• Re: wizerunek firmy - pomoc potrzebna Autor: ~piotras990 [88.156.65.*]
    cześć
    własnie pisze prace mgr pt"System identyfikacji wizualnej w kreowaniu wizerunku uczelni". i był bym wdzieczny za wszelka pomoc w dotarciu do materiałów dotyczacych wizerunku jak i wszelkich info o SIW
  • wizerunek firmy - pomoc potrzebna Autor: ~eve84 [83.12.69.*]
    witam :)
    Piszę pracę inżynierską na temat wizerunku firm świadczących usługi gastronomiczne czy możecie polecić mi literaturę? Czas nagli a ja jeszcze nic nie znalazłam:(
    Z góry dzięki za pomoc.
    Pozdrawiam :)
  • Re: wizerunek firmy - pomoc potrzebna Autor: ~Anika [84.72.67.*]
    Pewnie nie będę zbyt orginalna;) Jak większość osób tutaj szukam pomocy do napisania pracy: "Wizerunek firmy turystycznej", oczywiście jak już uda mi się zebrać jakiegolwiek materiały, będę się nimi z chęcią dziliła z innymi osobami, które będą ich potrzebować. Interesuje mnie naprawdę wszystko na temat wizerunku firmy oraz public relations. W chwili obecnej nie mam za bardzo dostępu do polskich bibliotek dlatego też liczę na pomoc z Waszej strony, jakiekolwiek e-booki czy notatki na temat będą wielką pomocą
  • marka Żywiec Autor: ~esperansa [88.199.79.*]
    witam w swojej pracy licencj opisuje znana marke piwa ŻYWIEC bardzo prosze o opinie zwiazane z ta marka..tylko nie chodzi mi tu o walory smakowe piwa..pozdr
  • Re: wizerunek firmy - pomoc potrzebna Autor: ~Elwira [83.5.136.*]
    HEJ piszę pracę licencjacką na temat motywowania pilnie potrzebuje przykładu jakiejś firmy proszę pomóżcief
  • Re: wizerunek firmy - pomoc potrzebna Autor: ~emila [81.219.133.*]
    Pisze prace magisterska na temat wizerunku gminy i potrzebuje dobrego spisu tresci oraz namiarów na materiały, bądź jakichś dobrych materiałów. Jesli ktoś mółby mi pomóc to z góry serdecznie dziękuję.
    Pozdrawiam
  • Re: wizerunek miasta - pomoc potrzebna Autor: ~mada [156.17.129.*]
    witam,
    pisze pracę magisterską na temat czynników kształtujących wizerunek miasta jako marki i potrzebuję jakichś materiałów. Byłabym wdzięczna za pomoc. Z góry dziękuję.
    Pozdrawiam
  • Re: wizerunek firmy - pomoc potrzebna Autor: ~anulka [83.5.47.*]
    Witam. Potrzebuję info na temat tworzenia i rozwoju marketingu w firmie o branży IT. Dzięki
  • Re: wizerunek firmy - pomoc potrzebna Autor: ~Ewulka108 [83.28.61.*]
    Witam!!!
    całkiem przypadkiem trafiłam na te stronkę. Obecnie zbieram materiały do mojej pracy mgr temat mojej pracy to Analiza porównawcza wizerunku banków na przykładzie pko sa i pko bp. bardzo bym była wam wdzięczna za jakiekolwiek namiary gdzie moge znaleść jakieś materiały dotyczące tego tematu. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam!!
  • Re: wizerunek firmy - pomoc potrzebna Autor: ~Gabi77-75 [195.82.184.*]
    Pomoc 24/h - dla każdego !!!
    Kompleksowe zabezpieczenie małych i średnich firm!
    » Sektor prawny
    » Sektor księgowy dla małych i średnich firm
    » Oferta pełnej księgowości
    » Outsourcing

Usługi ADVO ASSISANCE w celu świadczeniu na rynku serwisu pomocy prawnej, organizacji obsługi doradztwa podatkowego zorganizowanej w oparciu o renomowane Kancelarie Prawne i doradztwa podatkowego z zasięgiem swojej działalności na terenie całej Europy. Usługa Advo Assistance jest produktem oferowanym przez Kancelarię Doradztwa Finansowego, która to prowadzi sprawy klientów od momentu zgłoszenia do zakończenia, organizując również konieczne zastępstwo procesowe. Wraz z biurem podatkowym zapewniamy obsługę prowadzenia Księgi Przychodu i Rozchodu oraz innych form usług księgowych.

www.gabi.advoassistance.pl
    z prawej strony - kliknij rejestracja
    proszę wpisać identyfikację AAPP 5923 oraz nazwa użyt. : gabi
    po zarejestrowaniu się zadzwoń:
    na bezpłatną infolinię 0-800 800 008 i zgłoś sprawę!
    Możesz też zadać pytanie: dziś pytanie - dziś odpowiedź !
  • Re: wizerunek firmy - pomoc potrzebna Autor: ~Legar [83.14.26.*]
    Wszystkich, którzy pisza pracę dyplomowa zapraszam na stronę www.pracedyplomowe.ulotka.biz
  • Re: wizerunek firmy - pomoc potrzebna Autor: ~sarkis [83.20.84.*]
    Witam

Pieszę prace magisterską pt "znaczenie instrumentów marketingowych budowie wizerunku firmy". jeżeli posiada ktoś może jakieś ciekawe art lub ksiązki proszę o kontakt.

pozdrawiam
  • Re: wizerunek miasta - pomoc potrzebna Autor: ~mada [82.21.185.*]
    witam,pisze prace na temat "czynnikow ksztaltujacych wizerunek miasta jako marki" i bylabym wdzieczna za kazda pomoc. Z gory wielkie dzieki:)
  • Re: wizerunek firmy - pomoc potrzebna Autor: ~smolus [83.142.75.*]
    Witam! Jestem w trakcie pisania pracy licencjackiej na temat "Kształtowanie wizerunku firmy na przykładzie firmy xxx" Mam prośbę do Wszystkich:) Potrzebuję przykładów analiz. Chodzi głownie o część praktyczną, o opisy, badania. Z góry dziekuję za Wszelką pomoc!
  • Re: wizerunek firmy - pomoc potrzebna Autor: ~miki0002 [81.219.133.*]
    Piszę pracę na temat wizerunku Urzedu Gminy w świetle badań marketingowych.
    Mam już trochę o wizerunku, kształtujących go czynnikach, ale jeśli ma ktoś jakieś ciekawe materiały na ten temat to będę bardzo wdzięczna. Mile widziana też część bibliograficzna. Jeśli ktoś tworzył ankietę do podobnej pracy, gdyż w 3 rozdziale mam zamiar umieścić ankiety mieszkańców, inwestorów i turystów gminy.
    Za wszelką pomoc będę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam
  • Re: wizerunek firmy - pomoc potrzebna Autor: ~MAXIGRACZ [193.219.28.*]
    kŁOPOTY ZE WZWODEM?! NIE STAJE CI TAK JAK POWINIEN? OTO ROZWIĄZANIE: MAXIGRA - POLSKI ODPOWIEDNIK WIAGRY. ORYGINALNY LEK NA SZTUKI I W OPAKOWANIACH PO 4! NIE WYMAGAM RECEPT!!! PEŁNA DYSKRECJA!
    KONTAKT: MAXIGRACZ@O2.PL
  • wizerunek firmy Autor: ~slawkozbiko [79.186.207.*]
    witam wszystkich serdecznie pisze prace o metodach kreowania wizerunku firmy na przykladzie firmy produkujacej maszyny rolnicze. potrzebuje pomocy. mam problem z dotarciem do literatury. szczegolnie interesuja mnie arytykuly na ten temat. zna ktos moze jakas ksiazke badz inne zrodlo wiedzy o targach i tym podobnych imprezach? z gory dziekuje za pomoc.
  • Re: wizerunek firmy Autor: ~lusia_b [83.22.141.*]
    Witam! Piszę pracę mgisterską na temat public relations a wizerunek firmy, potrzebuje pilnie pomocy co do badań wizerunku, mile widziane wszelkie materiały. Jak miałby wyglądać ostatni rozdział dotyczący badań? Z góry dziękuję!!!
  • Re: wizerunek firmy - pomoc potrzebna Autor: ~monika23 [83.31.185.*]
    cześć bedę pisać prace licencjacką temat kształtowanie wizerunku firmy. czy jest gdzies biblioteka w warszawie z taka literatura? prosze o pomoc
  • Re: wizerunek firmy - pomoc potrzebna Autor: ~monika23 [83.31.185.*]
    A jeśli nie ma to może ktos powie gdzie zdobyc literature? moze ktos ja nawet ma i byl by wstanie pozyczyc :)
  • kształtowanie wizerunku firmy Autor: ~Asia3 [83.11.179.*]
    Cześć właśnie zaczynam pisać pracę na temat kształtowanie wizerunku przedsiębiorstwa na przykładzie.... Proszę o wszelkie materiały na ten temat i tytuły książek z których powinnam korzystać.W zamian prześlę swoje materiały.bardzo dziękuję!!!
  • Re: wizerunek firmy - pomoc potrzebna Autor: ~monika23 [83.31.203.*]
    i co nikt nie pomoże :( nikt sie do mnie nie odzywa:(
  • PR jako element zarządzania wizerunkiem firmy Autor: ~Monika 22 [84.10.44.*]
    Cześć!
    Właśnie piszę pracę na temat : "PR jako element kształtowania wizerunku firmy na przykładzie Oriflame" byłabym wdzięczna za jakieś info o Oriflame np jakich technik używają do kreowania swojego wizerunku? a może ma ktoś jakąś ankietę o wizerunku?

Mogę polecić książki :
    Agnieszka Izabela Baruk "Marketing personalny jako instrument kreowania wizerunku firmy",Sam Black "Public relations", W.Budzyński "Wizerunek firmy.Kreowanie zarządzanie efekty"
    z góry dziękuję za pomoc
  • Re: wizerunek firmy - pomoc potrzebna Autor: ~alicja23 [83.4.223.*]
    Witam! Jestem w trakcie pisania pracy magisterskiej na temat "Kształtowanie wizerunku firmy poprzez public realtions na przykładzie firmy xxx" Mam prośbę do Wszystkich:) Potrzebuję przykładów analiz. Chodzi głownie o część praktyczną, o opisy, badania. Z góry dziekuję za Wszelką pomoc!
    Interesuje mnie również sam proces kreowania wizerunku, oraz zagadnienie reklama a tożsamość przedsiębiorstwa czy też zarządzanie wizerunkiem przeds.
    W związku z powyższym mam ogromną prośbę. Jeśli dysponujecie artykułami bądź też innymi materiałami odnośnie w/w zagadnień, to czy moglibyście przesłać mi je drogą mailową? mogą to być również fragmenty Waszych prac (o ile zechcecie się nimi podzielić. Byłby to wielka pomoc dla mnie. Mam już spore opóżnienie w pisaniu a czas nagli. Mój e- mail to alicia@vp.pl.
    z gory dziekuje ala
  • Re: wizerunek firmy - pomoc potrzebna Autor: ~Wojciech Kaniuka - E-Booki Zł [83.9.92.*]
    Witam.

Gratuluję, bardzo ciekawa strona. Przy okazji polecam coś na temat - www.wizerunek.kw.pl .

Z poważaniem,

Wojciech Kaniuka
    -------------------------------------
    Poznaj sekrety zdrady
    http://zdrada.zlotemysli.pl/wojciechkaniuka.php

Dlaczego tyle osób zarabia na ebookach?
    http://ebooki.zlotemysli.pl/wojciechkaniuka.php

--------------------------------------
    Jak uczyć się szybko, sprawnie i przyjemnie?
    http://szybka-nauka.zlotemysli.pl/wojciechkaniuka.php

--------------------------------------
    Chcesz wiedzieć jak zarabiam co miesiąc kasę?
    http://pp.zlotemysli.pl/wojciechkaniuka.php

----------------------------------------------
    Wojciech Kaniuka
    Najlepsze e-booki - wiedza, praktyka, relaks:
    http://www.zlotemysli.pl/wojciechkaniuka.php

Pakiety ebooków
    http://pakiety.zlotemysli.pl/wojciechkaniuka.php

WAŻNE!
    Chęć otrzymywania ofert ZM przyjmuję na adres
    e-booki.zm@kaniukawojciech.neostrada.pl

---------------------------------------------
    Wojciech Kaniuka - Autopromocja
    http://www.wojciechkaniuka.kw.pl
  • Re: wizerunek firmy - pomoc potrzebna Autor: ~86aaga [83.2.187.*]
    Witam, pisze prace licencjacką na temat "kreowanie wizerunku firmy poprzez public relations i sponsoring na przykaldzie firmy x", chcialabym zobaczyc przykladowy spis tresci pracy o podobnym temacie wiec jesli ktoś mógłby mi pomóc to bylabym bardzo wdzięczna! moj mail: galus23@wp.pl
  • Re: wizerunek firmy - pomoc potrzebna Autor: ~alicja23 [83.4.87.*]
    Witam! Jestem w trakcie pisania pracy magisterskiej na temat "Kształtowanie wizerunku firmy poprzez public realtions na przykładzie firmy xxx" Mam prośbę do Wszystkich:) Potrzebuję przykładów analiz. Chodzi głownie o część praktyczną, o opisy, badania. Z góry dziekuję za Wszelką pomoc!
    Interesuje mnie również sam proces kreowania wizerunku, oraz zagadnienie reklama a tożsamość przedsiębiorstwa czy też zarządzanie wizerunkiem przeds.
    W związku z powyższym mam ogromną prośbę. Jeśli dysponujecie artykułami bądź też innymi materiałami odnośnie w/w zagadnień, to czy moglibyście przesłać mi je drogą mailową? mogą to być również fragmenty Waszych prac (o ile zechcecie się nimi podzielić. Byłby to wielka pomoc dla mnie. Mam już spore opóżnienie w pisaniu a czas nagli. Mój e- mail to alicia@vp.pl.
    z gory dziekuje ala
  • Re: wizerunek firmy - pomoc potrzebna Autor: ~rainbow [83.30.35.*]
    witam piszę prace na temat KSZTAŁTOWANIE WIZERUNKU OSÓB PUBLICZNYCH PRZEZ INTERNET. jezlei macie opcje jakiej literatury bardzo proszę o przesłanie na meila rainbow130@interia.pl. z góry dzieki pozdrawiam.
  • Re: wizerunek firmy - pomoc potrzebna Autor: ~ania 24 [83.27.67.*]
    witam porzebuje pomocy na temta pracy kreowanie wizerunku firmy na przykladzie xyz. czy kots moze mi napisac jak przeprowadzic badania o co pytac,jaka ankiete stworzyc c ow niej powino byc zawarte chodzi mi o zbadanie srodkow pr wykorzystywanych przy kreowaniu wizerunku firmy. jesli ktos ma jakies pomysly prosze o pomoc. z gory dziekuje
  • Re: wizerunek firmy - pomoc potrzebna Autor: ~Adam111 [85.89.187.*]
    Asia Napisał(a):
    -------------------------------------------------------
    > Witam...
    > mam nadzieję, że na forum zajrzy ktoś kto może mi
    > pomóc... poszukuje wiadomości na temat
    > kształtowania wizerunku firmy ... glownie chodzi
    > mi o dzialania w internecie, ale bede wdzieczna za
    > wszelkie informacje i linki... od czegos trzeba
    > zaczac:)
    >
    > Pozdrawiam i dziekuje za odpowiedz

Tworząc wizerunek firmy w oparciu o stronę internetową musisz zwrócić uwagę jak szybko się ona otwiera i czy bajery nie zniechęca do jej obejrzenia. Jako pozytywny przykład przedstawiam stronę www.tajs.pl
  • Re: wizerunek firmy - pomoc potrzebna Autor: ~ania3m [89.76.123.*]
    Adam111 Napisał(a):
    -------------------------------------------------------
    > Asia Napisał(a):
    > --------------------------------------------------
    > -----
    > > Witam...
    > > mam nadzieję, że na forum zajrzy ktoś kto może
    > mi
    > > pomóc... poszukuje wiadomości na temat
    > > kształtowania wizerunku firmy ... glownie
    > chodzi
    > > mi o dzialania w internecie, ale bede wdzieczna
    > za
    > > wszelkie informacje i linki... od czegos trzeba
    > > zaczac:)
    > >
    > > Pozdrawiam i dziekuje za odpowiedz
    >
    >
    > Tworząc wizerunek firmy w oparciu o stronę
    > internetową musisz zwrócić uwagę jak szybko się
    > ona otwiera i czy bajery nie zniechęca do jej
    > obejrzenia. Jako pozytywny przykład przedstawiam
    > stronę www.tajs.pl

jesli to jest pozytywny przyklad... to cyba malo co wiesz o stronach www
    masakra.
  • Re: wizerunek miasta - pomoc potrzebna Autor: ~iwelin [83.17.243.*]
    Witam, piszę pracę o kształtowaniu wizerunku miasta, powiem szczerze ze materaiałow jest niewiele, mam tylko konkretne publikacje Urzędu miasta, brakuje mi ksiązek na temat budowy wizerunku własnie miasta. Proszę o pomoc bo czas mnie goni.- pozdrawiam i dziekuję.mail:iwelin@interia.pl
  • pomoc potrzebna Autor: ~troche z innej beczki:) [77.113.31.*]
    Potrzebuje pomocy. Z waszej dziedziny. Pisze prace licencjacka o srodkach perswazyjnych w reklamie konwencjonalnej i niekonwencjonalnej. Mam zamiar sie skupic na tej niekonwencjonalnej i pisac o Mumio i reklamach plusa, ale nie za bardzo mam skad brac materialy. Jeli ktos by znal nawet tutul ksiazki, ktora mowi o marketingu szeptanym, reklamie niekonwencjonalnej, tworzeniu wizerunku firmy na podstwie pozytywnych skojarzen wywolanych przez reklame...bardzo bym proslia o przeslanie. Dziekuje i pozdrawiam!

jbka@interia.pl
  • Re: Autor: ~kalin [85.89.191.*]
    Potrzebuje czegoś na temat kształtowania (kreowania) wizerunku marki na postawie firmy X na rynku.
    Wszystkim będę wdzięczna. podaje kontakt: leelee2@o2.pl
  • Re: wizerunek firmy - pomoc potrzebna Autor: ~niko [83.11.192.*]
    proszę o pomoc przy napisaniu pracy na temat Kształtowanie wizerunku na przykładzie firmy x
  • Re: wizerunek firmy - pomoc potrzebna Autor: ~ozeszlol [83.30.39.*]
    Wszystkie osoby piszące pracę nt. wizerunku firmy i wpływach reklamy, ormocji itp itd na jego budowę zapraszam żeby napisały do mnie. Mam już ponad połowę pracy, ale się niestety wyczerpuję powoli. W zamian za przesłanie mi połowy swojej oferuję pomoc, a także przesłanie wszystkich moich wypocin. Trzeba sobie nawzajem pomagać :)
    Pozdrawiam i zapraszam
    2 rozdziały mam już zaakceptowane przez promotora, pozostał 3. mail znajduje sie pod nickiem
  • Re: wizerunek firmy - pomoc potrzebna Autor: ~ozeszlol [83.30.39.*]
    aha i posiadam dużo materiałów na temat budowania wizerunku firmy na przykładzie firmy X.

Pozdrawiam
  • Re: wizerunek firmy - pomoc potrzebna Autor: ~palinka [89.229.24.*]
    Piszę pracę na temat: "kształtowanie wizerunku przedsiębiorstwa poprzez public relations" jeśli ktoś miał by jakiekolwiek informacje na ten temat byłabym serdecznie wdzięczna :) moj mail to paulap_19@wp.pl
  • zarządzanie współczesnym przedsiebiorstwem. Autor: ~Joki [87.207.54.*]
    Witam serdecznie i gorąco wszyskich sympatyków tego forum i nie tylko.
    Zgłaszam sie z uprzejmą prożbą o przesłanie na moj adres materiałów pomocniczych jeśli ktoś możez sie nimi podzielić.
    Jestem na etapie początkowym pisania pracy licencjackiej.PR W kreowaniu wizerunku przedsiebiorstwa xxx.Mam problem nie tylko z czasem ktory mnie ponagla ,ale rowniez z promotorem który domaga sie już pierwszych rozdziałów.
    Tematy w których moglibyście mi pomóc to
    -pr a tworzenie wizernuku
    -public relations jako instrument promotions+mix
    -zarządzanie współczesnym przedsiębiorstwem
    -wizerunek a całościowa identyfikacja przedsiebiorstwa.
    Z gory dziekuje za jakąkolwiek pomoc i przeslanie materiałow tekstowych.Pozdrawiam
  • Re: zarządzanie współczesnym przedsiebiorstwem. Autor: ~myszka [83.27.119.*]
    Zwracam się do wszystkich z prośbą o pomoc przy pisaniu pracy na temat metod i technik badania wizerunku firmy... czy jest ktoś kto o tym coś wie, ma jakieś materiały bądź może mi podać odpowiednią literaturę? Bardzo proszę o pomoc... czas mnie goni niestety :(

Pozdrawiam wszystkich
  • Re: wizerunek firmy - pomoc potrzebna Autor: ~ozeszlol [83.30.36.*]
    LUDZIE !

zwracacie się z uprzejmą prośbą, a nikt wam nie odpisuje. Ja juz sie wymieniłem z jednym użytkownikiem swoimi pracami i teraz wszystko idzie jak z płatka :-)
    Jak chcecie to przesyłajcie mi swoje prace, tyle ile napisaliście o budowie wizerunku, a ja Wam prześlę moją i kolegi.

Pozdrawiam

PS. coś za coś, nie przesyłam prac za samą prośbę\
  • Re: wizerunek firmy - pomoc potrzebna Autor: ~ala23 [83.4.28.*]
    witam, robil ktos moze ankiete o wizerunku firmy? musze zrobic do pracy mgr, ale mam z tym problem. chce w ankiecie ujac co klienci oglolnie mysla o firmie, czy znaja imprezy organizwoane przez ta firme, co sponsoruje itd., jakie reklamy produktow zapdly ludziom w glowe i dlaczego? mniej wiecej takie elementy chce ujać ale nie wiem jak to napisac zeby to rece i nogi mialo, i faktycznie wyszla mi znajomosc frimy przez klienta i ocena jej wizerunku. dodam ze pisze o kampani piwowarskiej. za pomoc dziekuje
  • Re: wizerunek firmy - pomoc potrzebna Autor: ~andzioszka [83.31.5.*]
    Witam! Piszę pracę na temat kształtowania wizerunku firmy. Piszę, piszę i skończyć nie mogę.... Zagubiłam się w narzędziach kształtowania wizerunku, może ktoś mógłby mi pomóc to uszeregować w jakiś sensowny sposób. Przykładowo nie rozumiem gdzie się kończy PR a zaczyna sponsoring, bo w różnie piszą, raz że są to narzędzia kształtowania wizerunku, innym razem że sponsoring jest instrumentem PR. I jak do tego wszystkiego ma się reklama?? Nie wiem jeszcze jak zbadać skuteczność/efektywność zarządzania wizerunkiem. Zrobić to w formie ankiety czy jak? i jak ona ewentualnie miałaby wyglądać.
    Z góry wielkie dzięki za pomoc, mój mail to ania_andzia@op.pl
    Pozdrawiam i życzę owocnej pracy, bo terminy gonią....
  • kształtowanie wizerunku firmy xx- Autor: ~asiac [89.174.214.*]
    Piszę referat na temat kształtowania wizerunku na przykładzie firmy X .Proszę o pomoc
  • Re: wizerunek firmy - pomoc potrzebna Autor: ~hajduki_29 [83.24.222.*]
    1. Znaczenie wizerunku w działalności na rynku

2. Proces kształtowania wizerunku

3. Badanie wizerunku firmy

4. Zarządzanie sytuacją kryzysową
    4.1- ?
    4.2-?
    4.3 Rola komunikacji wewnętrznej w okresie zmiany wywołanej kryzysem w firmie xxxxx studium przypadku

Może w tych kwestiach ktoś mi pomoże. Z góry dzięki za materiały na e-mail morfeusz100573@wp.pl
  • Re: wizerunek firmy - pomoc potrzebna Autor: ~hajduki_29 [83.24.249.*]
    czy jeszcze ktoś tu zagląda?????????????????????????
  • Re: wizerunek firmy - pomoc potrzebna Autor: ~pyza [88.156.93.*]
    Proszę poratujcie w potrzebie, szukam materiałów do pracy Kreowanie wizerunku firmy.Dziękuję
  • Re: wizerunek firmy - pomoc potrzebna Autor: ~klusia [213.158.196.*]
    KTO WIE JAK NAPISAC SPIS TRESCI DO PRACY NA TEMAT WIEDZY MŁODZIEŻY O ALKOHOLU.
  • Re: wizerunek firmy - pomoc potrzebna Autor: ~joangan86 [83.23.115.*]
    PISZĘ PRACE NA TEMAT KSZTAŁTOWANIE WIZERUNKU GMINY!!!JESLI KTOS MA JAKIES ARTYKUŁY LUB KSIĄŻKI TO BĘDĘ BARDZO WDZIĘCZNA!
  • Re: wizerunek firmy - pomoc potrzebna Autor: ~niu [83.10.54.*]
    Literaturowy rozdział wyjaśniający podstawowe zagadnienia związane z wizerunkiem czyli Wizerunek – pojęcie, funkcje, narzędzia kreowania czy mozecie mi pomoc??