ustawiam sie na S20 sadze ze troche jeszcze sie pomecza ale zdaje sie ze domkna luke z 16 tego i dopiero zaczna zwyzke pod koniec roku to taka moja teoria i na nia stawiam kase
Witam , pisałem w poniedziałek, że żenią akcje? Jak pisał "Barany" kto mnie nie posłuchał przegrał życie :) Lepiej już było teraz musi przyjść walec wyrównać i potem można zaczynać zakupy do tego czasu cięgłe S. Ale ja się nie znam:)
Zwiększyli obroty już pod koniec zeszłego tygdnia, żeby nie podpadło, i po niedzieli "szaleństwo", zobaczymy do końca tego tygodnia co z obrotami bedzie ....
Teraz to wygląda że szybciej wrócimy do 2000 niż po korekcie pojedziemy dalej do góry. Kluczowe będzie dzisiejsze zamknięcie. Małe obroty a spadek konkretny.
Pepcio -12% blue chip ;-) zamknąłem wszystko strata znośna minimalna. Nie wiem czy 2k nie zrobią. Wtedy 50fibo tam wychodzi z 1843 na 2150. Zaczekam z wygłupami z L do tego poziomu :-)
ja na putach dwie noce spędziłem to nie musiałem się spieszyć jakbym miał fw też bym pewnie zamknął na 38 fibo bo rynek na mocny nadal wyglądał ... teraz zamiast wziąć 100% na putach to wziąłem L pod nie :) a jaki będzie efekt to się zobaczy ale nie ma stresu jak na gołych fw :)