Jankes wróci do spadków. Przetrawią wszystko na spokojnie i stwierdzą że nie ma powodu do radości. Według mnie to cła na Meksyk i Kanadę były w cenie a zaskoczyły cła na Chiny plus mowa o Europie. Z ceł na Chiny tak łatwo się nie wycofają bo nie mają tam z kim rozmawiać a Trump za dumny by uznać że to błąd i by samemu się wycofać.
Qna już tyle siedzę na tych S że mam dość. Dziś mogli spokojnie 100pkt polecieć. To kombinują. Walić tą giełdę. Grajcie sobie sami. Ja odchodzę bo to w głowie się nie mieści co oni czyli i wy robicie...
Dziś tykneli mój poziom brania S. Coraz lepiej to wygląda. Jednak mimo ze jestem na S to nie jestem w stanie pojąć dlaczego spadliśmy blisko 3pp, a giełdy faktycznie uwikłane w cła nie aż tak głęboko. Jak zwykle banan umartwia się za cały świat. A więc dla mnie dobrze :-) Leszczu nadal S...
Na Japonię cła nie nałożyli a spadło mocno za to w Chinach się żadnymi cłami nie przejęli co widać po ich indeksie. Za to my się martwimy (prawie) wszystkim co się dzieje na ziemskim globie.
Ale mialem nosa, że pogoniłem te krótkie. Jutro luka up się szykuje i z zysku shortom zostanie nic... Co to za g z tych S jest. Drzwi za wąskie będą - hihihi teraz to niech se rośnie i na 2800 buhahahah
Flaga powiewa na s&p :-) mamy 6400 na wyciągnięcie ręki - buhahahaha lecimy bez trzymanek. To my odpowiednio 2550 i rozważania co niektorych w dupkę pani mani. Hihihi
Tych wzrostów ja wcale nie jestem pewien ale że mam L to miło by było pierw 2430 trzeba pokonać a tam coś gruby kombinował i też to widzieliscie a spadek lip niewielki więc nie zamykal ostro ani na 2460 ani na 2390 więc podmieniał ile mógł więc wieloryb startuje tylko gdzie?
Ale to chyba na Polskę te cła nałożyli , minus 51 pkt, a Jankes ma to w ... I fut wyszedl na neutral prawie. Buhahaha my to rzadziole jednak lub zbierają towar tylko furczy. Jutro nikt nie odda po taniości- buhahahaha
Cześć, długo się misiaczki chyba nie nacieszyły na dziś dzień, dolar leci na 4 zł, bitcoin powyżej setki, jakieś odbicie za oceanem, zaraz USA mogą świecić na zielono, jutro pewnie z luką otwarcie, jak tu zostać na noc z jakąś grubszą pozycją i spać spokojnie......przy takiej zmienności.. jak patrzę na bananas to aż się prosi zaliczyć 2480 albo nawet 2570, zrealizowalibyśmy zasięg ORGR, pozdrawiam
Ja to się w strzelę teraz mnie zmęczą ani w jedna ani w drugą co za banan jutro się zobaczy lecz raczej wzrost chodzę mam gdzieś wewnetrzne przekonanie że niedźwiedź musi dojść do głosy na kilka dni co jakiś czas
Niby banan ładnie odbił ale jakoś tak bez przekonania rosną. To nie ten sam banan co w zeszłym tygodniu. Jankeskie odbicie też jakieś śliskie jakby je mieli zamiar oddać.
Tobie ravcio to zawsze coś nie pasuje. Ciesz się Lki dały zarobić dzis. Jutro możliwe że Ski będą się cieszyć ;-) Maruder z Ciebie ravcio. Bierz L to będziesz wspierał i może szybciej ruszy do góry maszyna ;-)
A więc znów to jutro zrobią? - ruszą w górę? Trochę zaczynam żałować, że wczoraj nie zamknąłem pozycji po kosztach. No nic bujamy się dalej. Leszczu nadal mam S, ale coraz mniejsze przekonanie do nich.
Taki glupi rynek. Powinno być abc i dopiero w górę. Ale jak widać AT ma się jak ... trzeba bedzie przełknąć żabsko...eS brać wyżej. Ale może zrobią jakąś zwałkę z rana
Jak ma przyjść to rano bym stawiał kasowanie S i dopiero nurek lecz nie dołożę S jak by tak było bo jakiś ostry ruch gruby szykuje a szczekać mi się nie chce miał się odbić od 30 i cofka pod to zagrałem ale lipa