Mamy teraz silnego banana :) zeszliśmy 3 falami abc gdzie a=c całość to są 3 opcje bycza przed nami kolejny impuls z szczytem 20% szans Soft misiowa skończyliśmy A spadkowe przed nami B wzrostowe później C spadkowe flaut 50% szans daję lub opcja misiowa 30% szans
Bazowe zeszły 5 falami na 1/A przed nimi korekta na 2/B później mocne 3/C
Ten Orlen to jest aparat :-) Miał spadać nie spada, miał rosnąć nie rośnie. Taki niezdecydowany, ale trzeba być optymistą ;-) Autostrada w górę otwarta-zapraszamy
Ja czekam na szczyt chodz by na 2180 dlatego L zostawiłem lecz szybki zjazd zamiast pompki zasiał mi nutę nie pewności więc teraz sam niewiem i siedzę na pozycji niczym chazardzista.
Różnie może być. Formacja wzrostowa jest grana, ale przecież u nas to tylko czyhają, aby zwalić rynek. Zieleń im się nie podoba :-( I w sumie każdy popyt są w stanie zasypać. 2140 to już byłoby coś
Mnie brakowało puknięcia lub przebicia szczytów zanim jakieś spadki się rozwiną lecz mnie wyprzedzili z nimi a teraz powinno iść na szczyty lecz też nie wiadomo ciężko cokolwiek wywnioskować jak dla mnie.60% za wzrostem 40% za spadkiem na chwilę obecna.
Piobor jak nie mam S to mi nawet pasuje że się wyrwali. Tak jak wczoraj pisałem gdzieś koło 2098 już za pierwszym razem pojawiała się obrona i też dlatego wczoraj odpuściłem. Trudno było chwilowo liczyć na duży zysk z S jak bazowe nie poprawia więc jak wyrwali to się zakres do gry zwiększa :-)
Wilk raczej więcej za spadkiem przemawia. Wystarczy ze dane się nie spodobają a Jankes przebije dołek który go dwa razy zatrzymał i raczej wiadomo co banan zrobi :-)
Ciekawe będzie jutrzejsze otwarcie. Jak Stany pozostaną na tym poziomie to będzie wyższe. Szorciarze będa musieli się pogodzić z kolejną stratą. Korekta na DAX jest mniejsza jak w USA.
Dzisiaj na fiksie szortujący Grubas wymusił niższe zamknięcie. Jak dosypał krótkich do kotła to jutro obudzi się "ręka w nocniku". A może coś ciekawego już wie ? Rano poszli na pewniaka do góry.
Ravcio, co Ty piszesz. Jaki jest powód odbicia? odpowiem Ci bo tak technicznie wychodziło, a jaki jest powód, że jutro spadnie? Bo technicznie tak wychodzi. Ja zamknąłem L w maxie dziś i uwolniony od głupiej decyzji sprzed spadku. Czekam grzecznie na sypanko Shorciarzy w okolicy 2110, a potem będzie zdziwienie dlaczego od poniedziałku będzie znów rosło. Tak Panie M tydzień dla misia, ale Ty chyba tak wysoko nie łapałeś swoich S ;-) To jednak na stracie jesteś, jeśli nadal wierzysz w 1900 ;-) no może we wrześniu jak shorciarze się zbiorą w kupę, ale wpierw 2240 :-)