Ludzie przeczytajcie poprzednie posty,jest ich duzo.Czy nie myslicie,ze to wszystko z tymi adresami to podpucha? Acz kolwiek kilka adresow wloskich mozna dostac na forum ,ale nie radze pytac tylko szukac.Jak to sie mowi adresy trzeba wydeptac i ci wsszyscy spece od importu tak to sobie tlumacza spszedajac Wam lipne adresy .Intensywnie sledze posty zwiazane z importem odziezy.Twierdze,tym samym,ze jezeli sami sobie w internecie tych adresow nie znajdziecie,ktore znalezc mozna co prawda,lub nie macie przyjaciol ktorzy jezdza w te miejsca to nie ma sensu ich odkupowac za 200 czy 300 zl naprawde. BO TO JEST ZAZWYCZAJ SCIEMA !!!!!!!!!!
Jaka ściema z tymi torebkami po 6 euro to nie jest żadna cerata. Ostatnio kupiłem we Włoszech torebki po 4 euro i niczym nie różnią się od tych droższych, a szczerze szybciej je sprzedałem od tych po 6 albo 7 euro.Nawet chcieli mi niektóre sprzedać po 3,2 euro ale bałem się bo nie wiedziałem jak to będzie się sprzedawać. Teraz w niedziele jak pojadę po towar to kupię te tanie torebki.
Super przebicie można zrobić jak na sklep się wsadzi.
Zawiozę od zaraz do Włoch w miejsca, w których zaopatrują się najwięksi importerzy odzieży z pod Łodzi i Warszawy. Sam jeżdzę tam ostatnio np.po płaszcze od 14 euro w góre. U nas w hurcie 100% narzutu a w sklepach te włoskie płaszcze od 240zl w góre. Spodnie, bluzki, materiały, obuwie i galanteria skórzana. Do tego dorzucam wszystkie adresy, które pojawiły sie na forum i te, które sie nie pojawiły i nie pojawią, bo nie ma ich na internecie tak regiony producentów. Również adresy do Turcji (Istanbul) z tanimi hotelami lub zawiozę...cena do uzgodnienia...cały czas posiadam towar, który można obejrzeć czy warto (na chwilę obecną turecki i włoski. adimex@onet.eu
Dnia 2008-11-14 o godz. 12:14 ~ADIMEX napisał(a):
> Zawiozę od zaraz do Włoch w miejsca, w których zaopatrują
> się najwięksi importerzy odzieży z pod Łodzi i Warszawy.
> Sam jeżdzę tam ostatnio np.po płaszcze od 14 euro w góre. U
> nas w hurcie 100% narzutu a w sklepach te włoskie płaszcze
> od 240zl w góre. Spodnie, bluzki, materiały, obuwie i
> galanteria skórzana. Do tego dorzucam wszystkie adresy,
> które pojawiły sie na forum i te, które sie nie pojawiły i
> nie pojawią, bo nie ma ich na internecie tak regiony
> producentów. Również adresy do Turcji (Istanbul) z tanimi
> hotelami lub zawiozę...cena do uzgodnienia...cały czas
> posiadam towar, który można obejrzeć czy warto (na chwilę
> obecną turecki i włoski. adimex@onet.eu
Dnia 2008-11-14 o godz. 12:14 ~ADIMEX napisał(a):
> Zawiozę od zaraz do Włoch w miejsca, w których zaopatrują
> się najwięksi importerzy odzieży z pod Łodzi i Warszawy.
> Sam jeżdzę tam ostatnio np.po płaszcze od 14 euro w góre. U
> nas w hurcie 100% narzutu a w sklepach te włoskie płaszcze
> od 240zl w góre. Spodnie, bluzki, materiały, obuwie i
> galanteria skórzana. Do tego dorzucam wszystkie adresy,
> które pojawiły sie na forum i te, które sie nie pojawiły i
> nie pojawią, bo nie ma ich na internecie tak regiony
> producentów. Również adresy do Turcji (Istanbul) z tanimi
> hotelami lub zawiozę...cena do uzgodnienia...cały czas
> posiadam towar, który można obejrzeć czy warto (na chwilę
> obecną turecki i włoski. adimex@onet.eu
Witam
jestem zaineresowana oferta, prosze o kontakt: sjbglobal@yahoo.com
pozdrawiam
Bogna
Dnia 2008-11-14 o godz. 21:32 ~kazun napisał(a):
> Witam
> Posiadam adresy
> Wożę ludzi po towar do:
> Francji 650zł
> Włoch 700zł
> Czech 220zł
> wyjazdy ze Szczecina co tydzien
> tel:665321920
Witaj Kazun
jestem zainteresowany Twoja oferta, jezeli jest nadal aktualna prosze o kontakt sjbglobal@yahoo.com
Jacek
Boże proszę powiedzcie gdzie można kupić najtaniej odzież i torebki! we Włoszech lub Czechach
Mój jedyny sklep plajtuje,:( konkurencja!:(
Bardzo państwa proszę!
we wloszech mozna kupic tanio torebki, buty i wszystko co sobie wymarzycie, jest tylko jeden warunek! Musza byc duze ilosci, wtedy warto jechac 3 tys. km, wydac 70 euro na autostrade wloska, 8 euro Brennero i niecale 8 euro austria, nie wspominajac o tak zwanych tanich hotelach. Jak ktos mowi po wlosku moze uda sie za 50 euro.
w innym przypadku, jesli potrzebujecie towaru tej jakosci do sklepu nie warto tracic kilka dni na wyjazd.prostsza sprawa jest udac sie do RZGOWA kolo Lodzi Centrum Ptak i poszukac tam artykolow potrzebnych.
ceny maja zblizone, towar aktualny jak chinczycy we wloszech, dlatego ze hurtownicy ze rzgowa kupuja we wloszech bardzo duze ilosci i chinczyk robi wtedy dobra cene.
Chinczykow we wloszech cala masa nie sposob ich nie zauwazyc: Rzym, Neapol, Mediolan i kilka innych mniejszych miasteczek, nie jest trudno ich znalezc.
pojedyncze torebki u chinczykow kosztuja od 10 euro nowe modele stare mozna znalezc nawet po 5 euro
buty chinczyk sprzedaje minimum 12 par z jednego modelu i koloru kozaki nawet od 12 euro za sztuke
Witam wszytkich
Odsprzedam część towaru po cenie zakupu. Jest to odzież damska bardzo dobrej jakości. Fajne wzory dobrze sie sprzedają ale niestety przy składaniu zamówienia popełniłam błąd i mam po 2 kartony a to trochę zadużo dla mnie. W kartonie jeden wzór rożne kolory i rozmiary S M L XL.
Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt to prześle zdjęcia i więcej informacji na meila.
Polecam warto!!!!!!
Witam wszytkich
Odsprzedam część towaru po cenie zakupu. Jest to odzież damska bardzo dobrej jakości. Fajne wzory dobrze sie sprzedają ale niestety przy składaniu zamówienia popełniłam błąd i mam po 2 kartony a to trochę zadużo dla mnie. W kartonie jeden wzór rożne kolory i rozmiary S M L XL.
Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt to prześle zdjęcia i więcej informacji na meila.
Polecam warto!!!!!!
Witam.
Mieszkam we Włoszech na stale, znam doskonale język, posiadam busa towarowego. Chętnie nawiążę stała współpracę z osobami, firmami zajmującymi się handlem.
Mail kontaktowy casabella@email.it.
Witam serecznie
Jestem zainteresowana importem większych ilości odzieży damskiej (bluzka, sweter) z Włoch. Chciałabym prosić o kontakt osoby, które tam się zaopatrują. Iteresuje mnie jak wygląda tego typu handel, jaka jest jakość wyrobów i cena. Jeśli ktoś zechciałby udzielić mi takich informacji proszę pisać rybcia2905@wp.pl
POSZUKUJE KONTAKT Z TAKIMI FIRMAMI
Chciałabym otworzyć butik z odzieżą włoską , czy ktoś bedzie na tyle bezinteresowny aby podzielić się kontaktami na odzież , obówie i galanterie skórzaną damską i męską. Konkretnie poszukuję hurtowni włoskich i chińskich ale sprawdzonych. Bądz informacje jak nawiązać kontakt z takimi firmami jak: KOR@KOR , ANNA BIAGINI , RINASCIMENTO , ROSSO DISERA, DENNY ROSE
Za każdą informację będę bardzo wdzięczna , proszę o kontakt na gg 5330977
Posiadam wszystkie Adresy center chińskich we Włoszech , Francji i Niemczech , a także mam dokładne informacje dotyczące chińskich dzielnic z hurtowniami . Dysponuje także cennymi wskazówkami .
Jeżeli interesują kogoś dokładne i zetlenie przygotowane informacje proszę o kontakt mailowy
Wielu mysle myli centra pod rzymem, neapolem i inne jako centra chinskie, sa to bowiem centra wloskie gdzie juz zadomowilo sie dosc duzo chinczykow, prawdziwe centra gdzie sa tylko chinczycy sa kilka kilometrow od Firenze i choc mieszka ich tam kilkanascie tysiecy na ulicach widac sporadycznie chinczyka, wszyscy w barakach pochowani szyjac dzien i noc, mieszkajac i jedzac przy maszynie do szycia. Nieprzyjemny widok, straszny smrod, szkoda ze to wlasnie te rzeczy jakosciowo warte kilka euro przywozi sie do Polski!
Chetnie udzielimy kilka info dla zainteresowanych,
Oczywiscie GRATIS!!!!
tez uwazamy ze to chore sprzedawac adresy ogolnie dostepne i miejsca wcale nie pochowane pod ziemia!
Wymienie sie na kontakty w Udine, Trieste i Padova.
Odziez, buty, paski, torebki, portfele, bizuteria.
Interesuja mnie tylko kontakty hurtowni we Wloszech.
witam
Interesuje mnie odzież chińska z metkami made in italy. Dokładnie chciałbym się dowiedzieć gdzie można kupić hurtowo taka odzież. W Polsce można kupić, ale od pośredników, a interesuje mnie bezpośredni kontakt.
Pozdrawiam i czekam na propozycje.
sibirak@wp.pl
Witam
posiadam adresy
organizuje wyjazdy po towar
(odziez obuwie bizuteria torebki)
do
-Wloch 700zł od osoby
-Francji 650zl od osoby
wyjazdy ze Szczecina
tel 665321920
Witam, jestem tłumaczem języka włoskiego, od 3 lat zajmuje sie pomocą w importowaniu z włoch samochodów, skuterów, części samochodowych oraz maszyn rolniczych(średnio dwa razy w miesiącu jetem we Włoszech). Mam doświadczenie w załatwianiu formalności, praktyczną znajomość włoskich przepisow podatkowych, praktyczną znajomość języka i bardzo dobrze znam ten kraj. Wiem też dużo o tamtejszym przemyśle tekstylnym i odzieżowym. Wiem gdzie znajdują się wielkie centra odzieżowe, a także mam kontakt do chińskich szwalni które naszywają metkę "made in italy", mam też namiary na chińskich importerów.
NIE sprzedaje adresów(posiadanie adresów paru centrów i tak nie pomoże jeśli nie zna sie języka, przepisów podatkowych oraz kraju). Oferuje swoje usługi jako tłumacza podczas wyjazdów do włoch, oraz kontakt telefoniczny do chińskich eksporterów i fabryk zajmujących produkcją odzieży.
Kontakt tel. - 792-430-156
mail. - autopolonia@gmail.com
Witam!! poszukuje hurtowni z dobrej jakosci obuwia i ciuchow typu rossa di sera nie interesuja mnie ciuchy chinskie..prosze o kontakt na gg 8687665 lub na mail : godik@o2.pl ...
Prosicie o informacje,podajecie ceny,organizujecie wyjazdy,każdy chce zrobić "biznes".
Proszę Was jeśli ktoś chce kupić trochę towaru do handlu, jedzie do Włoch czy Francji,marnuje 3 dni(niektórzy 2 dni-śpią w samochodzie- rekordziści jadą w dwie strony bez snu),traci dużo zdrowia,niedojada itd...nie ma to sensu!!!Czy w tym czasie "Pani Lusia " nie nakradnie za dużo w sklepie???
Czy warto?czy kupicie taniej niż w Polsce(każdy wie gdzie i nie trzeba za takie info płacić).
Zawsze ilość daje dobrą cenę i na tym polega import , kupujesz towar za milion euro - to dostaniesz dobrą cenę.Jeśli kupujesz do sklepu daj sobie człowieku spokój z wycieczkami do Włoch - jedyna ich zaleta to piękne widoki i możliwość zboczenia z trasy zaledwie o 100 km żeby się wykąpać i zjeść prawdziwą Pizzę w Rimini.
p.s.moja wypowiedź nie miała na celu obrażania nikogo,lecz niodpartą chęć wyrażenia opinii.
Pozdrawiam i nie czekam na ripostę!!!
hej Bravo! to wielkie brawa za te wypowiedz, z ktora sie bardzo zgadzamy! Polak nie chce dac zarobiac, bo mysli, ze inny sie kokosow na nim dorabia. A prawda jest taka, ze po towar do jednego sklepu napewno sie nie oplaca jechac. No, ale.. madry po szkodzie
Pewnie Bravo
samemu po towar do jednego sklepu to sie nie oplaca
koszt takiego wyjazdu do Wloch czy do Francji to ok1500zł
ale jest tam taniej niz w Polsce o ok 10 zł srednio na 1 szt
wiec i dużo wiekszy wybor do Łodzi tez trzeba jechac i tracic czas
ja organizuje wyjazdy i wiadomo ze musze zarobic przeciez nie ma nic za darmo w cenie jest przejazd w dwie strony i przewoz zakupionego towaru
wiecej informacji pod nr tel 665321920
info dla tych którzy mają zamiar jechać z Kazunem ze Szczecina do Włoch.
Gorąco polecam tą osobę , sama byłam i jestem zadowolona z zakupów.
Kierowca 100% pewny
-------------------------------------------------------
Zgadzam się w 100% z opinią o KAZUNIE i przy okazj pozdrawiam
Jestem z łodzi.Uważam wyjazd za b.udany
Drogi panie jarasvip pracuje w branży odzieżowej od kilkunastu lat i znam się na ubraniach, materiałach - wiem jak powinna wyglądać oryginalna odzież wysokiej jakości i zaręczam, że to wszystko co Wy "wszyscy wyłączni importerzy" oferujecie swoim klientom to jest wielka kupa g...... Tylko naprawdę nieliczni z Was mają towar godny uwagi.