Jaki grubas łaskawy. Pozamykał esy i pojechał w drugą stronę. Przy okazji utopił świeżych miśkowych kamratów. Mogliby grubasowi odciąć prąd albo zabrać klawiaturę. :) Może wtedy byłoby w miarę normalnie na grajdole. Spadki z niczego to i wzrosty z niczego. Tym samym na dziennym wyrysowali spodek. Na bazowych nic szczególnego się nie dzieje.
Dnia 2024-03-19 o godz. 16:47 ~Danzel napisał(a): > Jaki grubas łaskawy. Pozamykał esy i pojechał w drugą stronę. Przy okazji utopił świeżych miśkowych kamratów. Mogliby grubasowi odciąć prąd albo zabrać klawiaturę. :) Może wtedy byłoby w miarę normalnie na grajdole. Spadki z niczego to i wzrosty z niczego. > Tym samym na dziennym wyrysowali spodek. Na bazowych nic szczególnego się nie dzieje.
Napisałeś drugiego posta bo nie mogłeś się doczekać zamieszczenia pierwszego. Mają wąskie gardło w w autoryzacji. Mnie też to czekanie denerwuje, szczególne, że czasami post się wcale nie pojawia.
Zzz i zwróć uwagę że w Europie szczyty przebite więc my na 2500 możemy walić bez większych impulsów chodź spadki w czasie nie uniknione na tą grę big depo potrzebne strasznie szarpią
Gruby zrobił wyciągarę w ostatniej godzinie, tak samo jak chodziło nad 2400 przed wybiciem w dół tego poziomu. Dziś poleciał konkretnie z świeżymi miśkami.
No tak musiał strząsnąć nowe misie, po 2349 to każdy by chciał eskę. Ale jutro wracamy do misiowania. Może i te ileś punktów jutro mniej, ale szkoda wieczora.
Jutro co powie fed nie sądzę bo moje kontrakty że strzała wciągnęli ja nie tykam jutro S chyba że na koniec dnia pomyśle stawiam jutro 2380 bankowo ale zobaczymy.
Czytając wasze posty można od razu ocenić kto posiada L a kto S albo gdy tylko pisze to z którą stroną sypatyzuje.Brak obiektywizmu wynika z braku rozeznania tego co się aktualnie dzieje na rynku.Przykre to...
Dnia 2024-03-19 o godz. 16:58 ~Danzel napisał(a): > Gruby zrobił wyciągarę w ostatniej godzinie, tak samo jak chodziło nad 2400 przed wybiciem w dół tego poziomu. Dziś poleciał konkretnie z świeżymi miśkami.
O właśnie i to jest bardzo dobry przykład co nas czeka, jeszcze dorzuci max z 5 pkt z rana i do widzenia
Oczywiście, że każdy sympatyzuje L :-) Pogonili już shorciarzy czy jeszcze nie? Sapinka to 5700 może zrobić i to nic nadzwyczajnego będzie w chwili obecnej :-) gonić shorta i to ostro-jupi!
Dnia 2024-03-19 o godz. 18:53 ~piobor napisał(a): > MSCI POLAND ETF - tu można abc wzrostowe wykreślić > > W20 - literkę W kreślimy z wybiciem do 2570? A może jutro cofka niewielka tylko będzie lub wcale ;-)
Nie baw się w kreślarza tyko patrz co się dzieje na rynku. Na 10 minut przed zakończeniem dzisiejszych notowań ciągłych 12 punktowy wzrost kursu z prawie pionowym wzrostem LOP-u, a na fixingu zamknięcie tylko o 3 punkty niżej i taki sam spadek LOP-u. Do tego potężne wolumeny zrealizowanych zleceń. Co to oznacza? Dla byków ciężką noc, a dla wytrwałych niedźwiedzi nagroda za przetrwanie dzisiejszego wyciągu. Taka jest moja opinia, ale proszę się nią nie sugerować w swojej grze.
Widać, że rynki dogorywają. Jakieś ostatnie szarpnięcia. U nas brak paliwa do wzrostów. Jutro znowu jakieś blokady. Jak to mówi klasyk planeta pali się za oknem czy jako tak
Ciekawa będzie dzisiaj sesja w oczekiwaniu na wieczorny komunikat FOMC. Ja obstawiłem czarne i liczę na ponowny spadek poniżej 2300. A wy co obstawiacie?
Słabość nasza to w dużej mierze oczekiwanie na wniosek do TK dla glapińskiego:) jak już oficjalnie padnie to dopiero Banki pocisnąć:) politycy zawsze niszczyli gpw bez względu kto udawał że coś stworzy pajace :)